Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a hollandoknak, és az angol válogatottnak szurkolok majd.
De szeretem a portugálokat, spanyolokat is, jó volna, ha európai ország nyerne.
Az olaszok erõsnek tûntek áprilisig, de onnantól az a véleményem, hogy nincs középpályájuk ...épp ezért tuti, hogy marha jók lesznek. <#rolleyes>#rolleyes>
Kivi leszek ki lesz a meglepetéscsapat: Elefántcsonpart, lengyelek, ausztrálok, Korea, ukránok?
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
focisták remélem hallják
Amúgy szerintem benne van Zágráb és megmutatja csakazértis.
Egy hét múlva focivb! <#vigyor2>#vigyor2><#nezze>#nezze>
Ki mely válogatottal szimpatizál, s ki lesz a bajnok?
Most olvasom, hogy a Cselszki meg Ballack után megvette Shevchenko-t, majd várható még Roberto Carlos leigazolása is. Nem semmi. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Sokat változott Õ is 2003 óta, de még többet a körülményei, a helyzete. Ehhez a totális világfelforduláshoz képest mégis megmaradt benne - sõt tán erõsödött is benne - mindaz, ami alapot nyújt neki ehhez a páratlan teljesítményhez, ehhez a mûvészi játékhoz. Nem hatott rá negatívan az óriási népszerûség nyomása, ami rászakadt hirtelen, így is szerényen, a helyzetet tárgyilagosan szemlélve, õszintén nyilatkozik.
Görbe <#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
tavaly is ien késõn kezdtek?? de soká van az még 😄
megvan az új kedvencem 😊 Délután végre nézhettem egy kis teniszt, elõször megdöbbentem mit keres egy kosaras a salakon teniszütõvel a kezében, azt hittem rossz helyre kapcsoltam 😄...de aztán tetszett, nagyon ász 😄
Még a gyalográdió is hallgat, nem tudni semmi hírt.
A válogatottról annyit, hogy:
22:25, azaz náluk 17:25. Jól vannak, délelõtt volt edzés, most mennek sétálni a városba.
Még szerencse, hogy legalább felkészülési meccsek vannak!😊
Más: az ETO oldalán olvasom, hogy mi a program, bajnokság elõtt. Nem bízzák a véletlenre a formába hozást!😊
(Egyébként elírták a dátumot egy helyen, június 10. szerepel július 10. helyett. Egy pillanatig csak néztem nagyot, hogy milyen kevés pihenõjük van.😊)
Nem ezért, vagy azért, de Mse sem koptatja túlzottan a billentyûket az utóbbi idõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerencsére azért maradt! <#taps>#taps>
Amikor egy nagy egyéniség elköszön, mindig hiányérzetem van; mi is lesz, mi is lehet vele? Legszívesebben mindegyiküket ott látnám valahol legalább a pálya szélén. De nem könnyû ez, jól tudom. (Vannak olyan volt játékos-társaim, akik egyszerûen nem tudják feldolgozni ezt az állapotot, inkább nem járnak meccsre.)
Kiváncsi leszek a tornára, az ETO-ra, Sitikére és Gabcára.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Ez egy nem semmi felkészülési torna lesz!
Azt hiszem szeptember elsõ hétvégéjén el kell látogatnom Kaproncára! <#wink>#wink><#ravasz1>#ravasz1><#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én sem szimpatizálok vele különösebben, de inkább 1000x Õ, mint a Torgyán-Szabadi duett. Ehhez a két parazitához képest még Rákosi is egy angyal volt.
On
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ja! Meg a szakmai fejlõdés... (Ezt András nagyon szereti!) <#nevetes>#nevetes>
Bebe...! Láttam Brazil naplementét. Igaz, hogy csak egy webkamerán keresztül...
(Ugyanolyan volt, mint nálunk. Miért volt jó ezért több, mint 12 órát repülni...?)
Németh András megigérte, hogy a kinti meccsek eredményérõl tájékoztat, ha ideje engedi.
2006-05-31 00:00
Az edzésen keresztszalag-szakadást szenvedõ Herr Orsolyát, a gyõriek válogatott kapusát megmûtötték, várhatóan öt hónapos kényszerpihenõ vár rá. A napokban a csapat kapusedzõje, Hoffmann Beáta szenvedett ugyanilyen sérülést, rá is mûtét vár.
A válogatott Iváncsik Tamás a Tatabánya-Carbonexbõl a Dunaferrbe igazol...."
Mielõbbi jobbulást Hoffman Beának (is)!
Most jut eszembe: nem ffi csapat következett volna?
Akkor ezért kell az új nagy csarnok nektek jövõre, hogy beférjen az a sok férfiszurkoló! <#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Fionáéknak szólni kell, hogy mi várható nálatok, mert így kevesebb lehetõséget fognak kapni a Fradi meccseken <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
(ha a 40. percben 10-15 góllal vezetünk, akkor még kettõt is elbírnának a lányok. A birók pedig meglennének babonázva 😊 feltéve, ha nem nõi páros vezeti a meccset 😄)