Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy sztm sajnáljuk õket erõteljesen 😊)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
köszi
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
utálom a brazilokat! 😞
akkor ha ez igaz, az kb. 3-4 hónap minimum a kihagyás...lehet jöhet a baba-projekt ;(
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Susu továbbra is nagyon elemében van a blogján 😊)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Detti súlyosnak tûnõ vállsérülést szenvedett a braziloknál😞
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Már nagyon várnám a remek híreket!!!!!!!
2006.06.08. 11:45
Aláírta szerzõdését a Hódmezõvásárhelyi NKC nõikézilabda-csapatánál Kiss Szilárd. A Dunaferr egykori mestere egy esztendõre kötelezte el magát az élvonalbeli együttesnél.
"Már régóta ostromol a vásárhelyi csapat az ajánlatával, vagyis ez nem idei, nem mostani történet. Ezúttal is hosszú idõn keresztül egyeztettünk, és végül örömmel mondtam igent a felkérésre. Nagy kihívás számomra a vásárhelyi munka. A játékosállomány? A 2005/2006-os pontvadászatot a 8. helyen zárta a csapat, de fiatal, tehetséges kézilabdások alkotják a keretet, akikkel elõre lehet lépni. Bízom benne, hogy sikerül. Pillanatnyilag egyéves szerzõdést írtam alá, de a napokban tárgyalunk a folytatásról, a következõ évrõl, vagy akár évekrõl. Utóbbi sem elképzelhetetlen..." - nyilatkozta Kiss Szilárd a Délmagyarországnak.
handball.hu
Ja, HAJRÁ MAGYAROK!!!!!! <#eljen>#eljen><#smile>#smile>
A Braziloknak is kell egy kis öröm!!!!
kikaptunk
Nna jójcakát, és holnapra szép napot mindenkinek!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Akkor marad az eredmény reggeli megismerése...
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Kár, hogy nem láthattuk.😞
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
pedig már el is ment a Podravkától.
ezt írta az "Astherion" nickû brazil fórumozó:
"I´m sure it won´t be broadcasted.During the HT pause yesterday, the TV announced they will transmit the indoor football match Pato Branco x Cascavel in the same schedule the match will be held tonight."
(magyarul biztos, hogy nem lesz, mert a tegnapi meccs szünetében bemondták, hogy ezt a teremfoci meccset fogják közvetíteni a mai kézimeccs idején 😞)
Nem inkább Dunaferres szemüvegben? <#nevetes1>#nevetes1>
DUNAFERR FOREVER!!!
A sérülését, ahogy már írtam, nagyon sajnálom, és mégegyszer jobbolást kívánok !!
Csak árulkodom. :-)))