Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem már biztosra mondta András.
Nem is 4rõl van szó, hanem 5rõl. Valovics, Olcsa, Németh Zsófi akit említett András mint fix távozókat.

Jelentkeznék én is, engem is minden érdekel😊

Amúgy 4 lesz az a 3 valószínûleg. 2 egyértelmû volt egy ideje sajnos😞 Nem most érkezett játékosokról van szó, tehát természetesen mind nagyon fáj... Az egyik különösen.

Isthy
Ez számomra ismert volt, az ifik nem.

Netán visszajön Halasra?

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez már horror Neki!!!!

SomogyiG
Lenne egy olyan kérésem, hogyha megvan bármelyikõtöknek a Fradi EHF meccseivel kapcsolatban bármilyen - video - összefoglaló, nyilatkozat a játékosoktól - Németh Andrástól, esetleg Kökétõl vagy Maglóditól, akkor gondoljatok rám, legyetek szivesek, fontos lenne...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Remélem Stanley nem látja: de igen.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Csak nem V N!!!!!!

sport1-en

SomogyiG
Annyira nem kell megijedni, a "nagyok" közül senki sem!!!
Egy jóképességû kiegészítõ, és egy vagy két, tavaly az ifibõl felhozott játékos

08:30 Mai helyzet (ism.) SPORT1 2006 05.23.

SomogyiG
Azt nem érik meg szõrös fejjel! 😉

Fradi volt, Fradi lesz, míg a Földön ember lesz!!! 😊

Viszont nem tudom, mennyire igaz, de Olcsa állítólag elõszerzõdést írt alá, nem véglegest.

Akkor tüzijáték!!!!!!!!!<#vigyor>

SomogyiG
Hol és melyiken?

Isthy
Gondolod, hogy én nem?????!!!!???

Még az is elõfordulhat, hogy mindkét kedvencem egyszerre tér vissza. Na az lenne az öröm netovábbja!

DUNAFERR FOREVER!!!

szokták... fõleg hétfõn...
de elvileg holnap reggel 8:30-tól ismét adják...

Szerintem egy kicst megkavarták a mûsort, az újsághoz képest!

Tudod,én Gin-t is vártam vissza, de a pénz nagy úr!!

kézi hát mi? 😊)))
Gyõr részrõl R.K, Fradiból Tóth T. és Németh András

Isthy
Majd 2 év múlva meglátjuk, ki fizet kinek bodzát! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Mi a téma??

Aki a délutáni "Mai helyzet" címû mûsort nem látta a sport1-n az megnézheti nemsokára!

Azért ez nemigaz, hogy nincs egy rohadt szponzor, aki támogatná a Fradit!!!!
Vagy Maglódi ilyen teszefosza!!

És a Fradi bezár????? <#ijedt><#schmoll2><#falbav>

Isthy
Három is???!!! <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az volt bizony! A 3 t kevés is hozzá, de nem akartam tovább halmozni! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

<#conf><#wow1>

SomogyiG
Sajnos van még két távozó, de lehet, hogy három... 😞

Látod minden végetér. Szerintem már Õ sem fog az Újvárosban játszani, mint Gin!
(bár nagyon tudnám értékelni, ha rámcáfolnának)! Sajnálom, hogy szétmennek a csapatok!!!
De én ígyvagyok Bulival, Ibivel,Gabcával, vagy a Fradiból állítólag Laluskával, vagy Olcsával!
Pedig még Olcsának örülhetnék is mert a Vasasba jön, és mégis!!
Ezt a Fradit most megbontani, szerintem vétek! De sajnos más a kivánság, és más a realitás! De nagyon remélem, hogy Boki marad nálatok, mert nagy szükséglesz Rá!!
Ez van!!

<#eljen><#nevetes1> Igazolás elfogadva! <#nyes><#pias><#taps>

SomogyiG
Ez a búcsú nagyon fontos esemény lehetett, hogy 3 t-vel búcsúztatttátok 😄

Isthy
Ma délután illetve kora este ismét egy szép élménnyel lettem gazdagabb mintegy röpke 3 órában. Gabcát búcsúztattta a fan clubja és még néhány kedves szurkolótársunk. Ezen esemény miatt voltam távol ma este a topictól igazoltan kalózzal és V-Mannel! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Végleges, hivatalos döntés holnap.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! <#worship>

Remélem a ma estiek is jól sikerültek és majd cserélünk! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

oksz, majd még próbálkozom

Breki33
ott elõszõr a pontos cím kell

és azt megpróbálni menteni
ismétlés: 23:30 Mai helyzet sport1

azt szoktam próbálni nem jön be... origo-ról még nem sikerült menteni... 😞(

sport1 RK. Tóth T. és Németh András!

