Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Szegény Susu.... Jobbulást Neki!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
jobbulást Susu

még jó hogy idén nyáron foci VB van csak...
Én elfelejtettem... 😊)) és még sokan mások, remélhetõleg jó pár helyen is feltûnik az, hogy igen eredményesen és sokáig ill., sok csapat képvisel minket nemzetközi szinten, nem úgy, mint a fociba ahol szerencsés esetbe a selejtezõk 2 körét elérik....

Duby
A komplett bajnoki mezõnyök (nõi/férfi) fele szerepel a nemzetközi kupákban <#vigyor1><#eljen><#nezze><#worship><#taps><#taps>

...méghogy focinemzet pfffff... <#duhos2> ideje volna elfelejteni már ezt a badarságot.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Térdszalag-szakadást szenvedett Sugár Tímea, a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nõikézilabda-csapatának kapusa a Brazília elleni összecsapáson, a válogatott játékosra többhónapos kényszerpihenõ vár.
Az ötödik percben megsérült a Brazília elleni barátságos mérkõzésen Sugár Tímea, így a Cornexi-Alcoa-HSB Holding válogatott kapusára többhónapos kényszerpihenõ vár.
"A mai meccs krónikája: nyertünk 28-25-re! :-) Az elsõ párpercet illetõen még teljesen képben vagyok, végig tudnám kommentálni, de aztán lemaradtam. Úgy néz ki, hogy rám most egy hosszabb „láblóga” vár - nem szó szerint, mert az akadályokba ütközne. A brazil kórházról viszont nagyon jó benyomásokat szereztem" - írta saját blogjában a játékos, akinek térdével kapcsolatban a kórházban megállapították, elszakadtak a szalagjai.
Az utolsó brazíliai összecsapáson így egyetlen kapusnak, Triffa Ágnesnek kell majd védenie.
forrás: handball.hu
<#rinya><#rinya><#rinya>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Kézilabda: újra 11 magyar csapat a nemzetközi kupákban

Akárcsak az elõzõ évben, idén is tizenegy magyar kézilabdacsapat indulhat a nemzetközi kupákban.

A nõknél hat csapat képviseli a magyar színeket, a BL-ben a Gyõr és a Ferencváros, az EHF-kupában a Debrecen, a Dunaferr és a kupaújonc Kiskunhalas, míg a KEK-ben a Cornexi indul.

A férfiaknál a BL-ben a Veszprém és a Szeged indulhat, az EHF-kupában a Dunaferr és a PLER-Airport csapatáért szoríthatunk, míg a KEK résztvevõje a Komló lesz.
forrás: nso

Hát igen, egyszerûen hihetetlen ez a sérülés sorozat.... 😞(

SomogyiG
És ha így marad, akkor az eddigiek alapján még Pasi lesz a befutó? (Remélem, hogy a kiesõink addigra felgyógyulnak) Azt hiszem, Neki hosszabb idõ kell ahhoz, hogy ezt a tényt feldolgozza önbizalom szempontjából...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
jelen helyzetben Triffa az elsõszámú jelölt az EB-re... :o

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Mielõbbi gyors és teljes felépülést! Hiába vannak kiváló kapusaink, ha sorozatban elfogynak... ;(
Pálinger, Herr, Sugár... Kicsit már kezd sok lenni a "jóból", még szerencse, hogy Kati egészséges, csak találjon már valami csapatot magának - még ha az az FCK lesz, akkor is - mert akkor végre versenyben lesz...

SomogyiG
A magyar kupaszereplõk:
Bajnokok Ligája: Gyõr, Ferencváros -> de jó ezt látni!!! 😊
KEK: Cornexi
EHF-kupa: Dunaferr, Debrecen, Kiskunhalas

SomogyiG
Nálam ment egészen a 17. percig, de nagyon gyehanna minõségben, azután megszakadz a közvetítés, még a NET-emet is kilõtte. Újra kellett a DSL modemet meg a routert indítanom, hogy újra induljon, onnantól kezdve 4-5 percenként detto. A 4. alkalom után feladtam, és elmentem csucsuzni - bocs Csucsu, nálunk ezt igy mondják - a félidõ eredményének tudatában. Egyébként nagy élmény egy 17" monitoron egy gyufásdobozra koncentrálni... 😊

Breki33
Ha lehet küldeni küldõk egyxenlõre ki kell tapasztalni nemtom küldhetek-e egyáltalán.
SomogyiG
Mennyire lehet ez biztos? Balaggio mást írt ezügyben (ma 23:30) vajon melyiküknek lehet igaza?

