Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akármilyen csapat is lesz Újvárosban, a lényeg mindig: HAJRÁ DUNAFERR!!!
De azért meggyõzõdésem, hogy nem leszünk mi olyan rosszak a következõ idényben sem, mint ahogy arról egyesek vélekednek...
DUNAFERR FOREVER!!!
(nem kell rá reagálni,aki Szilárdot akarja fikázni, már eleget olvastam, köszi!!) 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sose búsúlj, lesz még nagycsapat Újvárosban!!!!!
Csak ezeket az EMBEREKET, nagyon szeretjük, és kár, hogy mindíg minden végetér, és az egyik dicstelenül búcsúzik, amit azért, nagyon NEMÉRDEMELT!!!!!!
A Gyõrbe menetelével kapcsolatban valszeg péntekre okosabbak leszünk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Fõleg, hogy ugye közülük az egyik a kedvencem. <#sir>#sir> De nem tudom melyik csapat (ill. szurkolótábor) hogyan viselné, ha elmenne mind a 4 lövõje?!?!?!?
Nem akarok vitát nyitni, de a Fradi valószínûleg 5 távozója azért nem annyira meghatározó, mint nálunk az a négy, meg egy kicsit más a helyzet. Ira is már valszeg csak félállásban, harmadikként fog védeni, inkább kapusedzõ lesz, fõleg az ifiknél. Tehát nekünk is majdnem 5 távozónk van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Külföldi ajánlatok ide vagy oda, nem távozik Gyõrbõl Görbicz Anita, aki jövõre lejáró szerzõdését 2009. június 30-ig hosszabbította meg a Rába-parti nõikézilabda-együttesnél.
Hiába írtak a dán lapok aarhusi és aalborgi ajánlatokról, hiába kilincsel fél Európa Gyõrött, Görbicz Anita - egyelõre - nem eladó.
A válogatott irányító szerdán - köszönhetõen az AUDI Hungaria Motor Kft. és az E.ON Hungária Zrt. segítségének - hivatalosan is meghosszabbította jövõre lejáró szerzõdését, ennek értelmében 2009. június 30-ig a magyar bajnok és kupagyõztes, KEK-második Gyõri Graboplast ETO KC - a következõ idénytõl Gyõri Audi ETO KC - játékosa marad.
Forrás: Origo
Errõl ennyit.. <#taps>#taps>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Miért nem akkor lehet csak szavazni, ha megvan már mindkét csapat?!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Vagy valamit én nem látok?!
SZAVAZZATOK
A múltkor továbbjutottunk, itt a következö ellenfél. Nem tudni,
kicsoda, mert 50-50 lett a brazil-olasz. Azonban jelenleg vesztésre
állunk !
Tehát ne késlekedj, és ugyanakkor küldd tovább minél több embernek!!!
Nyerjük meg Öcsi bácsiéknak, amit megérdemeltek volna!
A szavazás az alábbi linken::
http://www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
BárIgaz én ETO szurkoló vagyok, de ettõl még igaz..
Csak a divatoknak <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Sõt nem Fradistáknak 25% felár<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Bár nem örülök, hogy GYõrbe megy de sztem itt a vezetés kevert nem õ.
