Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Küldtem mailt!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát remélem is, hogy jó lesz!

Azt szeretném ha elsõsorban a csajok gondoskodnának arról, hogy nagyon jól érezzük magunkat velük együtt. Rajtunk nem fog múlni és remélem rajtuk sem!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Érdemes bizony! De én lusta vok letölteni, inkább várok szombatig. <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen, reklám ki, elejére BL szignál + efekt! De még tanulgatom a dolgokat!

Breki33
Hát látad az Amigo milyet csinál pedig nemis a legjobb minõséget állítottam be.
Breki33
Köszi

A Hajrá csajokat te raktad rá? P
Breki33
Persze! Szerda estig fennhagyom.

SomogyiG
Még nem töltöttem le, mert folyamatosan dolgozom fel az EHF meccseinket. Kénytelen voltam beüzemelni a notebook-ot is, hogy haladjak...
Él még a letöltési lehetõség? Ha igen, akkor arra lecsalogatom...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Amit felraktam D.ferr meccset megnézted? Mert egy elég gyenge felvételt szerintem egész elfogadható minöségben összenyomni, és konvertálni!

SomogyiG
Nem próbáltam még... ImTOO MPEG Encoder -t használtam, de a képminõséggel nem voltam megelégedve, ezért szivesen vennék egy jobbat.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Az Ashammpoot próbáltad, vagy nemtetszik!
Én ezzel nyomtam össze, lehet mpeg 2, vagy 4-be is!

SomogyiG
Breki anno említett valami egyszerû progit, amivel DVD-bõl jó minõségû DivX formátumú másolatot tud csinálni viszonylag csekély méretben.
Nem tudna valaki ehhez valami forrást?

Örülök, ha segíthettem!!!<#smile>

kaloz174
Lemaradtak a románok a nõikézilabda-Eb-rõl
2006. június 5.

Teljessé vált a decemberi, svédországi nõikézilabda Európa-bajnokság mezõnye, miután a hétvégén lezajlottak a kvalifikációs párharcok visszavágói.

Nagy meglepetésre nem lesz ott a december 7. és 17. között esedékes kontinenstornán a legutóbbi világbajnokságon ezüstérmes román válogatott, mivel alulmaradt a szerb-montenegrói együttessel szemben. Utóbbi csapat részvételével kapcsolatban akadnak még kérdések azt követõen, hogy a montenegrói parlament szombaton kikiáltotta függetlenségét. Egyes információk szerint az európai szövetség késõbb határoz arról, hogy szerb-montenegrói, vagy szerb, illetve montenegrói együttes szerepel-e az Eb-n. Utóbbi esetben azt is ki kell találni, miként döntsék el, hogy melyik.

A kontinensviadal automatikus résztvevõje a legutóbbi, 2004-es, magyarországi Eb elsõ öt helyezettje, így a norvég, a dán, a magyar, az orosz és a német válogatott, valamint a rendezõ képviseletében a svéd csapat. További tíz alakulat a selejtezõbõl került ki.

Eredmények (zárójelben az elsõ mérkõzés):
MACEDÓNIA - Izland 27-24 (28-23)
Portugália - HORVÁTORSZÁG 19-20 (29-31)
Törökország - FRANCIAORSZÁG 24-35 (29-29)
Bulgária - SZLOVÉNIA 30-28 (22-32)
LENGYELORSZÁG - Litvánia 25-26 (28-18)
Szlovákia - UKRAJNA 22-27 (24-27)
Olaszország - AUSZTRIA 23-33 (23-41)
Fehéroroszország - HOLLANDIA 27-23 (24-33)
SZERBIA-MONTENEGRÓ - Románia 26-26 (25-21)
Csehország - SPANYOLORSZÁG 25-20 (24-31)"

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
"Nagy László spanyol bajnok lett a Barcelona kézilabdacsapatával
2006. június 5.

A katalán együttes az utolsó fordulóban 34-27-re gyõzte le az Almeriát, így két ponttal megelõzte a másik nagy esélyes Ciudad Realt, és története során 17. alkalommal ünnepelhetett bajnoki címet.

