Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zília mi? <#email>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

húúúúúúúúú ez szupi, nagyon rosszul jött volna egy Detti nélküli szezonkezdés 😄

Remélem Susu lábának is jót tesz a napsütés 😊

Az óóóóóóóóóóháááááájóóóóóóóó Brazíliában is sláger? <#nyes>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Van velük orvos, vittek magukkal itthonról...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Off:
Tegnap a Nejem:
" Drágám, már megint meccset nézel?"
-Most kezdõdött a VB.
-"És meddig fog tartani?"
-Mire beadod a válópert pont véget ér😊)))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
"Detti már szinte teljesen rendben van, szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj"

Ez nagyszerû, remélem, ha itthon megvizsgálják, akkor is ilyen jó lesz a helyzet. <#taps><#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
De hogy egy kis On is legyen már végre: friss pletyi a Braziliában "szenvedõ" válogatottunkról.

A Lányok nagyon jól érzik magukat, nagyot buliztak tegnap, (még valami zenekart is szereztek maguknak) s ma is ilyesmire készülnek...
Detti már szinte teljesen rendben van, szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.
Az utolsó meccsen (és a korábbiakon) nem csak inkorrektek voltak a birók, hanem dilettánsok is! Viszont azt el kell ismerni, hogy a Brazil nõi kézilabda folyamatosan fejlõdik...
Nem volt egyébként semmiféle levonulás a pályáról - valamelyik fórumon olvastam ilyent, de sajna nem emléxem, hogy kitõl - csupán a mérkõzés utáni protokollt hagyták ki, azaz a lefújás után azonnal bementek az öltözõbe.

Mint kiderült, Németh Andrásék naprakészek a különbözõ fórumokon megjelent hozzászólásokkal kapcsolatban, többek között a mieinkkel is... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ez is Off!

A Foci VB kapcsán:

1. Hogy a hölgyekrõl sem feledkezzünk meg, néhány fociszabály
outsidereknek:

* - Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
* - A bedobást nem a szurkolok végzik.
* - A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
* - A plexitetõ alatt ülõ játékosok nem a buszra várnak.
* - A 11-est, nem csak a 11 számú játékos rúghatja.
* - A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid
játékosai a spanyolok ellen játszanak.
* - A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a magyarok!
* - A pálya közepén futó kapus a játékvezetõ.

2. Most pedig jöjjön a 10 legidegesítõbb nõi kérdés a foci vb alatt:

* - Kik játszanak az izék ellen?
* - Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecitat?
* - Te, a Figonak van felesége?
* - Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?
* - Akinek nincs labdája az miért fut?
* - A hosszabbításra is kíváncsi vagy?
* - Összesen hány félidõ van?
* - A németek miért rúgnak olyan erõsen?

On

SPORT1 Mai Helyzet. Róth Kálmán, Sopi, Németh András.

Breki33
Majd nézzétek meg ki az új ismerõsöm :-)

Köszönöm Köke
<#sir>

ez mi?

<#wink><#shakehead>

Aki nemlátta volna!!

off!
Egy komplett idióta!!<#nyes><#nyes>

Milyen vidámak.....voltak.

Pedig a foci sem volt gyenge, nyitó meccsnek! Németország - Costa Rica 4-2

Nincs mit köszönni!<#smile>

kaloz174
Foci helyett kézit néztem a jóvoltodból! <#taps>
Köszönöm! <#worship>

Bizony, tovább kell jutni srácok!!!! Holnap szurkolni kell a csapatnak!!!!!!<#felkialtas><#felkialtas><#eljen>

Isthy
"ez a csaj két lábon járó Ferencváros" ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bocsánat az OFF-ért, de:

A Roland Garroson összejött az a férfi döntõ amire szinte mindenki várt és amiért én is szorítottam. A világ legjobb salakpályás férfi játékosa játszhat a világ legjobb férfi játékosával. Nadal számára a címvédés a tét és a salakos veretlenségi sorozatának folytatása. Federer számára viszont olyan tét van, amire több mint 3 évtizede nem volt példa a férfi tenisz történetében és sokan azt mondták valszeg nem is lehet már azt elérni férfivonalon a mai teniszben. Vasárnap lehetõsége nyílik arra, hogy egymás után megnyerje mind a 4 GS tornát. Igaz ez nem a klasszikus "Grand Slam" lesz (mert ahhoz egy naptári évben kell megnyerni a 4 GS-t) de ha sikerül neki akkor csak megemelhetjük a kalapunkat elõtte. A gyõzelme értékét pedig az még tovább növelné, hogy a legjobb salakjátékos ellen kellene ezt megtennie, aki most állít fel világrekordot a salakos veretlenségi sorozatával!
Nem õ az esélyes, sztem egyértelmûen inkább Nadal, mert ez a borítás az õ felségterülete. Federerrõl eddig azt tartották, hogy eszméletlenül jól viseli a tétet és ezt bizonyította is sok-sok GS döntõben, de ez a mostani olyan téttel bír, amire még nem volt példa eddig számára. Most megtudhatjuk tényleg olyan jól együtt van-e fejben.
Remélem vasárnap nagyon nagy meccset fognak játszani és gyõzzön a jobb!

ON:

Azért holnap szurkoljunk a fiúknak, hogy már idegenben eldöntsék a VB-re jutás sorsát. Szerencsére a Sport1 közvetíti a meccset holnap élõben 18:45-tõl Szlovákiából. HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Egy szeretnivaló sportember, KIRSNER ERA !!

