Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve lehet most keverem mert egyet kaptam, de az nem oda visszavágós meccs volt ha jól emlékszem.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyetértek Gáborral, a szerbek Anja vezetésével otthon behúzzák a továbbjutást. Amúgy sztem Anja "tekintélye" nemzetközi szinten nem akkora, hiszen most nem a dánok érdekében dolgozik, mint a nemzetközi kupában. Ott a dán érdekeket képviselte klubszinten és megkapta hozzá a támogatást a skandináv "háttértõl".
DUNAFERR FOREVER!!!
Netán ez a meccs is megvan neked DVD-n? Mert akkor arra is vevõ lennék, nekem azóta sem sikerült megszereznem.
DUNAFERR FOREVER!!!
Kirsner 7, Vérten 7, Borbás 6, Orbán 5(3), Csáki 4, Szamoránsky 3, Szûcs 3, Tomori 3, Tóth 2(1), Kovacsicz 2, Siti 2, Mehlmann 1, Hornyák 1, Ferling 1.
Llacától származik az infó, és egy góllal nem stimmel, de talán megbocsájtható. Nekem nagyon örömteli Csáki 4 gólja, ill. a balszárny elsöprõ gólzápora és a "derékhad" sikere is!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
simán vezettek a hazaiak aztán 4 gólt dobnak?
ilyen sikeres idõkérés nincs önmagában sztem
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szerintem a Szerb-Román már lefutott mérkõzés, viszont a Szlovák-Ukrán meccs eredménye még megfordulhat(na), én nagyon szeretném.
A handball.hu-n biztosan lesznek infók, hiszen a múlt héten is voltak.
Illetve én szívesen megnézném a németországi EB meccseket is.
Köszi!
Ez úgye vicc vóóót!!!<#nyes>#nyes>
Nekem azok a felvételeim vannak amit a TV-k adtak, de hátha valaki akar nosztalgiázni! A VB-t totál felvettem, és sok bajnoki, és kupamérkõzést!
FTC, D.ferr, Gyõr!
Heeely az a Viborg-D.ferr meccs, a BL-ben!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Madeira - FTC
FTC - Zaporizsja
Zaporizsja - FTC
Természetesen speaker nélküli amatõr jellegû felvételekrõl van szó...
Ha valakinek hiányzik egy kis kézilabda, és kíváncsi az elmúlt idény emlékezetes meccseire, ezen való segítés gyanánt, felrakok 1-2 remek mérkõzést egy int. tárh.-re ahonnan megnézhetitek!
Persze a t.hely kapacitása véges, ezért tömöríteni kell a felvételeket, és ha megadjátok, hogy a VB, vagy a bajnokság melyik meccsét szeretnétek unalomellen megnézni, kérem jelezzétek!
Most a Norvégia-Magyarország van fent!
Jó szórakozást!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Forr.: handball.hu
HAJRÁ MAGYAROK!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Arrafelé nagyon ismerik a labdát!! <#nyes>#nyes>
Triffa Ági remélem szuperul mutatkozik be!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
18:00 Argentina × Hungria
20:00 Brasil × Uruguai
Brasilhandebol honl.
A TV itt elérhetõ a bal oldali menüsorban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Megint a mindenáron való pénzharácsolás! <#levele>#levele><#boxer>#boxer>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Meg persze Boldog Névnapot is kívánok neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sport1:
17:45 Kézilabda
Barátságos férfimérkõzés, Magyarország-Csehország (élõ)