Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Bocsi, de Kovács Péter még nem úsztatta el a Dunaferr bajnokságát, de a technikai vezetõtök igen! 😞
Nem is olyan régen történt, biztosan emléxel rá!

A barátságtalan hozzáállást én a kérdés feltevéséhez kapcsoltam, ezért hivatkoztam az itélkezésre. Rosszul értelmeztem?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG: nem ítéltem, kérdezek...látod ugye mit írtam...? 😄
a kicsit sem leszek barátságos meg a korábbiaknak szól...

és egyébként Te se ítélj akkor Böbével kapcsolatban 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Sajnálom, ami jelen pillanatban Bokival és Boki körül zajlik, mindenesetre ha Újvárosban nincs rá szükség, Gyõrben tárt karokkal várjuk..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
"Ne itéljünk, hogy ne itéltessünk!"

A sok balfékséget a vezetõitek meg tudták lépni Kovács Péter nélkül is! Fauszt Évi, ill. Pálffy Zsuzsi és Németh Helga.
Hogy Böbe hogyan tudta megúszni akár egy ejnye-ejnye nélkül, azt fel nem foghatom!

Ezen Péter már csak javítani tud! (ha tud)

Legalább annyit engedj meg Neki, hogy tiszta lappal indulhasson! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

ha vasárnapig eljutok arra szintre tudásilag, hogy legyen 2 óra szabadom a Veszprém-Pick meccsre, és a közelébe jutok K.Péternek megkérdezem Tõle...
de kicsit sem leszek barátságos....<#boxer>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
erre céloztam...
Minden szentnek magafelé hajlik, a keze!!! Nemde!!<#vigyor><#vigyor>

És a Fradinál Helgát elfelejtettem, megemlíteni!! Mert ugye példaképekre is szüksége van a fiataloknak! Én azthiszem, egy 2 szeres világ legjobbjánál keresve sem lehet jobb példaképet találni, a D.ferr fiataljainak!!!!!!!!

SomogyiG
Tévedsz!

Helga esetében kiválóan döntöttek, ezt tanusíthatom! 😉)

Ez persze nem jelenti azt, hogy értenek a kézilabdához!!!

Vak szem is talál tyúkot!

és mégvalami:

Ha Szilrádnak nincs beleszólása a jövõévi keretbe, akkor gondolom Kovács Péternek van, hiszen õ az új edzõ????!!!!
Õ nem tart igényt Bokira?????
Vagy ha neki sincs beleszólása? Akkor? Takácsnak milyen végzettsége/képzettsége van a kézilabdához? vagy mi alapján válogat játékost???

Mert Heli esetében is kiderült, hogy elég rosszul döntöttek....

ész az nincs, ez kiderült már tavaly is, sajnos....

húúú, dögöljön meg az összes ilyen seggfej -bocs 😞

Énsem vagyok benfentes, de mélységesen felháborít az általad is említett "Mór szindróma" ! Akkor amikor a vezetõk elvárják a játékosoktól, hogy a belüket kihajtsák a pályán, és tulajdonképpen Õk hozzák a közönséget a klubnak, és a vezetõk helyzetét is befojásolják, kutya kötelességük volna tiszteségesen viselkedni! Ha már egy sokat bizonyított játékosnak, aki évtizedett töltött el a klubnál nem megy a játék úgy mint régen (nem Boki, mert Õ a DVSC meccsen is bizonyított), igenis jogavan a tiszteséges bánás módhoz!!!!!!!
Szerencsére van jópélda, Fradi,(Köke, Párduc) Cornexi (Siti B.)! Ezek a klubok nemrugnak bele a sokat bizonyított játékosokba!
Remélem a D.ferrnél is gyõz a józanész!!!!!

SomogyiG
Ahogy végigolvastam a hozzászólásokat, úgy látom, még éppen elcsíptem az interjút. Mielõtt reagáltam volna, még elolvastam a Ti véleményeteket, hiszen kivülálló vagyok ebben a kérdésben, viszont közületek jópáran bennfenntesebbek.
Én egy tendenciát vélek felvedezni, amit "Mór szindrómá"-nak kereszteltem el sok éve. Csak pár név: Pálffy Zsuzsi, Németh Helga és most Radulovics Bojana. Mindegy, hogy kirõl van szó, mindegy, hogy mit tett a klubért és a csapatért, "a mór megtette kötelességét, a mór mehet".
Ha ez nálunk történ(t)ne meg, akkor minõsíteném ezt a hozzáállást, igy kivülállóként csak annyit tudok mondani, hogy ugyanezt kivánom a mostani vezetõknek. Pontosan ugyanigy járjanak el velük az õ utódaik, mint ahogy õk jártak el ezzel a három kitûnõ játékossal, és még ki tudja hánnyal, akikrõl esetleg nem tudunk.

