Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csak a közepén, akkor vágd össze azzal amit felraktam, és oké! Megnéztem, talán félperc hiányzik az elejérõl, most felvettem az egészet!!

VMan
<#boxer> windows monnyon le!

sikeresen odafagyott a mûsor közepén 😞(

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
én azért keltem ma fel idõben 😄

Isthy
Ha minden igaz, ma reggel 8:30-kor ismétlik a mûsort, esetleg felvehetnéd a teljes anyagot.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majdnem kihagytam azt az örömteli hírt ami a mûsor végén elhangzott. Tállay doki legfrissebb megállapítása szerint Susu kihagyása 3-4 hónap lehet max. és októberben már akár kapuba is állhat. Az a copacabanai napsütés tényleg jó hatással lehet a sérülésekre! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Rögtön meg is néztem. Nem semmi az a vízesés ahol voltak, meg a riói képek. Persze leginkább az a rész tetszett ahol az esztétikai érzékemet fejlesztették a csajok a bikinis napozással és fürdõzéssel a Copacabanán <#wink><#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végre felkerültek az utolsó bajnoki képei a Dunaferr oldalra. Bár az is lehet, hogy csak én nem vettem eddig õket észre! <#wink>

Van, ami nekem így utólag különösen fáj.
Például ez!
Vajon mit tudtak a jövõrõl - õk ketten, akkor? 😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Nekem is tökéletesen jött le, semmi gond nem volt. Mondjuk ráengedtem mind a 2Mbit/s-t, de így is majd 25 percbe telt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, most is ua. Elég lassan jön, ezért ezt most inkább kihagyom!😊
Majd megnézem, ha nem felejtem el, a mûsort. De azért köszi!

mpeg 2!

Nálam tökéletesen jön! Mi a gond? Nálad a multkoris valami gond volt!

Breki33
egy elõzetes majd 400 mega?
Breki33
A Paksi strandon strandkézilabda bajnokság lesz
kaloz174
Egészen biztos? Nekem valamiért nem mûködik.😞

Itt van Brazilia!!!

kaloz174
Gondolom, EZ sem lesz majd rossz buli!😊
(III. Masters Kézilabda Európa-bajnokság - Gyõr)

Csak miért van minden olyan messzi?? <#szomoru1>

Sajnos nem az elejétõl, de azért élvezetes!!!

Isthy
Felvetted a sport1-rõl? Jöhet! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Mindenki legyen résen, nemsokára felrakom, a Brazil túrárol készült film elõzetesét! Hát Andrást rendesen belapátolták a vízbe a csajok!!!<#eljen><#nyes><#nyes>
Ja, elég gyenge helyen jártak!!<#mf2><#wow1><#crazya>

Isthy
Jahh, nálunk is ez volt a helyzet, csak késõ este lett újra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha információim nem csalnak az elkövetkezendõ napokban kapusigazolással kapcsolatos bejelentés várható. Persze mostanában nálunk már semmi sem biztos...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
na ez jó lesz, csak el ne felejtsem, meg legyen adás is 😊 (vasárnap egész nap nem volt sporttv)

szivárogtassál vmit infót a holnapi vagy holnapiutáni bejelentésrõl 😊
Ha ennyire biztos vagy a dátumban, akkor te már többet is tudsz 😄DD
plíz 😊

én általában véve fotelbõl szurkolok <#vigyor>, egy-egy esemény, pár jóember ki tud mozdítani onnan, de amúgy Joeys magasságokba tudok emelkedni <#mf1>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Egy mûsor amit a férfi VB selejtezõ visszavágó elõtt érdemes megnézni:

Sport1 2006. 06.17. 16:45 Dél-Amerikából jöttünk? A nõi kézilabda-válogatott brazil túrája

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az indexen találtam ezt.
Köszönet Csabszinak. <#worship>

kaloz174
Ez egy olyan riport volt, amit kivételesen - elvonatkoztatva a csatornától - ajánlanék. Talán van róla videó az oldalukon.

Isthy
"persze mindenkit nem ismerhetek 😄D"

Micsodaaa?!???!?? Már a Veszprém meccseken is fotelbõl szurkolsz, nemcsak az újvárosiakon?!?!? <#ejnye1><#wink><#nyes><#vigyor>

Gondoltam, hogy meg fogod említeni Nándi hosszú haját. Az itteni egyik Veszprém szurkoló hölgyismerõsöm is mondta, hogy nem illik hozzá szerinte. Úgy látom egy véleményen vagytok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem mond. Sajnos egy számára máig "ható" szomorú tatabányai meccs emléke jut eszembe, ahol súlyos sérülést szenvedett, ami sajnos mozgássérültté tette... Pedig akkoriban a világ egyik legjobb férfi kézise volt. Azt hiszem azóta hihetetlen szép barátságot ápol Pánoviccsal, aki egy kicsit vétlenül közrejátszott a sérülésében. Ha minden igaz Fair Play díjat is kaptak.

