Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én Spigi mellett szintén fényképeztem a telefonommal, a kép szinte tökugyanez lett, ezért nem is raktam fel.
Hát sajnos ez a nap is eljött, elköszöntünk Gabcától <#szomoru1>#szomoru1> <#sir>#sir>
Ez volt a búcsúintegetés...

DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Szilárdnak a pályáról egészen a parkolóig kellett vinnie a hátán Babát, valamiféle fogadásnak kellett eleget tennie. Jól bírta, állítólag egész héten edzett a feladatra! <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy igen, köszi. Majd ma próbálgatom õket.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
kikaptunk, nem is volt jó helyem (majd megsüketültem a dánok dudáitól), és még Lovi se játszott, bár legalább civilben ott volt 😄
HAJRÁ MAGYAROK! :]
igaz, Dunaferr-Slagelsén voltam a jégcsarnokban már korábban.
De nagyon köszönöm a vígasztalást. (ÖTYE lelkem kicsit nehezebben viseli az esetet az átlagnál.) Remélem, Boki azért jól fogja magát érezni. Én meg majd elmegyek idõnként Gyõrbe is, ha lesz lehetõségem. Ahogy Újvárosba is elmentem.
(Tavaly elõször, az emléktornára. Addig nem jártam ott.)
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mások szerint ennyi. Túl kell rajta lépni. De én erre alkalmatlan vagyok!😞(
Ez már mind történelem!😞((
pl:

Takács cs-nek én ezt nem köszönöm meg. Ezt sem!😞(
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
"Kapusok: Luminita Dinu (Krim Ljubljana), Cecilia Leganger (Slagelse), Valerie Nicolas (Viborg), Tatjana Alizar (Krim Ljubljana) mezõnyjátékosok: Steluta Luca (Oltchim Valcea), Cristina Varzaru (Viborg HK), Maja Savic (Slagelse), Ferling Bernadett (Dunaferr), Bojana Popovic (Slagelse), Tanja Logvin (Hypo Niederösterreich), Natalija Gyerepaszko (Krim Ljubljana), Camilla Andersen, Rikke Hörlykke (Slagelse), Jeliz Özel (Kometal Szkopje), Radulovics Bojana (Dunaferr), Grit Jurack (Viborg), Olena Jacsenko (Krim Ljubljana), Ljudmila Bodnyeva (Krim Ljubljana), Deja Doler (Krim Ljubljana). "
Látom "kedvenc" lettél mostanában az ETO Fórumban a különbözõ igazolások vagy lehetséges igazolások kapcsán! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor> Vagy "lekoccantak" már rólad??? <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
Hogy miért, nem értem. Mert, ha ott állnának sorban az új igazolású, tehetséges szerzemények, akkor talán. De így??😞((
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Vanyus Attila, a klub elnöke bejelentette: Radulovics és a váci válogatott Hornyák Ágnes érkezésével még nem teljes a keret, egy kapus szerzõdtetését is tervezik.
A világbajnoki és olimpiai ezüstérmes átlövõ korábban a Sombor, a Radnicki Beograd, a Valencia és a Caola együttesében játszott. Legnagyobb sikereit a Dunaferr gárdájával érte el: ötszörös magyar bajnok, ötszörös kupagyõztes, BL-, EHF Kupa- és Szuper Kupa-gyõztes volt.
Radulovics a világválogatottal június 7-én, Szkopjéban, Indira Kastratovic búcsúmérkõzésén pályára lép a macedón nemzeti csapat ellen.
(MTI)
DUNAFERR FOREVER!!!
Hová jutottam??? <#conf>#conf> Már Blikk cikket is kell olvasnom... <#szomoru1>#szomoru1>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hogy ebbõl a frigybõl mi lesz, azt csak a jövõ fogja megmondani, de azt már elõre tudom, marhára rossz lesz õt Dunaferr szinekben látni majd a Népligetben, vagy akár Dunaújvárosban a Fradi ellen.
Szinte ugyanaz kicsiben, mint Boki esete nálatok. (azzal a különbséggel, hogy Boki maradt volna, csak a vezetés nem akarta, míg Lala esetében fordított a dolog)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nem tudom, mi lesz, de valahogy most eléggé megcsömörlött hangulatban vagyok. Hajlamos vagyok adni annak a drukkertársnak a szavaira, aki az NS fórumán válaszolt nekem ma, az újvárosi állapotokat ecsetelve!😞((
Közben az indexen ezt olvastam:
"Mint ismeretes, a gyõriek korábban kétéves
szerzõdést kötöttek a Vác válogatott átlövõjével,
Hornyák Ágnessel, míg szóban már megállapodott a
klub a Dunaferr kiválóságával, Radulovics
Bojanával, aki a tervek szerint ma alá is írhatja
a szerzõdését."
Magas ez nekem, mint annak a bizonyos pacinak a farzseb!😞(
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.