Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Azt énse láttam mert osztálytalim volt, sztem akkor megszavazhatjuk, hogy az legyen a következõ.

Illetve lehet most keverem mert egyet kaptam, de az nem oda visszavágós meccs volt ha jól emlékszem.
Isthy
Akkor jöhet az is!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elnézve az ebben a cikkben foglaltakat nem gyenge csapat lesz a Valcea.

DUNAFERR FOREVER!!!

De meg ám!!!!

Breki33
ezért írtam, hogy bíráskodástól függ

de én nem írnám le õket

Isthy
És ha így volt, akkor szted otthon nem fognak legalább akkorát kapni? Sztem a románok elfáradtak a végére és ezt használták ki a szerbek.
Egyetértek Gáborral, a szerbek Anja vezetésével otthon behúzzák a továbbjutást. Amúgy sztem Anja "tekintélye" nemzetközi szinten nem akkora, hiszen most nem a dánok érdekében dolgozik, mint a nemzetközi kupában. Ott a dán érdekeket képviselte klubszinten és megkapta hozzá a támogatást a skandináv "háttértõl".

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugyanígy vagyok velük én is. Én sem hullatnék könnyeket értük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jaja! Az a 2005 tavaszi viborgi meccs örökké felejthetetlen lesz számomra! Fantasztikus érzés volt ott a helyszínen szurkolni és átélni azt a katartzist a csajokkal. <#eljen><#taps><#worship>

Netán ez a meccs is megvan neked DVD-n? Mert akkor arra is vevõ lennék, nekem azóta sem sikerült megszereznem.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Gólszerzõink:

Kirsner 7, Vérten 7, Borbás 6, Orbán 5(3), Csáki 4, Szamoránsky 3, Szûcs 3, Tomori 3, Tóth 2(1), Kovacsicz 2, Siti 2, Mehlmann 1, Hornyák 1, Ferling 1.

Llacától származik az infó, és egy góllal nem stimmel, de talán megbocsájtható. Nekem nagyon örömteli Csáki 4 gólja, ill. a balszárny elsöprõ gólzápora és a "derékhad" sikere is!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Igen, a 19 gól kicsit soknak tûnik, de sztem egy laza edzõmeccs esetén belefér és lehet, hogy az elsõ félidõben könnyedébben vették a csajok a játékot. A 2. félidõre lehet András szólt nekik, hogy azért kicsit keményedjenek fel védekezésben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem mintha a románokat annyira szeretném........

de inkább mint a sporszerûtlen slagggosok
Breki33
tudom, de sztem azon a meccsen szerintem jelentõs bírói segítséget kaphattak

simán vezettek a hazaiak aztán 4 gólt dobnak?

ilyen sikeres idõkérés nincs önmagában sztem
SomogyiG
Idegenben nyertek a szerbek, szerintem otthon sem lesznek gyengébbek. Ha ehhez hozzáveszed Anyuka Andersennek - a már ugyan csorbult, de még mindig jelentékeny - tekintélyét, akkor a VB ezüstérmes lekerült a napirendrõl, s Tadici mesternek is szembe kell nézni némi kellemetlenségekkel...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Igazad van, nem bánnám, ha a Törökök jutnának tovább! 😊 A franciákat nem csípem, s ebben Trianonon kívül is még nagyon sok ok van...

Remélem, hogy lesznek.😊 Azért a Török - Francia meccsre is kíváncsi vagyok.

Breki33
szerintem nem lefutott, persze bíráskodástól függ
SomogyiG
Bizony! Csak látni nem fogunk belõle semmit. 😞 Ma lesznek az EB-selejtezõ visszavágók is, többek között.
Szerintem a Szerb-Román már lefutott mérkõzés, viszont a Szlovák-Ukrán meccs eredménye még megfordulhat(na), én nagyon szeretném.
A handball.hu-n biztosan lesznek infók, hiszen a múlt héten is voltak.

Jut eszembe, ma teli leszünk kézilabdával, csak gyõzzük megkeresni az eredményeket.

Szép eredmény! 😊

ugye? 😊) De kár, hogy nem gondoltam rá elõbb. 😄D

Nekem fõleg a 2005/06-os idény meccsei vannak meg, és 1-2 régebbi, mert ugye tunerkártya függõ a dolog!

BRA 38 × 19 URU

Breki33
horvátországi VB meccseit nem lehet kérni?

Illetve én szívesen megnézném a németországi EB meccseket is.
Szerintemis lenyúlhatna tõlük, egykis jutalékot!
Köszi!

