Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
"Egyébként mind az öt játékost - kit így, kit úgy - felmentette az edzések látogatása alól."

ez érdekelne bõvebben is 😊 (kit így, kit úgy)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
haragudni haragudhat, de azért "belerúgni nem kell ezekbe a játékosokba"...

Nem "belerúgott" a játékosokba, hanem tudomásul vette, hogy szakmailag nem tud megfelelni a támasztott igényeknek.
Éppen ezért felhívta nevezett játékosok figyelmét, hogy minél elõbb keressék fel a jobb szakmai feltételeket nyújtó új környezetüket!
Egyébként mind az öt játékost - kit így, kit úgy - felmentette az edzések látogatása alól.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
"Mégegy adalék Lalához: azon a meccsen bemelegítés elõtt közölte Andrással, hogy elmegy - mit mondjak, az idõzítés tökéletes volt - amelyiket együtt szurkoltunk végig a Népligetben. Ezt tegnap tudtam meg Kökétõl. (Késõbb be is írta a kezilabda.ftc.hu vendégkönyvébe)"

ez teszi teljessé a történetét :|
mondjuk tudjuk be a fiatalságának, de akkor nagyon jóindulatúak vagyunk.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

muszáj 😊

haragudni haragudhat, de azért "belerúgni nem kell ezekbe a játékosokba"...
ez van, mindig lesznek eligazolások!
A többiek is uccsó elõtti meccsen jelentették be, hogy mennek? Õk sem kívánatosak a levezetésnél?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ezt nem mint újvárosi, de nem is mint kézilabda drukker mondtam, hanem mint egy ember, akinek akármilyen terén az életnek szarul esne/esik ha valaki az adott szavát "megszegi"...

Másrészt, bár hurrá optimizmus van, meg mindenki örül Lalának -persze én is hogy végre van átlövõnk- de azért én jobban örülnék, ha egy játékos azért jönne a Dunaferrbe, mert itt szeretne játszani, és nem azért mert a menedzser ide tudta legjobban eladni, vagy mert Anyuka ide küldte....
Bár nem tudom itt sem a háttérinfókat, úgyhogy ahogy Bokira sem tudok haragudni, úgy Lalára sem....

Csak furcsa 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Valamelyik fórumon olvastam egy jelzõt Andrásról: Mr. Kézilabda. Nekem tetszik. 😊
Hétfõn már egyértelmûen kihallott, hogy újra elérte a labda-effektus - minél nagyobb erõvel földhözvágják, annál nagyobb erõvel és magasabbra pattanik fel - már egyértelmûen a Fradival kapcsolatos jövõt vázolta fel. Régen viselte már meg ennyire játékos(ok) távozása, mint most - sajnos ebben már komoly gyakorlata van - de szerintem már túltette magát rajta, ill. az elmélkedés helyett a munkájára koncentrál teljes erõbedobással, hiszen mennek a válogatottal a Brazil télbe...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
Bocs, *Fradi 😊)

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Nálatok sem egyszerû mostanában az élet.. 😞
Sajnálom én is, hogy ezek a csajok így döntöttek.. Pedig a fradi jövõre még jobb lehetett volna, Németh András egyszerûen bravúredzõ!

SomogyiG
Nem azt mondta, hogy nem muszály, hanem egyszerûen elzavarta õket, miután megerõsítették a távozási szándékukat. Akinek nem megfelelõ az a szakmai munka, ami a Ferencvárosnál folyik, az ne kérjen belõle!

Lehet, hogy túl drasztikusnak tûnik, de az a gyanúm, kevesen tudju(á)k átérezni, mit is jelentett András számára ez a két, a csapatba sikeresen beépített játékos.
Mégegy adalék Lalához: azon a meccsen bemelegítés elõtt közölte Andrással, hogy elmegy - mit mondjak, az idõzítés tökéletes volt - amelyiket együtt szurkoltunk végig a Népligetben. Ezt tegnap tudtam meg Kökétõl. (Késõbb be is írta a kezilabda.ftc.hu vendégkönyvébe)

http://www.balonmanoargentina.org.ar/
Eddig ezt az oldalt találtam, ahol valószínûleg írni fogják az eredményt.

Tud valaki olyan oldalt, ahol majd a brazíliai meccseket figyelemmel lehet kísérni, vagy a legalábbis az eredményt?

No errõl az jut eszembe az a csapat ami 3-évig nyert mindent ehf,bl.., de mindenki utálja õket... most meg csak egy 2. helyük van a Dán bajnokságba...
Bár a slagelsérõl többet Isthy tudna mondani, hisz õ volt kint.

" a Gyõr lesz a fõ esélyes" Igen! Lassan Õk lesznek a magyar Slagelse!!!

Igen és ez az egészben a legrosszabb, nem biztos, hogy jót fog nekik tenni a váltás... vagy legalábbis nem mindegyiküknek. Nem vagyok benne biztos, hogy felkészültek arra, hogy ténylegesen minden meccsen igazi húzó embereknek kell lenniük... Hát kíváncsi vagyok a következõ szezonra is. Egyelõre úgy tûnik, hogy a Gyõr lesz a fõ esélyes.

