Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy akár ezen.

Talán itt lehet követni a válogatott eredményeit!!

hi iam mónika lampert 😄 ugye õ volt a szigeten is, aki alakított? 😄 😄 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ez van.... párt hova tartozástól függetlenül nem oda való, ha csak nem szponzor....

gondolj valami másra...😊)

jaja..

Isthy
Ne is beszéljünk róla, minnyá megyek aludni és nem akarok rosszat álmodni...

DUNAFERR FOREVER!!!

már megen a mónika....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

off Dárdai Palinak megérte visszajönni a válogatottba 😄 off

Isthy
Érdemes megnézni Paha oldalán az FTC évadzárón készült képeket.

A táncosnõk vajon a következõ évadban fellépnek majd a Fradi meccsek szünetében is? <#ravasz1><#vigyor><#vigyor2>

Egyvalaki viszont nagyon nem tetszik nekem, hogy a Fradi csapatképre felkerült. Sztem ott nincs semmi keresnivalója, a rendezvényen még mondjuk hagyján...

DUNAFERR FOREVER!!!

minden jó kis sportesemény a vizsgaidõszakokra esik 😞 focieb, rolandgarros, télen kézi eb, vb 😊 és akkor a többirõl már nem is írok 😊))

Kézimeccs az nincs,de a tenisz is jó...😊
Nyár? Mikkor hol, mert itt nincs... 😞(

<#mf1><#nevetes1>

Mielõbbi jobbulást! Ez a nem szeretem hírek közé tartozik...

Gratula neki!

VMan
köszi, Pumi instrukciói alapján készült a vid 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Reméljük, gyakran nézi majd a "tananyag"-ot!😊 Fõleg eredményesen!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Dehogynem! Csak az idõjárás kissé el van tévedve! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát ez az! Ezt fájlaltam én is az elmúlt 1,5 évben, hogy sikerült leépíteni teljesen.
Pedig a viden látszik, hogy Leganger, Schmidt, Nörgaard és Szidorova is tudna mesélni!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nem kárhoztatom, hogy mégis a fürdõrucik mellett döntött. Végülis hogy nézne ki ha engem venne fel?!?!?! <#wink><#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Semmi érdekes kézimeccs!😞
A Roland Garros nem nyáron szokott lenni? 😊

Isthy
Origo videocentrumban új klip a Fradi elmúlt kézisidényérõl

DUNAFERR FOREVER!!!

FENÉBE! Remélem, hogy hamar felépül, ehez kívánok Neki sok erõt, és jó orvosokat!!!!!

Te Isthy! Én Dettitõl ezt a választ nem fogadtam volna el!<#ejnye1> Mert ugye, vagy kevesebb ruha, vagy nagyobb bõrönd! Bár lehet, hogy arra sem volna szükség, mert tudjuk, sok jó ember kishelyen is elfér!!!!!!<#wink><#nyes><#nyes><#crazya><#crazya><#hawaii><#hawaii>

V-Man láttam a Gabca videód, nagyon jó lett! köszi

Már el is felejtettem milyen az mikor Gabcának van önbizalma és mer lõni!

ja, a sok fürdõruha mellé már nem fértél be 😊

Isthy
Közben a válogatott elindult Brazíliába, ha minden igaz közben már Londonban belefér(t) egy kis városnézés is, azután irány Sao Paulo. Ha jól látom ott elég jó idõ van, 25-30 fok körül van az országban. Irigylésre méltó idõ, bezzeg nálunk...
Dettitõl kérdeztem pénteken, hogy nincs-e hely a börõndjében, mert összehúznám magam! <#vigyor> Legnagyobb sajnálatomra azt mondta, hogy így is fél, hogy annyit fog pakolni, tuti túlsúlyos lesz. Így tehát maradtam itthon, pedig...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon elég volt már ezekbõl az autóbalesetekbõl... <#szomoru1>