Isthy
Nem alkalmazhatom, mivel a kábeltv szolgáltatóm miatt nincs olyan külföldi csatornám amelyik közvetít a VB-rõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
ezzel csak az lesz a baj, hogy késõbb jön a kép, mint a hang 😊
rádión már elõre hallod, hogy gól lesz 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
alkalmazd a módszerem
SomogyiG
Kölcsönbe semmi szín alatt. A szerzõdése viszont még javában az ETO-hoz köti...

Isthy
<#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
:-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én igazából nem annyira vagyok VB lázban, bár az iWiW-en én is játszok, de csak poénból. Sztem itt ne legyen foci tippelde.

A meccsekbõl is csak mazsolázgatni fogok néhány érdekesebbnek tûnõt a többiekkel. Sajnos olyan csatorna kapta a közvetítési jogot, amit finoman szólva is (elnézést a kifejezésért) rühellek mind nézni, mind hallgatni...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még újabb hírek szerint tényleg nincs olyan nagy baj. Meg ugye a Copacabana napsugara köztudottan igencsak gyógyító hatású! <#wink><#vigyor>

Hej, ha elvitt volna a bõröndben, én is élvezhetném gyógyító hatását! Így azonban...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
index fórumon olvastam, hogy Herr Anita megy kölcsönbe a Kiskunhalashoz, pedig Németh András is szívesen látta volna a Fradinál. (balkezes átlövõ)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

hát én Hajdu (ú?) B-t olvastam valahol, remélem õ lesz néha 😄
nem mellékes, hogy a németnyelvet mint olyat kifejezetten úúúúúúúúúúúúútálom hallgatni 😄D beszélni is, de azt néha muszáj 😊))

Egy szimpatikus nyilatkozat:
"Triffa Ágnes, Vasas kézilabda csapatának játékosa: Vasas-függõ „Jó érzés, hogy egy olyan nagy múltú egyesületben játszhatom, mint a Vasas. Itt nõttem fel, ez a második otthonom. Minden meccsen sok szeretetet és támogatást kapunk a közönségtõl, amit igyekszünk gyõzelmekkel meghálálni. Remélem, játékunk inspirálóan hat a szurkolóinkra, és a fiatalok a sportot választják a káros szenvedélyek helyett.”

2006.06.08. 11:32 Vasas SC

Breki33
én valószinû németen nézem és alárakom a rádióhangot
Duby
Nálam SportKlub helyett inkább Hrt2, Léderer-félék nélkül.
Ezt a feneette vizsgaidõszakot is mér ilyenkorra kell szervezni, ilyen hülye államvizsga, meg hasonló aprócseprõ botorságokra megy el az idõ, mikor VB van <#nyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

tõlem tippelhettek, én iwiwen a pólóra hajtok <#nyes>
(mondtam már, hogy van sportklub is , szóval kánaán van meccsek tekintetében <#worship>) máskérdés, hogy nem érek rá, majd csak a negyeddöntõktõl <#violent>-de azért no para, meg sunshine <#finom>

én mint pécsi még valamikor március-április tájékán kaptam 10 meghívót ajándékba 😊 (de már nincs sok belõle 😊
Egyébként nemrég mindenki kapott, akinek nem volt meghívója, asszem, vagy még nem kapott korábban meghívót, valami ilyesmi....

Breki33
AZt tudom, csak mi alapján van meghívó
Akinek van meghívója. :-)
Én már a meccset nem is kérdeztem. Szerintem örülnek, hogy túl vannak a meccseken.
Biztosan lesz bõvebb beszámoló, ha hazajöttek. Eddig mms-ek jöttek - persze üzenettel-, mert olcsóbb volt, mint az sms. Nagyon szép helyeken jártak.
Breki33
KÉrdezném a társaságot, hogy a VB alatt tippeljünk-e a meccsekre
vagy ne keverjünk focit ide

KÜlönösen a hölgyek véleménye érdekel.
Breki33
HElyes a napsugár gyógyit.

Akkor van valami bõvebb infó a mecsrõl?
Úgy tûnik, hogy Detti sérülése nem annyira vészes, mint aminek eddig tûnt. VP és BP :-))
Breki33
Látom bõvülünk

KI küldhet meghívót?
Breki33
hát ha megtaláltál légyszi jelöls ismerõsnek

Két nevem van és az Interneten a másikat adom meg elõszõr biztonsági okokból.

Nektek a hivatalost mondtam
Breki én is fent vagyok iwiwen 😊
De nekünk más nevet mondtál bemutatkozáskor 😉 vagy akkor sem voltam beszámítható 😊
Isthy ismerõsei között megtalálsz 😊

kaloz174
Na, azért csak óvatosan azzal a napozással!<#csodalk><#vigyor2><#hawaii><#hawaii>
Nehogy ott is valami gond legyen! Most kicsit ijedõs vagyok, ennyi rossz hír hallatán!

csak meg ne ártson a sok mojito <#crazya> Bár most Fanni nincs ott <#nyes><#nyes>

KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI 😊
Már nem is izgulok, és teljesen jól informált vagyok hála Neked és Gravenek 😊 (jajj néha nem tudom melyik nicknevét használjam? 😄DD)

"hogy sajnos most nekik napozniuk kell a Copa Cabanan 😊)"

hogy szív szakadj meg!!<#rinya><#rinya><#nyes><#nyes><#hawaii><#hawaii>

Mert ugye az ózonjuk!!!<#crazya><#hawaii>