Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
"Az Aranycsapat lett az évszázad vb-csapata <#taps><#taps><#taps>
2006. június 15., csütörtök, 16:07

Az 1954-es svájci világbajnokságon döntõs magyar labdarúgó-válogatottat választották az évszázad vb-csapatának az eurosport.com internetes portál olvasói. A weboldal látogatói a XX. század 16 kiemelkedõ teljesítményt nyújtó vb-alakulatának versengését dönthették el szavazataikkal."

Az Aranycsapat lett az évszázad vb-csapata

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Gratulálok a nagyon jól sikerült képekhez! <#taps><#worship>
Remélem, ebben a gyönyörû környezetben a csapattagok - sérülések ellenére - jó érezték, kipihenték magukat! <#wink>

kaloz174
Alakul a helyzet! <#taps>
(Legalább a Vasasnál!)

Erõsített a Vasas csapata
2006.06.15. 14:49

Négy új játékost szerzõdtetett a Vasas-Invitel nõikézilabda-csapata. A tavalyi bajnokságban 7. helyen záró, Magyar Kupa-bronzérmet szerzõ együttesnek újabb egy évig az Invitel marad névadó szponzora.

A bajnokság 7. helyén záró angyalföldi együttes leigazolta a Gyõr válogatott, Európa-bajnok jobbátlövõjét, Nagy Krisztinát; a junior világbajnoki ezüstérmes irányítót, Kamper Olíviát (Ferencváros); a szintén junior vb-második beállós, Gaál Adriennt (Hódmezõvásárhely), illetve a Spartacus gólerõs balszélsõjét, Balog Beátát.

A csapattal edz még a 22 esztendõs szlovák válogatott átlövõ, Alzbeta Poláková, aki az SKP Banská Bystrica játékosa.

A megerõsített kerettel és stabil szponzori háttérrel a Vasas a 2006/2007-es szezonban arra törekszik, hogy tovább javítsa pozícióját a középmezõnyben. Ennek érdekében az Invitel Rt. további egy évvel meghosszabbította a csapat szponzorálását, így a Mocsai Lajos irányította gárda a következõ bajnoki évadban is Vasas-Invitel néven fog szerepelni.

handball.hu (pl)

Nálam szintén halott!!

VMan
Debrecennek nem sikerült leigazolni a román válogatott irányítóját Tivadart, így csak Benyáts Beatrix és Szabó Valéria lesz az új igazolás náluk, Soós a Fradiba távozik, még nem kis meglepetésre az eddigi csapatkapitány Kereki Edinát elküldték :o (nem hosszabbították meg a lejárt szerzõdését)

forrás: index fórum

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
már megint nem mûködik az FTC fórum? vagy nálam van gond?

Na de kérem!<#vigyor2><#smile>
Ez a fórum, szerencsére normális emberek találkozóhelye, akiknek jár a kényeztetés! A primitíveket, és rosszindulatúakat nemtûrjük meg magunk közöt! Itt a kézilabda, és az azt játszók szeretete ami dominál, legyen bármely klubcsapat képviselõje!!
Magam részérõl, ha tudok nagyon szívesen segítek!

VMan
én privátban is szívesen fogadom/fogadnám 😊)))

Isten vagy!
jó fotók 😊
fõleg az a kalap jön be 😄DD

Detti meg minden csapatképen így néz ki, ahol süt a nap, hunyorít ezerrel 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A szombati filmet ha valaki, valamilyen oknálfogva nemtudja megnézni, a fórumon majd megteheti!!!!

Passz. :-))
Kedves Luca!
Ez a kép egy baleset, vagy valami más!! <#nyes><#nyes>
(remélem nem bántok meg senkit)<#felkialtas><#ejnye1>

Köszike.
Mármint az Orsi oldaláról is.
Amit feltettem, azt nyugodtan le is szedhetitek. :-))
Breki33
ezt a képet használhatom az iviw-en?
Breki33
az sg elég háklis erre

ha a ww.tinypic.com-ra falrakod akkor biztos jó
Orsi fotózta. Nagyon sok kép van, de a nyomortelepeset nem, fürdõruhásat sem, bulizósból is csak párat tettem fel. Elég sok olyan kép van, ahol fõleg a csapattársak vannak fent. Nem tudom, hogy mennyire örülnének, ha meglátnák a fotókat a neten. :-))
Köszi. Nem tudok rájönni, hogy nekem miért nem jön össze, hogy feltegyek képet.
Breki33
na megvan a wmv privátban leírtam pontosabban
26 mega körül van
Breki33
Gábor amit kértél az asx-es

Itt nézd meg a progikat egyikkel megpróbálom de mind nincs idõm végignézni.

Nálam a media player nem játsza le

Ja a link
link vagyok
Breki33
VMan
már amelyiken nincs rajta :]

VMan
király képek! csak nagyon kevés 😊))
Orsi fotói?

hm.....
http://gportal.hu/picview.php?prt=148114&gid=1130546&index=10
SomogyiG
Én is abban bízom, hogy a negatív felhangok csak az elvonási tünetek következményei. Remélhetõleg az új bajnokság kezdetére mindenhol begyógyulnak a sebek, s csak a játék és a sportszerû küzdelem (de szép álom...) lesz a meghatározó.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Így aztán mindenki jól elvolt!<#vigyor2>

Kicsit érdekes lesz a köv.szezon. Tartok tõle, hogy nem minden szurkolótársunk fogja majd, hogy nem a balhé: a játék, a kézi a lényeg. (Már - sajnos - vannak jelek. Bár tudhatnám ezeket be a nyári uborkaszezonnak.)

