Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Gyors gyógyulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, jól látod! :-)))

Én Spigi mellett szintén fényképeztem a telefonommal, a kép szinte tökugyanez lett, ezért nem is raktam fel.

Hát sajnos ez a nap is eljött, elköszöntünk Gabcától <#szomoru1> <#sir>

Ez volt a búcsúintegetés...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Jól látom, hogy a háttérben egy nem csapattag (talán tiszteletbeli) kedves ismerõs ballag a csapat után?😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
király kép :]

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Mielõbbi gyógyulást neki!!

Isthy
Nagyon sirály volt! <#wink><#vigyor2>

Szilárdnak a pályáról egészen a parkolóig kellett vinnie a hátán Babát, valamiféle fogadásnak kellett eleget tennie. Jól bírta, állítólag egész héten edzett a feladatra! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Görbének jobbulást kivánok
😄DDDD NAgyon jó!!!

Korán kezdtél bodzázni?😊)))
Amúgy igen, köszi. Majd ma próbálgatom õket.

Grave Digger
Mehetne a humoros és aranyosba is, de csak nálunk volt ez ma😊))Szilárd&Baba 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Breki33
Sikerült amúgy a videokat leszedõ progikat leszedni?

Csak kijöttem a mondatból P
Breki33
Ezt olvastam meg Román irányítóról Debrecenbe

CSak pletyi lehet?

???? <#wow1><#conf>

Breki33
Szûcs -Dunaferr-nek van valami valóságalapja?
Duby
Az elõzõ évi jégcsarnokos Slagelse viszont nagggyon nagy volt!! <#eljen><#taps><#nyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
jah, bár azért elég hátul van a kellemes meccs-emlékeim listáján 😊)

kikaptunk, nem is volt jó helyem (majd megsüketültem a dánok dudáitól), és még Lovi se játszott, bár legalább civilben ott volt 😄

kaloz174
Az nagy élmény lehetett.😊 Én akkor még, sajnos, nem voltam ott.

VMan
én is akkor voltam ott elõször!
igaz, Dunaferr-Slagelsén voltam a jégcsarnokban már korábban.

kaloz174
Tudod, ha ez egy sima átigazolás lenne...Könnyebb lenne. De így nagyon nehéz. Különösen az után, ami és ahogy szombaton történt.

De nagyon köszönöm a vígasztalást. (ÖTYE lelkem kicsit nehezebben viseli az esetet az átlagnál.) Remélem, Boki azért jól fogja magát érezni. Én meg majd elmegyek idõnként Gyõrbe is, ha lesz lehetõségem. Ahogy Újvárosba is elmentem.
(Tavaly elõször, az emléktornára. Addig nem jártam ott.)

Táncos ETO
Fel a fejjel, Boki sok szép sikert szállított Nektek többed magával, gondolj erre. Tudom nem vigasztal, de mi gyõriek is tudjuk mit éreztek most Újvárosban..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Már mindegy!😞(( A lényeg, hogy érthetetlen, logikátlan ez a történet. De lehet, hogy csak számomra ilyen elfogadhatatlan.
Mások szerint ennyi. Túl kell rajta lépni. De én erre alkalmatlan vagyok!😞(

bocs, jogos 2-t akartam írni...

kaloz174
1 emberesek? Boki a Loki ellen simán 2 embert kötött le. Igaz, így Dettinek ott volt a hely. Dobta is a ziccereket, ahogy kell.
Ez már mind történelem!😞((

pl:

Megérdemli! Nagyon jó helyzetbe vagytok, van két olyan játékosotok akik 1 emberesek... mûvészet lesz a védekezés ezek után...

