Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is 4rõl van szó, hanem 5rõl. Valovics, Olcsa, Németh Zsófi akit említett András mint fix távozókat.
Amúgy 4 lesz az a 3 valószínûleg. 2 egyértelmû volt egy ideje sajnos😞 Nem most érkezett játékosokról van szó, tehát természetesen mind nagyon fáj... Az egyik különösen.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Egy jóképességû kiegészítõ, és egy vagy két, tavaly az ifibõl felhozott játékos
Fradi volt, Fradi lesz, míg a Földön ember lesz!!! 😊
Viszont nem tudom, mennyire igaz, de Olcsa állítólag elõszerzõdést írt alá, nem véglegest.
Még az is elõfordulhat, hogy mindkét kedvencem egyszerre tér vissza. Na az lenne az öröm netovábbja!
DUNAFERR FOREVER!!!
de elvileg holnap reggel 8:30-tól ismét adják...
Gyõr részrõl R.K, Fradiból Tóth T. és Németh András
Vagy Maglódi ilyen teszefosza!!
DUNAFERR FOREVER!!!
(bár nagyon tudnám értékelni, ha rámcáfolnának)! Sajnálom, hogy szétmennek a csapatok!!!
De én ígyvagyok Bulival, Ibivel,Gabcával, vagy a Fradiból állítólag Laluskával, vagy Olcsával!
Pedig még Olcsának örülhetnék is mert a Vasasba jön, és mégis!!
Ezt a Fradit most megbontani, szerintem vétek! De sajnos más a kivánság, és más a realitás! De nagyon remélem, hogy Boki marad nálatok, mert nagy szükséglesz Rá!!
Ez van!!

DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem a ma estiek is jól sikerültek és majd cserélünk! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
sport1 RK. Tóth T. és Németh András!
csak nemértem miért ilyen lassan jön lefele
amúgy ilyeneket korábban simán leszedtem ezzel kicsit megszenvedtem
majd a másikat is megpróbálom
amúgy soxor múködik hogy acx vagy ilyesmi akkor mikor a Media Player lejátsza az épp játszott file mentése és akkor elmenti.
Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a mai napon a BRFK IV. kerületi kapitányságának bûnügyi osztályán dr. Dányi Szilárd, az Újpest FC ügyvezetõ igazgatója a szombati, Újpest FC–MTK Budapest élvonalbeli bajnoki mérkõzés (1-2) lefújása után történtek miatt. Olvasható a lila-fehér klub hivatalos honlapján, az ujpestfc.hu internetes oldalon.
A feljelentés szövege:
„Alulírott dr. Dányi Szilárd az Újpest FC Kft. (1044 Budapest, Megyeri út 13.) ügyvezetõ igazgatója, mint a sértett jogi személy képviselõje ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek a Btk. 271.§(1) bekezdésébe ütközõ és (2) bekezdés a. pontja szerint minõsülõ csoportosan elkövetett garázdaság bûntettének a gyanúja miatt. Egyben közlöm, hogy az elkövetõkkel szemben a keletkezett kárunk megtérítése iránt polgári jogi igényt terjesztünk elõ, amelynek összegét csak a késõbbiekben tudjuk meghatározni.
A 2006. május 20. napján lejátszott Újpest FC–MTK Budapest felnõtt NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkõzés lefújását követõen körülbelül 10-15 ember a nézõtérrõl a kerítésen átmászva a játéktérre ment és ott verbálisan – valamint egy személy tettleg is – inzultálta a mérkõzés játékvezetõjét, Bede Ferencet.
Álláspontom szerint ezen személyek kihívóan közösségellenes erõszakos magatartást tanúsítottak, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsenek, valamint magatartásukkal jelentõsen sértették az Újpest FC mind gazdasági, mint sportszakmai érdekeit, ezáltal sportszervezetünknek anyagi kárt is okoztak.
Fentiek alapján kérem a nyomozás elrendelését, és az annak során felderített elkövetõk példás megbüntetését. Egyben kérem az elkövetõkként beazonosított személyek kilétérõl sportszervezetünket, mint a mérkõzés rendezõit szíveskedjenek értesíteni azért, hogy ezen személyeket ki tudjuk tiltani rendezvényeinkrõl.”
Valami elindult... jó lenne ha más egyesületek ill. szakágak is átvennék...
hogy szedted le? van 1-2 oldal ahonnan én is szeretnék leszedni, de nem sikerül...
De az m1-nél elég gyakran vannak ilyen esetek...
Nem létezik, hogy Neked nincs szavad a médiák mûsorpolitikájának alakításában! <#wink>#wink>
Egyébként mit takarhat ez a "mûsorpolitikai okok" cimû falmelléki duma?
Tényleg, visszatérve a szombathoz az m1 féle, félig-meddig meccsadáshoz, mintha írtam volna elõtte, hogy a lehetõség fen áll...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Szabó Edina új csapatot fog építeni függetlenül attól, hogy az együttes gerince változatlan marad. A feladatkörök és a felelõsség tekintetében viszont nem lesz érvényes a status quo - legalábbis ezt mondta a Cornexi-Alcoa-HSB Holding vezetõedzõje az elmúlt év értékelésében.
http://handball.hu/
olvastátok?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nemis bírtam ki, hogy be ne írjak......
@-ot se érdekli a lila bíróverés
Azon filõztam a KS-ol kéne kérni egy Fradi posztert a csajokról.
Megaztán a Veszprémnek ez a 6. bajnoki címe, egymás után, ez azért nem kis szó, sõt úgy összesen a 15. <#taps>#taps>
De Fradis lányok is ott vannak a címplapon ÁM! egy aranyos kis fotóval, a belsejében meg még több fotóval <#nyes>#nyes>
Más kérdés, hogy az uccsó oldalon ismét Veszprém van, mint a nap témája..... kár, hogy egy-két tárgyi tévedés, meg nívótlansága miatt sz.rt sem ér a cikk <#gun>#gun>