Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zöld-fehérek aranycsatájaEhhez a tartalomhoz csak regisztrált felhsználók férhetnek hozzá
A Gyõrnek saját csarnokában a döntetlen is elég bajnoki címe megvédéséhez.
NSO

Gyõzelemmel búcsúzna a Dunaferr

A rájátszás elsõ fordulója óta nem tudott gyõzni a Dunaferr

A vendégek a második félidõben kicsit szétszórtabbak voltak, de sikerült rendezni a sorokat, aminek az eredménye nagyon fontos két pont lett
sporthttp://www.sportforum.hu

Táncos ETO
Köszi! Kívánok zöld-fehér gyõzelmet magunknak! 😊)

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
Én nem, azt tudom! Van ez annyira fontos meccs, hogy kényelmes és nyugodt körülmények között nézzem végig. 😊
Mse-rõl nem tudok nyilatkozni, majd Õ megteszi.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
SomogyiG, Mse, jöttök holnap Gyõrbe?

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

mármint a világ közepe 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Tudom, az VESZPRÉM 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nem ugrottam, tök normális az emberke, elbeszélgetünk...szerintem semmi kivetnivaló nincs benne..megaztán érdekes más szemével látni a dolgokat 😊
aki ismer tudja ,hogy Boki nem a kedvencem, de elismerem 😊

Isthy
Ebben nagyon sok igazság van, mégis néha az élet hihetetlen dolgokat produkál...

Mindenesetre nekem örökre piros-fehér marad, mert itt lett nálunk fogalommá a kézilabdában és itt is kellett volna befejeznie tavaly. Ezt a véleményemet most is tartom, annak ellenére, hogy az idény második felében tényleg sokszor produkált önmagához méltót, sokat lendítve a csapat szekerén. De számára ez az idény nem az a befejezés és ettõl féltettem már a nyártól is õt és sok nyilatkozatában és megnyilvánulásában láttam, hogy ez valóban nem az.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igazi nagy csapatban játszik!😊 Ma is bebizonyosodott!!!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Gábor, egyetértünk!!!!!

Isthy
Az "osztályidegen" dícsérete éppolyan fontos, mint a saját szurkolóé! Ne érezd feszélyezve magad, én se szoktam, ha máshol kell dícsérnem valakit.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ennyire nem lehetsz lokálpatrióta, ráadásul nem is vagy Dunaújvárosi! 😊
Egyébként meg Dunaújváros nem a Világ, még csak a közepe sem! 😊)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Minden hülyeségre nemkell ugrani!!<#ejnye1>

SomogyiG
Azt hiszem, már beszéltünk errõl, még most is elképzelhetetlennek tartom én is!

Más hasonlattal élnék: az én szememben ez annyit jelent, mintha Nyilasi Tibor elmenne a Dózsához edzõnek!

Mindegyikük (jó magyarsággal) emblematikus figura, fémjel a csapatában. Azt még megemészti az ember, hogy egy ilyen játékos elmegy. De azt, hogy pont a legnagyobb riválishoz, az már emészthetetlen...
Mindegy! Amit a Magyar Kézilabdáért tett, azért csak azt tudom Neki kivánni, bárhol is van: sok sikert!

Isthy
Amikor kell és kijár akkor dícsérünk! ;-)))

Azt hiszem a drapis dologról inkább majd MSN-en kéne értekeznünk, de sajnos már csak holnap lenne aktuális.

DUNAFERR FOREVER!!!

A VILÁGON A KOHÁSZ A LEGJOBB CSAPAT 😊

A VILÁGON A KOHÁSZ A LEGJOBB CSAPAT 😊

nekem is összefort, de azért hogy zsoldos legyen 😞
négyszemközt viccelõdhetünk ilyennel, de azért egy fórumon leírni, más 😊

SomogyiG
A KOHÁSZ A LEGJOBB CSAPAT -> Dunaújvárosban!!! 😄DD

Olvasom a D.ferr fórumon, folyik Bokival kapcsolatban a hozzászólás!
Nemtudom, de nagyon nehezen tudom Õt gyõri mezben elképzelni, nekm Õ összefort a D.ferrel!
Szerintem a Fradi szurkolók sem tudnák Erát másik csapatban elképzelni!
Nekem vannak játékosok, akik kötõdnek csapatokhoz!!

SomogyiG
Mibaj má'megen velem?!

Én a Dunaferrnél csak oda szoktam "piszkítani", ezért más fel sem merül bennem. Az meg fõleg nem, hogy netán a saját topicján is "osztályidegennek" kelljen dicsérni?! 😞

hát volt egy szabálytalanság ellene,ölni tudott volna a tekintetével, pedig így nem szokott nézni , meccs elején meg pláne 😊))

A KOHÁSZ A LEGJOBB CSAPAT,A KOHÁSZNAK DETTI KELL! 😄

köszi, bár a bõvítésed nem túl hízelgõ 😊))
DE én a Dettis topicra gondoltam 😊 De már dícsérték mások is 😊))

Isthy, ha pénteken megcsinálom a vizsgát lesz ami lesz, elmegyek Dunaferr meccsre, legalábbis nagyon megpróbálok ott lenni 😊)
Szeretnék csinálni egy Dettis drapit, ha van ötleted hogy kell, mármint mit írjak rá, meg mivel fessem, és mire (gondolom lepedõ 😊 -bár az nincs 😊 szívesen venném 😊

SomogyiG
Igaz én nem ismerem annyira, de inkább elszántnak láttam, akiben tombol a feszültség. Nehezen is oldódott, s csak a meccs végén, az utolsó 5 percre láttam higgadtnak.
Hogy miért nem tud egy igazi nagycsapatban, mondjuk a Fradiban játszani... 😊

SomogyiG
Kérésed számomra parancs! 😊))

Ha átlesel, meglátod. Kicsit kibõvítettem, de nem miattad... 😊

Breki33
várnám a tippeket a holnapi mecsre
SomogyiG
Ejnye! Higgadj le egy kicsit, s ha tudod, nézd meg szép nyugodtan felvételrõl! Sok érdekeset fogsz látni, talán még a véleményed is megváltozik.

kaloz174
Ott van Nore!😊 Pumi is milyen kedvesen mosolyog!😊)

Isthy
No igen! Így már teljesebb a kép és Mse vágya is teljesült! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

érdekes? inkább szánalmas...