Táncos ETO
Bokinak abban a pillanatban volt topicja, hogy kiderült nem ír alá Újvárosba és tárgyal a gyõriekkel.. Azért ennyire nem lett volna sürgõs topicot csinálni neki.. Igaz, amit Hege mondott, még egy csepp izzadságot sem hullajtott az ETO-ért, máris.. Na mindegy, én azért szurkolok neki is.. és persze: CSAKAZETO!

kaloz174
Se megszokni, de megérteni végképp nem!😞((

és pár nap alatt jó pár be írás is született ahogy nézem.... nagyon furcsa lesz a következõ szezon... ennyi év után másik csapatban... hát nem fogom megszokni...

ok, köszi. csak tudod egy százat csinál... 😊

kaloz174
Most néztem az ETO oldalát. Bokinak már van topicja is. <#szomoru2>
Takács cs-nek én ezt nem köszönöm meg. Ezt sem!😞(

Grave Digger
Nézd, a hülyeségeket nem fogom törölgetni a topikokból, mert egyrészt nem én döntöm el, hogy mi az, másrészt ha úgy döntenék, akkor a hozzászólások felét törölhetném 😊 A sértéseket, személyeskedést továbbra sem veszem/vesszük jó néven, azokat törölni szoktam/szoktuk. Persze nem figyelhetek oda mindegyik beírásra, nekem sincs idõm, energiám végignyálazni az össze topikot, szerencsére akadnak néha segítõk, s szólnak, ha valamit törölni kell.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

No jó, de annak is van határa! Mint ahogy én is próbálok arra oda figyelni, hogy az írásaiban ne sértsétek meg senkit... Igazából egy tényleges moderátor hiányzik, aki figyelmezteti az ilyen „netthuszárokat” és esetlegesen törli a írásaikat ill. akár egy idõre ki is zárja a fórumról õket. Azért mert szólásszabadság van és demokrácia, bizonyos szabályokat be kell tartani. Bár lehet, hogy csak én vélekedek így ….

Jogosan és teljesen érthetõ okkal...

kaloz174
Állítólag ez a világválogatott kerete:

"Kapusok: Luminita Dinu (Krim Ljubljana), Cecilia Leganger (Slagelse), Valerie Nicolas (Viborg), Tatjana Alizar (Krim Ljubljana) mezõnyjátékosok: Steluta Luca (Oltchim Valcea), Cristina Varzaru (Viborg HK), Maja Savic (Slagelse), Ferling Bernadett (Dunaferr), Bojana Popovic (Slagelse), Tanja Logvin (Hypo Niederösterreich), Natalija Gyerepaszko (Krim Ljubljana), Camilla Andersen, Rikke Hörlykke (Slagelse), Jeliz Özel (Kometal Szkopje), Radulovics Bojana (Dunaferr), Grit Jurack (Viborg), Olena Jacsenko (Krim Ljubljana), Ljudmila Bodnyeva (Krim Ljubljana), Deja Doler (Krim Ljubljana). "

Isthy
Ezzel a véleményeddel nem vagy egyedül, de ezt amúgyis tudod.

Látom "kedvenc" lettél mostanában az ETO Fórumban a különbözõ igazolások vagy lehetséges igazolások kapcsán! <#wink><#vigyor> Vagy "lekoccantak" már rólad??? <#ravasz1><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem vagy egyedül! Mint tapasztaltam, egy egész szurkolótábor szerette volna, csak a "híres" csv. nem.
Hogy miért, nem értem. Mert, ha ott állnának sorban az új igazolású, tehetséges szerzemények, akkor talán. De így??😞((

Hege eto
Nekem jobban tetszett volna, ha marad😞((((((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Én teljes mértékben megértem, hogy András kiakadt Rájuk, és Neki adok igazat.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
A kétszer a világ legjobb nõi kézilabdázójának választott Radulovics Bojana egy évre szóló szerzõdést kötött a jövõ idényben Gyõri Audi Hungaria ETO néven szereplõ magyar bajnokcsapattal.

Vanyus Attila, a klub elnöke bejelentette: Radulovics és a váci válogatott Hornyák Ágnes érkezésével még nem teljes a keret, egy kapus szerzõdtetését is tervezik.

