Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
Veszem fel a cuccot, átalakítom, aztán felrakom valahová és linkelem.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

komoly?!?!?! mi a fenét csinál a vezetõség!?!?!?!?!?!

Breki33
link?
Grave Digger
Olvass bele a honlapon az Átigazolások topikba. De mindjárt kikerül a do-ra is. Én már elküldtem az anyagot, amit készítettem a Bokival, remélhetõleg gyorsan felkerül.

Breki33
ezt nem értem, ha nem szeretne akkor miért merült fel?
Néztétek az új lógót az mksz oldalán? Egész jó!

Grave Digger
Nagyon megverte ma a Szeged a Veszprémet, mely nagyon motiválatlan volt. Érdekes lesz az ötödik meccs nagyon...
Más: én még mindig látok esélyt arra, hogy Boki marad nálunk, mert nem szeretne elmenni máshová.

Breki33
kösz
Gyõri meccset adja. Mint a múlt hétvégén hazait a királyi, idegenbelit a sport1

Breki33
és melyik az m1?
úgy legyen😊

egyiket az m1, másikat a sport1 viszont megnéztem 21-.én este 10kor ismétlik.

Breki33
a heti Képes Sportban Charlie van ez másik lehet
SomogyiG
Hogy én se maradjak le, sok szerencsét a vizsgákhoz! Én egy kicsit szerényebb leszek, ezért Kína egy teljes évi termését kivánnám kalapban, állítólag az nem éppen kevés ... 😊
Elvileg péntekre idõzítettem a "vizsgadrukkot", de sebaj, áttesszük hétfõre.
Egyébként csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy én már túl vagyok pár vizsgán, de még egyszer sem kérdezték: mennyit tanultam? Ahogy nekem elég volt, szerintem Neked is elég lesz, ha csak úgy szimplán megválaszolod a kérdéseket.
A tanulás egy külön tolog, itt elég, ha tudsz. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Jah még valami jöttem haza a busszal, és valakinél láttam képes sportot asszem
Tóth Timi osztályoz:

Sport:
ETO 9
Dunaferr 7
Szûcs Gabi 7
Mehlmann Ibi 8

Filmek:
Elemei Ösztön 9
Keanu Reaves 9
Mel Gibson 8
még valami volt itt

Zene:
Destinys Child 10
ACDC 8
LAdánybene 7
Dopeman 7

Asszem 😊 Azért kikérem magamnak, hogy a tahó Dopeman és a Dunaferr egyszinten legyen, na meg a LB27 😉)))))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

természetesen MI LESZÜNK A BAJNOKOK! 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
melyik tv adja?
köszi mindenkinek, igyexem a vizsgákkal 😄 nyáron sok jókis sportesemény lesz 😄D

Ez nem fáradtság, megint csak a mez volt a pályán...
szégyelheik magukat, még a Ciudad sem vert minket ennyivel...

2006-05-20 17:45 EHF-kupa döntõ Podravka Vegeta Koprivnica - Ferencváros
Gyõri Graboplast ETO KC - Buducnost Podgorica KEK-kupa döntõ mérkõzés
2006. 05.20. 16:15 óra
Hát nagyon egyszerre lesz a két meccs...

Lehet, hogy a veszprémi srácok is kezdenek fáradni, de ma a Szegednek minden bejött vasárnap meg nem szóval semmi csüggedés!!!<#ejnye1><#ejnye1>

A vizsgákhoz pedig, egy HATALMAS KALAPPAL!!!<#papakacsint><#smile>

Jó tanulást és sikeres vizsgázást! 😊

hát igen, nem semmi kis meccs volt. pokoli nehéz lesz az ucsó meccs Veszprémbe

Breki33
akkor küldök három dömpert
nincs mit!

közel másfél éve és még nem volt vele gondom. ha volt valami le állás küldtek mailt.

hát indul a busz a veszprémi csapatnak! 😞 amit itt elõadtak az katasztrófa volt...Lazarovra nagyon mérges vagyok, nem hajlandó ütközni, ez a bajnoki 4 meccs katasztrófa a részérõl...egyetlen pozitívum Csárli meccs végi akkor is gólt lövök akciói 😊
Ennyit a Dunaferr-DVSC meccs közvetítésérõl, én kérek elnézést 😉
(Csak így én sem láthatom...a holnapi vizsgára végül 3-an maradtunk volna, így átraktak minket a hétfõiekhez, ami érthetõ, így ugrott a hétvégi meccs (drapi), mert hétfõ, kedd, csütörtök vizsga 😞)

Pick Szeged-MKB Veszprém 31-21
Na ittis alakul a helyzet!!!!

