Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Gyõrnek saját csarnokában a döntetlen is elég bajnoki címe megvédéséhez.
NSO
A rájátszás elsõ fordulója óta nem tudott gyõzni a Dunaferr
A vendégek a második félidõben kicsit szétszórtabbak voltak, de sikerült rendezni a sorokat, aminek az eredménye nagyon fontos két pont lett
sporthttp://www.sportforum.hu
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mse-rõl nem tudok nyilatkozni, majd Õ megteszi.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
aki ismer tudja ,hogy Boki nem a kedvencem, de elismerem 😊
Mindenesetre nekem örökre piros-fehér marad, mert itt lett nálunk fogalommá a kézilabdában és itt is kellett volna befejeznie tavaly. Ezt a véleményemet most is tartom, annak ellenére, hogy az idény második felében tényleg sokszor produkált önmagához méltót, sokat lendítve a csapat szekerén. De számára ez az idény nem az a befejezés és ettõl féltettem már a nyártól is õt és sok nyilatkozatában és megnyilvánulásában láttam, hogy ez valóban nem az.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként meg Dunaújváros nem a Világ, még csak a közepe sem! 😊)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Más hasonlattal élnék: az én szememben ez annyit jelent, mintha Nyilasi Tibor elmenne a Dózsához edzõnek!
Mindegyikük (jó magyarsággal) emblematikus figura, fémjel a csapatában. Azt még megemészti az ember, hogy egy ilyen játékos elmegy. De azt, hogy pont a legnagyobb riválishoz, az már emészthetetlen...
Mindegy! Amit a Magyar Kézilabdáért tett, azért csak azt tudom Neki kivánni, bárhol is van: sok sikert!
Azt hiszem a drapis dologról inkább majd MSN-en kéne értekeznünk, de sajnos már csak holnap lenne aktuális.
DUNAFERR FOREVER!!!
négyszemközt viccelõdhetünk ilyennel, de azért egy fórumon leírni, más 😊
Nemtudom, de nagyon nehezen tudom Õt gyõri mezben elképzelni, nekm Õ összefort a D.ferrel!
Szerintem a Fradi szurkolók sem tudnák Erát másik csapatban elképzelni!
Nekem vannak játékosok, akik kötõdnek csapatokhoz!!
Én a Dunaferrnél csak oda szoktam "piszkítani", ezért más fel sem merül bennem. Az meg fõleg nem, hogy netán a saját topicján is "osztályidegennek" kelljen dicsérni?! 😞
A KOHÁSZ A LEGJOBB CSAPAT,A KOHÁSZNAK DETTI KELL! 😄
DE én a Dettis topicra gondoltam 😊 De már dícsérték mások is 😊))
Isthy, ha pénteken megcsinálom a vizsgát lesz ami lesz, elmegyek Dunaferr meccsre, legalábbis nagyon megpróbálok ott lenni 😊)
Szeretnék csinálni egy Dettis drapit, ha van ötleted hogy kell, mármint mit írjak rá, meg mivel fessem, és mire (gondolom lepedõ 😊 -bár az nincs 😊 szívesen venném 😊
Hogy miért nem tud egy igazi nagycsapatban, mondjuk a Fradiban játszani... 😊
Ha átlesel, meglátod. Kicsit kibõvítettem, de nem miattad... 😊

Óvjon a Loki is? ez a megoldás?, így kell meccset nyerni? 😞(((
A kép jobb szélén pedig, igaz csak félig belógva géppel a kezében fotózva, de látható kedvenc Gabcafan társam is! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Most úgy érzem, beigazolódott az aggodalmam, ami az egész sorozatot illeti. Ehhez még hozzájött Boki sajnáltos sérülése. 😞(
Nekem is sok romániai magyar ismerõsöm van itthon is és Erdélyben is, akik valóban igazán szépen beszélnek magyarul.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Csucsu! Nyugodj meg!😊 Tudom nehéz, de van még 1 meccs ahol lehet bizonyítani. Igaz itt egyszerûbb lett volna.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Igazad van amúgy ismerek pl sok románia magyart aki szebben beszél legtöbbünknél
DUNAFERR FOREVER!!!
Gabi,amit Dettiról írtál, írd be Dferr fórumra, lécci! 😊 Egy magam dícsérete nem elég, megérdemli az elismerést 😊 köszi 😄
A Zsiga Gyula dologhoz annyit tennék hozzá, hogy talán voltak ott olyan körülmények amik miatt nem ment együtt a munka. Itt nem kell semmilyen nagy dologra gondolni, mindössze mondjuk a háttérdolgokra gondoltam. Érdekes módon a Dferrel elõtte és Halassal utána valahogy elég jól elboldogult, pedig teljesen más szint volt a két csapat és a körítés.
Finoman szólva elég feszülten kezdtük a meccset. Az arcokra volt írva minden, fõleg Dettiére. Nem is emlékszem, hogy láttam-e valaha is ilyennek. Sajnos ez sokáig meg is látszott a játékán. Elég hullámzó volt a játékunk és megint keveset használtuk a széleket. Szinte végig vezettünk a félidõben, de rengeteg volt a technikai hiba, meg az eléggé hazafelé lejtõs ítélet a sporik részérõl. Így tudta tartani magát a Loki.
A 2. félidõ elején bennmaradtunk az öltözõben, de szerencsére sikerült fordítani a jó védekezésváltással és ez már bíztató volt. De az 50. perc körül megint kísérteni kezdtek a közeljövõ (27-22-rõl 27-25 lett) emlékei...
Szerencsére Szilárd most jókor kért idõt és sikerült urrá lenni a rossz szokásunkon és behúztuk a meccset. A végén az örömködésbõl látszott, hogy mekkora teherrel játszottak a csajok.
Gratulálok a csapatnak, hogy hatalmas elszántsággal és akarattal küzdve megmutatták, hogy mekkora szivük van! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Boki is, pl.
Én aztsem értem, hogylehetett ennyire rövidlátó a D.ferr vezetése (gondolom a pénz), hogy ilyen kaliberû játékosokat elengedett! Ha DETTI elmenne a D.ferrnek, annyi.
Néztem a mai meccsen az arcát, nagyon komoly volt, ment és tette a dolgát, csak a végére engedett föl, és kezdett mosolyogni!! Szerintem óriási feszültség lehetett benne!!