Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Látom, mindenki világgá ment! <#vigyor5> Vagy - remélem - a strandra! <#nevetes1><#hawaii>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Piga oldalán "Vissza a pályára" címmel találtam egy interjút!😊
(Bár lehet, hogy ti már olvastátok?😊)

SomogyiG
Egy gondom azért van (a többi sok-sok mellett) mégpedig a sávszélesség. Ezért arra fogunk kényszerülni, hogy a le és feltöltéseket valamilyen tudományos alapon (pl. sorsolás) szabályozni kell, mert különben bedugul a tyukbelem...
Egyébként nem is a le, hanem a feltöltés az igazán idõigényes!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Nem a teljes meccsekre gondolok - azok nekem is megvannak - hanem olyan összefoglalóra, mint amilyen az Origón van jónéhány. Amik ott megjelentek, azokat már begyûjtöttem (hála Brekinek) de lehet, hogy van olyan, amit nem vettem észre, ill. jelenhetett meg máshol is. "Minden megoldás érdekel"!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ez a szerver dolog jó ötlet, mert én most 1GB-al rendekezem, Monti álltal, és bizony sokat tömöríteni kell, hogy felférjen, és a letöltés, pedig ugye idõ!!!

Nekem a két GOG meccs megvan. Sajnos a Madeira meccset véletlenül letöröltem!<#taps><#csodalk><#falbav><#falbav>
Van afelvételen András nyilatkozat is!

SomogyiG
Nem csak igértem, csinálom is, szinte már kész is vagyok vele. Két dolog van, amihez eddig nem tudtam hozzájutni, ill. az egyikre van igéret. A másikat viszont - az Ankarában játszott meccsünket - nem tudom megszerezni sehonnan. Ezzel kapcsolatban egy kérdés:
Nincs meg bárkinek valamilyen formában a Madeira, a GOG, ill. a Zaporizzsja elleni meccsekrõl video-összefoglaló és/vagy nyilatkozat játékosoktól/Németh Andrástól?

Off
Egyébként tervezem és szervezem, hogy itthon összeállítok egy WEB/FTP szervert jó nagy kapacitással (120 G😎 amit tudunk majd használni nagyobb adatmennyiségek csere-beréjére.
On

Én megcsináltam a Brazil filmet 16:9.be, és onnan fényképeztem ki!
De van egy 4:3-as változat is!
Remélem mire kezdõdik a szezon, hozzájutok egy megfelelõ digi kártyához, és aki valamelyik meccset nemlátta, majd a fórumunkon megteheti! Tervezem 1-2 összeállítás elkészítését is!
Gábor igért Fradi összeállítást, remélem sikerül összehoznia!!!

Isthy
Csak nem még mindig a vizsgákkal hadakozol?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látod-látod, mi mindenre jó ez a topic?!?!?! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

de jó lenne punnyadni 😊

Grave: Detti vendég a táborban, nem tudod?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Mi ez a punnyadás?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
VMan
jó, de azért ennyire nem szélesek a lányok 😄 fõleg Kovacsicz Móni lábai vastagodtak meg a kép szélén 😊) hogy lett ilyen szélesvásznú a kép? 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
jah, akkor nem, mert tök ugyanazt vettük fel 😊
én valóban a Timis mai helyzetre gondoltam, ami végülis ennek a filmnek a beharangozója volt.

Én errõl beszéltem!

Breki33
abból azt láttam mikor harsányiék dumáltak, de csak pár percig aztán áttértek a focira

olyan mezekben voltak
VMan szerintem a Mai helyzet mûsorra gondolt! Ha kell, felrakom megint!

Azért, ez egy jócsapat!

Breki33
amúgy néztem csak nem az elejétõl hanem Triffa avatásától
Breki33
most kicsit megkevertél

én az SZT-s szedtem le mert kisebb P

Timi-rõl a budapest tévést néztem
kaloz174
Gondolkodtam, hogy milyen meccsre is céloztál?😊 Aztán leesett, hogy biztosan a foci VB-re!😊
Jó volt ez a film, csak még néztem volna kicsit! <#wink>

😊)
Néztem volna a meccset, de hát nem volt túl érdekes...
De azért megnéztem a Brazil túra összefoglalót és reményeim szerint fel is vettem.😊)
Tényleg a CSAPATNAK és a sport 1-nek megköszönte valaki ezt a kis összeállítást?

kaloz174
Na azért!!! <#taps><#taps><#taps><#vigyor2><#nyes>

Üdv!
Most ébresztett Mse -smse... 😊))
Sajna nem nyaralók... csak fáradt vagyok a nettezéshez ... Meg a barátok és a család is idõnként számon kéri, hogy velük keveset foglalkozok....

kaloz174
Nem azért, de Montiról nem tudtok valamit??

