Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Veszprém nagyon tudatosan, profin játszott 50 percig, aztán amatőr módra hagyták elvenni maguktól az egyik pontot. Kár érte, de itthon ezt mindenképpen korrigálhatják. Persze, ha a ziccerek nem maradnak ki, a franciáknak ennyi esélyük sem lett volna.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nagyot harcolva és küzdve újabb csodát tettek. A meccs vége felé már úgy látszott, hogy nem fog sikerülni, mert nagyon elfáradtak. De minden erőtartalékukat felhasználva sikerült nyerniük, mindenki hozzátette a magáét. A szünet utáni jobb kapusteljesítmény is sokat segített. Meg az is, hogy a két első számú kieli kapus sérülés miatt hiányzott, ezt sikerült jól kihasználniuk. Kallman előtt pedig megemelem a kalapomat, hogy így játszott 2 héttel a műtéte után.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mikler ismét egészen parádés volt a kapuban <#worship>#worship> Nagyon jól megy neki a veszprémi csapatban folyamatosan, egyből az első évében a klubváltás után.
DUNAFERR FOREVER!!!
Buducnost
Vardar
LArvik
Dinamo
FF. Sorsolás mikor lesz?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DE az ETO-nál ebben a szezonban ez csak a csapat harmadának-maximum a felének- sikerült. . Ez a fő különbség az északi és balkáni játékosokkal szemben. A forma állandóság. Náluk az a kivétel amikor egy-egy sztárjuk rosszul szerepel, nálunk meg az amikor kiemelkedően jól. Ambros Martin az előző csapatánál jórészt sztárok nélkül ezt tudta állandósitani., de az ETO-nál nem megy.
Nagyon kíváncsi leszek a veszprémiek meccsére, mert a PSG erősödött tavaly óta. Nehogy meglepetés érje őket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyra tartom Martín azon képességét, amit egész pályafutása során tapastalni lehetett. Ez pedig arról szól, hogy játékosaiból maximálisan kihozza az adott helyzetnek megfelelő teljesítményt. Ez az, ami valamiért most nem sikerült neki, mert a kétségtelenül gyengébb keret tagjai egyenként is maguk alatt teljesítettek. Hogy ennek mik voltak a kiváltó okai, talán valóban felesleges itt nekünk részletezni, de én ebben számítottam többre, ezért ért csalódás.
Több szót részemről sem érdemel...
DUNAFERR FOREVER!!!
Mentségemre szóljon, ha nem is értem, a jelek szerint, de szeretem a kézilabdát. 😊
A románok a következő idényre igazoltak, nem a mostanira. Az ETO-nak a mostanira kellett volna, jövőre megvannak az igazolásaik, akik azért sokkal jobbak, mint akiket az előző idényben hoztak.
DUNAFERR FOREVER!!!

Egyébként dicséretes az első félidei küzdeni akarás, próbálkozás (második félidőt nem tudtam nézni) annak ellenére, hogy szerintem a 15. perc környékén látszott szerintem hogy nem lesz meg.
Jó kis edző meccs volt 21 is volt közte.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én már az ősszel levettem az elvárásaimat, amikor Amorim kidőlt és akkor már max. a Final Fourra láttam képesnek a csapatot. Azzal, hogy Müllernek ilyen problémái lesznek és képtelen normálisan játszani, még lejjebb került a keret lehetőségeinek határa. A Vardar jött szembe - a lehető legnehezebb ellenfél - a negyeddöntőben. Ráadásul időközben nekik lett edzőjük is Pytlick személyében, ami eddig hiányzott onnan. Így a sztárok gyülekezetébe tudtak már szakmát is vinni. Ezzel csak még lejjebb került nálam az esély és ez valóra is vált.
A csapat 4 világsztárjából 3 (Lunde, Görbicz, Amorim) "kidőlt", maradt Löke egyedül. Majd jöttek más problémák is (Orbán és Müller esete) így nem lehettek komolyabb reményeik. Azért csak tegyünk egy kísérletet és gondoljunk bele, hogy a Budnál kiesik Woltering, Neagu és Bulatovics, marad Cvijics. Mégis hova juthattak volna úgy ők el?
Tehát igazából ez csak annyit jelentett, hogy a realitás valóra is vált.
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.04.11. 18:35:40
Talán túl sok volt a "kolonc" a csapatban...
A Fradi és az Érd sikerében eleve nem hittem, de a győriekében igen. Lehet gondolkodni illetékes helyen! Mennyire is vagyunk valójában a világ élmezőnyében??
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.04.11. 18:17:43
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO már a múlt nyáron elhibázta az egészet, bár Amorim sérülése csak decemberben jött. Remélem az idei csapatépités sikeresebb lesz , ahogy a fradinál is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.04.11. 16:18:49
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
31:29
Utolsó 10percre 11gólos előnnyel vágtak neki végére maradt is 5.
53:50es összesítéssel ott ül a FF-ban. 😮
A szünet után az oroszok egy ideig tartották az előnyüket, majd egyre jobban növelték is. Bő 8 perccel a vége előtt már 11 góllal vezettek (27-16). Ezután már nem nagyon koncentráltak, így a románok tudtak kozmetikázni az eredményen.
DUNAFERR FOREVER!!!