Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A távozókról már tudtok ebböl kettõ nagy csalodás számomra:Kamper és Laluska.Kamper akirõl azt hittük hogy ö igazi fradi-vér,azt hiszem kevés játékossal dolgoztam ennyit és bár ezt szóban megköszönte de tettével bizonyitotta hogy nem értékeli sokra ezt.Laluskával márciusban mindent megbeszéltem hogy marad,majd bõ egy hónappal késõbb visszavonta a szavát.Pedig márciusban azt mondta már félt hogy nem akarjuk megtartani öt.Igaz közbe beszerzett egy "managert" aki az egész országban házalt vele.
Én tegnap megbeszéltem az MKSZ-el a folytatást ma pedig 1 perc alatt a Lajossal a FTC-nél mindkettõt szóban mint eddig mindig és a papirok ráérnek számomra,számunkra és szerencsére a Fradiban még vagyunk többen hasonlóak."
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Kizárólag azért írtam le, hogy az itt olvasgatók tisztában legyenek az álláspontommal.A továbbiakban nem kívánok ezekkel az ügyekkel foglalkozni.
a csapat nekem továbbra is : Gyõri Graboplast ETO
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem bizony!😞((
Nyilván szakmailag nagyon jó döntés volt az ETOtól, és nekik ez a lényeg, de a szurkolóknak nem feltétlenül...
A csapatvezetõk észemberek. Õk a csapat legsikeresebb szereplését tartják szem elõtt. Szükség volt balkezes lövõre. Riegelhuthot nem tudták megszerezni, érvényes szerzõdése van 50milla a kivásárlási ára ami borzasztóan sok egy magyar csapatnak.Más elérhetõ áru szabad játékos aki képes a BL-ben segíteni nem volt, mint Boki. Pálingerrõl semmit nem kell mondani. Õ bármire képes.
A szurkolók nagy része viszont szívember.
Én is. Van egy álmunk az ETO. Ezért bármire képesek vagyunk. Az ETO-t ért sértéseket, nyilatkozatokat úgy érezzük, mintha a saját anyánkat érné.
Boki az évek óta legnagyobb riválisunknak tartott Dunaferr "védjegye" volt.
Részérõl nem emlékezem semmiféle negatív nyilatkozatra. Viszont tett Õ dolgokat a háttérben. A viták elkerülése végett nem kívánom leírni.
Mi nagyon sokan ezt nem fogjuk tudni elfelejteni neki.
Pálinger Kati többször kiintett nekünk a meccseken+ volt egy két ocsárló nyilatkozata is. Nos én ezeket sem bírom elfelejteni.
Szakmailag mindkét embert hibátlan csiszolt gyémántnak tartom, csak nem szeretném Õket a "saját" csapatomban látni. Ezek miatt.
Mi álmodtunk egy csapatot magunknak. Ahol jók a játékosok és szeretnivalók. Nos nálam ez a két hölgy nem fér bele a szeretnivaló kategóriába. Menjenek Újvárosba, ott biztos jobban szeretik Õket. Az se baj ha nem Mi leszünk a bajnokok. Én még a "bronzkorszakban" kezdtem, tehát nagy csalódás nem fog érni.
A beírásommal nem szeretnék vitákat gerjeszteni!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tévedés. 2õt kapásból tudok mondani. Az egyik sem én vagyok😊
A kis háborgás-ból meg sztem. nem kis lesz.Eddig is lehetett olvasni néhány szóváltást a neten gyõri és gyõri közt, de 95% a neten kívül megy.(nem teregetünk szennyest alapon)
olyan helyen kell szedni ahol nincs nagy forgalom
amúgy ma elkezdtem beszerezni a másik szenvedélyemet
mutassak róla képet?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
msn:[email protected] bárki felvehet
Lehet, hogy jövõre bajnok lesz, vagy BL-t nyer, vagy bármit de ez a helyzet erkölcsileg bizony érinteni fogja sokak szemében! Bár a profi sportban ilyen maradi dolgokkal, mint erkölcs, lehet, hogy nemtörõdnek, és én tényleg egy maradi pali vagyok!! Mondom ezt Bokiért, és nem ellene!!!
Ahogy Lalánál a motivációt nem értem, hacsak az anyai -ha valóban így van- ráhatás nézzük, akkor sem...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Látod van még emberekben tartás!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
Semmi különösre nemgondoltam, csak pont erre! Szerintem, lehet, hogy valakiknek piszkálja a csõrét a kettõs funkció! De lehet csak képzelõdöm!!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
De ha a csapat érdekeit nézzük Hege, - és azt hiszem abban egyetértünk, hogy az a legfontosabb -, akkor igenis jó igazolás Boki és jó igazolás lenne Pálinger is..
