Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen énis röhögtem, mert valahogy nemláttam rajta!! Ezkérem egy L írás, vagy mi! <#wink><#wow1><#vigyor>

VMan
Szeretném elmondani, hogy Szilágyi Anett tizenegy hónapos várandós kismama, aki még így is vállata a játékot, de ez volt egy ideig az utolsó fellépése."

<#wow1><#mf1>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps>

2004/05
NBI nõi felnõtt 9-11 helyért
9.Kiskunhalasi NKSE10
10.Uniqa-Vasas SC9
11.Pikker-PTE-PEAC2

NBI nõi felnõtt 5-8 helyért

5.Cornexi-Alcoa13
6.Kiskunhalasi NKSE10
7Vasas-INVITEL10
8.Hódmezõvásárhely...1

?? mi is a sorrend akkor?
Cori
Halas
Vasas

Breki33
tavaly hányadikok voltak õk?
A Vasasnak sajnos ez csak a 7. hely!

Ez elég simának látszik így...

Vasas-INVITEL - Kiskunhalas 32-27 (21-16)

No, hogy visszatérjünk a kézihez is, Vasas meccsrõl tud valaki valamit?

Hogyan vegyél rá egy férfit hogy csináljon meg valamit?
Mondd neki, hogy túl öreg hozzá.

Ne felejtsd, hogy egy férfi számára nem akkor vagy humoros, ha vicceket mesélsz neki, hanem ha nevetsz az õ viccein.

Nem a nõk csinálnak a férfiakból bolondot.
Õk ebben is önállóak.

Ki az agglegény?
Aki elszalasztotta az alkalmat, hogy boldogtalanná tegyen egy nõt.

Hogy hívják a megbilincselt férfit?
Megbízható.

Mit jelent, ha az ágyadban egy férfi levegõért kapkod és a neved kiabálja?
Nem szorítottad a szájára a párnát elég hosszú ideig.

Hány férfi kell egy villanykörte becsavarásához?
Csak egy, aki áll egyhelyben és várja, hogy a világ körülötte forogjon.

Miért lehet a férfiakat sokkal könnyebben pszichoanalizálni?
Mert nem szükséges õket a gyerekkorukba visszavinni.
Még ott vannak.

Miért ölik meg egyes pókfajták nõstényei a hímet párzás után?
Hogy elejét vegyék a horkolásnak még mielõtt elkezdõdne.

Miben különböznek a nõk a férfiaktól?
A nõk egy férfit akarnak, aki minden szükségletüket kielégíti.
A férfiak minden nõt akarnak, hogy az egyetlen szükségletüket kielégítse.

Mit adjunk egy férfinek, akinek már megvolt minden?
Penicillint.

Sose bízz egy férfiban aki azt mondja, hogy õ az úr a háznál.
Az ilyen valószínü másban is hazudik.

Ha lehet, válassz egy fiatal férfit.
Egyremegy.
Az idosebb sem érettebb....

Minden férfi egyforma, csak az arcuk más, hogy meg tudd õket különböztetni.

A legtöbb férfiról - akibõl gondolod, hogy jó férj lenne - kiderül, hogy már az.

Sok férfi olyan, mint a fûnyíró: Nehéz beindítani, rossz szagot áraszt, és legtöbbször nem mûködik.

Honnan tudod, hogy egy férfi megcsal?
Elkezd hetente kétszer fürödni.

Miért fontosabb egy férfinak egy nõ külseje, mint az esze?
Mert a legtöbb férfi jobban lát, mint gondolkozik.

Miben hasonlít az átlag férfi Mel Gibsonra?
Mindenben, kivéve tehetségben, pénzben és kinézetben.

Ha a férjed és egy ügyvéd fuldokolnának és választanod kellene, étterembe
mennél vagy moziba?

Mit mondott Isten, amikor elkészült Ádámmal?
Hát ennél tudok jobbat is ...

a nap mondókája, bár ez inkább holnap lesz igaz...
"Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs!"

