Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár lehet, hogy én elfogult vagyok!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ha még ezek után is kételkednek Era tudásában, képességeiben és teljesítményében, akkor nekik úgy kell!
Természetesen fordítottan kell érteni! 😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ezt a csapatot csak szeretni lehet.
<#worship>#worship><#law>#law><#love11>#love11><#love12>#love12>
Sopin látszott a pezsgõzés hatása rendesen! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok nekik az újabb bajnoki címhez! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
A holnap esti program kezdési idõpontja nem változott, találkozás a megbeszéltek szerint illetve majd telózunk közben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Azért meg remélem tesz a másik csapatom, hogy a nõknél ne legyen nektek ilyen unalmas sohasem <#nyes>#nyes>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
ÖRÖKÖS BAJNOKOK <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> Guszkó <#worship>#worship><#nyes>#nyes>
Indul a busz <#mf1>#mf1>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Isthy, neked meg este töltöm az ígért tegnapi képeket, mert most megyek el itthonról!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
a dvd minõség az 4mbit/s, de amúgy szemmel látható különbség nincs, legalábbis én nem látom 😊
Nekem a visszavágó a reklámokkal a szünettel és felvezetõ és lezáró riportokkal együtt sem több 5 G-nál, ha "letisztogatom", akkor a két félidõ kezdéstõl lefújásig nincs 4 G. Pedig DVD felbontásban vettem fel tunerkártyával?!
Nem "tiszta" AVI-ban rögzítetted?
aviban felnyomhatom a szokásos minõségben.
Most pedig: ÖRÖKÖS BAJNOKOK! 😄 Harcra fel 😄
Én mint divat nem tudhatom a Fradi rigmusait, örülök, ha a Dunaferrét meg az MKBéét meg tudom jegyezni 😄DD Bár utóbbi nem nehéz, mert régi beváltak vannak most is 😊 Örömmel hallottam a "már mi nálunk babám" kezdetût, remélem ma is lesz 😄DDD
szval munkaigényes mert én egy DVD-n szeretném a két Fradi meccset
De lehet én tudom rosszul és neked van igazad.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha Edináék a KEK-et választják, akkor a KKHalas értelemszerûen az EHF-ben indulhat. Viszont ha az EHF-et választják, akkor a Vasas indulhat a KEK-ben. Nem így van? Nem tudom, hogy egyáltalán választhatnak-e, de mintha lett volna ilyen régebben.
Csak Ferencváros, Tüzelni kell 😉))
DUNAFERR FOREVER!!!
Tegnap beszéltük is hazafelé jövet éjszaka a kocsiban, hogy az itthoni meccsükre átmegyünk szurkolni nekik.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!