Köszi! Éltem a lehetõséggel!
Lehet, hogy valaki hülyének tart, de azért én nemvagyok szg. mágus!!!!!

SomogyiG
Nekem szimpatikusnak tûnik. Mennyi ideje használod, s mik a tapasztalataid velük kapcsolatban?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
ezek megvannak van ftp elérés három emailcim smtp server stb.......

most magánjellegû felhasználásról van szó nem szerverbérlésrõl
Php, mysql, cgi, stb, sebesség, elérhetõség, megbízhatóság, stb...

van ami nem és nincs kedve megvágni az embernek akkor sokkal jobb... az elmúlt évek tapasztalata alapján az ingyenesekbe egyre kevésbé bízok...

ja nem soké Szeged-Veszprém meccs a sport1en

Breki33
én azt nem értem minek ezért fizetni mikor ingyenesen megoldható
nem csak arra szolgál vannak 300,500 mb tárhelyek, de ha úgy alakul, hogy x ideig nem használod törlik a reget.

Breki33
hát én ilyenér nem fizetnék

felteszek egy index.html-t és kész

ha meg több kell többször regelek

de egy weblapra elég 100 mega is
ISMERTETÕ

1.

Bármilyen fizikai vagy jogi személy bérelhet tárhelyet.
2.

A tárhely tarlamát kizárólag a bérlõ kezeli, értendõ ezen a tartalom feltöltése, törlése, módosítása és egyéb a tartalommal kapcsolatos mûvelet. Szolgáltató nem vonható felelõsségre a bérlõ által kezelt tartalmakért, sem azok tartalmáért.
3.

A tárhely minimális mérete 1 GB.
4.

Bérleti díj 550,-Ft / hónap / 1 GB.
5.

A bérelt tárhely mérete növelhetõ ninden fizetési határidõ lejárat elõtt legkevesebb 7 nappal, korlátozás nincs a tárhely maximális méretét illetõen.
6.

A bérelt tárhely méretének emelésérõl a befizetés vagy átutalás elõtt 7 (hét) nappal kérjük értesítsenek e-mail-ben a [email protected] címen
7.

Amennyiben a csekken vagy átutaláson érkezett összeg nem egyezik az e-mail-ben érkezett kérés méretével, úgy (és egyéb esetekben is) a befizetett összeg ( azaz 550.-Ft/ GB ) erejéig biztosítjuk a tárhelyet.
8.

A befizetés átutalással vagy számlaszámra befizetéssel lehetséges a szolgáltató mindenkori bakszámlájára.
9.

Amennyiben a bérlõ a hozzáférést biztosít a saját tárhelyéhez harmadik személy(ek) részére, és ebbõl adatvesztése származik, az kizárólag a bérlõt terheli és a szolgáltató semmilyen felelõsséget nem vállal.
10.

A bérlõ beilleszthet hivatkozást - amely a tárhelyen tárolt adatokra, file-okra, állományokra mutat - bármilyen honlapba, vagy interneten lévõ dokumentumba.
11.

A szolgáltató semmilyen felelõsséget nem vállal a bérlõ által feltöltött állományokért, sem tartalmi sem adatvesztési szempontból, mivel ezek kezelése kizárólag a bérlõt illeti.

SomogyiG
Mennyibe kerül, és milyen feltételekkel?

Mert a minimum méret 1giga és nem kell weblapot feltenni szabadon, lehet linkelni... és elõre értesítenek, ha karbantartás van.

