Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ERA= Klubhûség, tehetség, hatalmas szív, sport iránti alázat, és példakép a fiataloknak!
Bár lehet, hogy én elfogult vagyok!!!

SomogyiG
Nem vettem én ezt komolyan, csak bosszantott a sok "szakértõi" megnyilvánulás!! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Én azt ajánlom neked, hogy csak komoly emberek véleményét halgasd meg! Aki ilyet mond az egy kicsit debil, már bocs!!!!

SomogyiG
Nem, én komolyan gondoltam - válaszként azoknak, akik minden alkalmat megragad(t)nak, hogy kikezdjék, mire föl válogatott, hiszen András kijelentette, hogy fiatalítani akar!!!
Ha még ezek után is kételkednek Era tudásában, képességeiben és teljesítményében, akkor nekik úgy kell!
Természetesen fordítottan kell érteni! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Kedves Gábor,ugye ez most csak vicc!!!!<#smile><#vigyor2>

Breki33
ezeket külön több kamerával vették?

Breki33
Nagyon nagy videók

Ezt a csapatot csak szeretni lehet.

<#worship><#law><#love11><#love12>
Isthy
Ha valaki még nem látta volna volna, az origon a sportvideóknál érdemes megnézni mindkét Fradi klipet az EHF gyõzelemrõl és az ünneplésrõl.

Sopin látszott a pezsgõzés hatása rendesen! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszi, megkaptam!!!<#eljen><#vigyor>

Isthy
Valóban viszonylag simán hozta a meccset a Veszprém, több ellenállást vártam a Szegedtõl.

Gratulálok nekik az újabb bajnoki címhez! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Oks! Várok türelemmel, biztosan érdemes lesz.

A holnap esti program kezdési idõpontja nem változott, találkozás a megbeszéltek szerint illetve majd telózunk közben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
ÓÓÓÓÓ nem kellettek ahhoz Ti, elegen vagyunk hozzá Mi magunk is<#ejnye1>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

szerintem is <#wink> de mit lehet tenni <#mf1>
Azért meg remélem tesz a másik csapatom, hogy a nõknél ne legyen nektek ilyen unalmas sohasem <#nyes>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Gratula, csak már egy kicsit unalmas, hogy mindig a Veszprém nyer.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Hát ez sima volt <#taps><#taps>

ÖRÖKÖS BAJNOKOK <#nyes><#nyes> Guszkó <#worship><#nyes>

Indul a busz <#mf1>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Ne tedd!

VMan
SZT, elküldtem a képet az itt megadott e-mail címedre.

Isthy, neked meg este töltöm az ígért tegnapi képeket, mert most megyek el itthonról!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
az ismétlés az elõbb lesz, mert csak holnap tudnám feltölteni legkorábban.

VMan
12mbit/s-ben veszem fel 😊
a dvd minõség az 4mbit/s, de amúgy szemmel látható különbség nincs, legalábbis én nem látom 😊

Breki33
egy DVD-n a kettõ jó minõségben mert akkor engem érdekelne
Viszont az ETO meccsét megnézném...

Mikorra? Rájöttem, hogy nem lett felvéve itthon, nem láttam, úgyhogy érdekelne, de este 10kor úgyis ismétlik😊))) (csak sport1-em van)

Nekem megvan most viszem Kaloznak!! mind a 2meccs mpeg Béla!!!!

SomogyiG
Hogy csinálod?
Nekem a visszavágó a reklámokkal a szünettel és felvezetõ és lezáró riportokkal együtt sem több 5 G-nál, ha "letisztogatom", akkor a két félidõ kezdéstõl lefújásig nincs 4 G. Pedig DVD felbontásban vettem fel tunerkártyával?!

Nem "tiszta" AVI-ban rögzítetted?

VMan
nekem megvan mpeg2-ben még, de úgy 10 gigánál is több darabja 😄

aviban felnyomhatom a szokásos minõségben.