Szerencsére az állapota kielégítõ, gyors gyógyulást neki! Úgy látszik a halasi kézis csajokat üldözi ez a sors, tavaly márciusban is volt egy komoly autóbalesetük, ahol 4 játékosuk sérült meg különbözõ mértékben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szintén gratulálok Erának! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Micskó Zsófi meg frontálisan ütközött😞 Szerencsére a helyzethez mérten "jól" van. Néhány ujja kificamodott+ a hasán vannak sérülések. (gondolom Õ már bekötötte magát)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
Köszi a cikket! <#eljen><#worship>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Era tagja a héten Dél-Amerikába elutazó válogatottnak is. A második legjobb mezõnyjátékosunknak Tóth Tímeát ítélték szurkolóink. Átlövõnk messze a legtöbb mérkõzésen bizonyult a csapat legeredményesebb jáékosának, emellett pedig ma már a válogatott egyik meghatározó játékosa is.

A harmadik legtöbb voksot Lucia Uhraková kapta szurkolóinktól. a beáálóharcos, meg nem alkuvó játékával méltán érdemelte ki a fradisták elismerését.

FTC

GRATULA ERA!!!!!!!<#taps><#eljen>

kaloz174
A Dunaferr nyerte a bronz érmet, mint köztudott. Végül is nagyon örült neki mindenki, mert jó volt gyõzelemmel búcsúzni. (Sajnálatos, hogy még az is búcsúzott, aki ezt nem is tudta igazán, nem beszélve a szurkolókról.)

De azt, hogy vajon ki volt az úriember, aki átadta az érmeket, nem tudom. Nekem nem volt ismerõs. Valahogy nem éreztem, hogy a csapaton és a közönségen kívül mások is: vezetõség, tulajdonos, szponzorok, különösebben fontosnak tartották volna, hogy hangsúlyozzák megbecsülésüket, a csapathoz való kötõdésüket. 😞

Azóta sem hallom hírét a nagy igazolásoknak. Pedig most aztán maradt pénz!😞 Vagy mégsem???

kaloz174
De nagy volt a csend ma este.
Azért, hogy kicsit haladjon a topic:
"Kézilabda: éremosztó és csomagolás
2006-05-30 00:00

Hétfõi évadzáró ünnepségükön a gyõri lányok a bajnoki arany-, a ferencvárosiak pedig az ezüstérmeket vették át. A válogatottak ugyanakkor csomagoltak, mert Németh András vb-bronzérmes csapata kedden 12 napos túrára utazik Brazíliába."

Gratulálok az érintetteknek, jó utat és kellemes kikapcsolódást a válogatottnak!!

kaloz174
Köszi!😊 Természetesen mi biztosan szívesen vennénk, ha napi 1 újságot megtöltenének, minimum, a kézis írások.
Kár, hogy mások, akik errõl tehetnének, még mindig a fociban hisznek.

Breki33
Én csak kiraktam, szerintem jó cikk jó lenne ilyeneket olvasni a többiekrõl is.
kaloz174
Igazán köszi a cikket Görbérõl!<#worship>
Éppen tegnap volt, hogy szerettem volna elolvasni, de nem találtam! <#taps>

Isthy
Sajnos megint nem sikerült neki, a harmadik (utsó) selejtezõt vesztette el :-(((

Melinda Sandra Kloesellel játszik, aki a selejtezõbõl jutott fel, de hogy mikor azt nem tudom.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Igérem, lesz olyan is! 😊 Minimum 2, de az élet nem áll meg! 😊

Fradi volt, Fradi lesz, míg a Földön ember lesz...! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Pontosan, azóta változott.

DUNAFERR FOREVER!!!

szegény Szávay meg nem jutott a fõtáblára 😞
Czink mikor játszik, tudja valaki? meg kivel?

jah, azt hittem a hírekben kell keresni valami meglepõt 😊

Már mûködik az oldal!!!

Isthy
Igen, kétségkívûl jelenségnek is izgalmas, de tegnap a meccse is az volt, a szívbajt hozta rám, hogy ilyen korán kiesik...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
a fejléc már azóta új szerintem, hogy a kupa felkerült.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
jelzi, hogy megy neki

mintha a fejléc más lenne
SomogyiG
Ezt most miért írtad? Õ kicsoda?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

?