Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ilyen sapkákat keresnék

klikk
Duby
Szerintem is megvédik a brazilok a címüket.
Én a hollandoknak, és az angol válogatottnak szurkolok majd.
De szeretem a portugálokat, spanyolokat is, jó volna, ha európai ország nyerne.
Az olaszok erõsnek tûntek áprilisig, de onnantól az a véleményem, hogy nincs középpályájuk ...épp ezért tuti, hogy marha jók lesznek. <#rolleyes>
Kivi leszek ki lesz a meglepetéscsapat: Elefántcsonpart, lengyelek, ausztrálok, Korea, ukránok?

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
#25737 <#ejnye1>

hol ez a kalkulátor?
VMan
a BBC oldalán van egy vb-kalkulátor, azzal brazil-olasz döntõt hoztam ki, természetesen brazil gyõzelemmel. ergo velük szimpatizálok, de végülis mindegy nekem ki nyer, csak ne az olaszok <#eplus2>, pedig most tutira nagyon jók lesznek õk is, ennyi balhé után teljesen logikátlan tõlük a jó szereplés, pont ezért lesznek jók 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Grave Digger
Mindenkinek lehetnek hibái 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Breki33
Mondjuk most az Argentínoknak is szurkolok
Grave Digger
Jó munkásember vagy 😊

Grave Digger
Olaszország, alap 😊

Breki33

Breki33
"napi két edzésünk van, egyenként kétórásak"

focisták remélem hallják

Amúgy szerintem benne van Zágráb és megmutatja csakazértis.
Breki33
mikor lesz a meccs?
Breki33
itt vagyok

felmásztam a létrán a befõttesüvegben
Duby
Egy kis off.
Egy hét múlva focivb! <#vigyor2><#nezze>
Ki mely válogatottal szimpatizál, s ki lesz a bajnok?

Most olvasom, hogy a Cselszki meg Ballack után megvette Shevchenko-t, majd várható még Roberto Carlos leigazolása is. Nem semmi. <#fejvakaras>

Duby
Szerintem nagyszerû ez az interjú Anitával.
Sokat változott Õ is 2003 óta, de még többet a körülményei, a helyzete. Ehhez a totális világfelforduláshoz képest mégis megmaradt benne - sõt tán erõsödött is benne - mindaz, ami alapot nyújt neki ehhez a páratlan teljesítményhez, ehhez a mûvészi játékhoz. Nem hatott rá negatívan az óriási népszerûség nyomása, ami rászakadt hirtelen, így is szerényen, a helyzetet tárgyilagosan szemlélve, õszintén nyilatkozik.

Görbe <#worship><#taps><#eljen><#worship>

kaloz174
Érdekes interjú: Görbével

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Ahogy igy elnézem, az mindegyik résztvevõ országból csak egy csapat van, s egyik sem nyert nemzetközi kupát az idén. Hogyan jöhetnénk ilyen csapatok közt mi szóba? Ejnye-bejnye! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

jajj ne izéljetek annyi sok szép sport van még <#crazya>, de ha semmiképp nem megy kézi nélkül, irány a strandkézi pálya melletti drukker sáv 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

félnek hogy most esetleg zakót is kapnának ajiba az õszre <#vigyor><#ravasz1>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Nincs más megoldás, elõ kell venni kinek mije van, s nézni a meccseket felvételrõl. A végeredmények ismeretében legalább kevesebb TV vagy monitor esik áldozatul 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
"Egy héttel a bajnoki rajt elõtt, szeptember 2-3-án"

tavaly is ien késõn kezdtek?? de soká van az még 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Azért van egy bizonyos szint, ami alá... hát hogy is mondjam... szóval mi nem visszafelé akarunk tekintgetni! <#nevetes1>

A Fradi hogyhogy nem lesz ott? <#nyes>

pótolom 😊

megvan az új kedvencem 😊 Délután végre nézhettem egy kis teniszt, elõször megdöbbentem mit keres egy kosaras a salakon teniszütõvel a kezében, azt hittem rossz helyre kapcsoltam 😄...de aztán tetszett, nagyon ász 😄

kaloz174
Ahogy érzékeltem Ildyék tudósításából, nagyon szuper helyen vannak! <#hawaii>

SomogyiG
Ilyenkor legalább a zuhanyhiradó mûködhetne az átigazolási pletykákkal kapcsolatban.
Még a gyalográdió is hallgat, nem tudni semmi hírt.

A válogatottról annyit, hogy:
22:25, azaz náluk 17:25. Jól vannak, délelõtt volt edzés, most mennek sétálni a városba.

kaloz174
Nagyon nagy a csend ebben a kézis világban most. Elvonási tüneteim vannak!😊)

Még szerencse, hogy legalább felkészülési meccsek vannak!😊

Más: az ETO oldalán olvasom, hogy mi a program, bajnokság elõtt. Nem bízzák a véletlenre a formába hozást!😊
(Egyébként elírták a dátumot egy helyen, június 10. szerepel július 10. helyett. Egy pillanatig csak néztem nagyot, hogy milyen kevés pihenõjük van.😊)

SomogyiG
Tisztára el vagyunk apátlanodva... 😊

Nem ezért, vagy azért, de Mse sem koptatja túlzottan a billentyûket az utóbbi idõben.

