Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Más: én még mindig látok esélyt arra, hogy Boki marad nálunk, mert nem szeretne elmenni máshová.
Elvileg péntekre idõzítettem a "vizsgadrukkot", de sebaj, áttesszük hétfõre.
Egyébként csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy én már túl vagyok pár vizsgán, de még egyszer sem kérdezték: mennyit tanultam? Ahogy nekem elég volt, szerintem Neked is elég lesz, ha csak úgy szimplán megválaszolod a kérdéseket.
A tanulás egy külön tolog, itt elég, ha tudsz. 😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Tóth Timi osztályoz:
Sport:
ETO 9
Dunaferr 7
Szûcs Gabi 7
Mehlmann Ibi 8
Filmek:
Elemei Ösztön 9
Keanu Reaves 9
Mel Gibson 8
még valami volt itt
Zene:
Destinys Child 10
ACDC 8
LAdánybene 7
Dopeman 7
Asszem 😊 Azért kikérem magamnak, hogy a tahó Dopeman és a Dunaferr egyszinten legyen, na meg a LB27 😉)))))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ez nem fáradtság, megint csak a mez volt a pályán...
szégyelheik magukat, még a Ciudad sem vert minket ennyivel...
Gyõri Graboplast ETO KC - Buducnost Podgorica KEK-kupa döntõ mérkõzés
2006. 05.20. 16:15 óra
Hát nagyon egyszerre lesz a két meccs...
A vizsgákhoz pedig, egy HATALMAS KALAPPAL!!!<#papakacsint>#papakacsint><#smile>#smile>
Ennyit a Dunaferr-DVSC meccs közvetítésérõl, én kérek elnézést 😉
(Csak így én sem láthatom...a holnapi vizsgára végül 3-an maradtunk volna, így átraktak minket a hétfõiekhez, ami érthetõ, így ugrott a hétvégi meccs (drapi), mert hétfõ, kedd, csütörtök vizsga 😞)
Na ittis alakul a helyzet!!!!
Lehet, hogy valaki hülyének tart, de azért én nemvagyok szg. mágus!!!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
most magánjellegû felhasználásról van szó nem szerverbérlésrõl
ja nem soké Szeged-Veszprém meccs a sport1en
felteszek egy index.html-t és kész
ha meg több kell többször regelek
de egy weblapra elég 100 mega is
1.
Bármilyen fizikai vagy jogi személy bérelhet tárhelyet.
2.
A tárhely tarlamát kizárólag a bérlõ kezeli, értendõ ezen a tartalom feltöltése, törlése, módosítása és egyéb a tartalommal kapcsolatos mûvelet. Szolgáltató nem vonható felelõsségre a bérlõ által kezelt tartalmakért, sem azok tartalmáért.
3.
A tárhely minimális mérete 1 GB.
4.
Bérleti díj 550,-Ft / hónap / 1 GB.
5.
A bérelt tárhely mérete növelhetõ ninden fizetési határidõ lejárat elõtt legkevesebb 7 nappal, korlátozás nincs a tárhely maximális méretét illetõen.
6.
A bérelt tárhely méretének emelésérõl a befizetés vagy átutalás elõtt 7 (hét) nappal kérjük értesítsenek e-mail-ben a [email protected] címen
7.
Amennyiben a csekken vagy átutaláson érkezett összeg nem egyezik az e-mail-ben érkezett kérés méretével, úgy (és egyéb esetekben is) a befizetett összeg ( azaz 550.-Ft/ GB ) erejéig biztosítjuk a tárhelyet.
8.
A befizetés átutalással vagy számlaszámra befizetéssel lehetséges a szolgáltató mindenkori bakszámlájára.
9.
Amennyiben a bérlõ a hozzáférést biztosít a saját tárhelyéhez harmadik személy(ek) részére, és ebbõl adatvesztése származik, az kizárólag a bérlõt terheli és a szolgáltató semmilyen felelõsséget nem vállal.
10.
A bérlõ beilleszthet hivatkozást - amely a tárhelyen tárolt adatokra, file-okra, állományokra mutat - bármilyen honlapba, vagy interneten lévõ dokumentumba.
11.
A szolgáltató semmilyen felelõsséget nem vállal a bérlõ által feltöltött állományokért, sem tartalmi sem adatvesztési szempontból, mivel ezek kezelése kizárólag a bérlõt illeti.
annó felajánlottam 100 megát közösségi célokra
ha ftp kell tvnet.hu
ha simán tárhely
www.mytempdir.com
www.sendspace.com
ha kell mondok még P
ja ha oldal miatt kell akkor az elsõ a többit kb havonta törlik
Ha valaki tud egy elfogadható tárhely url-t kérem adja meg. Fizetõs is jöhet, mert a Tár.hu-val tele a .........! (mindenki gondoljon belátása szerint)
Köszi!!!!
Ifiknek még nem rendeznek.
Szerintem András abba a helyzetbe került, hogy bármelyik ujját haraphatta...
Ha az önmagát nem találó Olcsát játszatja, az a csapat kárára van, viszont valószínûleg nem megy el. Ha nem játszatja, akkor a csapatnak is megy, meg Olcsa is. Nem volt ez kis gond, hiszen már Lulu is játszott irányítót (Piros volt akkor a beálló), amikor se Olcsának, se Zizinek nem ment a játék. Ez egyébként nagy luxus, ugyanis Lulu éppolyan jó irányító, mint beálló, de Piros még nincs olyan jó beálló, mint Lulu.
Mindegy, ezt hozta a sors, s meggyõzõdésem, hogy András a kisebbik rosszat választotta.
az utóbbi meccseken viszont annak tûnt újra
magyarul szerintem jobb volt
és lehet meg kéne próbálni maradásra bírni
Ha valaki olyan akar elmenni, akire szüksége lenne a csapatnak, akkor azt a távozási szándékáról természetesen megpróbálják lebeszélni, érveket és ellenérveket ütköztetve, a kölcsönös érdekek figyelembevételével. Ha sikerül, OK! Ha nem, akkor megköszönik az eddigi munkáját és a viszont látásra. Senki mögött nem csapják be a kaput, és senkinek, nem könyörögnek.
Lehet, nehezen hihetõ, de még nincs teljes mértékben kialakulva a "zsoldos erkölcs", ha kisebb mértékben is, de még szerepet játszik a klubhûség, a "Fradi szív" is. Akiben ez nincs meg, az sokkal nehezebben visszatartható, ha egyszer menni akar. Viszont nem is biztos, hogy érdemes túlzottan marasztalni... (ezt természetesen általánosságban mondom, nem Olcsáról beszélek konkrétan)