Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Breki33
miért nem mutatják méééééééééééééééég
no jól van ez is meg van! 😊)

most meg már hív a másik "informátorom" is 😊))
a félidõben a Loik ment kettõvel, de a végén már nem kellett izgulni- legalábbis a srác szerint, most jön az ünneplés 😊)))

CSAK A KOHÁSZ!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

24:22re nyertünk 😊)))

DUNAFERR 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

gondoltam rá, hogy én is írok, de akkor mégse majd válaszol neked és akkor be írok az eredményt! 😊

Breki33
hát Németh Andrást én még nem láttam így kiakadva

nem szokása úgyhogy.............
SomogyiG
És a szlovák birókról se feledkezzünk meg...<#boxer>

Ferencváros és Németh András! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthynek írtam smst, de semmi válasz, szal. nem tudom hogy áll a Dunaferr-Debrecen meccs...😞(

Breki33
ugye megmondtuk

hétközben rápihentünk és meglett
ha nem akarják elcsalni, simán méghozzá
Breki33
SZÉP VOLT CSAJOK

Ez iiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

[Jakuza]
Lehet peldat venni az osszes csapatnak kuzdeni tudasbol a Fraditol.
Amit idegenben jatszott mar nem eloszor a csapat az minden fejhajtast megerdemel.
Grat csajok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Breki33
MOCSKOS CSALÓ HORVÁTOK

CSAK A FRADI !!!

grat a Fradinak!

megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

MEGVAN MEGVAN MEGVAN MEGVAN+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ BAZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most mindent bele!!!!!!

NEM SZABAD ELFÁRADNI....MÁR CSAK 15 PERC!!!!!!!!!!!!!!
GYERÜNK!

akkor nem szabad felülni nekik... nem véletlenül csinálják...

SomogyiG
Igy van, nem a szurkolók!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Látom, egyszer már bejött... 😊

Tudsz valamit a Dferr meccsrõl?

a rendõrök provokálnak, nem a szurkolók, legalábbis én ezt olvastam ki ebbõl, meg máshonnan is...

ez nem maradhat ki 😉))

[Jakuza]
Jol kezdodik a 2. felido.
14-21.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nem szabadna provokálni, mert semmi jó nem sül ki belõle!

hát igen, egy héttel ezelõtt a rohanást nézhettük,és örültünk a gyõzelemnek, utána szerdán bánkódtunk egy picit és bíztunk benne, hogy majd ma eljön, aminek el kell jönnie... 😊

SomogyiG
Az egyik kinnt levõ ismerõs szerint pár Fradistát elvittek a rendõrök, akik kezdettõl fogva provokálják szurkolóinkat! Sérültünk szerencsére nincs. Ez volt 16:48-kor.

semmi... 😞

de itthon mit kellett velük szenvedni? 😊

SomogyiG
Voltatok már igy! Látok valamit, de egyszerûen nem hiszem el!!!

Ott egye a fene a bajnoki cimet! Ez egy csoda! Csodaaaaaaa!!!!!!!!!!

A D.ferr-rõl van valami hír?

14-20 és nagyon nagyot játszanak idáig, csak így tovább!!!!

13-18 ide!!

reméljük jól vannak! Elég sokan vannak kint a közvetítõ szerint ill. a képek alapján.

basszus ezt nem hisszem el.... 😞((((<#falbav><#falbav><#falbav>

VALAMI JÓ HÍR
7:4RE VEZET A FRADI!!!!!!!!!!!!!! 😄DD

és a magyar kórust hallani: Mindent Bele!!!! 😊

RK: jobbszélsõk, és átlövõk nélkül nyertük meg a bajnokságot...
mégsem olyan széles a keretünk mint amint hittük, akik a kispadon vannak, azok csak a kiscsapatok ellen tudnak valamit nyújtani...
van egy-két játékosom aki lopja a kézilabdát...
BB kívül nincs olyan magyar játékos jobbszélen aki alkalmas lenne nemzetközi szinten kézilabdázni...

most olvasom a DK-n, hogy állítólag fradi szurkolókat vertek vegetahonban...
😞(((

18:24 😞

nem már, gyerünk már....

ez hihetetlen, késõbb adják és nem is az elejétõl... nem látok a pipától...
jellemzõ...<#boxer><#violent><#duhos2><#gun>

Hát igen, ez lenne a legjobb mindenkinek!

Énis! Remélem sikerült megegyezni Bokival, és ez valahogy kiszivárog a szurkolókhoz is a meccs elött! (persze ha igaz) Bízom benne, hogy mindkét fél fátylat borít a történtekre, és csak a tiszteséges munkára koncentrálnak!! Szerintem ez mindenki érdeke!!!!!

Kíváncsian várom a hivatalos nyilatkozatok, mivel a Dferr fórumba azt olvastam, hogy sikerült a megegyezés Bokival. <#nezze>
Ja igen és reméljük igaz a hír és nem csak egy „kacsáról” van szó!

115: jegyzetelõ "úriember"<#vigyor><#vigyor>

VMan
😊)

melyik számú képen, ha nem titok? 😊

na, de most irány Újváros!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

ugyan már ... 😊)

remélhetõleg lesz kapcsolás, de a Dunaújvárosi rádióba valószínûbb.