SomogyiG
Tévedsz, én az ugratásra (mert annak vettem) ugratással válaszoltam, amit viszont Isthy komolyan vett, ezért fejtettem ki bõvebben... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ha rajtam múlna, nem lenne kifütyülve, de megtapsolva sem. Mivel nem rajtam múlik ezért biztos vagyok benne, lesznek olyanok, akik kifütyülik.

A kérdés, költõi volt!!!<#wink><#crazya><#vigyor2>

Hege eto
Pont ezt gondolom Róla, amit imitál<#eplus2>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

nem baj, jól fogok aludni 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

cia, már a handball.hu - n is leírtam a véleményem, de pont most volt a veszprémi tv-n riport a klub tuljadonosával, edzõjével, szakosztályvezetõvel.

És teljesen igazuk van, abban hogy nem indulnak. Egyszerûen sem anyagilag, sem játékoskeretileg nem tartunk ott hogy NB1 ben szerepeljenek. Azt figyelembe kell venni, hogy a második legeredményesebb játékosuk Némethné, már Böbével (õ adta át az érmeket a csajoknak) is együtt játszott, ahogy a kapusuk is. Azért akármennyire is jó játékosok, az idõ nem forog visszafelé 😞
Megaztán ahogy az edzõ Németh Gábor is elmondta, "jó" példa a pécsi csapat arra, hogyan nem szabad csinálni, feljutottak, méretes zakókat kaptak, a végén már a közönségnek is elment a kedve a meccsre menni, és a játékosoknak is demoralizáló, teljesen szétesett a csapat, nem véletlenül vannak ott most NBI/B-ben ahol...
szóval, a Beton nem csak átutazó akar lenni az NBIben, hanem középcsapat...
(az elsõ évben, aztán örökös bajnok 😊

4 játékossal tárgyal a klub, ezek együtt nincsenek 80 évesek -az edzõ mondta így 😊 - szóval, készülünk a jövõre, és ha megnyerik -sajnos ez nincs garantálva- jövõre is az NBI/B-t, akkor irány az elsõosztály, és a frankó kis Dunaferr, Cori, FRadi, Vasas, Debrecen, ETO, stb. meccsek 😊

Szóval, már lehet készülni, egy újabb sikersztorira, és ha olyan jól menne a szekér, mint a fiúknak, az nem lenne rossz 😄DD

(mellékesen jegyzem meg, talán addigra elkészül az új csarnok is, ahol esetleg a lányok is játszhatnak)

Nem hangzana rosszul továbbá, egy MKB BETON KC név sem 😊

Isthy
Talán az egyik fórumtársunk tudja majd a választ! <#ravasz1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ígérem találunk megoldást a problémára! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Te kis telhetetlen! Hát neked semmi sem elég?!?!?!? <#ejnye1><#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Felfûzöd a mobilodra, oda ahol az a kis rés van, amin pl. a nyakba akasztót is át szokták fûzni. Amikor hívnak a mobilon akkor a labdás rész pirosan és zölden felváltva villog és így jelzi a hívásodat illetve az sms-t.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na Õ ki!!!!<#papakacsint><#vigyor>

"A nyugati listavezetõ Veszprém Beton KC azonban biztosan nem indul a legjobbak között. "Ugyan a bajnoki címmel jogot szerzett a Veszprém Beton KC, hogy szeptemberben elinduljon az NB I-ben, ám az együttes nem vállalja az elsõ osztályt. A csapat jelenlegi helyzete stabil, reményteljes a jövõ, de szakmailag még erõsödnünk, fejlõdnünk kell, hogy a legmagasabb osztályban megfelelõen helyt tudjunk állni" - jelentette ki Barabás Árpád, az egyesület tulajdonosa."

Mse, most tényleg sajnállak!! Pedig biztos nagy szurkolást, rendeztetek volna!
Szerintem, még ha ebben a szezonban, még nemlettek volna kiugró eredmények (bár kitudja), de biztos, hogy sokat fejlõdött volna a csapat, mert csak az erõsebbektõl lehet tanulni! Lásd a Brazilok jól csinálják, csak nehogy még gondunk legyen velük valamelyik tornán!

VMan
nagyon csinik, de hogy a Zsuzsit ennyire háttérbe rakták <#boxer>

Én azokra a részekre lennék kiváncsi, amit Ágai Bandiék kihagynak a szombati filmbõl!!!!!<#papakacsint><#wow1>
Biztos van abban az anyagban, még sok érdekesség!!!!<#smile><#smile><#hawaii>

VMan
v-man kukac topfoci.hu

De bezonyám!!!!!<#wink><#wink><#eljen>

Breki33
nektek mûxik a freemail?

ja aki az újságot megvette, hogy kell ezt a labdát használni?
kaloz174
Nagyon szépen köszi! <#worship>