Mese most nagyot NÕTÉL a szememben a véleményeddel!!!! Hisz ez egy újvárosi szurkoló véleménye!!!!
Persze eddigis minden fórumlakó véleményét, és érzékenységét, nagyon tiszteltem.
Németh András szavainak hiszek, mivel, a Mai helyzet címû mûsorban, hangot adott csalódottságának a távozókkal kapcsolatban!!!! Nagyon rosszul esett neki a távozásuk, mert nagyon szerette volna a Fradiban tartani Õket!
Pedig ha András valakit marasztalni akar, az Õ szakmai tudásával, hát lehet hogy maradni kéne, mert ezek a fiatalok Andrásnál, nagyon jó kezekben voltak!!!
Ja de említette aztis, hogy egyesek a mostani sikereket gyorsan "aprópénzre kívánják váltani"

MKB Veszprém KC - Komlói BSK Fûtõerõmû
férfi Budapest Bank Magyar Kupa elõdöntõ mérkõzés
M1 2006. 05.27. 16:10 óra
Budapest Bank Magyar Kupa döntõ
férfi Budapest Bank Magyar Kupa döntõ mérkõzés
M1 2006. 05.28. 1315 óra

Májusból hátralévõ napokba még ez a két közvetítés lesz.

ehhez csak annyit, ha tényleg igaz, amit NA írt, hogy szóban már megegyeztek, akkor nincs is min csodálkoznia Laluskának, valakinek még sokat jelent az adott szó...és annak megszegése...

"nem lehet felróni senkinek, nem tudni elõre, hogy mit hoz a holnap, mi hogyan változik...."
Igaz!!! Csak ezt Nekik is tudni kéne, márcsak azértis, hogy neringassa magát híú ábrándokba senki, mert elég kellemetlen a felébredés!!

A jövõ bizonytalan, talán pont ezért nem kell olyan nyilatkozatot tenni...én megértem,persze az elkeseredett szurkolóknak kellett vmi kapaszkodót nyújtani, de...
mindegy 😞

Más, a délmagyarban van egy cikk a Fradiról- Laluskáról, a lényege szerintem:

Laluska Eszter pedig a korábban Bajnokok Ligája-gyõztes Dunaferr NK-ban képzeli el a jövõjét.

– Furcsa érzések kavarognak bennem: fáj is a búcsú, mert egy sikeres alakulattól, egy jó közösségtõl távozom, viszont a fejlõdésem, a jövõm érdekében váltanom kellett. Az eredeti, az igazi posztom jobbkezesként a balátlövõ lenne, de Tóth Tímea mellett nincs komoly esélyem, hogy szóhoz juthassak ebben a szerepkörben. Általában jobb átlövõben számított rám Németh András, aki most nagyon haragszik ránk, és legutóbb azt mondta, a levezetési idõszakban már nem muszáj látogatnunk az edzéseket. Jelenleg pihenek. Két évre köteleztem el magam a Dunaferrhez, mellyel várhatóan július elején, közepén kezdjük meg a felkészülést a bajnokságra. Új együttesemben is szeretnék bizonyítani.

hát igen....

Táncos ETO
Én arra sem látok sok esélyt, hogy Gin Gyõrben folytassa.

Szerintem a nyilatkozatok nem lehet felróni senkinek, nem tudni elõre, hogy mit hoz a holnap, mi hogyan változik....
De jó is volna, ha mindketten ismét a Dunaferrbe játszanának, de erre nem hiszem, hogy lenne valami esély.

Azért mikor Kati elhagyta az Újvárost, én valahogy úgy emlékszem, mintha azt mondta volna, hogy ha visszatér magyarországra, csak az Újvárosban képzeli el pályafutása folytatását! Ez akkor sok újvárosi szurkolónak enyhítette a szomorúságát!!
" Sokszor már én is csak mosolygok azon, hogy épp melyik csapattal hoznak össze."
Hát igen, komolyan nagyon sajnálom az ÚJVÁROSI SZURKOLÓKAT!!! Nagyon komolyan mondom!!! (azok az átkozott, és elõre megnemfontolt nyilatkozatok)
Írja e sorokat, egy olyan ember, aki mindkét NAGYSÁG, Gin, és Boki nagy tisztelõje, és még hisz az adott szóban. De mentségükre az idõ sokmindent átformálhat, de mégis!!!!!

Egy maradi pali!!