"mari442006-05-24 09:42:15 #4435! Nemcsak röhejes,de demagóg is vagy.Én még emlékszem a világsztárnak kikiáltott magyar,magyar anyanyelvû hölgyre,aki simán belesült a Himnusz eléneklésébe.Boki - sok mással egyetemben - nem szokta énekelni a magyar himnuszt,de ha figyelmesen olvasnád a nyilatkozatait, abból egyértelmûen kitûnik,hogy szívvel-lélekkel képviseli ezt az országot és nem akarja elhagyni jóval több pénért, mint amennyit itthon kaphatna.Nem érdekel melyik csapatnak szurkolsz, majd meglátod mit fog alakítani Boki Gyõrben.Biztos vagyok abban, hogy BL-t nyer vele a Gyõr,de ha nem akkor legalább is BL döntõs lesz.A DF NK hozzá nem értõ u.n. szakemberei megalázták Radulovicsot többszörösen is.Nincs pénz egy ilyen kaliberû játékos megtartására.A tulajdonosnak nyilván az az érdeke, hogy minél több pénzt vegyen ki, ha már egyszer befektetett a csapatba.Lehet,hogy nem kellet volna ekkora sleppet a csapat köré építeni és feleslegesen fizetni, hanem megtartani a jó játékosokat.Eddig volt papíron két ügyvezetõ, mostmár van három.A harmadiknak kétheti tevékenysége után már a nyakába akasztották a bronzérmet.Gondolom mindenki tisztában vele, hogy az ügyvezetõk nem minimálbérért "dolgoznak".Írták már a különbözõ fórumokon, hogy nagy keverés megy a háttérben, és ez így is van. Miért nem lehet tudni, hogy ki a DUNAFERR NK tulajdonosa.Sok-sok pletyka kering a városban bizonyos emberek közötti üzleti viták miatt, aminek most áldozatául esett Boki is.Ez fölháborító.Remélem Boki nem fogadja el ettõl a klubtuladonostól, illetve vezetéstõl a búcsúztatást.Persze erre már úgy tûnik lehetõség sincs.Dunaújváros nagyon kicsi város, szinte mindenki ismeri egymást.Talán a gyúró kivételével a csapat körül lebzselõk nagyon szépen gyarapodtak.Miért kellett kivenni ezt a csapatot a DUNAFERR SE-bõl.Lehet szeretni illetve nem szeretni Szabó Józsefet (én magam nem kedvelem,de ez magánügy),de tény az, hogy amíg Õ benne volt a sportban, így a kézilabdában is sikeresek voltunk.A Sportvárosnak már csak imitt-amott lelhetõ fel néhány aprócska jele.Mérhetetlen a szurkolók,de a sportszeretõ lakosok szomorúsága, hogy önzõ magánérdekek miatt ide jutott ez a város. "
Ha azt nézem, hogy egy olyan csapatról van szó, amelyiknek ez az év - akárhogy csûrjük-csavarjuk, ki kell mondani - kudarc volt, akkor még "nem is sok". 😞
Nézd meg a Ferencvárost. Az utóbbi idõk legsikeresebb szezonját zárja, mégis legalább annyi, de lehet, hogy 5 játékosa is elmegy. 😞((
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
ez a jövésmenés, nem értem én ezt...

Pedig szombaton folyamatosan ment a "Boki, Boki, Boki"!!! Csak az nem hallotta, aki nem akarta!😞((
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem lehetne azt csinálni, hogy elmegyünk téli álmot aludni és mire vissza jövünk minden szép és jó?
Én is szurkoló vagyok, én is emlékszem azokra a dolgokra, amikrõl beszéltél.
A különbség csak annyi, hogy én az életben is könnyebben meg tudok bocsájtani, de megértem álláspontodat. Bennem is tüske marad a mutogatás, és az egyéb nyilatkozatok, bár én nem közöttetek szurkolok. Tudom ki vagy, a habitusodat is ismerem (mármint a meccs alattit) 😉 szóval teljesen megértem a hozzáállásodat.
Egyúttal Stanley Connornak üzenném, hogy egyáltalán nem az eredmény a legfontosabb, ilyet nem írtam. Azt írtam, hogy az ETO, mint család, mint közösség a legfontosabb, igaz ezt nem fejtettem ki. Számomra az ETO nem egyet jelent a bajnoki címekkel, nemzetközi sikerekkel. Én ebben nõttem fel, Apám már gyerekkoromban vitt ETO meccsekre, amikor csak azt láttam, hogy sok ember üvölt, amitõl én féltem és bõgtem.. És pl. a Verebes korszak, vagy a Joósz Attila korszak óta megéltünk már pár sikertelen évadot, mégsem fordultam el a csapattól, örökre ETO drukker vagyok és maradok.
Csak ennyit akartam mondani.
origo
Bele kell gondolni hogy hány játékos tudott más klubban megújulni aki a Fradiban indult el.
Gondolom mindenki emléxik még Fari ügyére
Bár játszott Újvárosban de sztem senkinek nem az az emlékezetes
Elnézést, egy kívülállónak!!!
A mi távozóinkról meg annyit,hogy köszönjük hogy velünk voltak,de ha menni akarnak menjenek isten hírével.Nekem már most nem hiányzik egyik sem.15 perccel több játékért,vagy Xezer forintért eldobták maguktól azt a lehetõséget,hogy olyanok legyenek nekünk,mint Köke,Párduc vagy Szarka Évi.Lehet,hogy sikeresek lesznek,de soha nem fognak igazán tartozni egyetlen klubhoz sem.Egy olyan családhoz,mint a Fradi-család meg pláne.