Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Mse, félreértettél az NSO-n..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Az SHN-re is felraktam Gabca topicjába.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hol van már a tavalyi hó?!?!? <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

de gagyi, Náray nem halad a divattal <#nyes><#nyes>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Itt is! Meg a horvát tengerparton is az volt tavaly, a képeket elnézegetve! :-)))

Sõt, nagyon remélem, hogy most is az van és Gabcáék nagyon jól érzik magukat!

DUNAFERR FOREVER!!!

köszi, megkaptam 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ez nem tavaly nyári fotózás volt?

Isthy
A Trogirban (horvát tengerpart) lezajlott Náray fotózásról szól a cikk, néhány képppel illusztrálva.

Akiknek tudtam a mailcímét azoknak elküldtem az anyagot.
V-Man, SomogyiG és Lucapanna! Kéne a mailcím, ha kell az anyag!

SZT! Látod micsoda kincs van a kezünkben! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

napsütés van 😊

kaloz174
Én is ebben reménykedem!😊 Mert mire én egy újságárussal találkozom...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
remélem szkennervégre kapja valaki sürgõsen 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
Délután kiderül :-)

remélem az idõ is
kaloz174
Tomtom szerint a Képes Sportban: "2 oldalon szebbnél szebb ruhákban a szebbnél szebb Dunaferres lányok." <#nyes>

kaloz174
Május sportolója: Tóth Tímea

Érdekes NA véleménye. Lehet, persze, hogy csak ösztönözni akar.

velem csak erõsödne a csapat 😊

komolyra fordítva a szót, én nem bánnám, ha ifisták jönnének, és hosszabbtávra terveznének a vezetõségben...ha ez azzal is jár, hogy a mostani bronznál nem jutunk elõrébb a következõ szezonban, nem gond...csak lehessen már látni végre valami koncepciót...

Egy-két külföldi belefér, de azért ne menjünk el a férfi klubszintig...(sajnos a nõi csapatoknál is kezdõdik már, a külföldiben bízunk, magyar fiatalt meg kispadoltatjuk felfogás) 😞(((

rémeket látsz egy egyszerû ugratás mögött <#eplus2>

nyilván, ebben egyet is értek, de azért szerintem meg lehet neki bocsátani, csupán erre utaltam....
remélem nem lesz kifütyülve a Népligetben...ennyi, részemrõl lezártam a témát!

Szuper. :-)
Breki33
köszönjük mester

A teljes Mai helyzet mûsor, a Brazil túráról!!!

kaloz174
Vártam, hogy lesz valami bejelentés-féle, de semmi. Nem baj, csak július 17-én kezdõdnek az edzések! <#vigyor2><#nevetes1> Igazán nem késett el még a csv. <#vigyor><#gun>

És még mondja valaki, hogy gyenge lábakon áll, a magyar egésségügy!!<#ejnye1><#nyes><#nyes>

Isthy
Persze ez egyértelmû, de nem teljesen ez világlott ki számomra a hsz-ból. Lehet kissé fáradt vok a napi "robot" után.

Az viszont nagyon nem tetszik, hogy a válogatott PGSM torna aug. 17-tõl 19-ig tart és éppen ütközik a Kulcsi emléktornával, ami 19-20-án lesz. Nem ártott volna egyeztetni vagy netán direkt lett így megoldva?

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Bárki bármikor eligazolhat, ez nem igazán nagy probléma.
A hitegetés, a hazudozás, a távozás bejelentésének idõzítése, a távozás "indokai"; na ezek azok, amik problémák Laluska Eszter eligazolása esetében. Röviden: a pénz neki(k) többet ér, mint a becsület(ük)!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Arra próbáltam rámutatni, hogy hiába vinné el a Dunaferr az egész Fradit, Németh András nélkül nem lenne az, ami.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Mostanában a vezetést elnézve már semmi sem lehetetlen, még ez is elõfordulhat (ide most nem tudom milyen smileyt tegyek, szomorút vagy kényszervigyorosat...)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem te is láttad már néhány fórumon, hogy a Fradisták szemében gyalázatos cselekedetet követett el. Mondjuk némi igazságuk azért van.