Hogy ki miért haragszik, vagy érez ellenszenvet ez esetben mellékes..
Legfontosabb az ETO!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
" Most volt BOKI a helyi TV-ben, azt nyilatkozta hogy fizetésének egynegyedét ajánlották, egyértelmû volt számára hogy nem tartanak rá igényt.
Elég szomorú volt, majd elsírta magát... "
😞((
Persze, akkor is úgy gondolta, hogy valamilyen nagy sikerrel kéne abbahagynia és tovább vállalta és most is tovább vállalja egy nagy siker reményében amivel zárhat. A nagy kérdés, hogy mi történik illetve már történt is közben...
Amúgy már a triplázásnál is feljebb jutott 1999-ben: Bajnoki cím, MK gyõzelem, BL gyõzelem, európai Szuperkupa gyõzelem.
DUNAFERR FOREVER!!!
Németh András 2009-ig a Fradié!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ma két olyan igazolás történt amivel kapcsolatban nagyon sok furcsaság merült fel. Van min elmélkednünk a közeljövõben...
Szerencsére egy jó dolog is történt, sikerült elintéznem, hogy nem is olyan sokára még találkozzak Gabcával! :-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
persze a szurkolóknak nem kell feltétlenül az érzelmeiket megtagadni, és ez a klubváltás még semleges szemmel nézve sem igazán illik a képbe, a két érintett klub szimpatizánsainak nyilván még nehezebb elfogadniuk.
aztán majd egy év múlva okosabbak leszünk, hogy vajon megérte-e Bokinak az újvárosi szurkolóknak hátat fordítani, én elhiszem amit mondott, hogy a pénz nem igazán volt a fõ motiváció, hanem a sikerekben gazdag pályafutásának méltó lezárása/megkoronázása, s pont emiatt gondolom ezt igazán merész húzásnak, mert bajnoki címe, kupagyõzelme bõven van már Bokinak, sõt még egy BL-címe is, amit legfeljebb egy triplázás tudna talán überelni...
viszont ezzel a váltással egy klub legendájá válásról szerintem önként lemondott, de legalábbis mindenképp csorbította annak a teljességét.
gyõri részrõl a kockázat ehhez képest elenyészõ, nem fog valószínûleg egy szurkoló sem az érkezése miatt otthonmaradni a továbbiakban, legfeljebb háborognak néhányan egy kicsit, aztán az eredmények meg vagy igazolják, vagy nem a döntésüket. utána úgyis jön a következõ szezon, az új év, új remények.
Kinek jutott ez Gyõrben egyáltalán eszébe???😞
Egy biztos: egy nagyon szimpatikus közösségbe kerül most is.
úgy tudom már a Szpariban is jobbátlövõt játszott, hiába jobbkezes.
Szted én igen?😞((((((
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
"Hogy a dunaújvárosi drukkerek is örüljenek, a klub vezetése a távozó átlövõk (Radulovics mellett Kindl Gabriella, Bulath Anita és Mehlmann Ibolya is elhagyta az együttest) egyik pótlására szerzõdtette a Ferencváros együttesének fiatal játékosát, Laluska Esztert. A hétvégén EHF-kupa-gyõzelmet ünneplõ kézilabdázó július 1-tõl kettõ évig a Dunaferré lesz."
Adva van egy szakmai munka, ami kis hazánkban nyugodtan nevezhetõ kiemelkedõnek.
Adva van egy javarészt tinikbõl álló csapat, köztük 5 újonccal, s az egyik legerõsebb bajnokságban megszerzik a 2. helyet úgy, hogy 2 gól választja el õket a bajnoki címtõl.
Adva van egy EHF kupa, amit ugyanez a társaság mind a hazai, mind a külföldi szakma várakozása ellenére megnyer.
Adva van egy indulási jog a BL selejtezõben, amire senki sem számított.
Adva van egy közösség, amelybe minden tagja szerint imádnak tartozni, és képesek "meghalni" egymásért.
Mindezek nem elegendõek ahhoz, hogy 4(5) játékos - akik közül 2 standard csapattag - kivárja azt az idõt, amikor az elvégzett munka gyümölcse végre beérik, és az erkölcsi megbecsülésen kivül az anyagiakra is megnyílik a lehetõség. Pedig tudták már jóval korábban, hogy augusztus-szeptember környékén ha nem is a kánaán jön el, de megoldódnak a csapat anyagi gondjai.
Ennek a megértéséhez én kevés vagyok...
Kapásból mondok neked 20nevet aki nem.Én is köztük vagyok.
Mindezek mellett tartom, hogy a világ legjobb kapusa.
Nekem mér Boki is "sok(k)".
a Fradiban...
Kamper simán olimpia keretben lehetett volna.
Bár azért még bízok mocsaiban
Gabi, sajnálom 😞
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...