Breki33
hú ez megint izgalmas volt :-)
majd ha meghívlak és - életedben elõször ;P - jársz a veszprémi csarnokban meglátod 😊

Most pedig: ÖRÖKÖS BAJNOKOK! 😄 Harcra fel 😄

SomogyiG
Ha jól emléxem, talán Ady írta: ... álmodik a nyomor... <#nevetes2> <#nyes> <#nevetes2> <#nyes> <#nevetes2> <#nyes>

Breki33
Azért én megköszönném azoknak akik kimentek szépen hallani õket
annyira azért nem szokatlan a hangerõ...Veszprémihez képest, a Népligeti kezdõ gyerekkórus <#nyes>

hátha a válogatottban is így teljesítene, nem lenne gond, ha akár 50 éves lenne is 😄DDD

Én mint divat nem tudhatom a Fradi rigmusait, örülök, ha a Dunaferrét meg az MKBéét meg tudom jegyezni 😄DD Bár utóbbi nem nehéz, mert régi beváltak vannak most is 😊 Örömmel hallottam a "már mi nálunk babám" kezdetût, remélem ma is lesz 😄DDD

Breki33
úgy látom a horvátok imádnak buldozerezni...........
Breki33
az megvan nekem, de egybe a gyõri meccsel illetve nem volt vmiért tökéletes a kép

szval munkaigényes mert én egy DVD-n szeretném a két Fradi meccset
Isthy
Én úgy tudom, hogy a helyezettek már nem válogathatnak, ehhez a Gyõrnek (MK gyõztes) és a Fradinak (EHF gyõztes) van joga. Mivel mindketten a BL-ben fognak indulni így az MK ezüstérmes Cornexinek kell képviselni minket a KEK-ben és a Dunaferr, a DVSC és a Kiskunhalas lesz az EHF induló.
De lehet én tudom rosszul és neked van igazad.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
A visszavágó igen, az elsõ sajnos nem, mert nem volt otthon a tunerkártya kezelõje... De érdekelne engem is nagyon, fõleg MPEG2 (720x576) formátumban!!!

SomogyiG
Egyébként meg már igazán észrevehetné a Németh-Zsiga szövetségi kapitány-páros, hogy ezt a "kiöregedett" KIRSNER ERIKÁT nem érdemes már beválogatni, hiszen csak foglalja a helyet a fiatalok elõl... <#wink><#nyes><#beka3>

Breki33
na nézzük újra :-)

van akinek megvan a két meccs jó minõségben DVD-n?
SomogyiG
Attól még, hogy valaki egy számára szokatlanul nagy hangerõvel rendelkezõ csarnokba (Népliget <#wink>) megy szurkolni, nem kéne füldugókat használnia... <#vigyor> Fõleg nem a TV elõtt... <#vigyor2>

SomogyiG
Lehet, hogy rosszul tudom, vagy rosszul értelmezem. Nem a Cornexitõl függ a Halas indulása?
Ha Edináék a KEK-et választják, akkor a KKHalas értelemszerûen az EHF-ben indulhat. Viszont ha az EHF-et választják, akkor a Vasas indulhat a KEK-ben. Nem így van? Nem tudom, hogy egyáltalán választhatnak-e, de mintha lett volna ilyen régebben.

én azt mindig úgy értem:
Csak Ferencváros, Tüzelni kell 😉))

Breki33
Gratulálok az Újvárosnak a bronzhoz
Isthy
Igen, mert nekem folyamatosan küldték sms-ben az eredményt meccs közben. Mikor hazaértünk mindenki látni akarta azonnal a Fradi kupagyõzelmét.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, a Halas indulhat az EHF kupában. Gratulálok ismételten nekik! <#taps><#taps><#taps>
Tegnap beszéltük is hazafelé jövet éjszaka a kocsiban, hogy az itthoni meccsükre átmegyünk szurkolni nekik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A lányoknak valóban buli volt, mint nemrég írtam. A mi bulink kül. okok miatt 27-én lesz. De elõbb még néhányunknak lesz egy nagyon szép programja holnap este Újvárosban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
No igen, Knezovics nem egy gyenge kapus, tavaly õt akartuk megszerezni.

DUNAFERR FOREVER!!!