Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pfff, vártam hogy valaki linkelje😊, erre nincs is ennyi helyem, marad holnapra... Azért kösz😊)))

VMan
az én verzióm feltöltve 😊

Dél-Amerikából jöttünk - A nõi kézilabda-válogatott brazil túrája

700*540 divx, 631,82MB, 41:23

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Érdekes, nálam is... Lehet, hogy ugyanazt vettük fel...? <#smile>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
41 perces volt a mai reklámoktól megszabadítva!

SomogyiG
OK! Köszi, most már egyértelmû, eddig nem voltam biztos benne.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Amit ma leadtak, at a teljes film!! A múltkori csak elõzetes volt!!!!

SomogyiG
Akkor úgy kérdezem, hogy amit ma leadott a Sport1, az új volt, vagy ismétlés? Ha új volt, akkor a korábbi megvan-e valakinek? (vagy az csak a maiból volt elõzetes?)

Ez a mai film, amit leadott a SPORT1

SomogyiG
Ez ugyanaz, ami már ment korábban is, vagy újdonság? (ca. 40')

Isthy
Én is hallottam a felvidéki "felhangot", de azt hittem még a tegnap éjszakai Kárpátia koncert utóhatása volt nálam. De ezek szerint nem így volt és ennek örülök! <#eljen><#eljen><#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a fiúknak a kettõs gyõzelemmel kivívott VB-re jutáshoz! <#taps>

A csajokról szóló film szuper volt, volt látnivaló bõven, ami fejleszhette az esztétikai érzékünket! <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
detto 😊
de még 2-3 óra biztos kell.

Nemsokára felrakom!!

sajnos Detti nem volt most bulikirálynõ , alig láttam 😞
De aranyos kis videó volt, majd aki felvette és felteszi valahova, linkelje be a címet, mert menteni szeretném 😊
köszi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
tárgytalan, már megkaptam privátban a választ 😊

Kicsit off!
Vizilabda Világkupa elõdöntõ!!!!!
Magyarország-Horvátország 10-6

<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps>

Hege eto
Mondtam is: Az Isten áldja meg az operatõr kezét. Egybõl elkezdtem dúdolni a Podgoricai dalunkat: "Óhhh de jó segged van...."<#eljen><#eplus2><#finom>

Valaki úgy énekelte a Csajok közül az "az a szép.."-et, hogy "a Miénk a Felvidék"<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
kivételesen úgy tûnik sikerült felvennem 😊)

tényleg remek film volt, minden világeseményrõl is forgathatnának ilyen háttér-filmet, amilyen jeleneteket a mezei szurkoló sose láthat.

(a brazil himnusz érdekes perspektívája is tetszett 😄)

Hege eto
Nagyon jó volt a film😊
Orsi ,Ibi, Sopi marha jók szambában

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
tudja valaki hogy a nemsokára Lengyelországban rajtoló fõiskolás vb-n ki a lányaink kapitánya? 😊

kaloz174
Köszi!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

16:45 Dél-Amerikából jöttünk 2006 06. 17. SPORT1
A nõi kézilabda-válogatott brazil túrája

kizárt 😉 max. Vásárhelyen 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Csucsuis nagyon halgat!!!

Isthy
Akkor hajrá! De aztán remélem látni foglak majd a 17-én kezdõddõ alapozásnál is a csajokkal! <#nevetes1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hol itt a probléma? A mögöttük látható utazó alkalmatoság valszeg idõutazásra is alkalmas! <#nyes><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Biztos ezerrel nyaral valahol a napsütésben! <#wave>

Viszont Proxi tényleg régóta nem jelentkezett. Remélem csak azért, mert egy tündéri kisbaba ellátja szebbnél-szebb feladatokkal!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyvalami biztos, hogy kerek, a labda! <#nyes>
Az egyéb dolgok tekintetében bizony nekem is kétségeim vannak néhány téren <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Kézilabda: két önálló szövetség
2006-06-16

Montenegró és Szerbia különválása után az Európai Kézilabda-szövetség eldöntötte, júliustól a két országot önálló tagként felveszi soraiba.

