Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
(Bár lehet, hogy ti már olvastátok?😊)
Egyébként nem is a le, hanem a feltöltés az igazán idõigényes!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Van afelvételen András nyilatkozat is!
Nincs meg bárkinek valamilyen formában a Madeira, a GOG, ill. a Zaporizzsja elleni meccsekrõl video-összefoglaló és/vagy nyilatkozat játékosoktól/Németh Andrástól?
Off
Egyébként tervezem és szervezem, hogy itthon összeállítok egy WEB/FTP szervert jó nagy kapacitással (120 G😎 amit tudunk majd használni nagyobb adatmennyiségek csere-beréjére.
On
De van egy 4:3-as változat is!
Remélem mire kezdõdik a szezon, hozzájutok egy megfelelõ digi kártyához, és aki valamelyik meccset nemlátta, majd a fórumunkon megteheti! Tervezem 1-2 összeállítás elkészítését is!
Gábor igért Fradi összeállítást, remélem sikerül összehoznia!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Grave: Detti vendég a táborban, nem tudod?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
én valóban a Timis mai helyzetre gondoltam, ami végülis ennek a filmnek a beharangozója volt.
olyan mezekben voltak

én az SZT-s szedtem le mert kisebb P
Timi-rõl a budapest tévést néztem
Jó volt ez a film, csak még néztem volna kicsit! <#wink>#wink>
Néztem volna a meccset, de hát nem volt túl érdekes...
De azért megnéztem a Brazil túra összefoglalót és reményeim szerint fel is vettem.😊)
Tényleg a CSAPATNAK és a sport 1-nek megköszönte valaki ezt a kis összeállítást?
Most ébresztett Mse -smse... 😊))
Sajna nem nyaralók... csak fáradt vagyok a nettezéshez ... Meg a barátok és a család is idõnként számon kéri, hogy velük keveset foglalkozok....
A kisebbet leszedtem nem lehetett semmi felnyomni.
KÉrdés a nagyobb jobb-e.
innen letölthetõ a demo
nagyon jó csúszkán lehet húzni és közben látod az eredményt
ha valaki látja a teljest...........
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Megkérdezem, hogy így megfelel-e?
a color reductiont pedig 9-re
shaping-ot kihagytam rögtön a szivárvánnyal kezdtem
seprû majd a vektor és mentettem wmf-be ami olyan mint az alsó kép
nemtudom jó-e ez így, ha kell esetleg feltölthetem
ÓHHH bakker azon agyalok már 2-3 órája, hogy valami hiányzik. SG fórumot kell olvasnom, hogy rájöjjek<#pias>#pias>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A 2. félidõ nagyon sima volt és a végén 18-10-re nyertek a hazaiak. Rengeteg elkapkodott lövésünk és kihagyott ziccerünk volt, a technikai hibárkról nem is beszélve. Meg el is fáradtak a 2x20 perc végére. Lesz hova fejlõdni a SzuCsa tornáig, hogy megfeleljen a csapat a kívánalmaknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én meg s2-n épp most néztem meg ismét a brazil túrát<#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
Megfejtés van: Szûcs Gabi, de sztem. nem teljes a sor<#taps>#taps>
Nem hiszitek el, mit nézek éppen a Halas Tv-n?!?!?! Egy félelmetes iramú és szinvonalú SzuCsa kézilabda meccset! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
A halasi Kun Vitézek játszanak a Dunaferr SKC csapatával. Félidõben 8-5 a hazai pályán játszó halasiaknak. Nem rossz a játék, de azért van még mit fejlõdniük! <#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ami számomra érdekes volt és örültem is neki: nem úgy mûködött a dolog, hogy valaki másképp kezd bele az adott strófába és a többiek átveszik, hanem azonnal mindenki a Felvidékes változat "adta elõ". (feltehetõen nem elõször történhetett ez meg 😊
Csak attól tartok, pont ugyanannyi foganatja lesz, mint egy nagyjából ugyanabból az idõbõl származó másik jelszavunknak: "Borneo és Celebesz - Magyar volt és Magyar lesz!" 😞
t.h.: tárhely
Este volt, melegem volt, tele volt......<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#email>#email><#fejvakaras>#fejvakaras>