Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már tudom, hála Neked!!<#worship><#papakacsint>

Fenébe, még a Petõfi, Sportkoktél-zenével mûsorban sem látom, hogy közvetítenék!!<#schmoll2><#gonosz2>

Igen ugyan úgy lehet nézni élõben, mint az elsõ mérkõzést.

20.05.2006 19:15 - Aarhus / DEN FINAL
Viborg HK A/S (DEN) - Krim Ljubljana Sl... EHF CL honlap: live stream!!

Triffa!!

(bocs)

Szerintem nincs igaza, de a vélemény szabad!!!!!!!
Ja, egyébként a formán kívüli játékosok nevét szokta skandálni a közönség!!😊)))

Én a sz.gépre tuti, Fradi!!!!!

<#nevetes1>

Köszi a képeket!!
Még énis találtam bizonyítékot az asszonynak, hogy tényleg a meccsen voltam, még ha egy kicsit homályosan is, ami nem a fotós hibája!!<#ejnye1><#crazya><#vigyor><#vigyor>

én mindkettõt... <#whatever>
A Gyõr meccset elõször és holnap az ismétlést vesszem... 😊

SomogyiG
Szerintem meg tudjuk oldani! Vagyunk itt egypáran, akik fel tudjuk venni a TV-rõl a meccseket. Arra is van mód - rövidesen nekem is - hogy NET-en keresztül át tudjuk adni egymásnak.
Ha benne vagytok, akkor ki mit fesz fel?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

szerintem nem... 😞
esetleg a Dferr forumába beírják az eredményt, de ebben se vagyok biztos.

VMan
ezt írta konkrétan valaki:

"vasskan válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.05.19 21:38:23 (1704)
...hát, Ágica ma nem remekelt, de elég jó volt a csapatmunka. Gratulálok, szép a 7. hely. hajrá VASAS"

de senki sem vitatkozott vele, ezért általánosítottam a Vasas-szurkolókra 😊
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9126119

HAJRÁ MAGYAROK! :]

jaja mérgelõdtem is miatta...
és a baglyok meg is fogják nézni az éjszakai mérkõzést is .... 😊))

Én már annak is örülök, hogy közvetítik!!!

"de a Vasas topikban azt írták a szurkolóik, hogy nem volt formában 😊" <#wow1><#wow1>

Ezzel azért erõsen vitatkoznék!!!!

VMan
remekül összerakták hogy ne lehessen rendesen felvenni mindkettõt...
még jó, hogy a Sport tv megismétli holnap délben az EHF meccset.

A bagjoknak!!

00:40 Telesport m2
Viborg HK - Krim Ljubljana
Nõi Kézilabda Bajnokok Ligája döntõ mérkõzés, felvételrõl

VMan
én is jónak éreztem Triffát, de a Vasas topikban azt írták a szurkolóik, hogy nem volt formában 😊

egyébként még Blaskovits is jó volt szerintem.

akkor már belinkelem ide a képeimet is a Vasas-Halas meccsrõl.

Gyerekek, a D.ferr meccsrõl lesz valahol közvetítés??

16:40 Telesport m1
Gyõri ETO - ZRK Buducnost MONET
Nõi kézilabda KEK döntõ

17:30 Kézilabda SPORT1
Nõi EHF-kupa, döntõ, visszavágó, Podravka Vegeta Koprivnica-Ferencváros (élõ)

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Egyébként, tegnap Trifa, Tomori, és Gorova nagyot játszottak!!!!

Szerintem nem! 😄
Dettinek az az egyik kedvence, a Mojitot nem tudtam ketté választani nevekre 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Gratulálok énis a Halasnak, tegnap Gyula a meccs végén úgy ugrált, mintha BL-t nyertek volna! A halasi lányok a csarnokból kijövet nagyon vigyorogtak, és Ilyés megjegyezte, hogy még sohasem örült ennyirte, egy 5-gólos vereségnek!!
Érthetõ az örömük!!!!!!!
De nefeledkezzünk meg a Vasasról sem, mert fognak Õk még meglepetéseket (term. pozitív) okozni! Nagyon akarnak, Lajosért odavannak, és ha sikerül a csapatot megerõsíteni a köv. szezonban, befog érni Mocsai munkája, biztosan! Nagyon kívánom nekik, mert nagyon rosszvolt tegnap látni a pityergõ csajokat, egy gyõztes meccs után!!!!!!!!

SomogyiG
Én jobb neveket tudnék! 😊

Ha lány, akkor Narancs, (mivel Bodza már van) ha fiú, akkor Vodka!

A Toni(c) nem jó, mert nem bírja sem a külügy-(száj) sem a belügy-(gyuha) miniszterem! 😊))

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

én mint jólértesült már a baba nevét is tudom, meg is írtam a fórumon 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

<#eljen>ez jó!<#nevetes1>

Grave Digger
Ma beszéltem Dettivel és megkérdeztem tõle, hogy tud-e arról, hogy gyereket vár. Aszondta igen, mert õ is olvasta a fórumon😊))))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

nem Debreceni? vagy csak én emléxem rosszul..

elvannak a gyerekek... 😄DD

na tájékozódtam a Cori fórumon, szóval Valit a Lokival hozták hírbe... 😄

Ez érdekes lenne, a Lokinak milyen beállói vannak?