"igény van/lesz rá:"
Ez úgye vicc vóóót!!!<#nyes>
Nekem azok a felvételeim vannak amit a TV-k adtak, de hátha valaki akar nosztalgiázni! A VB-t totál felvettem, és sok bajnoki, és kupamérkõzést!
FTC, D.ferr, Gyõr!
Heeely az a Viborg-D.ferr meccs, a BL-ben!!<#eljen><#eljen>

SomogyiG
Ha a linkre gondolsz, az nekem mûxik. Látom, téged is sikeresen megfertõzött Monti. Szerintem benyújthatná a jutalékigényét az Oktet felé, hiszen már két ügyfelet szerzett nekik 😊))

Ha valaki jelezné, hogy mûködik a dolog, vagy nem, azt megköszönném!!!

SomogyiG
Én csak (hamarosan) a Fradi EHF meccseivel szolgálhatok - azokkal, amiket nem közvetített honi TV - de még tart a feldolgozásuk. A várható felvételek, amennyiben igény van/lesz rá:
Madeira - FTC
FTC - Zaporizsja
Zaporizsja - FTC
Természetesen speaker nélküli amatõr jellegû felvételekrõl van szó...

N-M

Még gyakorolni kell!!!<#merges2><#felkialtas><#vigyor>
Bocs!!

Unalomûzés ellen!!
Ha valakinek hiányzik egy kis kézilabda, és kíváncsi az elmúlt idény emlékezetes meccseire, ezen való segítés gyanánt, felrakok 1-2 remek mérkõzést egy int. tárh.-re ahonnan megnézhetitek!
Persze a t.hely kapacitása véges, ezért tömöríteni kell a felvételeket, és ha megadjátok, hogy a VB, vagy a bajnokság melyik meccsét szeretnétek unalomellen megnézni, kérem jelezzétek!
Most a Norvégia-Magyarország van fent!
Jó szórakozást!

Hát ez elég szoros!!!!!<#crazya><#crazya><#vigyor2><#vigyor><#vigyor><#hawaii>

Breki33
<#pias><#eljen>
VMan
elsõ félidei védekezés úgytûnik nem volt az igazi, de a másodikban mutatottal pont hozták volna azt a tizennégy gólt 😊)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Argentína - Magyarország 19-48 (12-23)

Forr.: handball.hu

kaloz174
Akkor most mennyi lehet az eredmény? Mindenki alszik, amikor pedig a csajok ott messzi értünk küzdenek? 😊)

HAJRÁ MAGYAROK!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Csak óvatosan, kérem!<#vigyor2><#nevetes1><#papakacsint>
Arrafelé nagyon ismerik a labdát!! <#nyes>

VMan
még szép, vajon kapunk 15nél több gólt? 😄
Triffa Ági remélem szuperul mutatkozik be!

Isthy
Akkor most el is kezdték a csajok és remélem könnyed játékkal simán hozzák ezt a bemelegítõ meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Tegyünk hozzá 5 órát, akkor megkapjuk a helyi idõt...

COPA PETROBRAS FEMININA
18:00 Argentina × Hungria
20:00 Brasil × Uruguai

Brasilhandebol honl.

Isthy
Sikerült bevarázsolnom a Paraná Educativa TV-t amelyik állítólag adni fogja a két utsó meccsünket a brazilok ellen 7-én és 8-án. Nem a legjobb minõség, de jobb a semminél. Mondjuk azért az éjszakai 1:15-ös kezdés rövid éjszakai alvást feltételez majd az aznap reggeli ébredésig, de az elvonási tüneteket orvosolni kell! <#wink>

A TV itt elérhetõ a bal oldali menüsorban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na ez nagyon nem kéne...

Megint a mindenáron való pénzharácsolás! <#levele><#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na végre egy értelmes ember a sok "macskazabáló szimpatizáns" között! <#taps><#worship><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Részemrõl egyértelmûen Brazília! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Érdekes és nagyon jó interjú! Csak gratulálni tudok a benne elmondottakhoz Anitának!
Meg persze Boldog Névnapot is kívánok neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Susu élménybeszámolóit olvassátok? 😊

Sport1:
17:45 Kézilabda
Barátságos férfimérkõzés, Magyarország-Csehország (élõ)

kaloz174
Én sem látom át, miért lenne jó, de kicsit tartok az elít-kluboktól.

Táncos ETO
Szerintem hülyeség..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
G14 a kézilabdában is?

Vajon mit hozna ez az egész mezõnynek?

VMan
http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/spl/hi/predictor/html/football/world_cup_06/default.stm