Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Remélem Susu lábának is jót tesz a napsütés 😊
Az óóóóóóóóóóháááááájóóóóóóóó Brazíliában is sláger? <#nyes>#nyes>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Tegnap a Nejem:
" Drágám, már megint meccset nézel?"
-Most kezdõdött a VB.
-"És meddig fog tartani?"
-Mire beadod a válópert pont véget ér😊)))))))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ez nagyszerû, remélem, ha itthon megvizsgálják, akkor is ilyen jó lesz a helyzet. <#taps>#taps><#taps>#taps>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A Lányok nagyon jól érzik magukat, nagyot buliztak tegnap, (még valami zenekart is szereztek maguknak) s ma is ilyesmire készülnek...
Detti már szinte teljesen rendben van, szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.
Az utolsó meccsen (és a korábbiakon) nem csak inkorrektek voltak a birók, hanem dilettánsok is! Viszont azt el kell ismerni, hogy a Brazil nõi kézilabda folyamatosan fejlõdik...
Nem volt egyébként semmiféle levonulás a pályáról - valamelyik fórumon olvastam ilyent, de sajna nem emléxem, hogy kitõl - csupán a mérkõzés utáni protokollt hagyták ki, azaz a lefújás után azonnal bementek az öltözõbe.
Mint kiderült, Németh Andrásék naprakészek a különbözõ fórumokon megjelent hozzászólásokkal kapcsolatban, többek között a mieinkkel is... 😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A Foci VB kapcsán:
1. Hogy a hölgyekrõl sem feledkezzünk meg, néhány fociszabály
outsidereknek:
* - Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
* - A bedobást nem a szurkolok végzik.
* - A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
* - A plexitetõ alatt ülõ játékosok nem a buszra várnak.
* - A 11-est, nem csak a 11 számú játékos rúghatja.
* - A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid
játékosai a spanyolok ellen játszanak.
* - A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a magyarok!
* - A pálya közepén futó kapus a játékvezetõ.
2. Most pedig jöjjön a 10 legidegesítõbb nõi kérdés a foci vb alatt:
* - Kik játszanak az izék ellen?
* - Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecitat?
* - Te, a Figonak van felesége?
* - Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?
* - Akinek nincs labdája az miért fut?
* - A hosszabbításra is kíváncsi vagy?
* - Összesen hány félidõ van?
* - A németek miért rúgnak olyan erõsen?
On
Nincs mit köszönni!<#smile>#smile>
Köszönöm! <#worship>#worship>
A Roland Garroson összejött az a férfi döntõ amire szinte mindenki várt és amiért én is szorítottam. A világ legjobb salakpályás férfi játékosa játszhat a világ legjobb férfi játékosával. Nadal számára a címvédés a tét és a salakos veretlenségi sorozatának folytatása. Federer számára viszont olyan tét van, amire több mint 3 évtizede nem volt példa a férfi tenisz történetében és sokan azt mondták valszeg nem is lehet már azt elérni férfivonalon a mai teniszben. Vasárnap lehetõsége nyílik arra, hogy egymás után megnyerje mind a 4 GS tornát. Igaz ez nem a klasszikus "Grand Slam" lesz (mert ahhoz egy naptári évben kell megnyerni a 4 GS-t) de ha sikerül neki akkor csak megemelhetjük a kalapunkat elõtte. A gyõzelme értékét pedig az még tovább növelné, hogy a legjobb salakjátékos ellen kellene ezt megtennie, aki most állít fel világrekordot a salakos veretlenségi sorozatával!
Nem õ az esélyes, sztem egyértelmûen inkább Nadal, mert ez a borítás az õ felségterülete. Federerrõl eddig azt tartották, hogy eszméletlenül jól viseli a tétet és ezt bizonyította is sok-sok GS döntõben, de ez a mostani olyan téttel bír, amire még nem volt példa eddig számára. Most megtudhatjuk tényleg olyan jól együtt van-e fejben.
Remélem vasárnap nagyon nagy meccset fognak játszani és gyõzzön a jobb!
ON:
Azért holnap szurkoljunk a fiúknak, hogy már idegenben eldöntsék a VB-re jutás sorsát. Szerencsére a Sport1 közvetíti a meccset holnap élõben 18:45-tõl Szlovákiából. HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
rádión már elõre hallod, hogy gól lesz 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A meccsekbõl is csak mazsolázgatni fogok néhány érdekesebbnek tûnõt a többiekkel. Sajnos olyan csatorna kapta a közvetítési jogot, amit finoman szólva is (elnézést a kifejezésért) rühellek mind nézni, mind hallgatni...
DUNAFERR FOREVER!!!
Hej, ha elvitt volna a bõröndben, én is élvezhetném gyógyító hatását! Így azonban...
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
nem mellékes, hogy a németnyelvet mint olyat kifejezetten úúúúúúúúúúúúútálom hallgatni 😄D beszélni is, de azt néha muszáj 😊))
"Triffa Ágnes, Vasas kézilabda csapatának játékosa: Vasas-függõ „Jó érzés, hogy egy olyan nagy múltú egyesületben játszhatom, mint a Vasas. Itt nõttem fel, ez a második otthonom. Minden meccsen sok szeretetet és támogatást kapunk a közönségtõl, amit igyekszünk gyõzelmekkel meghálálni. Remélem, játékunk inspirálóan hat a szurkolóinkra, és a fiatalok a sportot választják a káros szenvedélyek helyett.”
2006.06.08. 11:32 Vasas SC
Ezt a feneette vizsgaidõszakot is mér ilyenkorra kell szervezni, ilyen hülye államvizsga, meg hasonló aprócseprõ botorságokra megy el az idõ, mikor VB van <#nyes>#nyes>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
(mondtam már, hogy van sportklub is , szóval kánaán van meccsek tekintetében <#worship>#worship>) máskérdés, hogy nem érek rá, majd csak a negyeddöntõktõl <#violent>#violent>-de azért no para, meg sunshine <#finom>#finom>
Egyébként nemrég mindenki kapott, akinek nem volt meghívója, asszem, vagy még nem kapott korábban meghívót, valami ilyesmi....
Biztosan lesz bõvebb beszámoló, ha hazajöttek. Eddig mms-ek jöttek - persze üzenettel-, mert olcsóbb volt, mint az sms. Nagyon szép helyeken jártak.
vagy ne keverjünk focit ide
KÜlönösen a hölgyek véleménye érdekel.
Két nevem van és az Interneten a másikat adom meg elõszõr biztonsági okokból.
Nektek a hivatalost mondtam
De nekünk más nevet mondtál bemutatkozáskor 😉 vagy akkor sem voltam beszámítható 😊
Isthy ismerõsei között megtalálsz 😊
Nehogy ott is valami gond legyen! Most kicsit ijedõs vagyok, ennyi rossz hír hallatán!
Már nem is izgulok, és teljesen jól informált vagyok hála Neked és Gravenek 😊 (jajj néha nem tudom melyik nicknevét használjam? 😄DD)
hogy szív szakadj meg!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
Mert ugye az ózonjuk!!!<#crazya>#crazya><#hawaii>#hawaii>