Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dél-Amerikából jöttünk - A nõi kézilabda-válogatott brazil túrája
700*540 divx, 631,82MB, 41:23
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
A csajokról szóló film szuper volt, volt látnivaló bõven, ami fejleszhette az esztétikai érzékünket! <#wink>#wink><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
De aranyos kis videó volt, majd aki felvette és felteszi valahova, linkelje be a címet, mert menteni szeretném 😊
köszi
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Vizilabda Világkupa elõdöntõ!!!!!
Magyarország-Horvátország 10-6
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Valaki úgy énekelte a Csajok közül az "az a szép.."-et, hogy "a Miénk a Felvidék"<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
tényleg remek film volt, minden világeseményrõl is forgathatnának ilyen háttér-filmet, amilyen jeleneteket a mezei szurkoló sose láthat.
(a brazil himnusz érdekes perspektívája is tetszett 😄)
Orsi ,Ibi, Sopi marha jók szambában
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A nõi kézilabda-válogatott brazil túrája
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont Proxi tényleg régóta nem jelentkezett. Remélem csak azért, mert egy tündéri kisbaba ellátja szebbnél-szebb feladatokkal!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az egyéb dolgok tekintetében bizony nekem is kétségeim vannak néhány téren <#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!
2006-06-16
Montenegró és Szerbia különválása után az Európai Kézilabda-szövetség eldöntötte, júliustól a két országot önálló tagként felveszi soraiba.
Ettõl kezdve mindkét nemzet saját válogatottat indíthat, ám azokon a tornákon – például a decemberi svédországi nõi Eb-n – még azzal a közös gárdával kell szerepelniük, amely indulási jogot szerzett. "
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Igaz, nem biztos, mert elõzõ évben pedig kimondottan nem voltam elkeseredve, ha az ellenfél 1-2 góllal vezetett az 1. félidõben, mert tudtam, hogy ez pontosan nagyobb hajtásra ösztönzi a csapatot. (Éppen egyik nap néztem meg a Viborg elleni meccset.) Bár az a csapat kicsit más összetételû volt, az igaz. Viszont az elmúlt évit sem gondolom kevésbé felnõttnek. (Úgy összességében.)
Alapozni sosem volt leányálom! <#vigyor2>#vigyor2> (Szerintem. Bár lehetnek mazochisták.)

Csak nehogy koppanás legyen a vége!!!!
Ezekszerint Luca remek emberismerõ, vagy szombaton délután programja van!!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> (na jó, befejezem)
Luca <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
<2006-06-15 15:53>2006-06-15 15:53>Az EHF elkészítette a nõi kézilabda Bajnokok Ligája elõzetes menetrendjét. Mint ismert, együttesünk a második helyet érte el a bajnokságban, és ezzel kiharcolta a szereplést a BL-ben.
- 100%Fradi - A mieink a második selejtezõ körben kapcsolódnak majd be a küzdelmekbe – október 14/15-én (a visszavágókra egy héttel késõbb kerül sor). Ellenfelünk természetesen az elsõ selejtezõkörbõl továbbjutó csapatokból kerül majd ki. Érdekesség, hogy ez lehet az a Koprivnica is, amelyet legyõztünk az EHF Kupa-döntõjében. A horvátok mellett az alábbi együtteseknek kell selejtezõt játszaniuk az elsõ körben: Trondheim (norvég), Leverkusen (német), Aalborg (dán), Lublin (szlovén), Metz (francia), Brassó (román), Nagymihály (Szlovákia), Artas (görög), Madeira (portugál), Quintus (holland), Ankara (török), Notttwil (svájc), Sassari Candelieri (olasz), Minsk Region (fehérorosz), Savehof (svéd).
van néhány csapat amit jó lenne elkerülni... Aalborg, Podravka mindenképp.
DUNAFERR FOREVER!!!