Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Köszi a gratulációt a csapat nevében! De még korai szerintem! Visszavan az utolsó meccs a Loki ellen.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Gratulálok a Dunaferrnek a bronzhoz! Ugyi-ugyi milyen az, ha én egyszer elkezdek szurkolni?!
Lehet, hogy rosszul látom, de a DVSC túl nyugodtan állt neki a mérkõzésnek. Talán azzal a jelszóval, hogy mit nekem Dunaferr, ha egyszer az ETO és a Fradi már a zsebemben van...
Utána fel is pörögtek, de aztután megint lehiggadtak, hogy: áááá, megvan ez. Szilárd elsõ idõkérését nem értettem, de a másik valóban jól volt idõzítve. Viszont Bírót egyszerûen nem értettem. Kért egyáltalán idõt? Én nem emléxem rá. A csapatot forgatta ugyan, de nem mindig értettem, hogy mit akar. Viszont a kritikus pillanatokban nem avatkozott közbe, s ezen el is ment az éremesélyük. Jobb volt a Dunaferr egyértelmûen. Most egy igazi sztár fog maradni a csapatban, az DETTI! El ne engedjétek semmi szín alatt, különben nem lesz Dunaferr! Amíg Õ van, addig lehet építkezni köré! Boki is jó volt, a többiek meg mint csapat alkottak jót.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Megint jól csináltuk!😊) Legközelebb is....!!!!😊))

kaloz174
Ok!😊 Nem változott az értelmezésem!😊

Köszi!😊

rip: Ahoz képest, hogy úgy volt nemjátszol, ez a mai nagyon jó teljesítmény,
Boki: Köszönöm. Most elõször jött ki a csapatmunka, küzdöttünk, nagyon fontosvolt a gyõzelem, hogy megszerezzük a 3.-helyet, Én elnem tudom képzelni, a 4.-helyet!
rip: A 3.-al elégedett vagy?
Boki: Nem, de ez a minimum!
rip: Mondtad, nem adtátok fel, még akkorsem, mikor a 2. f.id. elején, a lokinak volt egy 5-1-es szétiája.
Boki:Akkorsem, mert nálunk mindíg ezvolt, hogy vezettünk, és kikaptunk, de most mondtuk, hogy azértse fogunk kikapni.
rip:Ez a csapat már nemsokat játszik így együt, és ezis motivált titeket?
Boki: Igen, legalább szépen búcsúzzunk egymástól! Mármint akik mennek, és akik maradnak, vanmég egy meccs, valakik mennek, meg ugye a mester!
rip: Gratula, köszi a riportot!

<#mf1><#pias> gyõzelem kiszurkolva.

kaloz174
Most beszéltem Isthyvel. Annyi történt, hogy baráti körben nézte a meccset, most indult haza!😊

én se láttam

én õt nem láttam, de akkor meg miért hallgat? 😄 lehet bodzázik valahol, megértem 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

olyat tegyél be lécci amin Norbi is rajta van 😊 õ is megérdemelné 😊)
Meg ha esetleg leírnád Bojana hogy is mondta azt a búcsúzást a végén az interjúban, perdöntõ lehet 😉))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy?

kaloz174
Köszönöm!😊)
Egy-két kedves ismerõs akad a képen!<#taps><#worship><#taps>

kézilabda
A Dunaferr közelít a bronzéremhez

Debrecen-Dunaferr 28-31. Radulovicsék megcselekedték azt, amit a rájátszás során a Gyõr és az FTC sem tudott: idegenben verték meg a Lokit. NSO

igen ez CSAPATMUNKA VOLT!!!
Sajnálom, hogy Boki elmegy -az interjúból egyértelmû volt- mert amit a szezon második felében mûvelt, az fantasztikus volt! Úgyhogy ezúton is bocsi Boki, hogy a visszavonulásodat szorgalmaztam a szezon elején.. 😉
Sok sikert a Gyõrnél!!!!

Breki33
Boki egész szépen beszélt magyarul

kaloz174
Boki hogy is mondta? Meg kell újra hallgatnom! Kijött a csapatmunka? Mse! Segíts, kérlek, nem emlékszem szó szerint!

Most végre túl tudták magukat tenni a kritikus idõszakok!!

úúúúúú, sohasem láttam ilyen idegesnek Dettit 😞 De a végére kijött belõle, milyen pacsikat osztott ki 😊)
El kell mondanom,én azt láttam hogy a bírók igen hülye felfogásban fújták a meccset...fõleg a támadó faultokat, meg az apróbb szabálytalanságokat, hol befújták, hol nem... mindenesetre inkább hazaipálya volt mint csalás... 😊
És még valami, az debrceni beállós elsõ két góljából, mind a kettõt úgy lõtte, hogy lent volt a lába!! Csákiról nem is beszélve...
Szilárd most jót meccselt, szvsz, jó idõkérés, jókor jött védekezésváltás... <#taps>
Ibinek, Bulinak fantasztikus góljai voltak, Boki megint nagyszerû volt... (most látszott mi hiányzott a Fradi elleni meccsen 😞( )
És Melinda végre ismét pontosan fejezte be a gyorsindulásokat! Apropó indítás: Sirina vazze, büszke vagyok RÁD!!!!! Amikor kellett bejött,aztán okosan!!

GRATULÁLOK A CSAJOKNAK! És a drukkereknek, akik ott voltak!

Breki33
nálam végig jó volt

deha a csoportképet akarjátok háttérnek szóljatok P
Breki33
Gratulálok a csajoknak.
jé tényleg!

kaloz174
Azért a végén sikerült bizonyítani!! <#taps><#worship><#eljen><#taps>
Szép volt, csajok!!!

GRATULA A D,FERRNEK!!!!!!!!!<#taps><#taps><#taps>

Még a háttéris megjavult!!!!!

Grave Digger
28-31 a vége😊 Volt most tartás a csapatban, látszik, hogy örülnek is neki 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

huhu ez meg van....

Grave Digger
Ien hazai pálya után csalózni...?

Grave Digger
56. perc 27-30

Grave Digger
54. perc 27-28

lassan valami nyugtató is kéne....

Breki33
nyugi meglesz
Grave Digger
Nevetségesek vagyunk, ha innen kikapunk... 51. perc 25-27, Szilárd idõt is kért.

Grave Digger
50. perc 24-27, jön a kritikus idõszak...

Grave Digger
47. perc 22-27

Grave Digger
Most a Debrecen szórja el folyamatosan a lasztikat 22-26

Grave Digger
22-25

Grave Digger
45. perc 22-24

hogy akadna a torkukon a síp....

Grave Digger
44. perc 22-23

Grave Digger
43. perc 21-21

kaloz174
Eszméletlen hazai pályát fújnak a bírók!😞(

Grave Digger
Eszméletlen, hogy nálunk minden támadó, ott meg semmi...

Grave Digger
41. perc 20-19

Athletic  Bilbo
szépen bekezdtünk akkor. 😞

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Grave Digger
36. perc 18-16...

Grave Digger
34. perc 16-16

franc...

Grave Digger
Az kéne még, hogy Detti megsérüljön...

látszot rajta, hogy nagyon mérges... majd felrobbant...

Azért érdekes ahogy Boki a végén hátatfordít a többieknek, és elmegy! Még ilyet nemláttam!