Breki33

csak nemértem miért ilyen lassan jön lefele

amúgy ilyeneket korábban simán leszedtem ezzel kicsit megszenvedtem

majd a másikat is megpróbálom

amúgy soxor múködik hogy acx vagy ilyesmi akkor mikor a Media Player lejátsza az épp játszott file mentése és akkor elmenti.
off
Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a mai napon a BRFK IV. kerületi kapitányságának bûnügyi osztályán dr. Dányi Szilárd, az Újpest FC ügyvezetõ igazgatója a szombati, Újpest FC–MTK Budapest élvonalbeli bajnoki mérkõzés (1-2) lefújása után történtek miatt. Olvasható a lila-fehér klub hivatalos honlapján, az ujpestfc.hu internetes oldalon.
A feljelentés szövege:
„Alulírott dr. Dányi Szilárd az Újpest FC Kft. (1044 Budapest, Megyeri út 13.) ügyvezetõ igazgatója, mint a sértett jogi személy képviselõje ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek a Btk. 271.§(1) bekezdésébe ütközõ és (2) bekezdés a. pontja szerint minõsülõ csoportosan elkövetett garázdaság bûntettének a gyanúja miatt. Egyben közlöm, hogy az elkövetõkkel szemben a keletkezett kárunk megtérítése iránt polgári jogi igényt terjesztünk elõ, amelynek összegét csak a késõbbiekben tudjuk meghatározni.

A 2006. május 20. napján lejátszott Újpest FC–MTK Budapest felnõtt NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkõzés lefújását követõen körülbelül 10-15 ember a nézõtérrõl a kerítésen átmászva a játéktérre ment és ott verbálisan – valamint egy személy tettleg is – inzultálta a mérkõzés játékvezetõjét, Bede Ferencet.

Álláspontom szerint ezen személyek kihívóan közösségellenes erõszakos magatartást tanúsítottak, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsenek, valamint magatartásukkal jelentõsen sértették az Újpest FC mind gazdasági, mint sportszakmai érdekeit, ezáltal sportszervezetünknek anyagi kárt is okoztak.

Fentiek alapján kérem a nyomozás elrendelését, és az annak során felderített elkövetõk példás megbüntetését. Egyben kérem az elkövetõkként beazonosított személyek kilétérõl sportszervezetünket, mint a mérkõzés rendezõit szíveskedjenek értesíteni azért, hogy ezen személyeket ki tudjuk tiltani rendezvényeinkrõl.”

Valami elindult... jó lenne ha más egyesületek ill. szakágak is átvennék...

sirály!!!! 😄DD
hogy szedted le? van 1-2 oldal ahonnan én is szeretnék leszedni, de nem sikerül...

Halványlila gõzöm sincs róla!<#nemtudom>
De az m1-nél elég gyakran vannak ilyen esetek...

SomogyiG
Nekem már kezdesz gyanús lenni. <#ejnye1>
Nem létezik, hogy Neked nincs szavad a médiák mûsorpolitikájának alakításában! <#wink>
Egyébként mit takarhat ez a "mûsorpolitikai okok" cimû falmelléki duma?

<#ravasz1> hát van ez így...<#nyes>
Tényleg, visszatérve a szombathoz az m1 féle, félig-meddig meccsadáshoz, mintha írtam volna elõtte, hogy a lehetõség fen áll...

Grave Digger
Ugyanezt érzem, nem akarom megbántani Edinát és a corisokat, de ez egy humbug...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

SomogyiG
Olvastam! Azon bosszankodom, hogy itt a smile-k között nincs <#kézlegyintés>

Új szellemû csapatot épít a Cornexi
Szabó Edina új csapatot fog építeni függetlenül attól, hogy az együttes gerince változatlan marad. A feladatkörök és a felelõsség tekintetében viszont nem lesz érvényes a status quo - legalábbis ezt mondta a Cornexi-Alcoa-HSB Holding vezetõedzõje az elmúlt év értékelésében.
http://handball.hu/
olvastátok?

ha valakinek 😉 van infója Bokival kapcsolatban, ne titkolja 😊) köszi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

tudom, ne is foglalkozz vele- inkább nézegesd Paha képeit, azok tök jók, az egész ns egy rakás k.ki, nem tudom miért veszem meg 😞 néha 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
De tegnap tudod mi volt a címlapon?

Nemis bírtam ki, hogy be ne írjak......
@-ot se érdekli a lila bíróverés

Azon filõztam a KS-ol kéne kérni egy Fradi posztert a csajokról.
Csak mert nem volt semmi extraesemény, az azért mégsem kerülhetett címlapra, hogy Nagy Csonttörõ János 49. mp-t bírt a ringben <#ravasz1> A Debrecen-FRadi meccsen meg nem volt semmi extra...

Megaztán a Veszprémnek ez a 6. bajnoki címe, egymás után, ez azért nem kis szó, sõt úgy összesen a 15. <#taps>

De Fradis lányok is ott vannak a címplapon ÁM! egy aranyos kis fotóval, a belsejében meg még több fotóval <#nyes>

Más kérdés, hogy az uccsó oldalon ismét Veszprém van, mint a nap témája..... kár, hogy egy-két tárgyi tévedés, meg nívótlansága miatt sz.rt sem ér a cikk <#gun>