Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S-M 24-33 Vége!!
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Breki33
érdekes festés
S-M 20-30 25.perc

S-M 17-28 20.perc

S-M 14-25

Oké!!<#smile>

S-M 13-23 11.perc

Jaj, dehogy. Õk is jöttek, csak rosszul fogalmaztam. Bocsika
S-M 11-19

S-M 10-17

Ök maradtak??

Szóval: edzõk, doki, gyúró, .....

S-M 8-15 FÉL.ID

Athletic  Bilbo
ez egy kicsit OFF volt 😊)))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
mekkora blama lesz a Svédeknél ha így marad 😊)))

Athletic  Bilbo
köfi 😊)))
csak..........unk 😄D

S-M 7-15

S-M 6-13 22.perc

S-M 5-12

Szlo-Magy 5-11

Athletic  Bilbo
hogy áll a meccs?

"na nem a fickók is. :-))"
Nocsak, nocsak, jó lesz figyelni!!!!<#felkialtas><#felkialtas><#nyes><#nyes>

SomogyiG
Az elsõ fele OK, de a másik fele?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Elindultak a csajok hazafelé, na nem a fickók is. :-))
FIGYELEM!!!!!

18:45 Kézilabda SPORT1
Férfi vb-selejtezõ, Szlovákia-Magyarország (élõ)

Szerintem énsem fogok unatkozni!!!!<#eljen><#eljen>

Pedig ménnikéne nekijje!!<#wink><#smile>

SomogyiG
Még szép, hiszen Németh Andrástól származott... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Bizony! Remélem Misi majd megosztja az élményeit hang és képformában is. Legalábbis én számítok rá!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szia fan club társam!

Majd megtudjuk nemsokára, hogy mit szólt hozzá. Az biztos, hogy sehol sincsenek "biztonságban" tõlünk! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Dettivel kapcsolatos infót meg tudom erõsíteni, nagyon örömteli, hogy nem nagyon komoly a dolog. Ez már abszolút nem hiányzott volna...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát igen... <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ma én is kaptam tõle némi néznivalót, asszem elleszek egy darabig! Még 1x köszönet neki érte! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

bár most nem találom 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Nem is akármilyen doki!😊 Na meg a Bába Misi is ott van! <#worship>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Na,szóval ezt a képet szerettem volna belinkelni:
Breki33
k-lite
klikk

Media Player Classic 6.4.9.0
klikk
Breki33
imageshackról nem lehet linkelni

rakd fel ide

www.tinypic.com
Sziasztok!

Most van egy kis idõm,gondoltam,hogy beköszönök!Remlme,hogy a csajok jól érzik magukat Brazíliában!Kár,hogy ennyi sérülést szedtünk össze!!Susu gyógyulj meg hamar!!!Kivi vok,hogy Detti megkapta-e a levelünket!😊)És fõleg arra,hogy mit szólt hozzá...Nincs a világnak olyan pontja,ahol ne érnénk utól a kedvenceinket!És ha már itt tartunk.Gabca citybe is ellátogattam a közelmúltban!!

Beszélgettem kicsit a nevelõedzõjével!Hát,Gabca kicsinek is olyan volt,mint most.Kedves,szorgalmas és szerény.Szinte mást se mondott Oszibá.Örülök,hogy így szeretik õt Mohácson!
persze, biztos 😊
de amúgy megvan a video korábbról, csak nem értettem ez miért nem mûködik .... 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
akkor most szedd le a k-lite pack-ot illetve a classic mp-ert
egyébként letöltöttem ezt, de nekem csak hang van, kép nincs 😊

sikerült megnézni?

én annak idején, meg még most is, legalább félóráig fetrengtem/fetrengek a nevetéstõl...szenzációs 😊
Már-már vetekedik a nád a házam tetejével, vagy a szállj el kismadárral 😄

SomogyiG
Értettem! 😉

Kérek en... 😛

jjajj már, mindig ugyanaz a poén, újjícsá már be valamit, értetted? 😄
engedély megadva 😄

SomogyiG
Értettem! 😉

Kérek engedélyt meghunyászkodni!!! 😛

így hívják a csoporttársam : Mostmár tudom honnan származik a neve <#vigyor2>

lehetséges, hogy Te nem láttad Bölcsföldi Vb bankettes kisfilmjét? 😄DD
www.bolcs27.hu -azonnal pótold 😄

SomogyiG
Látom, elvagy... 😄DD

SomogyiG
Háááát, azt hiszem, hogy a kottajeleknek ezen formáját nem ismerem, igy nem tudom beazonosítani. (igaz, még nem született a világon olyan kotta, amit én használni/kezelni tudnék 😊
Abban viszont biztos vagyok, hogy ha a Lányok ismerik, akkor mostantól fogva a brazilok is... 😄