Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem, nagyon pipa!!!!!<#falbav><#violent><#wink>

Isthy? <#conf><#phone><#kuss>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Mindenesetre kiváncsi lennék bizonyos arcokra, ha Boki a köv. szez.-ban, a Gyõr szineiben egy 10-est vág a D.ferrnek!!

Ilyen sose történjék!!!!!!!!!!!!!!!<#ejnye1><#ejnye1> (csak a szurkolók miatt)

én mondok egy jót /rosszat döntse el mindeni igaz e, jó e vagy rossz e:

"Egy kicsit más. Két nappal ezelõtt hallottam egy "hírt", amit egy csapathoz közel álló illetõ kottyantott el véletlenül. Azt találta mondani, hogy a következõ szezonban Detti sem lesz, ugyanis babát vár.
Természetesen ez nagyon jó hír, ha igaz, de a csapat szempontjából.... " GY_J Dunaferr fórumon írta

<#wow1>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki vadász valami jó hírt, mondjuk marad!!! Bár ezekután???

a kis okosok.

na, már csak ctrl c, ctrl v-bõl áll az NS tudása....

Breki33
Radulovics Bojána, a Dunaferr nõi kézilabdacsapatának átlövõje elfogadja a bajnok Gyõr ajánlatát, és õsztõl az ETO-ban folytatja a pályafutását, ha a dunaújvárosi együttes nem tart igényt a játékára. A kétszer a világ legjobb nõi kézilabdázójának megválasztott klasszis errõl a Dunaújváros Online címû lapnak nyilatkozott.

klikk
uccsó lap, kis táblázatban, Sopi fényképével 😄 Képes Sport május 17-23. (gondolom ennél nincs frissebb)

Ma!!!!!!
05.19. 18:00 Vasas-INVITEL - Kiskunhalas / Rájátszás 5-8. között Fáy u.

Breki33
hogy legyen alibim
Láttam én már érdekes dolgokat!! De legyen igazad, és jöjjön a drapi!!

SomogyiG
Nagy lány, de nem saját háztartásban él...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ez miért off...?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Nagy lány, remélem Õ dönt!!!!!!!

Várjuk, KEDVES HÖLGY fórumozók véleményét!!!!!<#szomoru1><#vigyor><#vigyor>

Breki33
Egy kicsit offolnék

Szeretnék közzétenni egy közérdekû közleményt

Szabályzat
Állandóan halljuk "a szabályokat" a nõk részérõl. Na most itt a másik
oldal.
Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg...
Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán
fontosak!

1. Tanuld meg használni a WC-ülõkét. Nagylány vagy. Ha fel van
hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok
minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.

1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály
váltakozása. Törõdj bele!

1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként
gondolni.

1. A sírás = zsarolás.

1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem mûködnek! A
nyomatékosított utalások nem mûködnek! Az egyértelmû utalások sem
mûködnek! Csak mondjad!

1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelõ válaszok szinte minden
kérdésre.

1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a
segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a
barátnõitek.

1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!

1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználhatóvita
közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 napután.

1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplõ, akkor ne
várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplõk..

1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínûleg úgy is van. Ne
kérdezz minket!

1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthetõ és az egyik megsért,
elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.

1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok,
hogy milyen legyen. De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a
legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok
alatt mondjad el!

1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk
sincs.

1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség.
Fogalmunk sincs, mi az a mályva.

1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.

1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy
viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de
nem éri meg a zûrt.

1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor
olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerû. De
tényleg.

1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten
tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lõfegyverek vagy
versenyautók.

1. Elég ruhád van.

1. Túl sok cipõd van.

1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.

1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom.
De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a
kempingezés.

Küldd el annyi férfinak, amennyinek csak tudod, nevettesd meg õket!
Küldd el annyi nõnek, amennyinek csak tudod, tanítsd õket!
Breki33
akkor jó, hogy megkérdeztem :-)
Bocs!!! Én Mátéfira gondoltam!!<#papakacsint> Így precíz!
De köszi az infot!!

