Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez érdekelne bõvebben is 😊 (kit így, kit úgy)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Nem "belerúgott" a játékosokba, hanem tudomásul vette, hogy szakmailag nem tud megfelelni a támasztott igényeknek.
Éppen ezért felhívta nevezett játékosok figyelmét, hogy minél elõbb keressék fel a jobb szakmai feltételeket nyújtó új környezetüket!
Egyébként mind az öt játékost - kit így, kit úgy - felmentette az edzések látogatása alól.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
ez teszi teljessé a történetét :|
mondjuk tudjuk be a fiatalságának, de akkor nagyon jóindulatúak vagyunk.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
haragudni haragudhat, de azért "belerúgni nem kell ezekbe a játékosokba"...
ez van, mindig lesznek eligazolások!
A többiek is uccsó elõtti meccsen jelentették be, hogy mennek? Õk sem kívánatosak a levezetésnél?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Másrészt, bár hurrá optimizmus van, meg mindenki örül Lalának -persze én is hogy végre van átlövõnk- de azért én jobban örülnék, ha egy játékos azért jönne a Dunaferrbe, mert itt szeretne játszani, és nem azért mert a menedzser ide tudta legjobban eladni, vagy mert Anyuka ide küldte....
Bár nem tudom itt sem a háttérinfókat, úgyhogy ahogy Bokira sem tudok haragudni, úgy Lalára sem....
Csak furcsa 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Hétfõn már egyértelmûen kihallott, hogy újra elérte a labda-effektus - minél nagyobb erõvel földhözvágják, annál nagyobb erõvel és magasabbra pattanik fel - már egyértelmûen a Fradival kapcsolatos jövõt vázolta fel. Régen viselte már meg ennyire játékos(ok) távozása, mint most - sajnos ebben már komoly gyakorlata van - de szerintem már túltette magát rajta, ill. az elmélkedés helyett a munkájára koncentrál teljes erõbedobással, hiszen mennek a válogatottal a Brazil télbe...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sajnálom én is, hogy ezek a csajok így döntöttek.. Pedig a fradi jövõre még jobb lehetett volna, Németh András egyszerûen bravúredzõ!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Lehet, hogy túl drasztikusnak tûnik, de az a gyanúm, kevesen tudju(á)k átérezni, mit is jelentett András számára ez a két, a csapatba sikeresen beépített játékos.
Mégegy adalék Lalához: azon a meccsen bemelegítés elõtt közölte Andrással, hogy elmegy - mit mondjak, az idõzítés tökéletes volt - amelyiket együtt szurkoltunk végig a Népligetben. Ezt tegnap tudtam meg Kökétõl. (Késõbb be is írta a kezilabda.ftc.hu vendégkönyvébe)
Eddig ezt az oldalt találtam, ahol valószínûleg írni fogják az eredményt.
Bár a slagelsérõl többet Isthy tudna mondani, hisz õ volt kint.
Persze eddigis minden fórumlakó véleményét, és érzékenységét, nagyon tiszteltem.
Németh András szavainak hiszek, mivel, a Mai helyzet címû mûsorban, hangot adott csalódottságának a távozókkal kapcsolatban!!!! Nagyon rosszul esett neki a távozásuk, mert nagyon szerette volna a Fradiban tartani Õket!
Pedig ha András valakit marasztalni akar, az Õ szakmai tudásával, hát lehet hogy maradni kéne, mert ezek a fiatalok Andrásnál, nagyon jó kezekben voltak!!!
Ja de említette aztis, hogy egyesek a mostani sikereket gyorsan "aprópénzre kívánják váltani"
férfi Budapest Bank Magyar Kupa elõdöntõ mérkõzés
M1 2006. 05.27. 16:10 óra
Budapest Bank Magyar Kupa döntõ
férfi Budapest Bank Magyar Kupa döntõ mérkõzés
M1 2006. 05.28. 1315 óra
Májusból hátralévõ napokba még ez a két közvetítés lesz.
Igaz!!! Csak ezt Nekik is tudni kéne, márcsak azértis, hogy neringassa magát híú ábrándokba senki, mert elég kellemetlen a felébredés!!
mindegy 😞
Más, a délmagyarban van egy cikk a Fradiról- Laluskáról, a lényege szerintem:
Laluska Eszter pedig a korábban Bajnokok Ligája-gyõztes Dunaferr NK-ban képzeli el a jövõjét.