Én sem!

VMan
én nem tervezem törölni 😊

Valamelyikõtök fent hagyná a videot szombatig? Megköszönném😊

VMan
a Tóth Timis beszélgetést szedted le? akkor mindenképp érdemes a másikat, de ha a letöltés nagy gond, ma ismétli a sport1 öt óra tízkor, ha jól emlékszek.

Breki33
köszönjük a BRazilos filmeket.

A kisebbet leszedtem nem lehetett semmi felnyomni.

KÉrdés a nagyobb jobb-e.
Breki33
ha minden igaz ezek vektorosak

http://www.mytempdir.com/750005
Breki33
ilyesmi is lehet
Breki33
sajnos a demo versio nem engedi vektorosan elmenteni

innen letölthetõ a demo
nagyon jó csúszkán lehet húzni és közben látod az eredményt

ha valaki látja a teljest...........
Breki33
találtam egy nagyon jó progit

ilyeneket tudtam vele

ez hova, vagy kinek, minek lesz?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
meg azt, hogy jó-e wmf-be mert lehet másba is menteni

meg hogy fekete fehér kell-e
kaloz174
Köszönöm!!!
Megkérdezem, hogy így megfelel-e?

Breki33
A 3-asban látható eredményhez a cleanert visszavettem egyre a settingsben
a color reductiont pedig 9-re

shaping-ot kihagytam rögtön a szivárvánnyal kezdtem

seprû majd a vektor és mentettem wmf-be ami olyan mint az alsó kép

nemtudom jó-e ez így, ha kell esetleg feltölthetem
Hege eto
"Még egy üveg megfelelõ hidegségû motivációs bázis is volt a társaságomban"

ÓHHH bakker azon agyalok már 2-3 órája, hogy valami hiányzik. SG fórumot kell olvasnom, hogy rájöjjek<#pias>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Naná! Még egy üveg megfelelõ hidegségû motivációs bázis is volt a társaságomban! <#wink><#nyes>
A 2. félidõ nagyon sima volt és a végén 18-10-re nyertek a hazaiak. Rengeteg elkapkodott lövésünk és kihagyott ziccerünk volt, a technikai hibárkról nem is beszélve. Meg el is fáradtak a 2x20 perc végére. Lesz hova fejlõdni a SzuCsa tornáig, hogy megfeleljen a csapat a kívánalmaknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Akkor a minimum, hogy rekedtre üvöltöd magad a TV elõtt.
Én meg s2-n épp most néztem meg ismét a brazil túrát<#guluszem1><#nevetes1>
Megfejtés van: Szûcs Gabi, de sztem. nem teljes a sor<#taps>

Isthy
Jaja, de inkább hagyjuk az "orosz kapcsolatot"! Sztem elég volt már belõlük!

Nem hiszitek el, mit nézek éppen a Halas Tv-n?!?!?! Egy félelmetes iramú és szinvonalú SzuCsa kézilabda meccset! <#wink><#vigyor>
A halasi Kun Vitézek játszanak a Dunaferr SKC csapatával. Félidõben 8-5 a hazai pályán játszó halasiaknak. Nem rossz a játék, de azért van még mit fejlõdniük! <#vigyor2><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Vagy a "lesz még moszkva magyar falu"<#vigyor2>

Isthy
Én is megnéztem a DVD-t és bizony tisztán hallatszik a "Felvidék" megéneklése! :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ha odafigyeltek, ha nem, egyértelmû, hogy a "Felvidék"-et énekelték meg. 😊
Ami számomra érdekes volt és örültem is neki: nem úgy mûködött a dolog, hogy valaki másképp kezd bele az adott strófába és a többiek átveszik, hanem azonnal mindenki a Felvidékes változat "adta elõ". (feltehetõen nem elõször történhetett ez meg 😊

Csak attól tartok, pont ugyanannyi foganatja lesz, mint egy nagyjából ugyanabból az idõbõl származó másik jelszavunknak: "Borneo és Celebesz - Magyar volt és Magyar lesz!" 😞

Hege eto
A mai ismétlésnél odafigyelek majd jobban, de akkor tényleg ez történt, mert 100% osan én sem voltam biztos benne<#eljen><#taps>

Csak sikerült nagynehezen a problémát megoldani!! Hogy az a.......<#vigyor5><#szomoru1>Végre Brazilia

t.h.: tárhely
Este volt, melegem volt, tele volt......<#szomoru1><#falbav><#email><#fejvakaras>

VMan
t.h.?

Most a változatosság kedvéért, nálam vannak gondok! A t.h.-en fentvan, és az istennek sem tudom megjeleníteni, de ha neked sikerült, lehet én feladom!!!!<#help><#boxer><#fejvakaras><#falbav><#falbav>