A Barcelona játékosai méltó módon búcsúztatták tehát a dán válogatott Lars Jeppensent, aki a következõ szezonban a német Kielben folytatja pályafutását. "

Hege eto
Egy kis OFF:

Az átlag magyar természetrajza
Az átlag magyar az emlõsök,azon is belül az emberszabásúak közé tartozik.A kutatások szerint elõkelõ,dicsõ õsöktõl származik,ám jelenleg,mindezt feledve,elbutitott állapotban tengeti nyomoruságos életét.Elõfordulási helye mára legfõképp a Kárpát-medence,Csonka-Magyarország.Többynyire városlakó,falvakban ritkán fordul elõ.Az átlag magyar mindkét nemben fellelhetõ,úgy férfi mint nõ.Testalkata,magassága megegyezik a magyar átlaggal.Életkorát tekintve akad köztük nyugdíjas,középkorú de fiatal is.Az átlag magyar családi állapotát illetõen lehet házas,elvált,vagy legújabban élettársi kapcsolatban élõ.Mivel végtelenül önzõ,kényelmét mindennél fontosabbra tartja ezért nem akar utódot.Legfeljebb egyet.Ezt persze óriási áldozatként,teherként éli meg.Gyerek helyett leginkább kutyát,macskát,aranyhörcsögöt és egyéb házi állatokat szeret babusgatni.A keresõképes átlag magyar-ha éppen nem munkanélküli-naponta nyolc órát tölt munkával.Fizetésével rendszerint nincs megelégedve,kevesli.Valószínüleg ezért is,egy kiegészitésképpen munkahelyérõl amit csak tud,ellop.Ezen szokása valószinüleg a Kádár-rendszerbõl maradt vissza.Táplálékat Tescoban,Auchanban szerzi be.Ezzel kapcsolatos filozófiája a következõképpen hangzik:az áru legyen olcsó és külföldi.A magyar termék véleménye szerint egyszerüen szar.Az átlag magyar szabadidjében legtöbbször gondolkodásával egyszintü,bugyuta tévémûsorookat néz,mostanában már dvd-t is.Kedvenc csatornái közé tartozik az RTL KLUB,TV2.Kedvenc mûsorai általában a végeláthatatlan mennyiségü,hosszuságu szappanoperák,a tömény brutalitásról szóló akciófilmek vagy a vulgáris stílusu közönséges valóság- és kibeszélõshók.Könyvet természetesen nem vesz kezében,legfeljebb pletyka szinten érdekli.A fiatalabb korú átlag magyar szórakozni is eljár.Fõként diszkóba,plázába vagy multiplex moziba.Az átlag magyar roppant anyagia,mûveletlen és könnyen befolyásolható.Életelfoglaltsága maga a pesszimizmus.Kedélyállapota változékony,depressziv,öngyilkosságra hajlamos.
Világnézetileg liberális.Ez a fajta hozzáállása az élet számos területén megmutatkozik.Alapvetõen toleráns a másság iránt,legyenek azok homoszexuálisok,drogosok vagy indokolatlan többletjogokra igényt tartó bevándorlók.Vallásilag keresztény,nagyrészt római katólikus.Ám Istenét tagadja,vallását nem gyakorolja,ha esetleg megszokásból el is megy templomba,a halottak semmiféle hatással nincsenek rá,ám Karácsony táján divatból az ablakából befigyel az adventi koszorú.Az átlag magyarra a nemzeti öntudat,hazája iránti szeretet nem jellemzõ.Gyakran mondogatja:"Ez egy szar ország,mielõbb el kellene húzni innen!"
De mégsem teszi.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hálás köszönet érte, én anno úgy emlékeztem, hogy felvettem, ami nem kizárt, de utána valószínûleg sikerült rá venni mást a kazira, mivel elfelejtettem, hogy már más van rajta...<#nemtudom><#falbav>

Gratula nekik.
Az meg igencsak várható, hogy a hazai pálya lejteni fog...

Hege eto
A tegnapi naphoz még szervesen kapcsolódik:
VESSZEN TRIANON!!!!!!!!!!!!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Nem messze van ide Malmõ, hol az utcán sózott hal nõ... 😊

De jó lesz Nektek...

Malmö is szép hely, nagyon sok ismerõsöm volt már ott, látni szeretném amirõl áradoztak 😊
Én is tervezem az EB-re menést 😄 Ha valaki jobban értesült szállás, stb-ben majd informáljon 😄 köszi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Piga oldalán új infó és képek vannak! <#taps><#eljen>

Látom, e késõi órán is nagyon éber vagy!!<#smile>
Rájöttem énis a hibára!!<#wink>
#25866-os link a Viborg-D.ferr BL meccsét takarja, amit 2005 03.19.-én játszott, és bizony érdemes a felelevenítésre!
Jó szórakozást!!

SomogyiG
Majd elfelejtettem! Csáki Viki sérülése nem súlyos, a nyaka húzódott/rándult meg tegnap bemelegítés közben.
Mielõbbi jobbulást!

Grave Digger
Közben már úgy láccik visszavonásra került a hozzászólás, amire válaszoltam 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

SomogyiG
Amit tippeltem, azt Németh András megerõsítette. Valóban lejtett a hazai pálya. A két átlövõt - Tót Timit és Mehlmann Ibolyát - valamint Orbán Annamarit dicsérte, ill. a II. félidõben beállt Triffa Ágival volt nagyon elégedett. A szélsõk most viszonylag gyengén muzsikáltak, de a lényeg, a torna megnyerése így is sikerült. Most sok repülés jön, mert új helyre költöznek.

