Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Laluska Eszter a Dunaferrben

A Dunaferr NK csapatában folytatja pályafutását a Ferencváros együttesének fiatal átlövõje, Laluska Eszter.

Az elmúlt hónapok tárgyalásai eredményeként hamarosan köszönthetjük a
Dunaferr NK új játékosait. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy csak a
szerzõdések aláírása után hozzuk nyilvánosságra az érintettek neveit.

A mai napon megállapodás született arról – a Med Sport Kft., és Szörnyi
Attila menedzser közvetítésével –, hogy Laluska Eszter 2006. július
1-tõl kettõ évig a Dunaferr NK játékosa.

Sok szeretettel köszöntünk Eszter!

dferrhandball.com

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Grave Digger
Eldõlt, hogy Laluska Eszter a Dunaferrben folytatja két évig.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Breki33
Senki?

szivesen meghívnám õket
SomogyiG
Milyen viszonyra gondolsz? Nem tudom, hogy a kivülállók hogy látják, de van két halmaz. Az egyik a válogatott, a másik az FTC. köztük egyetlen közös pont van: Németh András!

A válogatott miatt egyetlen játékos sem jött a Fradiba, és senki nem is lett csak azért válogatott, mert a Fradiban játszik! Azért viszont sokan lettek válogatottak, mert jól játszottak a csapatukban.

Akárki akármit is mond, ez az éra nem olyan, mint Sziszibáé volt!!!
Akkor nem volt sok játékos egy csapatból? Most a legtöbb válogatott az ETO-bol van, 4, ebbõl 2 sérült. Utána a 2. helyezett Fradiból, a 3. helyezett Dunaferrbõl és a 4. helyezett DVSC-bõl 3-3, a 7. Vasasból 2, etc.

Ez ám az összefonódás a javából...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Szerintem valakinek böki a szemét, a válogatott, és a Fradi közti viszony!!!

De igen!! Bár én a magyar kézilabdában, már semmin nem csodálkozom!!

SomogyiG
Valami megütötte a szemem. Nem arról volt szó, hogy a Németh-Zsiga párossal az olimpiáig kötnek szerzõdést, amit a VB után felülvizsgálnak, és helyben hagynak, amennyiben mind a két félnek megfelel? Mi ez az egy év akkor?

Az biztos!! Neked, pláne mert gondolom rengeteg remek képet csinálnál, mi meg irígykedhetnénk!!! <#hawaii><#hawaii><#hawaii><#eljen><#vigyor>

VMan
ejj, de jó lenne velük menni 😊)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Táncos ETO
Úgy legyen! 😊))

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
Herr Orsi szépen felgyógyul, és mire eléri azt a formát, ami a sérülése elõtt volt, vége lesz az idei évnek. Addig mindenképpen kell kettõ jó képességû kapus.
Tekintettel arra, hogy a BL-ben jól akartok szerepelni (illõ is lenne már 😉 ) nem vághattok neki két kapussal! (Ha az egyik rossz formában van az adott napon, a másik meg elfárad meccs közben, akkor elmehet egy továbbjutás ezen)
Mivel az anyagi helyzetetek engedi, fel kell töltenetek a keretet posztonként két jóképességû játékosra, (ez legalább 5 új ember - lehet persze az ifibõl is) és HÁROM jó kapussal. Ha Herr Orsi sikeresen visszatér, akkor vagy Petróczy-t, vagy Oross-t kölcsönadnám egy közép, vagy alsóházas csapatnak, ahol egy gyengébb fal mögött folyamatosan játékban lesz, és tapasztalatokat tud gyûjteni. Orsi mellé igazolni kell még egy nagyon jó kapust!
A hazai bajnokikon pedig mind a hármat folyamatosan védetni, persze ellenféltõl függõen.
Ez igy összesen 15 ember, és még kell legalább 3 univerzális játékos (ezek mondjuk megvannak Görbicz, Vérten és Bradeanu személyében) akik több poszton is bevethetõek.
Ha sikerül egy ilyen keretet összehoznotok, akkor a szakmain kívül még kell egy mentális felkészítõ is, mivel Róth Kálmán ezen a téren nem nevezhetõ sikeresnek.
Egy ilyen csapattal már neki lehet menni a BL elõdöntõnek, de talán még a döntõnek is.

Táncos ETO
Bocs, Hornyák (Gyõr).. <#nevetes1>

Brazíliába tart a válogatott
2006.05.23. 13:41

Június 2-8-a között Dél-Amerikában túrázik a magyar nõikézilabda-válogatott, amely Uruguay és Argentína nemzeti együttese mellett háromszor meccsel kontinens legjobbja, Brazília ellen. Németh András kedden hirdette ki utazó keretét, amelybõl Herr Orsolya sérülés, Görbicz Anita pedig mûtét miatt hiányzik.

