Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
Most üzent Detti, azt írta, hogy megijedt nagyon, de valszeg a nyáron teljesen felépül a sérülésbõl. Meg, hogy sajnos most nekik napozniuk kell a Copa Cabanan 😊)
Úgyhogy sztm sajnáljuk õket erõteljesen 😊)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Detti stram csaj,nagyon remélem hamar elfelejti ezt a fránya sérülést, és doki helyett, a strandra jár többet!! Jobbulást neki is!!!!!!

jaja, persze csak "vicceltem" 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Talán nem annyira súlyos a helyzet, sztem inkább lehet 3-4 hét. De az itthoni vizsgálat után sokkal okosabbak leszünk a jövõ héten.

DUNAFERR FOREVER!!!

errõl bõvebben nem lehetne? VértenPress (ha jó emléxem az elmés DK-s megfogalmazásra 😊)) Esetleg Dettirõl? 😞
köszi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

😞((((((((((((((((((((((((((((((((((
utálom a brazilokat! 😞
akkor ha ez igaz, az kb. 3-4 hónap minimum a kihagyás...lehet jöhet a baba-projekt ;(

Isthy
Jaja! Nekem az is tetszik, ahogy leírja a feljutását a vízeséshez és intelmeket közöl :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nanee! Még jóhogy nincs több meccs. Kicsit sokba kezd lenni ez a túra nekünk...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
"Közben Hornyák Áginak némi afférja támadt az egyik ott honos állatkával, aki tetszését úgy nyilvánította ki Ági irányában, hogy ráugrott és belécsimpaszkodott. Erre Ági egy táncot lejtett vele, mire a centrifugális erõ hathatós segítségével arrébb perdült az állatka."

Susu továbbra is nagyon elemében van a blogján 😊)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
😞

Grave Digger
Hír, de nem remek...
Detti súlyosnak tûnõ vállsérülést szenvedett a braziloknál😞

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Elõször rémhíreknek olvastam. <#vigyor2>
Holvannak a dunaújvárosi nagy igazolások????
Már nagyon várnám a remek híreket!!!!!!!

Kiss Szilárd lett a HNKC edzõje
2006.06.08. 11:45

Aláírta szerzõdését a Hódmezõvásárhelyi NKC nõikézilabda-csapatánál Kiss Szilárd. A Dunaferr egykori mestere egy esztendõre kötelezte el magát az élvonalbeli együttesnél.

"Már régóta ostromol a vásárhelyi csapat az ajánlatával, vagyis ez nem idei, nem mostani történet. Ezúttal is hosszú idõn keresztül egyeztettünk, és végül örömmel mondtam igent a felkérésre. Nagy kihívás számomra a vásárhelyi munka. A játékosállomány? A 2005/2006-os pontvadászatot a 8. helyen zárta a csapat, de fiatal, tehetséges kézilabdások alkotják a keretet, akikkel elõre lehet lépni. Bízom benne, hogy sikerül. Pillanatnyilag egyéves szerzõdést írtam alá, de a napokban tárgyalunk a folytatásról, a következõ évrõl, vagy akár évekrõl. Utóbbi sem elképzelhetetlen..." - nyilatkozta Kiss Szilárd a Délmagyarországnak.

handball.hu

Lucapanna, várjuk megtisztelõ, és publikus infóidat!!! Itt jóemberek közt vagy !!!!

Botrányos játékvezetés mellett, majd a végén levonultunk a pályáról (ezt bõvebben még nem tudom, hogy mit takar).
[/b] JÓ PIHENÉST A CSAJOKNAK!!!![/b]

Csak nehogy rajtunk tanuljanak meg kézilabdázni!!!!<#ejnye1><#ejnye1><#nyes>

Ja, HAJRÁ MAGYAROK!!!!!! <#eljen><#smile>

Szerintem ez az eredmény, semmit nemjelent!! A lányoknak ez a meccs, púp volt a hátukon! Majd ha tét is lesz.!!!!!
A Braziloknak is kell egy kis öröm!!!!

Breki33
hmmmmmmmmmmm

és a félidõ?

31 gól elég sok
31:30
kikaptunk
Breki33
mi az eredmény?
SomogyiG
Azt hiszem, ma is a végeredmény ismerete nélkül mehetek durmizsolni (nehogy megbántsam Csucsut 😊 ráadásul még a félidõt is csak reggel fogom megtudni, ha elérhetõ lesz valahol...
Nna jójcakát, és holnapra szép napot mindenkinek!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Ebbõl már nem lesz közvetítés nagyon úgy tûnik, csak dumálnak egyfolytában...

Akkor marad az eredmény reggeli megismerése...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nincs Brazíliában valami telepatikus ismerõse valakinek, aki át tudná telepátiázni vagy telekinéziselni a meccset, és itt a fórumon képi formában megjeleníteni? Hát hol vannak ezek az auravizslatók, hogy egyik sem segít rajtunk? Mert a TV-kben már nem bízhatunk, ez tény...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
" I have returned from the match and it was excellent, it can't be explained with words, you have to see it."

Kár, hogy nem láthattuk.😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Most olvasom, hogy az utsó info szerint éjfélkor kezdõdik a meccs. De, hogy látunk-e belõle valamit, az nagy kérdés...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nemsokára kiderül, hogy a teremfociról szóló info helyes-e. Remélem, hogy nem...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
nem angolul van, írta hogy Svédországban már Naukovich is velük lesz majd.

Breki33
azt tudom, csak most nincs idõm keresgetni
kaloz174

Breki33
ha horvátul írják másold be lefordítatom anyuval
kaloz174
Mileõbbi gyógyulást neki is!!! <#boxer><#sir><#schmoll2>

VMan
ha jól értettem a Kometálon, Naukovicsot honosítják a horvát válogatottba...
pedig már el is ment a Podravkától.

VMan
úgytûnik biztos, de én azért megvárom 😊
ezt írta az "Astherion" nickû brazil fórumozó:

"I´m sure it won´t be broadcasted.During the HT pause yesterday, the TV announced they will transmit the indoor football match Pato Branco x Cascavel in the same schedule the match will be held tonight."

(magyarul biztos, hogy nem lesz, mert a tegnapi meccs szünetében bemondták, hogy ezt a teremfoci meccset fogják közvetíteni a mai kézimeccs idején 😞)

Isthy
Úgyis lehet mondani! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondolom közben észrevetted, hogy megtörtént a jóváhagyásom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Focinemzet????!!!!???? Ugyan már, ez még viccnek is durva...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
:-(((((((((((

Mihamarabbi jobbulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Dferres színekben láttam!

Nem inkább Dunaferres szemüvegben? <#nevetes1>

Isthy
Jahh. Én mondjuk nem az eredetin néztem, hanem a felirat alapján a WMP-ben, úgy valamivel jobb volt és kicsit tudtam nagyítani, de elég gyenge minõség sajnos, így nem igazán érdemes teljesre nagyítani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jóvanna! Még Dferres színekben láttam! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Most nézem a Cori oldalát, Susu a 34:34-re végzõdõ Brazil-Magyar meccsen ünnepelte a 100. válogatottságát!!! Ehez a tényhez nagyon GRATULÁLOK!!<#eljen><#taps><#taps>
A sérülését, ahogy már írtam, nagyon sajnálom, és mégegyszer jobbolást kívánok !!

VMan
megvagy.

Breki33
Lucapanna ismerõse és Szekszárd
VMan
103 találat 5 oldalon. 😊

Breki33
Akkor légyszi keressetek rá Breki-re
Isthy, Hege, V-Man is. :-))
Csak árulkodom. :-)))