Ettõl kezdve mindkét nemzet saját válogatottat indíthat, ám azokon a tornákon – például a decemberi svédországi nõi Eb-n – még azzal a közös gárdával kell szerepelniük, amely indulási jogot szerzett. "

kaloz174
Lehet, hogy megtaláltad az okát, miért nem bírta a csapat a végjátékot a legtöbb meccsen? <#wink>
Igaz, nem biztos, mert elõzõ évben pedig kimondottan nem voltam elkeseredve, ha az ellenfél 1-2 góllal vezetett az 1. félidõben, mert tudtam, hogy ez pontosan nagyobb hajtásra ösztönzi a csapatot. (Éppen egyik nap néztem meg a Viborg elleni meccset.) Bár az a csapat kicsit más összetételû volt, az igaz. Viszont az elmúlt évit sem gondolom kevésbé felnõttnek. (Úgy összességében.)

Alapozni sosem volt leányálom! <#vigyor2> (Szerintem. Bár lehetnek mazochisták.)

nálunk is van egy futóbolond szomszédgyerek, szóval jöhet a karra szerelhetõ kütyü 😄

Eddig általában a Dferr 1 héttel késõbb kezdett. Mármint elméletileg. A futóedzéseket már egy héttel hamarabb el kellett kezdeniük. Ezt persze otthon. Kaptak egy karra szerelhetõ kütyüt, ami mérte a vérnyimást, pulzust, stb. Az adatokat tárolta. Ha valakinek nem volt kedve futni (ilyen nincs is<#vigyor>), az kölcsönadta a szomszédgyereknek.<#vigyor>
kaloz174
Miért? Csak július 17-én kezdõdnek az edzések! Addig még van pont 1 teljes hónapjuk! Szemben az ETO-val, ahol a csajok addigra már nagyon fáradtak lesznek! <#vigyor2><#nevetes1><#nyes>

Breki33
A túráról volt valami kapitányi értékelés?
Hege eto
Valami nagyon nem frankó arrafelé

Gyógyulj meg SUSU!!!!!

Nekem a dátum problémás!!!

A munkásembernek, Bralziliában sem könnyû, megrakni a szekeret!!!!<#ejnye1><#crazya><#vigyor><#vigyor>

Monti vajon merrejár?????

Én nemtudom, hogy Újvárosban mi történik, de valami nem kerek az biztos!
Csak nehogy koppanás legyen a vége!!!!

Semmi gond!!! Megint a Népligetben lesz a helyünk!!! Egyszer már bejött!!!!

Heeeely, mit fogom én ezt halgatni!!<#nyes><#nyes>

Ezekszerint Luca remek emberismerõ, vagy szombaton délután programja van!!<#nyes><#nyes><#nyes> (na jó, befejezem)

Luca <#worship><#worship><#worship>

Isthy
Lassan mindenhol kialakul a következõ idény kerete. Nálunk még mindig alig tudni valamit a leendõ keretrõl. Úgy tûnik az én infóm is téves volt, nem nagyon csipkedték magukat az illetékesek a héten...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Kézilabda: Akár a Koprivnica is lehet az ellenfél a BL-ben
<2006-06-15 15:53>Az EHF elkészítette a nõi kézilabda Bajnokok Ligája elõzetes menetrendjét. Mint ismert, együttesünk a második helyet érte el a bajnokságban, és ezzel kiharcolta a szereplést a BL-ben.
- 100%Fradi - A mieink a második selejtezõ körben kapcsolódnak majd be a küzdelmekbe – október 14/15-én (a visszavágókra egy héttel késõbb kerül sor). Ellenfelünk természetesen az elsõ selejtezõkörbõl továbbjutó csapatokból kerül majd ki. Érdekesség, hogy ez lehet az a Koprivnica is, amelyet legyõztünk az EHF Kupa-döntõjében. A horvátok mellett az alábbi együtteseknek kell selejtezõt játszaniuk az elsõ körben: Trondheim (norvég), Leverkusen (német), Aalborg (dán), Lublin (szlovén), Metz (francia), Brassó (román), Nagymihály (Szlovákia), Artas (görög), Madeira (portugál), Quintus (holland), Ankara (török), Notttwil (svájc), Sassari Candelieri (olasz), Minsk Region (fehérorosz), Savehof (svéd).

van néhány csapat amit jó lenne elkerülni... Aalborg, Podravka mindenképp.

Isthy
Van akinek az Isten (SZT????) képe sem elég! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hûhaaa!!! <#wow1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jóvanna! A sok folyadékkal kombinált erõs napsütésben néha megfárad az ember! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szuperek a képek! Thx! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!