SomogyiG
Nem is annak vettem, inkább köszönöm, hogy kisegítettél. Sajnos ha 1000 életem lesz, az ilyen megnevezéseket akkor is keverni fogom, a hozzátartozó korosztályt méginkább. Valahogy egybemosódik számomra az ifi, a junior és a serdülõ, képtelen vagyok különbséget tenni köztük.

Breki33
minek fizetõs?
oktet.hu fizetõs nekem ott van közel 1giga szabadon..

Nem kioktatás volt a cél! Bocsi.
Breki33
mekkora kell

annó felajánlottam 100 megát közösségi célokra

ha ftp kell tvnet.hu

ha simán tárhely

www.mytempdir.com
www.sendspace.com

ha kell mondok még P

ja ha oldal miatt kell akkor az elsõ a többit kb havonta törlik
<#help><#help>Gyerekek SEGÍTSÉG!!
Ha valaki tud egy elfogadható tárhely url-t kérem adja meg. Fizetõs is jöhet, mert a Tár.hu-val tele a .........! (mindenki gondoljon belátása szerint)
Köszi!!!!

Kb. több, mint 200an voltunk. Helyjegy ide vagy oda, korrektek voltak, hogy beengedték õket. Iszonyatosan tele volt a szektor, asszem ilyen vendégtábor még nem volt Gyõrben😊))

SomogyiG
Köszi, bocs!

...junior VB

Ifiknek még nem rendeznek.
SomogyiG
Az ifi VB-rõl visszatérve Olcsa nagyon hosszú ideig rendkívül gyengén muzsikált, ezért Zizi szinte kényszerbõl került bevetésre az irányító poszton. (elsõsorban jobblövõnek érkezett, hiszen akkor Helgával kapcsolatban még minden nagyon bizonytalan volt, s csak Lala volt erre a posztra) Viszont Zita annyira bevált, hogy rá is maradt az irányítás. Õsszel is játszott gyakran Olcsa, de valami miatt nem talált magára. Az alapszakaszban talán két meccse, ha volt, pedig Zizi is visszaesett, mióta komolyan elkezdtek Vele számolni az ellenfelek. Tulajdonképpen a rájátszásra javult fel Kamper, s akkor már többet is játszhatott. Viszont addigra már eldönthette ezt a lépést.
Szerintem András abba a helyzetbe került, hogy bármelyik ujját haraphatta...
Ha az önmagát nem találó Olcsát játszatja, az a csapat kárára van, viszont valószínûleg nem megy el. Ha nem játszatja, akkor a csapatnak is megy, meg Olcsa is. Nem volt ez kis gond, hiszen már Lulu is játszott irányítót (Piros volt akkor a beálló), amikor se Olcsának, se Zizinek nem ment a játék. Ez egyébként nagy luxus, ugyanis Lulu éppolyan jó irányító, mint beálló, de Piros még nincs olyan jó beálló, mint Lulu.
Mindegy, ezt hozta a sors, s meggyõzõdésem, hogy András a kisebbik rosszat választotta.

Breki33
tudom de ugye ugy volt, hogy nem õ az elsõszámú

az utóbbi meccseken viszont annak tûnt újra
magyarul szerintem jobb volt

és lehet meg kéne próbálni maradásra bírni
SomogyiG
Nem az elengedésen múlik!

Ha valaki olyan akar elmenni, akire szüksége lenne a csapatnak, akkor azt a távozási szándékáról természetesen megpróbálják lebeszélni, érveket és ellenérveket ütköztetve, a kölcsönös érdekek figyelembevételével. Ha sikerül, OK! Ha nem, akkor megköszönik az eddigi munkáját és a viszont látásra. Senki mögött nem csapják be a kaput, és senkinek, nem könyörögnek.
Lehet, nehezen hihetõ, de még nincs teljes mértékben kialakulva a "zsoldos erkölcs", ha kisebb mértékben is, de még szerepet játszik a klubhûség, a "Fradi szív" is. Akiben ez nincs meg, az sokkal nehezebben visszatartható, ha egyszer menni akar. Viszont nem is biztos, hogy érdemes túlzottan marasztalni... (ezt természetesen általánosságban mondom, nem Olcsáról beszélek konkrétan)