ARG 15 × 29 URU

SomogyiG
Ennek az eredménynek a kialakulásából én nem zárnám ki a rendkívül "korrekt és pártatlan" játékvezetés lehetõségét sem...
Gondolom, a meccset vagy afrikai, vagy ázsiai birópáros vezethette, hogy a részrehajlás vádja kizárható legyen...
Az eredmény a lényeg, csak az kerül be a jegyzõkönyvekbe.
Gratulálok a Lányainknak, a többit majd András(ék)tól megtudjuk idõvel.

A norvégok Göteborgban, a dánok Malmöben, a svédek Stockholmban játszák a csoportmeccseiket. Ezek szerint mi vagy Stockholmban vagy Skövde-ben játszuk a csoportmecsünket. A középdöntõk Göteborgban és Stockholmban, a döntõk Stockholmban lesznek.
Mivel jópáran tervezzük a meccsek helyszíni megtekintését, ezért az utazás szempontjából a legjobb a stockholmi csoport lenne nekünk.(Félek, hogy a Szerb, Holland, Ukrán trióból minimum egyet megkapunk a csoportba. De mindegy az Európabajnoknak mindenkit le kell gyõznie!)

Hajrá Magyar Kézilabda!

További mérkõzések (közép-európai idõ szerint)
június 7. (hajnali) 1.15 Brazília - Magyarország
június 8. (hajnali) 1.15 Brazília - Magyarország

A magyar válogatott szerdán és csütörtökön hajnalban játszik újra Brazília ellen. A két mérkõzést a Paraná Educativa nevû televízió közvetíti, amelynek internetes online adása ide kattintva érhetõ el!

handball.hu

Énis!!!!<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

Szerintem a lányok nemvették komolyan a meccset, vagy a Brazil csajok tették oda magukat már csak presztzsbõl is, mert ugye a Magyarcsapatot legyõzni, érdem!! Ezek a Brazil lányok egyre jobbak!!!!!!!!!!!!
De András, és Gyula tuti eligazítást tart majd!!
Ha jóltudom még 2 meccset játszanak velük!!

Isthy
Ami kimaradt:

Gratulálok a csajoknak a kupagyõzelemhez!!! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben kínomban nézegettem az EB menetrendjét.
A 4 kiemelt között vagyunk az elsõ kalapban a címvédõ norvégokkal, valamint a dánokkal és az oroszokkal.
A lebonyolítás a szokásos lesz. Négy db 4-es csoport lesz, mindenhonnan az elsõ 3 jut tovább, viszi magával az egymás elleni eredményt. Utána két 6-os csoport lesz, mindenki játszik a másik 3 csapattal és a csoportok elsõ 2 helyezettje játszik az elõdöntõben egymással keresztben.

Az EB csoportbeosztások sorsolása 2006. július 6-án lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
X lett a vége: Magyarország-Brazília 34-34

Azért csak elhoztuk a kupát, még ha csak jobb gólkülönbséggel is. Kíváncsi vagyok milyen értékeléseket kapunk majd a meccsrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
na, döntetlen a vége 😊
34-34

HAJRÁ MAGYAROK! :]

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

VMan
lányok <#ejnye1>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
A brazilok 18:17-re mentek a félidõben. Andrásnak volt biztos mondanivalója a szünetben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Végülis 25-20-ra nyertek a csehek és a spanyolok jutottak tovább, de nagyon meleg volt nekik a pite!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
No nézd csak! Egy félidõ alatt megfordították a 7 gólos különbséget?! Valahogy érdekesen alakul(t) az eredmény. Ahogy a csehekrõl nehezen tudom feltételezni, hogy egy hét alatt megtanultak kézilabdázni, úgy a spanyolokról szintén nem tudom elképzelni, hogy egy hét alatt elfelejtettek volna. Valamelyik pályának nagyon lejtenie kell... (vagy én rendelkezem túl kevés képzelõerõvel?!)

Czech - Spain 14-6 félidõ
kometalról van az infó

Isthy
Hülyeségeket beszéltem, az éhség az agyamra ment, a helyi idõt néztem <#falbav>

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerencsére, nekünk remek edzõink vannak!!!

Szóval azért ebbõlis kitûnik, hogy a gyémántból, csak szakértõ tud ékszert készíteni!!

SomogyiG
Hogy érted, hogy mindjárt? A Brazil-Magyar kupadöntõ 16:00-kor kezdõdik?!

Isthy
Nekem sincsenek és mindjárt el is kezdõdik a meccs. Ez azért nehezebb lesz, de remélem ismét kellemes végeredménnyel zárul számunkra!

DUNAFERR FOREVER!!!