A férfi földrajza
15 és 20 éves kora között olyan, mint Kína: potenciálja óriási, jövõje beláthatatlan, és senki sem veszi komolyan.
20 és 25 között a férfi a XVIII. századi Franciaország szakasztott mása: forradalmár, lelkes, élvhajhász.
25 és 30 között a férfi olyan, mint Oroszország. Hatalmasnak képzeli magát, de még mindig a pia és a kurvák irányítják.
30 és 35 között a férfi olyan, mint Olaszország. Csábító, izgató, derus és szereti a gyerekeket.
35 és 40 között a férfi olyan, mint Brazília. Egyre több éhes szájat tart el és már csak a foci érdekli.
40 és 50 között a férfiban Németországot láthatjuk. Hatalmasra nott, van pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csodöt mond.
50 és 60 között a férfi olyan, mint a Vatikán: már csak az Urban bízik, mert csak o segíthet az ágyban.
60 felett a férfi olyan, mint Kelet-Európa.
Egyfolytában az elmúlt 40 éven gondolkozik, hogy hol cseszte el az életét.

Kedves Anya, Apa,

Nagy sajnálattal tudatom, hogy elszöktem az új barátommal. Igazi szerelmet találtam általa és annyira aranyos; különösen a piercingjei,

sebhelyei, tetoválásai, és a hatalmas motorja. Ez még nem minden.
Terhes vagyok és Ahmed azt mondta, hogy igazán bolgogok leszünk az erdõben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tõlem és nekem ez a nagy álmom.
Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak, és a barátainknak. Õk védenek bennünket. Lesz kokain és ecstasy is, amennyi csak kell. Közben majd imádkozunk az AIDS ellenszeréért, hogy Ahmed jobban legyen. A pénz miatt ne aggódjatok.
Ahmed lebeszélte Leroy-jal és Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeikben, amiket az alagsorban forgatnak. $ 50-t kapok egy jelenetért, még 50-et, ha 3-nál több pasival csinálom, és még 100-at, ha ló is van az adott jelenetben.
Kedves anya, mivel most vagyok 15 éves, tudom hogyan vigyázzak magamra. Majd egyszer meglátogatlak benneteket, és találkozhattok az unokáitokkal.

Üdvözöl Benneteket: szeretõ lányotok

UI: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek.
Csak meg szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, ha az ANGOLOK KIKAPNAK EGY 11-ES MIATT!

no jó akkor offoljunk egy kicsit... 😊))
Unoka megkérdezi:
- Mondd nagymama, mi az a szereto?
Nagymama felsikít, elhajítja a kötést, felpattan, átgázol a macskán, felrohan a
padlásra, feltépi a gardróbajtót, kizuhan egy csontváz:
- A francba, tudtam, hogy valamit elfelejtettem ...

hát erre csak azt tudom "mondani":

HARCOLJATOK! HARCOLJATOK! <#bohoc>

és ez szól a veszprémi fiúknak, a Dunaferres csajoknak, Bokinak <#ravasz1> és két nemzetközi kupadöntõsnek is <#taps><#email>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Mi van ma? Nem egészen tudtam követni a fórumot ma!
De majd iszom az egészségetekre egy kis bodzát, ígérem! <#vigyor><#nyes>
Holnap meg: motívációs bázis!!! Nem elfelejteni, mert legalább 2 kupa lenne az igazi!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Mekkora duma<#wow1><#nyes><#lookaround>Toll a fülükbe<#mf1><#nyes> a Csajoknak!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
SomogyiG, ez a hsz. mindent visz..!! <#mf1>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
pedig én céloztam rá P
Grave Digger
Ez nagy 😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

SomogyiG
T. Nõi topiclakók!

Sajnálattal kell észlelnem, hogy már 16 órája és 43 perce Férfinap van, de a fülük botját sem mozdítják rá. <#nezze>
Ezért érdemes volt felköszöntenünk Õket Nõnap alkalmából kedves férfitársaim! <#falbav>
Ebbõl is látszik, hogy kinek kell harcolnia az egyenjogúságért... <#rinya>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Éppolyan magas, mint Zizi, csak erõsebb alkatú.