Isthy
Lehet a bodza elbódította és nem talált még vissza a valóságba? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor tuti, hogy talizunk. Nekem is ott a helyem, nem hagyhatom ki.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem azért, de pl. Breki merre van??

kaloz174
Keresgélek a gépen. Mit találtam? Egy elmentett cikket, Köke búcsújáról. (Kökény Beatrix elbúcsúzott, 2001. június 5., kedd, 19.42)
Szerencsére azért maradt! <#taps>
Amikor egy nagy egyéniség elköszön, mindig hiányérzetem van; mi is lesz, mi is lehet vele? Legszívesebben mindegyiküket ott látnám valahol legalább a pálya szélén. De nem könnyû ez, jól tudom. (Vannak olyan volt játékos-társaim, akik egyszerûen nem tudják feldolgozni ezt az állapotot, inkább nem járnak meccsre.)

kaloz174
Bár egy van, csak nincs itthon! <#wink>

kaloz174
off: nincs csillagom!😞

kaloz174
Húha! Ez érdekes így!😊

Én is ott leszek Isthy, már beterveztem a szabadnapomat arra a hétvégére!
Kiváncsi leszek a tornára, az ETO-ra, Sitikére és Gabcára.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
"Egy héttel a bajnoki rajt elõtt, szeptember 2-3-án Kaproncára hivatalos az ETO, ahol minden idõk legerõsebb felkészülési tornájára van kilátás, hiszen a hatcsapatos mezõny tagja lesz az ETO-n és a Podravka Koprivnicán kívül, a dán Slagelse, az osztrál Hypo, a szlovén Krim Ljubjana és a macedón Kometal Skopje."

Ez egy nem semmi felkészülési torna lesz!

Azt hiszem szeptember elsõ hétvégéjén el kell látogatnom Kaproncára! <#wink><#ravasz1><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem hagyjuk is õket, nincs itt szükség arra, hogy velük foglalkozzunk. <#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az nagyon jó lesz, köszönjük! <#eljen><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Off
Én sem szimpatizálok vele különösebben, de inkább 1000x Õ, mint a Torgyán-Szabadi duett. Ehhez a két parazitához képest még Rákosi is egy angyal volt.
On

Hege eto
Hát a Fradi szurkolók habitusukból eredõen remélem gondoskodnak róla, hogy ez többé ne forduljon elõ<#mf1>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

sport1 17:45 Kézilabda. Magyarország-Csehország, barátságos férfimérkõzés (élõ)

Igen és onnan vonult volna vissza... Akkor még jó pár évig szeretne edzõsödni.

SomogyiG
Ilyet ne tegyél! Ez a "kevés lehetõség" manapság nálunk divatos hivatkozási alap...
Ja! Meg a szakmai fejlõdés... (Ezt András nagyon szereti!) <#nevetes>

Bebe...! Láttam Brazil naplementét. Igaz, hogy csak egy webkamerán keresztül...
(Ugyanolyan volt, mint nálunk. Miért volt jó ezért több, mint 12 órát repülni...?)

Németh András megigérte, hogy a kinti meccsek eredményérõl tájékoztat, ha ideje engedi.

kaloz174
"Kézilabda: a kapus után a kapusedzõt is megmûtötték a Gyõrnél
2006-05-31 00:00

Az edzésen keresztszalag-szakadást szenvedõ Herr Orsolyát, a gyõriek válogatott kapusát megmûtötték, várhatóan öt hónapos kényszerpihenõ vár rá. A napokban a csapat kapusedzõje, Hoffmann Beáta szenvedett ugyanilyen sérülést, rá is mûtét vár.

A válogatott Iváncsik Tamás a Tatabánya-Carbonexbõl a Dunaferrbe igazol...."

Mielõbbi jobbulást Hoffman Beának (is)!

kaloz174
Szimpatikus megoldásnak tûnik. Remélem, mindkét fél elégedett lesz. Mert, bár sokszor kritizáltuk Kiss Szilárdot, azért nekem, mint ember, a néha érthetetlen nyilatkozatai ellenére is, szimpatikus volt mindig.

Most jut eszembe: nem ffi csapat következett volna?

Isthy
"Én azt sem bánnám, ha a csapatban... 😉"

Akkor ezért kell az új nagy csarnok nektek jövõre, hogy beférjen az a sok férfiszurkoló! <#wink><#nyes>

Fionáéknak szólni kell, hogy mi várható nálatok, mert így kevesebb lehetõséget fognak kapni a Fradi meccseken <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Könnyen lehet. Már korábban szó volt errõl, ha jól emlékszem már a Zöld Elefántban is említettem nektek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondoltam ;-)))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Én azt sem bánnám, ha a csapatban... 😉

(ha a 40. percben 10-15 góllal vezetünk, akkor még kettõt is elbírnának a lányok. A birók pedig meglennének babonázva 😊 feltéve, ha nem nõi páros vezeti a meccset 😄)

VMan