Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Lehet, hogy rosszul látom, de a DVSC túl nyugodtan állt neki a mérkõzésnek. Talán azzal a jelszóval, hogy mit nekem Dunaferr, ha egyszer az ETO és a Fradi már a zsebemben van...
Utána fel is pörögtek, de aztután megint lehiggadtak, hogy: áááá, megvan ez. Szilárd elsõ idõkérését nem értettem, de a másik valóban jól volt idõzítve. Viszont Bírót egyszerûen nem értettem. Kért egyáltalán idõt? Én nem emléxem rá. A csapatot forgatta ugyan, de nem mindig értettem, hogy mit akar. Viszont a kritikus pillanatokban nem avatkozott közbe, s ezen el is ment az éremesélyük. Jobb volt a Dunaferr egyértelmûen. Most egy igazi sztár fog maradni a csapatban, az DETTI! El ne engedjétek semmi szín alatt, különben nem lesz Dunaferr! Amíg Õ van, addig lehet építkezni köré! Boki is jó volt, a többiek meg mint csapat alkottak jót.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Köszi!😊
Boki: Köszönöm. Most elõször jött ki a csapatmunka, küzdöttünk, nagyon fontosvolt a gyõzelem, hogy megszerezzük a 3.-helyet, Én elnem tudom képzelni, a 4.-helyet!
rip: A 3.-al elégedett vagy?
Boki: Nem, de ez a minimum!
rip: Mondtad, nem adtátok fel, még akkorsem, mikor a 2. f.id. elején, a lokinak volt egy 5-1-es szétiája.
Boki:Akkorsem, mert nálunk mindíg ezvolt, hogy vezettünk, és kikaptunk, de most mondtuk, hogy azértse fogunk kikapni.
rip:Ez a csapat már nemsokat játszik így együt, és ezis motivált titeket?
Boki: Igen, legalább szépen búcsúzzunk egymástól! Mármint akik mennek, és akik maradnak, vanmég egy meccs, valakik mennek, meg ugye a mester!
rip: Gratula, köszi a riportot!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Meg ha esetleg leírnád Bojana hogy is mondta azt a búcsúzást a végén az interjúban, perdöntõ lehet 😉))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Egy-két kedves ismerõs akad a képen!<#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
A Dunaferr közelít a bronzéremhez
Debrecen-Dunaferr 28-31. Radulovicsék megcselekedték azt, amit a rájátszás során a Gyõr és az FTC sem tudott: idegenben verték meg a Lokit. NSO

Sajnálom, hogy Boki elmegy -az interjúból egyértelmû volt- mert amit a szezon második felében mûvelt, az fantasztikus volt! Úgyhogy ezúton is bocsi Boki, hogy a visszavonulásodat szorgalmaztam a szezon elején.. 😉
Sok sikert a Gyõrnél!!!!

Most végre túl tudták magukat tenni a kritikus idõszakok!!
El kell mondanom,én azt láttam hogy a bírók igen hülye felfogásban fújták a meccset...fõleg a támadó faultokat, meg az apróbb szabálytalanságokat, hol befújták, hol nem... mindenesetre inkább hazaipálya volt mint csalás... 😊
És még valami, az debrceni beállós elsõ két góljából, mind a kettõt úgy lõtte, hogy lent volt a lába!! Csákiról nem is beszélve...
Szilárd most jót meccselt, szvsz, jó idõkérés, jókor jött védekezésváltás... <#taps>#taps>
Ibinek, Bulinak fantasztikus góljai voltak, Boki megint nagyszerû volt... (most látszott mi hiányzott a Fradi elleni meccsen 😞( )
És Melinda végre ismét pontosan fejezte be a gyorsindulásokat! Apropó indítás: Sirina vazze, büszke vagyok RÁD!!!!! Amikor kellett bejött,aztán okosan!!
GRATULÁLOK A CSAJOKNAK! És a drukkereknek, akik ott voltak!
Szép volt, csajok!!!
Még a háttéris megjavult!!!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.