Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Van, ami nekem így utólag különösen fáj.
Például ez!
Vajon mit tudtak a jövõrõl - õk ketten, akkor? 😞
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Majd megnézem, ha nem felejtem el, a mûsort. De azért köszi!
(III. Masters Kézilabda Európa-bajnokság - Gyõr)
Csak miért van minden olyan messzi?? <#szomoru1>#szomoru1>
Ja, elég gyenge helyen jártak!!<#mf2>#mf2><#wow1>#wow1><#crazya>#crazya>
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ha ennyire biztos vagy a dátumban, akkor te már többet is tudsz 😄DD
plíz 😊
én általában véve fotelbõl szurkolok <#vigyor>#vigyor>, egy-egy esemény, pár jóember ki tud mozdítani onnan, de amúgy Joeys magasságokba tudok emelkedni <#mf1>#mf1>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sport1 2006. 06.17. 16:45 Dél-Amerikából jöttünk? A nõi kézilabda-válogatott brazil túrája
DUNAFERR FOREVER!!!
Köszönet Csabszinak. <#worship>#worship>
Micsodaaa?!???!?? Már a Veszprém meccseken is fotelbõl szurkolsz, nemcsak az újvárosiakon?!?!? <#ejnye1>#ejnye1><#wink>#wink><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Gondoltam, hogy meg fogod említeni Nándi hosszú haját. Az itteni egyik Veszprém szurkoló hölgyismerõsöm is mondta, hogy nem illik hozzá szerinte. Úgy látom egy véleményen vagytok.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha jól tudom a németországi férfi VB-n lesz majd valamilyen szerepe neki is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én meg a szombat délelõttömet Pesten sz*rrá ázással töltöttem...
Azért szerencsére közben voltam fedél alatt is és találkoztam ismerõsökkel akikkel jól elbeszélgettünk a kézirõl és a világ dolgairól <#dumcsi>#dumcsi>
DUNAFERR FOREVER!!!
én veszprémit -általam ismertetet- csak Cotti, Kokó, Csabszi személyében láttam, illetve még egy valakin volt mkb-s sál 😊 (persze mindenkit nem ismerhetek 😄D)
Bírom Ricsit, ha meglátja Csabszit egy meccsen durkkolni mindig megemlíti, hogy a veszprémi szurkolók is itt vannak 😄DD
Nándi, Nándi rigmus szólt a legjobban 😊 (úúú, de a frizkója nem jön be 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Na és? Hányadik lettél? <#wink>#wink>
Ideális vitorlázó isõ: fújt a szél! <#nyes>#nyes>
Képek a 470-es EB (B.füred) elsõ napjáról.
Nem akármilyen kép, remélem, elhiszitek, ha mondom! <#wink>#wink>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Gondoltam, hogy te nem hagytad volna kihasználatlanul az alkalmat ;-))) Csabsziék a visszafogottabb figurát adták elõ ilyen téren.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez nekem valahonnan nagyon ismerõs, az utóbbi idõben már csak így köszönünk egymásnak Misivel pacsizás kíséretében :-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez egy nagyon sima meccs volt, a szlovákoknak fikarcnyi esélyük sem volt. Az elsõ félidõben kiválóan védekeztünk és Nándi is hozzátette a maga bravúrjait (ugye tetszett Mse? ;-))). Dani nagyot játszott amíg a pályán volt.
45 perc után tulajdonképpen a "B" sorunk játszhatott és õk sem teljesítettek rosszul, szinte tartották az eredményt noha sokat voltak hátrányban. Az utsó idõkérésnél Gyuszkó hozta magát a bohóckodásban.
Szép volt fiúk!!!
DUNAFERR FOREVER!!!