Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ilyen sose történjék!!!!!!!!!!!!!!!<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1> (csak a szurkolók miatt)
"Egy kicsit más. Két nappal ezelõtt hallottam egy "hírt", amit egy csapathoz közel álló illetõ kottyantott el véletlenül. Azt találta mondani, hogy a következõ szezonban Detti sem lesz, ugyanis babát vár.
Természetesen ez nagyon jó hír, ha igaz, de a csapat szempontjából.... " GY_J Dunaferr fórumon írta
<#wow1>#wow1>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
klikk
05.19. 18:00 Vasas-INVITEL - Kiskunhalas / Rájátszás 5-8. között Fáy u.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szeretnék közzétenni egy közérdekû közleményt
Szabályzat
Állandóan halljuk "a szabályokat" a nõk részérõl. Na most itt a másik
oldal.
Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg...
Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán
fontosak!
1. Tanuld meg használni a WC-ülõkét. Nagylány vagy. Ha fel van
hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok
minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály
váltakozása. Törõdj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként
gondolni.
1. A sírás = zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem mûködnek! A
nyomatékosított utalások nem mûködnek! Az egyértelmû utalások sem
mûködnek! Csak mondjad!
1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelõ válaszok szinte minden
kérdésre.
1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a
segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a
barátnõitek.
1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!
1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználhatóvita
közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 napután.
1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplõ, akkor ne
várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplõk..
1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínûleg úgy is van. Ne
kérdezz minket!
1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthetõ és az egyik megsért,
elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.
1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok,
hogy milyen legyen. De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a
legjobban megcsinálni, tedd meg magad!
1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok
alatt mondjad el!
1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk
sincs.
1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség.
Fogalmunk sincs, mi az a mályva.
1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.
1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy
viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de
nem éri meg a zûrt.
1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor
olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.
1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerû. De
tényleg.
1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten
tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lõfegyverek vagy
versenyautók.
1. Elég ruhád van.
1. Túl sok cipõd van.
1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.
1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom.
De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a
kempingezés.
Küldd el annyi férfinak, amennyinek csak tudod, nevettesd meg õket!
Küldd el annyi nõnek, amennyinek csak tudod, tanítsd õket!
De köszi az infot!!
Csak hogy tudja a szurkolók mellette vannak, bármi is a döntés...és ez azért mégis egy aprócska üzenet a vezetõk felé...
kb. ennyi 😊
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Csak képzeld el, milyen lehet egy olyan helyen "dolgozni", ahol már lemondtak Rólad, és a "népharag" követelt vissza...
Nekem egy transzparens, kiállva Boki mellett, pl. 😊
Mindennemû erõszak ellen vagyok, pláne a sportban!!!!!!
De valahogy rákéne ébreszteni az illetékeseket, hogy ez így nemjó, sem játékosnak, sem szurkolónak!!
Ez nagyon helyes, csak ebbõl, ha már úgyalakul, több kéne!
Véleményem szerint az ehhez hasonlítiott esetek (Németh Helga, Pálffy Zsuzsi) egyenként speciális történetek voltak. Volt itt nem is rég szép búcsúztatás, Oblisz Anita esete például felhozható ellentételként.

Ami a legrosszabb, hogy a Vásárhely ellen még lehet, hogy csak hiba volt, viszont a Szpari ellen már tudatos szabályszegés. Ugyanis a két klub megegyezett, hogy mindegyikük szerepeltet egy jogosulatlan játékost!
Itt a legnagyobb a felelõssége a technikai igazgatónak!!!
Szerintem a népligetet lebontanák a szurkolók!!!!
Én , mint nem benfentes nagyon örülnék annak, ha nem Böbe az!! Komolyan!!!
Itt nektek mint a klubbhoz hû szurkolóknak, most igenis KOMOLY hangot kell adni, mert ez így tovább nemmehet! Gondold meg ma BOKI, holnap DETTI, vagy LOVI, vagy akárki, ez nem tiszteséges!!!!
Egészen megható volt BOKI, az interjúban, én eddigis tiszteltem, kicsit mérgesvoltam rá, hogy elakar menni, de most teljesen más fényben tûnik fel a dolog!!!!!!!!
Na kidühöngtem magam!!!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
A tavalyi pontlevonásos dologban is mindenki az õ fejét követelte és követeli azóta is. Tény, hogy leginkább az õ feladatával kapcsolatban történt a mulasztás, de akkor õ olyan helyzetben volt, hogy a ráakaszott rengeteg teendõ miatt került ilyen helyzetbe. Segítséget nem igazán kapott olyanoktól akiknek ez legalább annyi feladata lett volna, szinte teljesen magára hagyták a szomorú körülmények között. Az õ saruk a szememben legalább akkora, ha nem nagyobb...
DUNAFERR FOREVER!!!
Részemrõl megvárnám a közleményt, a tájékoztatást. Eddig az egyik oldal szemszögébõl vázolva van egy helyzet.
Nem lepõdnék meg, ha nem az elõbbiekben általatok említett vezetõk állnának a dolog háta megett, az ukránok elég kemény feltételekkel szálltak be.
Csak remélni merem, hogy idõben felfogják, mennyire rosszul és méltatlanul döntöttek!!! Hogy nélküle õk sem lennének azok, akik lehetnek ma!!!!
Az egyetlen dolog, ami ebben a történetben jó, hogy nem csalódtam egy nagyszerû sportemberben!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!