Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A táncosnõk vajon a következõ évadban fellépnek majd a Fradi meccsek szünetében is? <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
Egyvalaki viszont nagyon nem tetszik nekem, hogy a Fradi csapatképre felkerült. Sztem ott nincs semmi keresnivalója, a rendezvényen még mondjuk hagyján...
DUNAFERR FOREVER!!!
Nyár? Mikkor hol, mert itt nincs... 😞(
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig a viden látszik, hogy Leganger, Schmidt, Nörgaard és Szidorova is tudna mesélni!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Roland Garros nem nyáron szokott lenni? 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Már el is felejtettem milyen az mikor Gabcának van önbizalma és mer lõni!
Dettitõl kérdeztem pénteken, hogy nincs-e hely a börõndjében, mert összehúznám magam! <#vigyor>#vigyor> Legnagyobb sajnálatomra azt mondta, hogy így is fél, hogy annyit fog pakolni, tuti túlsúlyos lesz. Így tehát maradtam itthon, pedig...
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerencsére az állapota kielégítõ, gyors gyógyulást neki! Úgy látszik a halasi kézis csajokat üldözi ez a sors, tavaly márciusban is volt egy komoly autóbalesetük, ahol 4 játékosuk sérült meg különbözõ mértékben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Era tagja a héten Dél-Amerikába elutazó válogatottnak is. A második legjobb mezõnyjátékosunknak Tóth Tímeát ítélték szurkolóink. Átlövõnk messze a legtöbb mérkõzésen bizonyult a csapat legeredményesebb jáékosának, emellett pedig ma már a válogatott egyik meghatározó játékosa is.
A harmadik legtöbb voksot Lucia Uhraková kapta szurkolóinktól. a beáálóharcos, meg nem alkuvó játékával méltán érdemelte ki a fradisták elismerését.
FTC
De azt, hogy vajon ki volt az úriember, aki átadta az érmeket, nem tudom. Nekem nem volt ismerõs. Valahogy nem éreztem, hogy a csapaton és a közönségen kívül mások is: vezetõség, tulajdonos, szponzorok, különösebben fontosnak tartották volna, hogy hangsúlyozzák megbecsülésüket, a csapathoz való kötõdésüket. 😞
Azóta sem hallom hírét a nagy igazolásoknak. Pedig most aztán maradt pénz!😞 Vagy mégsem???
Azért, hogy kicsit haladjon a topic:
"Kézilabda: éremosztó és csomagolás
2006-05-30 00:00
Hétfõi évadzáró ünnepségükön a gyõri lányok a bajnoki arany-, a ferencvárosiak pedig az ezüstérmeket vették át. A válogatottak ugyanakkor csomagoltak, mert Németh András vb-bronzérmes csapata kedden 12 napos túrára utazik Brazíliába."
Gratulálok az érintetteknek, jó utat és kellemes kikapcsolódást a válogatottnak!!
Kár, hogy mások, akik errõl tehetnének, még mindig a fociban hisznek.
Éppen tegnap volt, hogy szerettem volna elolvasni, de nem találtam! <#taps>#taps>
Melinda Sandra Kloesellel játszik, aki a selejtezõbõl jutott fel, de hogy mikor azt nem tudom.
DUNAFERR FOREVER!!!
Fradi volt, Fradi lesz, míg a Földön ember lesz...! 😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Czink mikor játszik, tudja valaki? meg kivel?
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.