Óvjon a Loki is? ez a megoldás?, így kell meccset nyerni? 😞(((

Isthy
Van bizony, nem is kevés!
A kép jobb szélén pedig, igaz csak félig belógva géppel a kezében fotózva, de látható kedvenc Gabcafan társam is! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Ezt én is tanúsíthatom!😊

kaloz174
Amikor kiderült, milyen sok idõnk lesz készülni a rájátszásra, tartottam tõle, hogy ez nem lesz jó.
Most úgy érzem, beigazolódott az aggodalmam, ami az egész sorozatot illeti. Ehhez még hozzájött Boki sajnáltos sérülése. 😞(

Isthy
Így ok!

Nekem is sok romániai magyar ismerõsöm van itthon is és Erdélyben is, akik valóban igazán szépen beszélnek magyarul.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látom ez nagyon egyértelmû volt mindenki számára. De sikerült túllépniük rajta és ez a lényeg!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Az eredmény igazságos. Mind2 csapat sok hibával és néha nagyon passzívan játszott. Az nyert aki kevesebbet hibázott. A bírózást nem értem. Herczeg-Südi páros fújt már sokkal szarabbul is sztem.A bírók nem befolyásolták az eredményt. Voltak durva jelenetek pro és kontra. Ekkor kicsit elégtételt éreztem a sok "gyõrihentesek" zések miatt.Nos semmivel nem volt finomabb egyik csapat sem.
Csucsu! Nyugodj meg!😊 Tudom nehéz, de van még 1 meccs ahol lehet bizonyítani. Igaz itt egyszerûbb lett volna.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Igazából úgy értettem, hogy amióta hallottam sokat nyilatkozni mennyit fejéõdött szinte alig hallani akcentust.

Igazad van amúgy ismerek pl sok románia magyart aki szebben beszél legtöbbünknél
Isthy
Hûhaaaa!!!!!!! Ez nem a megszokott Csucsu... <#wow1><#conf>

DUNAFERR FOREVER!!!

hm? 😞

Isthy
Finoman fogalmaztál. Sztem sok úgynevezett magyar ember példát vehetne a beszédérõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

na ha Te se én se láttam mág ilyen idegesnek, akkor tuti igazunk van 😄DDD

NEM MEGY SEHOVA DETTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊

Gabi,amit Dettiról írtál, írd be Dferr fórumra, lécci! 😊 Egy magam dícsérete nem elég, megérdemli az elismerést 😊 köszi 😄

Isthy
Köszönöm a hiányolást, de rossz pénz nem vész el! <#wink><#vigyor> Kis ünnepségen voltam baráti körben, meg egy hatalmasat játszottam egy tüneményes kissráccal.

A Zsiga Gyula dologhoz annyit tennék hozzá, hogy talán voltak ott olyan körülmények amik miatt nem ment együtt a munka. Itt nem kell semmilyen nagy dologra gondolni, mindössze mondjuk a háttérdolgokra gondoltam. Érdekes módon a Dferrel elõtte és Halassal utána valahogy elég jól elboldogult, pedig teljesen más szint volt a két csapat és a körítés.

Finoman szólva elég feszülten kezdtük a meccset. Az arcokra volt írva minden, fõleg Dettiére. Nem is emlékszem, hogy láttam-e valaha is ilyennek. Sajnos ez sokáig meg is látszott a játékán. Elég hullámzó volt a játékunk és megint keveset használtuk a széleket. Szinte végig vezettünk a félidõben, de rengeteg volt a technikai hiba, meg az eléggé hazafelé lejtõs ítélet a sporik részérõl. Így tudta tartani magát a Loki.
A 2. félidõ elején bennmaradtunk az öltözõben, de szerencsére sikerült fordítani a jó védekezésváltással és ez már bíztató volt. De az 50. perc körül megint kísérteni kezdtek a közeljövõ (27-22-rõl 27-25 lett) emlékei...
Szerencsére Szilárd most jókor kért idõt és sikerült urrá lenni a rossz szokásunkon és behúztuk a meccset. A végén az örömködésbõl látszott, hogy mekkora teherrel játszottak a csajok.
Gratulálok a csapatnak, hogy hatalmas elszántsággal és akarattal küzdve megmutatták, hogy mekkora szivük van! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az elején nem csak Detti, hanem az egész csapat nagyon komoly, feszült volt.
Boki is, pl.

" Most egy igazi sztár fog maradni a csapatban, az DETTI! El ne engedjétek semmi szín alatt, különben nem lesz Dunaferr! Amíg Õ van, addig lehet építkezni köré!"

Én aztsem értem, hogylehetett ennyire rövidlátó a D.ferr vezetése (gondolom a pénz), hogy ilyen kaliberû játékosokat elengedett! Ha DETTI elmenne a D.ferrnek, annyi.
Néztem a mai meccsen az arcát, nagyon komoly volt, ment és tette a dolgát, csak a végére engedett föl, és kezdett mosolyogni!! Szerintem óriási feszültség lehetett benne!!

kaloz174
????
Szia Csucsu!

MOCSKOS CSALÓK (BÍRÓK)!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1><#mf1><#boxer><#boxer><#gun><#levele><#levele>