A keret:
kapusok: Sugár Tímea (Cornexi-Alcoa-HSB Holding), Triffa Ágnes (Vasas-Invitel)
mezõnyjátékosok: Ferling Bernadett, Mehlmann Ibolya, Borbás Rita (Dunaferr), Vérten Orsolya, Kovacsicz Mónika (Gyõri Graboplast ETO KC), Tomori Zsuzsanna (Vasas), Kirsner Erika, Tóth Tímea, Szamoránsky Piroska (FTC), Hornyák Ágnes (Vác), Siti Eszter (FC Köbenhavn), Csáki Viktória, Orbán Annamária, Szûcs Gabriella (Debrecen)

A torna menetrendje:
június 2., péntek
22.30: Magyarország - Uruguay

június 3., szombat
22.30: Magyarország - Argentína

június 5., hétfõ
0.30: Magyarország - Brazília

június 7., szerda
0.00: Magyarország – Brazília

június 8., csütörtök
0.00: Magyarország - Brazília

handball.hu

kaloz174
Sziasztok!
Kicsit belehaltam ebbe a mai napba, azt nem kell mondanom!😞(
Bárhogy történt is, mert ehhez kellett a csv. hathatós közremûködése, abban biztos vagyok, ez hatalmas csalódás!!!😞(
Ha Boki ezelõtt 2 héttel jelenti be a távozását, közel sem ráz így meg.
Mindenki ellenére állítom: ez szombaton este még másképp volt! Valami a vasárnapi tárgyalásokon történt. Mondom ezt azokból a tapasztaltokból, gesztusokból, mondatokból, amit a helyszínen tapasztaltam.

Bokinak további sok sikert - az ETO-ban!😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
Pastrovicsot gyanúsan sokat emlegetitek mostanában Ti gyõriek <#ejnye1><#mf1>

Táncos ETO
Ebben viszont Neked van igazad.. 😊
De elõtte mindenesetre nem cáfolta s nem is erõsítette meg, ezt már csak arra írta, amikor egy szurkoló tényként közölte, hogy Boki Gyõrbe szerzõdött. Volt ez kb. 3-4 hete..
De ha józanul végig gondoljuk, nem sok realitása van, hogy Pálinger Gyõrbe igazoljon.. Bár azt hiszem most már minden gyõri nagy örömmel venné..
Na de akkor mi lesz Herr Orsival (aki szerintem egyik utódja lehet Pastrovics, Triffa, Hoffmann, Oross mellett.. húú mennyi remek kapusunk van!!!!) és Petróczival?!
Ez nagy kérdés szerintem, akárki mellett is döntenek a gyõri vezetõk..

Megkerestük Kovács Pétert – aki a következõ idénytõl a távozó Kiss Szilárd munkáját átvéve a dunaújvárosiak vezetõdzõje lesz –, és azt kérdeztük tõle, igaz-e, hogy a Dunaferr a jövõbeen nem tart igényt Radulovics játékára.

A Szeged férficsapatával az idén bajnoki ezüstérmet szerzõ tréner visszakérdezett:

"Nincs az a hülye szakember, aki nem dolgozna vele szívesen együtt."

Információink szerint Kovács Péternek az a feladata, hogy új csapatot építsen Dunaújvárosban. Miután a klub Kindl Gabriellát és Bulath Anitát is eladta nagynevû külföldi kluboknak, ezért könnyen elképzelhetõ, hogy Radulovics és a Dunaferr anyagiakban nem tudott megegyezni egymással a folytatásról.

Vanyus Attila, a Gyõr elnöke nem kívánt nyilatkozni, mert – mint mondta – még nem egyeztek meg semmiben Raduloviccssal. A sportvezetõ hozzátette: több játékossal is tárgyalnak, és egy-két napon belül eldõlhet, hogy az ETO játékosa lesz-e Radulovics.

"Amíg nem tudok konkrétumokat mondani, addig nem szeretnék elébe menni az eseményeknek" – fogalmazott Vanyus.

NSO

SomogyiG
Ez nem korrekt válasz! 😊

Vanyus azt mondta, hogy kizárt dolog, különben is tudnia kéne róla, mert neki kell aláírnia, és eddig még nem írt alá semmit...

Táncos ETO
Bokit nem cáfolta, nem mondott rá semmit..
Ettõl függetlenül - bár korábban voltak ezzel kapcsolatban fenntartásaim - örülnék, ha Kati visszaigazolna Gyõrbe.. Azért az nem egy gyenge csapat lenne..

Breki33
ha vanyus azt mondja nem ért hozzá elhisszük neki PP
SomogyiG
Vanyus Bokit is cáfolta... És akit cáfolt, az végülis mind odament. Tehát...?

Táncos ETO
Vannak oloyan hírek Gyõrben, hogy Pálinger Gyõrbe igazol, de hangsúlyozom, ezek csak pletykák.. Egyelõre mindenképpen..
Bár Vanyus többször cáfolta, hogy jönne, én sem hiszem, hogy lenne rá pénz..

Breki33
Breki33
Vett valaki sportot?

Állítólag egész jó cikk van bene de persze fizetõs.......