Isthy
Az biztos, hogy ha el kell mennie iszonyú botrány lesz a csarnokban szombaton! Ez pedig nagyon nem kéne!

DUNAFERR FOREVER!!!

Nincs szükség: DVSC meccs!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#eljen>

Azért nagyon kiváncsi leszek a szurkolói reagálásokra!!!
Én, most inkább nemmondok semmit, mert nem méltó a fórumunkhoz, és tuti kimoderálnának!!!!!

Isthy
Gondolhatod én mennyire... <#boxer><#violent><#gun>

DUNAFERR FOREVER!!!

Grave Digger
a video linkjét szedd ki légyszíves 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

énis piszok mérges vagyok!

Még a végén szombaton Újvárosba megyek!!!

Breki33
énis így gondolom

deha így bánnak vele az megalázó

de én most dühös vagyok..........
Isthy
A DO-ra szöveges változat került fel amit Spigi írt

DUNAFERR FOREVER!!!

"énmeg azt mondom, akkor inkább játszon a gyõrben"

Boki az Újvároshoz tartozik, mondom én mint szimpatizáns!!!!!

Breki33
kiszedjem akkor?
Breki33
mármint mi nem?

nehogy már õ könyörögjön, hogy maradhasson
Grave Digger

Grave Digger
Jahh, ok😊

Én meg emberileg értettem!<#eljen><#worship>

Lehet, hogy Te értettél félre!!!!

Grave Digger
Félreértettél, bennetek megbízom, abban nem nagyon, hogy, aki csak olvassa a fórumot, az nem linkeli be máshová😊

Az isten szóljon belõled!!!!

Grave Digger
Nem kérdés volt, hanem vélemény😊 Én a mai beszélgetésem után úgy gondolom, hogy marad, úgy tudom a háttérben is elég komoly "munka" folyik azért, hogy ez így legyen, s õ is ezt szeretné.

Egyébként, KÖSZI a bizalmat!!!!!

szerintem meg NEM!!
Ez az egész NAGYON GUSZTUSTALAN!!!!!!!!!!!!!!!

Breki33
itt fejezi-e be.........

miért fejezné be ha megy neki és játszani akar?..........
Breki33
énmeg azt mondom, akkor inkább játszon a gyõrben, ha ilyen hülyék a vezetõk

eddig máshogy gondoltam deha ilyen a hozzáállás

mégha nem menne neki, de pont hogy.......
Jaja....

Grave Digger
Rendben, a link maradjon fent még egy órát, addig akik idejárnak, meg tudják nézni, vagy Isthy-t kérném arra, hogy töltse fel máshová, ahol el lehet érni 😊
Sajnos a vezetõi döntés hátterérõl semmit nem tudok, értetlenül állok elõtte én is, csakúgy, mint mindenki más. De én most úgy gondolom, hogy holnap, vagy legkésõbb hétfõig eldõl, hogy Boki itt fejezi be a pályafutását nálunk.

Ezt Kaloz meglátja......

inkább én sem mondok semmit.... picit elkeserítõ a helyzet.... 😞((

Breki33
nem a véleményt hanem a linket

készíthetnél egy olyan interjút is amiben elmondják miért nem .........

vagy ez edzõi döntés?
no comment!!!!<#wow1><#szomoru2><#shakehead>

Grave Digger
Nem kell törölni, a vélemény szabad😊

Breki33
ha gondoljátok törölhetem
Breki33
hát inkább nem mondok semmit

lehet megbántanák pár dunaújvárosit..........
oksz, de arról se feledkez meg, hogy elég sokan olvasnak minket...

Breki33
lásd mire jó a tvnet

Köszi :-)
Grave Digger
A dunaujvaros.com-ra kerül fel - remélem most már hamarosan - az anyag, a mostani videót meg a csapathonlap fórumába ne linkeljétek lécci.

Ördögöd van!
Nekem a DVSC meccs utáni nyilatkozata, amit többször megnéztem, fõleg amit a végén mondott, és ahogy mondta, valahogy azaz érzésem támadt, hogy Boki nemakar máshova menni!! Lehet,hogy befejezi nemtudom!!

köszi! konkrétan mely oldalakra gondoltál?

ETO: három a magyar igazság!

Nehéz, küzdelmes mérkõzést nyert meg szerda este a Gyõri Graboplast ETO, amely gyõzelemmel bebiztosították a bajnoki aranyérmet, és sorozatban másodszor került Görbiczék nyakába a legfényesebb érem. A találkozó után Mörtel Renátával beszélgetett a SportFórum munkatársa
Tovább»http://www.sportforum.hu

Breki33
köszi szépen

mond meg neki hoghy miis szeretnénk ha maradna