Volt már ilyen a történelemben és még valszeg lesz is. Sõt, ennél durvább is, amikor a játékos elõszerzõdést írt alá, azután megszegte azt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem hiszem, hogy nézelõdnek nálatok.

Nekünk a nagy csapathoz elég volt Zsiga Gyula. Azt hiszem elég jó csapattal verte végig egész Európát 2 év alatt. Dunaferr néven tették mindezt, nem kellett odaírniuk, hogy Fradi, anélkül is igazi nagy csapat voltak, mert elsõsorban csapatként alkottak õk is nagyot. <#beka3>

DUNAFERR FOREVER!!!

😊 ha más nem erõsítenek a SzuCsából, vagy a közönség soraiból 😄

Isthy
Látom helyére kerültek a dolgok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most miért kell a a Kohász szurkolókat rémisztgetned?!?!? <#ejnye1><#wink>
Van nekik gondjuk mostanában elég. Egyelõre csak kapusigazolással kapcsolatos dolgokról hallottam. Más mezõnyjátékosról nincs hírem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Naná, hogy szombaton én is felveszem az asztalival! Ezt vétek lenne kihagyni!

Én tudtam max. sávszéllel tölteni, így kb. 25 perc alatt lenn volt a 362 MB.

DUNAFERR FOREVER!!!

ajjaj, látom Lala nem bocsánatosbûnt követett el 😞

Pedig ez a kiskapu teszi vonzóvá a dolgot 😉

SomogyiG
Teeeee! <#nezze> Jóból is megárt a sok.
Azt azért ne feledjétek, hogy a Fradi helyére hiába írnátok oda, hogy Dunaferr, (brrrrrr.... még példának is... brrrrrrrr.... végigfut a hátamon a hideg) attól még nem lenne igazán nagy csapat! Ahhoz Németh András is kellene!!!
A másik meg az, hogy több zsoldos már nincs nálunk, a többiek szavatartóak! Ezért semmi esélyetek, máshol kell körülnéznetek... <#beka3>

Mse! Cáfolták az elõzõeket!
"inkább igazoljunk a Fradiból 😄DD"<#ejnye1><#papakacsint>

Peeersze! Eléglegyen Laluska!<#circling><#vigyor>

Hátha õk nem tudnak róla, akkor reméljük nem is igaz...nincs Vele semmi problémám, de ha lehet ne jöjjön 😉 Meg jobb a békesség, inkább igazoljunk a Fradiból 😄DD

VMan
Laluska Eszti biztos "örülne" neki 😊
egyetlen gyengécske indoka is összeomolna.

Tõlem ezt egy e-mailben kérdezték. Nem tud a közelemben lévõ "kör" errõl.
megnéztem 😊 a szombatit is megfogom 😄D

Ágai Bandi is játszott? 😄 aztmondja betonpályán játszottunk <#nyes>

Kovacsicz Mónika milyen kis leleményes <#vigyor>

Mörtel, Dunaújvárosba? <#wow3>

Szia!
Lehet tudni valami pletyit az igazolásokról?
Mörtel?

Luca
Breki33
lehet tömöríteni minõségromlás nélkül
VMan
mpeg2-ben vesz fel enyém is, utána csinálok belõle divx avit.

Nekemis volt a videókkal gondom! Kipróbáltam a nem sp.2-es windowsal, és nagyonsok gondom megoldódott! Utána belenyomtam 1GB rammot, és ez hab volt a tortán! (vége a lefagyásnak, akadozásnak)

Nekem szerencsére mûködik a masina! Szombaton biztos felveszem a filmet, nekem mpeg 2-ben készül a felvétel, ezért több helyet foglal, de a minõségért áldozni kell! Így a t.h.-rõl kicsit lassabban töltõdik, de ezen változtatni nemtudok, akit érdekel, szerintem kiböjtöli!!

VMan
á, fiatal még, csak májusban múlt két éves 😊)
amúgy van egy frissebb windowsom is a másik vinyón, azzal szoktam meccseket felvenni, de nem gondoltam hogy egy ilyen rövid program is kifog rajta.

Breki33
lehet nem ártana újrarakni
VMan
az lesz, mert már nem ismétlik többet.

a szombati mûsort is vedd majd, mert én már nem bízok a gépemben, egyre többször hagy cserben. kénytelen leszek venni õszre egy dvd-felvevõt.