A világbajnoki és olimpiai ezüstérmes átlövõ korábban a Sombor, a Radnicki Beograd, a Valencia és a Caola együttesében játszott. Legnagyobb sikereit a Dunaferr gárdájával érte el: ötszörös magyar bajnok, ötszörös kupagyõztes, BL-, EHF Kupa- és Szuper Kupa-gyõztes volt.

Radulovics a világválogatottal június 7-én, Szkopjéban, Indira Kastratovic búcsúmérkõzésén pályára lép a macedón nemzeti csapat ellen.

(MTI)

Isthy
Ahogy korábban mondtam is, ma délután pont került a szerzõdés dolog végére. Boki 1 évre aláírt az ETO-hoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meg fogom majd tenni, de csak késõbb. A Blikk után már mindegy...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem rossz név! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Figyelni fogjuk!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Maximálisan egyetértek!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szia Isthy!
Ez ugyan NS, de kérlek, olvasd el:
NS fórum

Isthy
A cikkhez annyi adalék, hogy információim szerint Gin és András hetente beszélnek telefonon és egyeztetnek.

Hová jutottam??? <#conf> Már Blikk cikket is kell olvasnom... <#szomoru1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos sok olyan emberke is beszabadult, aki finoman szólva lehúzza a fórum szinvonalát. Nagyon kezdem már unni, de nincs mit tenni, szólásszabadság van és amíg olyat nem írnak amiért jogosan ki lehetne ebrudalni, addig el kell viselnünk õket...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Mostanra már elült a "vihar", beletörõdtünk a megváltoztathatatlanba. Tudomásul vettük, hogy ebben az elüzletiesedett világban a pénzen kívül másnak nem nagyon jut szerep. Ami végül is a fájó pont, az a távozás mikéntje. Ha rosszmájú akarnék lenni, azt mondanám, hogy egy csapatvezetés és egy játékos egymásra talált, hiszen a stilusjegyek rendkívül hasonlóak...
Hogy ebbõl a frigybõl mi lesz, azt csak a jövõ fogja megmondani, de azt már elõre tudom, marhára rossz lesz õt Dunaferr szinekben látni majd a Népligetben, vagy akár Dunaújvárosban a Fradi ellen.
Szinte ugyanaz kicsiben, mint Boki esete nálatok. (azzal a különbséggel, hogy Boki maradt volna, csak a vezetés nem akarta, míg Lala esetében fordított a dolog)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Mintha többen szinte erõvel akarnák, hogy ez egy jó vétel legyen a klubnak. De én teljesen veled értek egyet, aggályaidat illetõen. (Meg persze a fradistákkal is, hogy illett volna maradnia.)
Nem tudom, mi lesz, de valahogy most eléggé megcsömörlött hangulatban vagyok. Hajlamos vagyok adni annak a drukkertársnak a szavaira, aki az NS fórumán válaszolt nekem ma, az újvárosi állapotokat ecsetelve!😞((

Közben az indexen ezt olvastam:
"Mint ismeretes, a gyõriek korábban kétéves
szerzõdést kötöttek a Vác válogatott átlövõjével,
Hornyák Ágnessel, míg szóban már megállapodott a
klub a Dunaferr kiválóságával, Radulovics
Bojanával, aki a tervek szerint ma alá is írhatja
a szerzõdését."

Magas ez nekem, mint annak a bizonyos pacinak a farzseb!😞(

VMan
ja, azt olvastam az írásában, hogy Olcsával foglalkozott egyénileg a legtöbbet egész pályafutása alatt...

SomogyiG
Mind az ötüknek megköszönte az eddigi munkájukat, és a másik három játékost minden különösebb neheztelés nélkül útjára bocsátotta, sok sikert kivánva nekik. A Laláról és Olcsáról már volt szó. Az igazság az, hogy haragudni inkább csak Lalára haragszik, a szószegése és a nyilatkozata miatt. Olcsa esete másabb, ezt nem is igazán tudom megmagyarázni. Neki szinte apja volt abban a 10 évben amit a Fradinál töltött, az utolsó 5 évben meg különösen.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.