Ha jól tudom a németországi férfi VB-n lesz majd valamilyen szerepe neki is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na de jó volt egyeseknek! Napfény, csajok, kaja miegymás?!?! <#wink><#nyes>

Én meg a szombat délelõttömet Pesten sz*rrá ázással töltöttem...

Azért szerencsére közben voltam fedél alatt is és találkoztam ismerõsökkel akikkel jól elbeszélgettünk a kézirõl és a világ dolgairól <#dumcsi>

DUNAFERR FOREVER!!!

ha már így megszólítattam 😄
én veszprémit -általam ismertetet- csak Cotti, Kokó, Csabszi személyében láttam, illetve még egy valakin volt mkb-s sál 😊 (persze mindenkit nem ismerhetek 😄D)
Bírom Ricsit, ha meglátja Csabszit egy meccsen durkkolni mindig megemlíti, hogy a veszprémi szurkolók is itt vannak 😄DD

Nándi, Nándi rigmus szólt a legjobban 😊 (úúú, de a frizkója nem jön be 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
a 2. lett a csapat 150-bõl.

Én voltam a fõkostoló P
kaloz174
Talán még többeknek mond valamit Joachim Deckarm neve. Olyan helyen voltunk, ahol az egyébként általam nem kedvelt csatorna volt bekapcsolva. Most kivételesen hálás vagyok nekik, hogy elkészítették ezt a mûsort!

kaloz174
Az sem árt, ha süt a nap, egy vitorlásversenyen, de a szél fontosabb!😊

Na és? Hányadik lettél? <#wink>

Breki33
hát én leányváron halászléfõzõversenyen szinte napoztam
kaloz174
Mihez képest!?
Ideális vitorlázó isõ: fújt a szél! <#nyes>

Breki33
ilyen rossz idõ volt ott?
kaloz174
Van, aki kicsit megjárta!😊

Képek a 470-es EB (B.füred) elsõ napjáról.

kaloz174
Akkor most újra off!😊

Nem akármilyen kép, remélem, elhiszitek, ha mondom! <#wink>

Hege eto
A veszprémi szalonszurkolók😊))))))) Tyû most az Mse nekem ugrik😊)))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Athletic  Bilbo
😊)

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Megvagyok😊 Írok privátban mivel telt a hetem...

Isthy
Nekem is nagyon tetszett a kézisuli :-)))

Gondoltam, hogy te nem hagytad volna kihasználatlanul az alkalmat ;-))) Csabsziék a visszafogottabb figurát adták elõ ilyen téren.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Oktattuk a tótokat😊))))))) Épp 4-8 nál mondtam a Faternak, ha ott lennék a lelátón most vezényelném a : "Nincsen hangotok..." kezdetû örökzöldet a megbonthatatlan szlovák-Magyar "barátság" jegyében😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Szép hosszú útjuk lesz hazafelé holnap estig. Remélem a csomagok sem fogják függetleníteni magukat és sima, eseménymentes lesz a hazaút. Utána pedig jöhet nekik is a jól megérdemelt pihenés és kikapcsolódás a nyárra. Mindegyiküknek kellemes és tartalmas nyaralást, jó kikapcsolódást kívánok! A három sérültünknek pedig gyors gyógyulást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Stanley elbújt??

Hát az esztétikai érzékemen csak javít a dolog!!<#vigyor><#vigyor>

Isthy
"csak..........unk 😄D"

Ez nekem valahonnan nagyon ismerõs, az utóbbi idõben már csak így köszönünk egymásnak Misivel pacsizás kíséretében :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez nem volt egy súlycsoport!!!

Isthy
Gratulálok a fiúknak! <#taps><#taps><#taps>
Ez egy nagyon sima meccs volt, a szlovákoknak fikarcnyi esélyük sem volt. Az elsõ félidõben kiválóan védekeztünk és Nándi is hozzátette a maga bravúrjait (ugye tetszett Mse? ;-))). Dani nagyot játszott amíg a pályán volt.
45 perc után tulajdonképpen a "B" sorunk játszhatott és õk sem teljesítettek rosszul, szinte tartották az eredményt noha sokat voltak hátrányban. Az utsó idõkérésnél Gyuszkó hozta magát a bohóckodásban.
Szép volt fiúk!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugyan nem hosszú az anyag, de annál tetszetõsebb! <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!