én egy Szeretünk Boki vagy valami hasonló jellegû üzentre gondoltam, ahol inkább a játékos a megszólított, mintsem a vezetõk!
Csak hogy tudja a szurkolók mellette vannak, bármi is a döntés...és ez azért mégis egy aprócska üzenet a vezetõk felé...
kb. ennyi 😊

Duby
Én örök naív hiszek benne, hogy nem mondott le senki itt Bokiról, hisz hogy is tehetne olyat valaki, az végképp nem odavaló, de még a kézilabda közelébe se. Csak tökölgetnek a szerzõdésekkel, a pénzekkel, a jóváhagyásokkal, ezer dolog várhat döntésre, az idõ meg csak megy.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Nem tudom, van-e értelme. Persze érdemes, hisz' vesztenivaló nincs.
Csak képzeld el, milyen lehet egy olyan helyen "dolgozni", ahol már lemondtak Rólad, és a "népharag" követelt vissza...

SomogyiG
Laluska!

Breki33
melyik Eszti?
neked a szurkolói megmozdulásról egybõl az erõszak jut eszedbe? 😄DD

Nekem egy transzparens, kiállva Boki mellett, pl. 😊

és van olyan aki ért a kézihez és beleszólási joga van ebbe a döntésbe? 😉

"plána szurkolói megmozdulást intézni az ügyben."
Mindennemû erõszak ellen vagyok, pláne a sportban!!!!!!
De valahogy rákéne ébreszteni az illetékeseket, hogy ez így nemjó, sem játékosnak, sem szurkolónak!!

"itt nem is rég szép búcsúztatás, Oblisz Anita esete például felhozható ellentételként."

Ez nagyon helyes, csak ebbõl, ha már úgyalakul, több kéne!

Duby
Még korainak látom bármilyen véleményt, plána szurkolói megmozdulást intézni az ügyben. Valami van, valami történik, de meggyõzõdésem, hogy nem ilyen egyszerû a dolog, hogy Bojanának csak úgy pápát akarnának inteni.
Véleményem szerint az ehhez hasonlítiott esetek (Németh Helga, Pálffy Zsuzsi) egyenként speciális történetek voltak. Volt itt nem is rég szép búcsúztatás, Oblisz Anita esete például felhozható ellentételként.

2005 12. 16.-án!

SomogyiG
Még nem tudom. Ha Eszti dönt, marad. Ha az édesanyja, akkor valószínûbb, hogy nem. Akadt egy anyagi szempontból jelentõsnek mondható kérõje. Csapat szempontból - inkább nem mondok semmit, a (nagyon)közelmúltban sokat beszélgettünk róluk, leginkább a korosabb játékosokhoz kapcsolatos hozzáállásuk miatt...

SomogyiG
Nem tudom, hogy a képek mely napon készültek - feltehetõen a születésnapján - ugyanis kishíján karácsonyi ajándék lett, csak egy nappal "kiváncsibb" volt a kelleténél. Era 1975. december 23-án született.

Era 30 éves.

Breki33
énmeg keresem a hírt :-)
Nem, ezek példák!!!

Breki33
Ezek mai képek?

Ugye milyen EMBERI!!

Szerintem ÍGY kell megbecsülni egy játékost!!! Szülinap!

Tényleg, Eszti marad?

SomogyiG
Bocsi, de vitatkoznom kell Veled Fauszt Éva esetében. Biztos, hogy nem Böbe határozza meg, hogy a csapatban ki szerepeljen. Azt viszont, hogy ki szerepelhet - eltiltások, sportorvosi papírok, nevezhetõ-e az adott játékos az adott meccsre - egyértelmûen a technikai igazgató feladata! Nem csak a Dunaferrben, hanem mindenütt. Mindegy, hogy az adott klubban minek nevezik ezt a posztot, ezen a téren az MKSz felé az az illetékes, aki ezt a munkakört betölti, ugyanis alá kell írnia a nevezési listát. Ha õ követte el a hibát, akkor õ a felelõs, ha nem õ követte el, csak aláírta, szintén õ a felelõs! (az elkövetõvel együtt)
Ami a legrosszabb, hogy a Vásárhely ellen még lehet, hogy csak hiba volt, viszont a Szpari ellen már tudatos szabályszegés. Ugyanis a két klub megegyezett, hogy mindegyikük szerepeltet egy jogosulatlan játékost!
Itt a legnagyobb a felelõssége a technikai igazgatónak!!!

