Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ne segítsünk többet Stanleynek!!!<#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
kupagyoztes_a_fradi.wmv (38,804,019 b)
http://www.mytempdir.com/683090
Majd jelezzetek vissza jó-e
Kérdés: na Õ ki??? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#crazya>#crazya>

amúgy nem a Veszprém ellen beszélve de õk címlapra kerültek Csúcs ez a csapatként
A nemzetközi kupagyöztes meg nem.......
...
Mert benne az igazság!!!<#pias>#pias><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>

Azt hiszem sikerült lementeni a kupagyoztes_a_fradi.wmv-t most nyomom fel a netre hátha mást is érdekel
egy wmrecorder nevû progit használtam ami csak két percet enged, úgyhogy a másikhoz kicsit majd meg kell buherálni

Magára maradt a gyõri csapat vezére
NSO
Kirsner Erika szerint a technikás, játékos kézilabda felülkerekedett az erõfitogtatáson, EHF-kupa döntõjében. NSO
Sztem a helyzet ennél sokkal egyszerûbb. Egyszerûen most jött ki a fáradtság és kipukkantunk, fejben és fizikálisan egyaránt.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Gratulálok mindkét kupacsapatnak! Természetesen leginkább a Fradinak!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ezennel elnézést kérek NA-tól, hogy bíráltam azért, mert feladta a bajnokságot! Szerencsére én tévedtem! <#worship>#worship>
Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak drukkoltunk együtt!😊
Gratulálok a Dunaferrnek is a bronzhoz! Jó volt ott lenni, együtt ünnepelni, bár szomorúak voltunk a távozók miatt.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Volna egy kérdésem. Nálatok a mentális felkészítésre van külön ember a csapatnál, vagy valamelyik edzõre, netán Róth Kálmánra hárul ez a feladat?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
a címem megvan még?
amúgy énse tömörítek csak asztalival 4 órát tudnék felvenni ha menne
egyiknek ez a címe
http://ondemand.video.t-online.hu/origo/sport/kezilabda/kupagyoztes_a_fradi.wmv&kep=undefined&adatok=EHF-kupagyõztes a Fradi#
de asx csak
Ellátam délután egy kis néznivalóval!!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
kiszedtem az elsõ elöl a felesleget a szüneetet dumár reklámokat erre mikor a gyõr meccset akarom törölni nem engedi szerkesztés menübe nem tudok bemenni felvenni meg csak úgy enged ha törölném
Pedig a gyõr meccs helyére vehetném a visszavágót grrrrrrrr
DUNAFERR FOREVER!!!
Majd Tégedet fog érdekelni hamarosan, többször, mint szeretnéd! 😉
Akkor ezek szerint haragos voltál! Na és mit mondott Bokival kapcsolatban?
Hoppá! Bokiról jut eszembe! Hol van Kalóz?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nézzétek meg handball.hu-n fent vannak Paha képei a tegnapi Fradi-csodáról 😄
Azért jó hosszú volt a busz út, egyesek teljesen kipirultak tõle 😉 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"Veszprém tábor kéri tõled, Lele Ambrus óvjad meg! " <#mf1>#mf1>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
De Gabinak írt válaszomban reagáltam rá 😊
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!