UI: Kérem nézzétek el nekem!!

kaloz174
Bizony ott búcsúztattuk a másik hármat. A 4., a legnagyobb, viszont mindehhez csak asszisztált!😞( Egyesek szerint féltek a botránytól!
Bár, amikor mondtam neki, hogy örülünk, hogy marad, akkor elég komolyan mondta, hogy hétfõn dõl el a sorsa. Akkor azt hittem, csak nem akarja kibeszélni a még csak szóban létezõ megállapodást. Sajnos, tévedtem.
De az akkor is példátlan, hogy még elköszönni sem lehetett tõle!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Igen, féltek fel vállalni az igazság, ami nem túl szerencsés dolog. Mert ha nyíltan kiállnak, akkor a józan gondolkodású emberek megértik, így viszont....
És még lehetõséget se adtak arra, hogy a szurkolók elköszönjenek tõle... és ezt õk se tették meg ezek szerint, legalábbis nyilvánosan nem.
Hát szerintem az csak pletyka lehetet, legfeljebb kérdést tehetett fel, hogy mikkor tisztázódik végre az ügy...

kaloz174
Nem hiszem, hogy ne tudták volna. Nem akarták. De, hogy miért, azt nem tudhatjuk meg. Az 1/4 fizetés kicsit erõs volt. Pontosabban túl erõs!😞(
CSak azt nem értem, hogy ott, abban a városban ennyire nem számít pl. a szurkolók véleménye? Mert az a szombati meccs alapján is egyértelmû volt! Így ez majd nem csak az eredményességben, hanem a nézõszámban is meg fog nyilvánulni, ebben biztos vagyok.
Mindenesetre rövidlátó és méltatlan dolog, az biztos.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy Detti tényleg megszólalt-e az ügyben? Mint csk., megtehette volna, talán.

Hát igen, viszont a vezetõségtõl hamarabb is jöhetett volna a beismerés, hogy jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudják azt adni neki, amit megérdemel...

kaloz174
Akkor ugyanehhez!!!

Bojana döntött

Ez már sajnos nem újdonság... 😞((
Most olvasom a Dferr forumot is .. hááátttt .... nem tudom, hogy kínomba nevesek vagy sírjak azon a sok idétlenségen ....

kaloz174
CSak, hogy képben legyél, a mai napot illetõleg!😞(

"Radulovics Bojana 11, Dunaújvárosban eltöltött idényt követõen szóban már elígérkezett a gyõriekhez, ahol a héten minden bizonnyal a szerzõdés aláírására is sor kerülhet. Hornyák Ágnes, a váciak válogatott átlövõje azonban már alá is írta kétéves szerzõdést a Gyõrhöz."

off
tudja valaki, hogyan lehetne gmail-es mailcímhez meghívót szerezni?

szavazás le tudva...

spec én délutános vagyok...

SomogyiG
Nna úgy nézem, ma Breki nem fogja a topicunkat a legpörgõsebbek között találni! Mitõl van már most ennyire uborkaszezon? Csak nincs valami focimeccs, ami elszipkázta a lakótársakat?

Detti, legalább úgy nézhetett, mint én!!!!!!<#wow1><#wow1><#smile>

SomogyiG
Nem is miattad tettem ezt a célzást! 😊 Bocsi, ha rosszul jött le!

Mse-vel "beszélgettünk" errõl, amikor Detti a fórumról értesült a szülési szándékáról...! 😄

Pár napon belül megvan a második kézilabdabajnok csapat Veszprémben:

Varga Transfer UKSE - Veszprém Beton KC 20-31

BAJNOKCSAPAT A BETON KC!!!!
(Más kérdés, hogy nem valószínû, hogy tudják vállalni az elsõ osztályt...de jó is lenne ha a Dunaferr, Fradi, Gyõr,Debrecen, Cori, stb. meccsek házhoz jönnének 😉

Elnézést, én nem állítottam, csak csodálkoztam! Nem mindegy!

András nyilatkozatát a távozókról!! (Mai helyzet) Sport1

Már tisztán látok!!!<#zavart2><#nyes>

SomogyiG
Pedig tud róla, hogy szülni megy! Hiszen olvasta a fórumon! 😄DD

SomogyiG
Ezt most nem értem. Mit értesz aprópénz, és mit rövidlátó gondolkodás alatt?

Te nem olvastad Grave itteni beírását ezzel kapcsolatban? kb annyira utóbb 😄
(Isthyvel már ezt kielemeztük- ha most nem szül, az olimpiáig tuti marad...)

kaloz174
Már most okosabbak vagyunk!😞(
De kihagytam volna!!!!!!!!!!!<#boxer><#szomoru1><#schmoll2><#sir>!

Mennyivel elõbb, mennyivel utóbb????????<#confused><#confused><#lookaround>

András megmondta, aprópénz!! Csak ez egy rövidlátó gondolkodás!!!!!!!

kaloz174
Reméljük, elõbb, v. utóbb igen! 😊))

Miket nem olvasok a D.ferr fórumán! Detti tényleg szülni megy???<#wow1><#wow1><#wow1>

SomogyiG
Én sem vitatkozni akarnék, és nem is a gyengülés mértéke az, ami miatt "kiakadtam".
Nálatok egy (relativ) kudarc volt ez a szezon. Ilyenkor régi gyakorlat, hogy beindul a mozgás.
De nálunk egy olyan sikeres szezont zártunk, ami még Kökééknek sem igazán adatott meg. Erre eufória helyett "pánikhangulat" a csapatnál, és kirajzanak a fiatalok, köztük két - mára már - alapember, és három bevált kiegészítõ! Mindez olyankor, amikor a cserepadunk eleve rövid volt!