Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viborg HK A/S (DEN) - Krim Ljubljana Sl... EHF CL honlap: live stream!!
(bocs)
Ja, egyébként a formán kívüli játékosok nevét szokta skandálni a közönség!!😊)))
Még énis találtam bizonyítékot az asszonynak, hogy tényleg a meccsen voltam, még ha egy kicsit homályosan is, ami nem a fotós hibája!!<#ejnye1>#ejnye1><#crazya>#crazya><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
A Gyõr meccset elõször és holnap az ismétlést vesszem... 😊
Ha benne vagytok, akkor ki mit fesz fel?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
esetleg a Dferr forumába beírják az eredményt, de ebben se vagyok biztos.
"vasskan válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.05.19 21:38:23 (1704)
...hát, Ágica ma nem remekelt, de elég jó volt a csapatmunka. Gratulálok, szép a 7. hely. hajrá VASAS"
de senki sem vitatkozott vele, ezért általánosítottam a Vasas-szurkolókra 😊
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9126119
HAJRÁ MAGYAROK! :]
és a baglyok meg is fogják nézni az éjszakai mérkõzést is .... 😊))
Ezzel azért erõsen vitatkoznék!!!!
még jó, hogy a Sport tv megismétli holnap délben az EHF meccset.
00:40 Telesport m2
Viborg HK - Krim Ljubljana
Nõi Kézilabda Bajnokok Ligája döntõ mérkõzés, felvételrõl
egyébként még Blaskovits is jó volt szerintem.
akkor már belinkelem ide a képeimet is a Vasas-Halas meccsrõl.
Gyõri ETO - ZRK Buducnost MONET
Nõi kézilabda KEK döntõ
17:30 Kézilabda SPORT1
Nõi EHF-kupa, döntõ, visszavágó, Podravka Vegeta Koprivnica-Ferencváros (élõ)
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!
Dettinek az az egyik kedvence, a Mojitot nem tudtam ketté választani nevekre 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Érthetõ az örömük!!!!!!!
De nefeledkezzünk meg a Vasasról sem, mert fognak Õk még meglepetéseket (term. pozitív) okozni! Nagyon akarnak, Lajosért odavannak, és ha sikerül a csapatot megerõsíteni a köv. szezonban, befog érni Mocsai munkája, biztosan! Nagyon kívánom nekik, mert nagyon rosszvolt tegnap látni a pityergõ csajokat, egy gyõztes meccs után!!!!!!!!
Ha lány, akkor Narancs, (mivel Bodza már van) ha fiú, akkor Vodka!
A Toni(c) nem jó, mert nem bírja sem a külügy-(száj) sem a belügy-(gyuha) miniszterem! 😊))
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ez érdekes lenne, a Lokinak milyen beállói vannak?
Mocsai szereplése a Vasassal számomra csalódás! Sokkal jobban indultak neki a bajnokságnak, a játékosállományuk is többre hivatott és anyagi gondjaik sincsenek. Az idei céljaik (és sok hozzászólás különféle fórumokon) merésznek tünnek, állítólag megcélozták a felsõházat. Ha ez a cél reállissá válik, akkor a következõ szezon még keményebb lesz, mint a mostani. Habár a Cornexi kiesésével - ez az én magánvéleményem!!! - a Vasas válhat az 5. esélyessé, netán a Halas, ha sikerülne erõsíteniük...
Azaz irány az alsóház 😞
Mert Vámos nem vált be, Lõwke meg még mindig nem játékra kész, Csernus amúgy sem kapott sok szerepet (meg nem is tartom NBI-es szintû játékosnak) Kiss Olíviát nem tudom ki...
KÍváncsi vagyok a Cori jövõévi igazolásaira 😄 Akkor kell még egy beálló is 😄 az átlövõk mellé 😄
Itthon pedig a helyszínen az újvárosi csarnokban természetesen Hajrá Dunaferr!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Anett Kiskõrösön játszott 2 évig az itteni NB I/B-s nõi csapatunkban és az egyik vezéregyéniségünk volt. A legszimpatikusabb csapattagok egyike volt számomra, ráadásul kiskõrösi.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ami remélem ma este kiderül, hogy nk-i kupaindulást ér!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tegnap meg is ünnepeltük ahogy illik, egy kerti grillpartyval és többek között két kiûrített Heineken party hordóval! <#pias>#pias><#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
Koprivnica - FTC. Szerény eséllyel, de nem feltett kézzel lép pályára szombaton Kaproncán az FTC, amely az EHF-kupa-döntõ elsõ csatájában egy góllal nyert a világhírû horvát bajnok ellen.
Forrás: NSO
Ez a harc lesz a végsõ
Gyõr - Podgorica
A két európai kupadöntõs, szerdán még a bajnoki döntõben egymásnak feszülõ zöld-fehér csapat, a Gyõr és az FTC tagjai szombaton visszavágót játszanak a KEK, illetve az EHF-kupa döntõjében, s mindkettõnek van esélye a végsõ sikerre.
forrás:NSO
A Cornexi HSB-Holding nõi csapatának évzáróján elhangzott, hogy Szabó Edina lejáró edzõi szerzõdését meghosszabbítják, ugyanakkor távozik az együttesbõl Csernus Krisztina, Kiss Olívia, Lõw Andrea, Szabó Valéria és Vámos Boglárka.
forrás:NSO
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A cikk írója, meg figyelmetlen!!!
Már majdnem letámadtam V-Man -t, de még idõben rájöttem, hogy idézet!
Vagy Lajos hülye, vagy a cikkíró, vagy én!
Habár legjobb tudomásom szerint ilyen hosszú - ca. 20 hónap - kihordási idõ elefántéknál dívik (meg még jópár állatfajtánál, amiket nem tudok) emiatt jelen esetben felmenthetem magam.
Azért ez a Szilágyi Anett nem senki. Vajon hány hónapos kihordási idõ után akar szülni? Vagy még végigjátsza a 2006-07 szezont is a babával?
Végül is igaza van! Hátha egy kézilabdarajongót hord a szive alatt, aki igy ingyen és "testközelbõl" nézheti anyuka meccseit.