Énmeg csak a DVD-t vettem
Breki33
Isthy

Breki33
Pedig még Isty mondta, hogy fent van az Origo-n

Engem érdekelne kik csinálják ezeket tökjó kameraállások vannak.

Nem ismeri valaki a készítõit?
Hát ez qrvajó!!!!!!! Még nem is láttam, kösz!😊

SomogyiG
Háááát? Ha az idén, akkor még ki is kellene vásárolni, a fizetése sem magyar léptékû... A gyõri közönség is a szivébe zárta... Ezen azért nagyon csodálkoznék... Habár Boki "renegátsága" óta már szinte semmi sincs, ami csodaszámba menne...

Úgy tûnik, hogy ez az "uborka-szezon" kezd izgalmasabbá válni, mint maga a bajnokság volt, pedig az sem volt semmi...

Duby
Na, azé ott sincs "kolbászból a kerítés" sok lenne az a jóból he! <#ravasz1><#kacsint>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
szerintem Pálinger is Gyõrben köt ki végül.

VMan
az nem is olyan rossz akkor.
csak nagyon messze van :/

Elvek.

Duby
Hát ja.
Nem elképzelhetetlen, hogy csak kirakatproblémázás volt a hétvégén.
Mindegy, elmegy.
Újabb tisztességes távozás tõlünk... <#szomoru2>
A dolognak megvan a jó, és a rossz oldala. Nem láthatjuk világklasszis játékát, nem segít a pályán. Viszont a rá fordított pénz felszabadul, abból két játékos is szerzõdtethetõ szerintem. (hogy miért bolyong a tudatom leghátsó zugában egyre inkább Pálinger Kati neve? <#rolleyes>
Freud-i kombinálás biztos.)
Ha minden igaz a Gyõr sokkal erõsebb lesz vele (bár kétségeim azért vannak).
A továbbiakban sok sikert mindenkinek, Bokinak, ETO-nak, nameg a Dunaferrnek.
(csak a vezetõség helyett lehetne másokat igazolni... <#action>)

SomogyiG
Lejött! Köszi szépen!

letöltve, megnézem és megyek melózni.

Duby
Hogy a Dferr s Boki csökken, azt megértem, de az ETO miért?
Õk adtak egy ajánlatot egy játékosnak, akinek lejárt a szerzõdése.
Ebben sztem semmi gáz nincs. Sokat vásároltunk mi is Gyõrbõl. Kínáltunk, ha akartak, jöttek. Most ugyanaz zöldben 😊)

SomogyiG
Csak idézni tudom a cikket: Dunaújváros díszpolgára fogja szórni az ETO góljait a Dunaújváros kapujába!
Ez a döntés elodázás szerintem annak szólt, hogy a Loki elleni meccsen még mindenki bizakodjon, nehogy "botrány, vagy forradalom törjön ki" a csarnokban. Most mindenki otthon duzzog, de a "népharag"-tól nem kell félniük. Ügyes húzás volt, csak kissé aljas! (feltéve, ha igazam van)

SomogyiG
31%-nál tart a letöltés...

SomogyiG
Én is. Bárhol lesz is, amit a Lokinak vágott gólt, azt nem felejtem el, amíg élek! (Azt hiszem, Vorozscova sem 😊 ) Talán a KKHalassal jól járnak egymással. Zsiga is remek edzõ - a környezet sem ismeretlen a számára - legalább a szakmai perspektívája megvan.

Breki33
majd szóljatok mûxik-e a link renben lejön-e
Azért furcsa lesz Bokit ETO-mezben látni, vagy Újvárosban, mint ellenfél!!

Lehet, hogy mégsem akart annyira maradni.... Nem pénzkérdés. Hát a fene se tudja, az a legszebb, hogy ezzel kb. mindenki csökken a szememben: Boki, ETO, Dferr...

Egyértelmû, Békéscsabára.
gondoltam- csak akkor:
ki az a szélsõ aki tõlünk Csabára igazol? vmi ifista?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

valószínüleg Békéscsabának....

jaja valaki nem mondd igazat...vagyis "féligazat"....

handball.hu-s hozzászólások között találtam:

Tom82 2006-05-23 10:19:25

Sziasztok! Bohus Bea most beszélt a Csaba
rádióban. Azt mondta, hogy Radulovics Gyõrbe megy.
Az egyik legjobb barátnõje.
A Debrecenbõl egy jobbátlövõ, a Dunaferrbõl egy
balszélsõ érkezhet hozzánk.
Most olvastam, hogy Horváth Mónika Makóra igazolt
a fradiból.

(Tudja vki õ kinek szurkol, csak mert nem tudom melyik klubot takarja az a "hozzánk"??)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

"(Az igazolás hírét lényegében megerõsítette Róth Kálmán, a Gyõr edzõje is az egyik sportcsatorna tegnap esti sportmagazinjában.)"

Nagyon éber vagyok!!!

Jakérem, a pénz megint gyõzött, bár "nem pénzkérdés".

Kár! Ez van. Sok sikert neki!