176cm/61kg

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Félig jól hallottad, de azt hiszem, hogy ez még csak szándék szinten van. A félig arra vonatkozik, hogy Lala maradása esetén is megvan az igény Vikire. Hangyát már most is csak hosszas rábeszéléssel sikerült eltéríteni a visszavonulási szándékától, a következõ szezon után már nem hiszem, hogy sikerülhet. Emiatt jobbszélsõ hiányunk keletkezne, hiszen csak Horváth Móni maradna. Igy lesz egy éve, amig bele tud szokni az új miliõbe és elvárásokba. Ennyi idõ Andrásnak is kell, hogy a beépíthesse a csapatba. Feltehetõen mindkét posztra (lövõ/szélsõ) számít rá, hiszen Helgánál is bizonytalan, hogy vállal-e még egy újabb szezont a 2006-07 után?

Egyébként mi a vélemény róla, ill. az esetleges távozásáról?

Laluska Eszti: 185/72 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
Magasság/testsúly:

176 cm/67 kg

annyira nem is vészes, alacsonyabbnak gondoltam ránézésre 😊

VMan
hát, nem tudom... emlékeim szerint eléggé alacsony, igaz, legalább balkezes és szélsõként is használható.

Úgy hallottam,hogy ha Eszti elmegy a Fradiból, akkor Soós Viki megy Helga mellé.
ez egyre viccesebb....
jó lenne tisztán látni, de úgysem fogjuk megtudni a teljes igazságot, már látom....

ebbõl a vezetõségi közleménybõl még akár úgy is tûnhet, hogy nekik (is) van igazuk...
mindenesetre nem cseng össze a két cikk az biztos....

Isthy
Igen, az a lényeg.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én ezt nem így tudom, de majd meglátjuk kinek az információja a helytálló.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
A helyzet a Dunaferrnél kezd tragikomikus lenni..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Majd várjuk a beszámolót!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Eszti marad és az ifik edzõje lesz, ha jól tudom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha figyelmesen elolvasod amit írtam akkor én sem állítottam azt, hogy nem az õ feladata.
"Tény, hogy leginkább az õ feladatával kapcsolatban történt a mulasztás, de akkor õ olyan helyzetben volt, hogy a ráakaszott rengeteg teendõ miatt került ilyen helyzetbe."
Nem akarom itt részletezni a dolgokat, de majd esetleg személyesen elmondom azoknak akikkel találkozom, hogy mi is volt a helyzet azokban a szomorú idõkben. Leírni nem fogok ezzel kapcsolatban semmit sehová.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez egyre "érdekesebb"...

Breki33
az utolsó bekezdés a lényeg

reméljük
Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezt nem értem. Miért égetné magát???
Ja hogy rosszul olvastam...

Majd csak kilencet.<#rolleyes><#circling>
Eldõlt? ETO?

SomogyiG
Kakább helyzetben vagytok, mint mi tavaly!

Nekünk voltak játékosaink, akik közül ~10-en elmentek - igaz, a fele inkább kiegészítõ volt - hatalmas adósság és pénztelenség. A kényszer és a szükség egy csodálatos csapatot szült, és a szurkolók és a vezetés egyet akart.

Nálatok ugyanúgy elmennek az emberek, csak van köztük 2 meghatározó is, hiába van pénzetek és nincs tartozásotok. A vezetõk és a szurkolók úgylátom, hogy ellentétes állásponton vannak. Itt a kényszer és a szükség nem tud jó irányba hatni...

<#help>

SomogyiG
Hát ha mindezek igazak, és Piga ide!? vissza akarna jönni, akkor én egy komoly kivizsgálást javasolnék Neki elõbb!!!
Én a helyében már nem égetném magam...
De ez csak az én véleményem!!!

persze!

Breki33
de ez a tegnapi hír csak átvették.....
Breki33
gondolom Piga visszajön