SomogyiG
Én nem, még nem kaptam meghívót...

Szegény!<#rinya>
Jobbulást neki!

😞((
Jobbulást neki!

VMan
"Úgy néz ki, hogy rám most egy hosszabb „láblóga” vár – nem szó szerint, mert az akadályokba ütközne."

a blogján írta.
egyébként aki nem látta, ölbe vitték le még a meccs elején.

VMan
kivéve a Susut <#schmoll2>

<#mf1><#ravasz1>

Ördögük volt a csajoknak, és gyõztek!!! (06 06. 06.) <#alien2><#nyes><#nyes>

28-25re nyertek

igen a hsz-be írták és ott is szerepel a link:
bra-hun_20060606

A handball.hu oldalon az utolsó cikk (Triffa parádé) hozzászólásai között ott van a link, ahonnan le lehet tölteni.
Breki33
le lehet tölteni?

pontos eredményt nem írtatok
én nem

Gratula a válogatottnak az újabb gyõzelemhez. Most töltöm le a meccset, majd este vagy holnap sikerül is megnézni… 😊)

A magyar kupaszereplõk:
Bajnokok Ligája: Gyõr, Ferencváros
KEK: Cornexi
EHF-kupa: Dunaferr, Debrecen, Kiskunhalas

forrás:handball.hu

Én nagyobban néztem. igaz úgy a képminõség hatványozódva romlott.
Ez inszinuáció! Magyarán szemétség!!!<#wink><#smile>
Remélem csak rémhír.

Breki33
Fent van valamelyikõtök az http://iwiw.hu/-n?

Ma küldtek meghívót és felvenném az itteni ismerõseim
VMan
Kometál fórumon azt írta egy brazil szurkoló, hogy a mairól nem lesz tv-közvetítés :/

VMan
95 kbit/s
kb 3x4 centis kép 😊

VMan
Ibi a második félidõben rengeteg labdát elszórt rossz, elkapkodott lövéseivel, és hetest is hagyott ki, ezért õt nem emelném ki a viszonylag sok gólja ellenére sem.

Breki33
milyen minõség volt?
Hát én sajnos elaludtam, de majd ma!!!!!!!<#help><#papakacsint><#vigyor>

És még volt olyan ökör Vasas szurkoló, aki a Halas meccs után úgy értékelte, hogy Triffa nem volt olyan jó, pedig a személyes tapasztalatom alapján, bizony akkoris odatette magát Ági. (szerintem ezt VManis igazolja). Ági nemis olyan sokára sztenderd tagja lesz a válogatottnak!!! Én szórítok neki!! (és még szemtelenül fiatal) Szemi, nagyrészt miatta is ragaszkodik a Vasashoz!!!
Ibi ahogy nézem, már sokadjára szárnyakat kap a válogatottban! Azért, András, és Gyula valamit tudnak!!!!

Isthy
Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps>

Külön gratulálok Triffa Áginak a kiváló teljesítményéhez, a több védése között négy 7-est védett ebbõl 3-at a végén. Szép volt Ági! <#eljen><#taps>
Átlövõink, Sopi és Ibi is dícséretet érdemelnek!

Ma 23:30-kor ismét gyõzelmet szeretnénk látni! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Ez Isthynek ment volna😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
megkaptam😊 Köszi

VMan
üdvözletem a virrasztó sporttársaknak 😊
gondolom vagyunk páran... HAJRÁ MAGYAROK!

<#mf1><#nevetes1>

Isthy
Ahogy nézegetem az EB oldalát felfedeztem egy mondatot a magyar csapat bemutatásában: "Count on strong fan support during the tournament in Sweden."

Úgy látom a szurkolói hírnevünk (nagyon helyesen) Svédországban is eljutott! <#eljen><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
címet nem írtál
Duby
Hû, volt ám történés.
Grat a magyar csapatnak! <#worship><#eljen>
Sorry, de egy kis off:
Ha valaki szívesen csatlakozna egy privát ligába a vb hivatalos oldalán található onlájn focimenedzser játékba, az szóljon, nagyon jó móka.
Néhány cimbivel indítottam egyet, mindig szoktunk játszani a BL során is, minél többen vagyunk, annál jobb. Jöjjön, aki olyan focibolond (is) mint én!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Mennyire igaz Hege.. Mást nem is lehet hozzáfûzni..
Sajnos..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Thx! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Persze, csak a Tiéd nincs tömörítve! (Mpeg Béla) DVD! Már készenvannak, amit kértél!

Isthy
Ez a rajta lesz az én verziómon is?

DUNAFERR FOREVER!!!

Jakérem!!<#wink>