– Furcsa érzések kavarognak bennem: fáj is a búcsú, mert egy sikeres alakulattól, egy jó közösségtõl távozom, viszont a fejlõdésem, a jövõm érdekében váltanom kellett. Az eredeti, az igazi posztom jobbkezesként a balátlövõ lenne, de Tóth Tímea mellett nincs komoly esélyem, hogy szóhoz juthassak ebben a szerepkörben. Általában jobb átlövõben számított rám Németh András, aki most nagyon haragszik ránk, és legutóbb azt mondta, a levezetési idõszakban már nem muszáj látogatnunk az edzéseket. Jelenleg pihenek. Két évre köteleztem el magam a Dunaferrhez, mellyel várhatóan július elején, közepén kezdjük meg a felkészülést a bajnokságra. Új együttesemben is szeretnék bizonyítani.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
De jó is volna, ha mindketten ismét a Dunaferrbe játszanának, de erre nem hiszem, hogy lenne valami esély.
" Sokszor már én is csak mosolygok azon, hogy épp melyik csapattal hoznak össze."
Hát igen, komolyan nagyon sajnálom az ÚJVÁROSI SZURKOLÓKAT!!! Nagyon komolyan mondom!!! (azok az átkozott, és elõre megnemfontolt nyilatkozatok)
Írja e sorokat, egy olyan ember, aki mindkét NAGYSÁG, Gin, és Boki nagy tisztelõje, és még hisz az adott szóban. De mentségükre az idõ sokmindent átformálhat, de mégis!!!!!
Egy maradi pali!!
UI: Kérem nézzétek el nekem!!
Bár, amikor mondtam neki, hogy örülünk, hogy marad, akkor elég komolyan mondta, hogy hétfõn dõl el a sorsa. Akkor azt hittem, csak nem akarja kibeszélni a még csak szóban létezõ megállapodást. Sajnos, tévedtem.
De az akkor is példátlan, hogy még elköszönni sem lehetett tõle!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
És még lehetõséget se adtak arra, hogy a szurkolók elköszönjenek tõle... és ezt õk se tették meg ezek szerint, legalábbis nyilvánosan nem.
Hát szerintem az csak pletyka lehetet, legfeljebb kérdést tehetett fel, hogy mikkor tisztázódik végre az ügy...
CSak azt nem értem, hogy ott, abban a városban ennyire nem számít pl. a szurkolók véleménye? Mert az a szombati meccs alapján is egyértelmû volt! Így ez majd nem csak az eredményességben, hanem a nézõszámban is meg fog nyilvánulni, ebben biztos vagyok.
Mindenesetre rövidlátó és méltatlan dolog, az biztos.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy Detti tényleg megszólalt-e az ügyben? Mint csk., megtehette volna, talán.
Most olvasom a Dferr forumot is .. hááátttt .... nem tudom, hogy kínomba nevesek vagy sírjak azon a sok idétlenségen ....
"Radulovics Bojana 11, Dunaújvárosban eltöltött idényt követõen szóban már elígérkezett a gyõriekhez, ahol a héten minden bizonnyal a szerzõdés aláírására is sor kerülhet. Hornyák Ágnes, a váciak válogatott átlövõje azonban már alá is írta kétéves szerzõdést a Gyõrhöz."

tudja valaki, hogyan lehetne gmail-es mailcímhez meghívót szerezni?
Mse-vel "beszélgettünk" errõl, amikor Detti a fórumról értesült a szülési szándékáról...! 😄
Varga Transfer UKSE - Veszprém Beton KC 20-31
BAJNOKCSAPAT A BETON KC!!!!
(Más kérdés, hogy nem valószínû, hogy tudják vállalni az elsõ osztályt...de jó is lenne ha a Dunaferr, Fradi, Gyõr,Debrecen, Cori, stb. meccsek házhoz jönnének 😉
(Isthyvel már ezt kielemeztük- ha most nem szül, az olimpiáig tuti marad...)
De kihagytam volna!!!!!!!!!!!<#boxer>#boxer><#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2><#sir>#sir>!
Nálatok egy (relativ) kudarc volt ez a szezon. Ilyenkor régi gyakorlat, hogy beindul a mozgás.
De nálunk egy olyan sikeres szezont zártunk, ami még Kökééknek sem igazán adatott meg. Erre eufória helyett "pánikhangulat" a csapatnál, és kirajzanak a fiatalok, köztük két - mára már - alapember, és három bevált kiegészítõ! Mindez olyankor, amikor a cserepadunk eleve rövid volt!