Nekm ez a BOKI ügy olyan, mintha ERÁNAK mondaná a Fradi, hogy csáó! (persze szerintem ez elképzelhetetlen)
Szerintem a népligetet lebontanák a szurkolók!!!!

Breki33
akkor kiaz aki eldönti?
Könyörgöm akkor ki ez az "okos ember" aki égeti a klubot, és nem utolsó sorban magát!
Én , mint nem benfentes nagyon örülnék annak, ha nem Böbe az!! Komolyan!!!

Isthy! Én Böbét komolyan tisztelem, mert egy olyan vezetõ, egy olyan helyen akire játékos múltja miatt igenis felnézhetnek a játékosok, szurkolók! De a D.ferrnél nagyon furcsa mentalitás figyelhetõ meg! Szakadj meg értünk ÉVEKIG a pályán, oszt tünés, ahogy kell! Böbe az ügy.vez.ig., valamit tennie kéne az ilyen jelenségek ellen, mert hogy várható el a maradó játékosoktól a jó teljesítmény, és a klubért való küzdés, ha egy ilyen kaliberû játékosal, mint BOKI ezt mûvelik!
Itt nektek mint a klubbhoz hû szurkolóknak, most igenis KOMOLY hangot kell adni, mert ez így tovább nemmehet! Gondold meg ma BOKI, holnap DETTI, vagy LOVI, vagy akárki, ez nem tiszteséges!!!!
Egészen megható volt BOKI, az interjúban, én eddigis tiszteltem, kicsit mérgesvoltam rá, hogy elakar menni, de most teljesen más fényben tûnik fel a dolog!!!!!!!!
Na kidühöngtem magam!!!!!

Grave Digger
Azért annyit én is szeretnék hozzátenni ehhez, hogy ebben a helyzetben a Böbének semmi döntési joga nincsen, nem õ határoz arról, hogy ki menjen, vagy maradjon. S tudomásom szerint Kobács Péter sem mondta azt, hogy nem kell a Boki a jövõ évi csapatba.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Úgy látom itt is, mint szinte mindenütt Böbén kérnek számon mindent. Pedig hát vannak ott mások is abban a klubvezetésben, akik inkább megtalálhatóak lennének bizonyos ügyekben.
A tavalyi pontlevonásos dologban is mindenki az õ fejét követelte és követeli azóta is. Tény, hogy leginkább az õ feladatával kapcsolatban történt a mulasztás, de akkor õ olyan helyzetben volt, hogy a ráakaszott rengeteg teendõ miatt került ilyen helyzetbe. Segítséget nem igazán kapott olyanoktól akiknek ez legalább annyi feladata lett volna, szinte teljesen magára hagyták a szomorú körülmények között. Az õ saruk a szememben legalább akkora, ha nem nagyobb...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Hát érdekes fejlemények. <#confused>
Részemrõl megvárnám a közleményt, a tájékoztatást. Eddig az egyik oldal szemszögébõl vázolva van egy helyzet.
Nem lepõdnék meg, ha nem az elõbbiekben általatok említett vezetõk állnának a dolog háta megett, az ukránok elég kemény feltételekkel szálltak be.

Minden útra kellõ szurkolnak, jó utat és jó szurkolást!

kaloz174
Megláttam!😞((((((
Csak remélni merem, hogy idõben felfogják, mennyire rosszul és méltatlanul döntöttek!!! Hogy nélküle õk sem lennének azok, akik lehetnek ma!!!!

Az egyetlen dolog, ami ebben a történetben jó, hogy nem csalódtam egy nagyszerû sportemberben!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!