SomogyiG
De rendes vagy... <#nyes>

SomogyiG
Én is gratulálok Zsiga Gyulának. Az Õ munkáját Németh Andráséhoz hasonlítanám, csak "kicsiben". Azaz a Halas a lehetõségeinél elõrébb végzett, akárcsak mi. Tartok tõle, hogy a nemzetközi porond kicsit erõs lesz Nekik - amiért nagyon szurkolok, hogy meglegyen - de egyszer el kell kezdeni mindent, a rutint csak menet közben lehet megszerezni, nem lehet születni vele.
Mocsai szereplése a Vasassal számomra csalódás! Sokkal jobban indultak neki a bajnokságnak, a játékosállományuk is többre hivatott és anyagi gondjaik sincsenek. Az idei céljaik (és sok hozzászólás különféle fórumokon) merésznek tünnek, állítólag megcélozták a felsõházat. Ha ez a cél reállissá válik, akkor a következõ szezon még keményebb lesz, mint a mostani. Habár a Cornexi kiesésével - ez az én magánvéleményem!!! - a Vasas válhat az 5. esélyessé, netán a Halas, ha sikerülne erõsíteniük...

<#violent>

SomogyiG
A hír cime magyarra lefordítva: Új ellenfelet kapott a Békéscsaba és a(z) egy/két feljutó. (esetleg a Spartacus)

Azaz irány az alsóház 😞

Szabó Vali vajon hova megy?

Mert Vámos nem vált be, Lõwke meg még mindig nem játékra kész, Csernus amúgy sem kapott sok szerepet (meg nem is tartom NBI-es szintû játékosnak) Kiss Olíviát nem tudom ki...

KÍváncsi vagyok a Cori jövõévi igazolásaira 😄 Akkor kell még egy beálló is 😄 az átlövõk mellé 😄

Isthy
Ma estére a nemzetközi kupákban Hajrá Gyõr!!! és Hajrá Fradi!!!

Itthon pedig a helyszínen az újvárosi csarnokban természetesen Hajrá Dunaferr!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek!

Anett Kiskõrösön játszott 2 évig az itteni NB I/B-s nõi csapatunkban és az egyik vezéregyéniségünk volt. A legszimpatikusabb csapattagok egyike volt számomra, ráadásul kiskõrösi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Halasnak és Gyulának a 6. helyhez! <#taps><#worship>

Ami remélem ma este kiderül, hogy nk-i kupaindulást ér!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Május 19-e Ivó napja, egyben a Nemzetközi Férfinap! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez nagyon ott van!!! <#vigyor><#nyes><#mf1><#eljen>

Tegnap meg is ünnepeltük ahogy illik, egy kerti grillpartyval és többek között két kiûrített Heineken party hordóval! <#pias><#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Bravúrra készül az FTC

Koprivnica - FTC. Szerény eséllyel, de nem feltett kézzel lép pályára szombaton Kaproncán az FTC, amely az EHF-kupa-döntõ elsõ csatájában egy góllal nyert a világhírû horvát bajnok ellen.
Forrás: NSO

nõi kek
Ez a harc lesz a végsõ

Gyõr - Podgorica
A két európai kupadöntõs, szerdán még a bajnoki döntõben egymásnak feszülõ zöld-fehér csapat, a Gyõr és az FTC tagjai szombaton visszavágót játszanak a KEK, illetve az EHF-kupa döntõjében, s mindkettõnek van esélye a végsõ sikerre.
forrás:NSO

Kézilabda: Szabó Edina folytatja

A Cornexi HSB-Holding nõi csapatának évzáróján elhangzott, hogy Szabó Edina lejáró edzõi szerzõdését meghosszabbítják, ugyanakkor távozik az együttesbõl Csernus Krisztina, Kiss Olívia, Lõw Andrea, Szabó Valéria és Vámos Boglárka.
forrás:NSO

kaloz174
Ráadásul most nem fog drukkolni a helyszínen a BBK! <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Gábor! Holnapi meccs! Szerintem rázós lesz, de HAJRÁ FRADI!!!!!

Anett, egy aranyos, és kedves lány!!!<#wink><#eljen>
A cikk írója, meg figyelmetlen!!!

SomogyiG
Az a gyanúm, hogy "11 hetes" akart lenni...

SomogyiG
<#nyes><#nyes><#nyes>

Már majdnem letámadtam V-Man -t, de még idõben rájöttem, hogy idézet!

Vagy Lajos hülye, vagy a cikkíró, vagy én!
Habár legjobb tudomásom szerint ilyen hosszú - ca. 20 hónap - kihordási idõ elefántéknál dívik (meg még jópár állatfajtánál, amiket nem tudok) emiatt jelen esetben felmenthetem magam.
Azért ez a Szilágyi Anett nem senki. Vajon hány hónapos kihordási idõ után akar szülni? Vagy még végigjátsza a 2006-07 szezont is a babával?
Végül is igaza van! Hátha egy kézilabdarajongót hord a szive alatt, aki igy ingyen és "testközelbõl" nézheti anyuka meccseit.

A szülei mellettem ültek, és a meccs elött odajött dumálni!!