Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
:-)

egy kérdés

ki hova megy nyaralni?

nálunk a társaságból van akinek esküvõje van aki bútort vásárol esetleg családdal megy, így egyenlõre csak Veszprém van pedig minden évben szoktunk pár hétre tengerhez menni
kaloz174
Az mégsem 32! <#nyes>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Sok-sok boldogságot kívánok én is! <#wink><#vigyor2>
Ígérem, a koccintás is meglesz, még ma este, az egészségedre! <#pias><#pias>

Breki33
két nevem van

köszi
de hisz õ András <#vigyor>

Boldog Névnapot ofkóz 😊

Kaptam egy 2005. júniusi képes interjút Tápai Szabináról, számomra ismeretlen újságból, ha valakinek kell, elküldöm!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Köszönöm szépen
SomogyiG
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, én is hasonló jókat kivánok sok-sok bodzával?!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN IVÁNNAK!!! (Breki)

<#beka3><#beka3><#beka3><#hawaii><#hawaii><#pias><#pias><#vigyor><#vigyor>

Hege eto
A legtutibb a kezdés😊 Az a kántálás olyan mint egy okkult szertartás, utána meg robbannak. Nagyon átérezhetõ, hogy jönnek egyre jobban bele.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Mit mondhatnék?!?!?! Én se! De sztem ez a természetes! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
No igen, elég jól nyomták! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

hát én valahol épületen belül is hordom, mert olyan a világítás, hogy ha egy óránál többet töltök el az épületben, kifolyik a szemem 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Na az lenne a csúcs, ha épületen belül rajta lenne. Kicsit rocksztáros stílusban nyomná<#wow1><#eplus2>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Hát én se oda fókuszáltam😊)))))))))

akkor nézz be az indexen a Dunaferrfórumba, fog még tecceni pár kép 😄

Engem azért nem a napszemcsi dob fel ezen a képen!!!<#ejnye1><#ejnye1><#crazya><#vigyor><#hawaii><#nyes>
Remélem egyetértünk, kedves FÉRFITÁRSAIM!!!<#wink><#papakacsint><#eljen><#hawaii>

mert csak úgy nem látszik a félfejük, ha fenn a napszemcsi 😊

lsd Ivett napszemcsije 😊 Csúcs 😊

emil úton!

Hege eto
Szurkolásmentes idõkben egy kis csemege hozzáértõknek:

http://www.youtube.com/watch?v=beDg2Iy_mSQ

Na valahogy így kéne tolni, mindig minden meccsen<#wow3>

SomogyiG
Ehhez nõnek kell születni!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
a lakk miatt
Hege eto
Csak azt tudnám, hogy a nõk 80% a miért hordja a hajában a napszemüveget, mikor süt a nap. Inkább hunyorognak, de tartják a trendit<#eplus2><#guluszem1><#nevetes1>

Isthy
Gratulálok én is! <#eljen><#taps> Biztos vagyok benne, hogy Meli is jól szerepelt.

Azért a sok munka mellett jusson idõ egy kis kézis anyag befejezésére is! ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez a Hunyoriság már lassan a napsütéses Detti képek védjegye! ;-)))

Nincs komolyabb baj, biztos, hogy ott lesz az idénykezdetnél.

DUNAFERR FOREVER!!!

gratula, most aztán irány minden fellelhetõ kézisesemény 😊
ha valaki ott lesz Gyõrben a hétvégén, lõhetne pár képet az egykori veszprémi fenoménekrõl 😊 azok a régi szép idõk, Pásztor, Török, Igor, Éles, Só, Szatyi, Svajlen, Zsiga, Gulyás, Gyurka 😄

SomogyiG
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Ez is egy kis lépés az emberiség, de nagy lépés a Te életedben. Szintén gratulálok, és csatlakoznék Lucához! Addig tanulj, amig a lehetõségeid engedik. Aki egyszer abbahagyja, vért izzadva kezdi újra! (saját tapasztalat)

Duby
Köszönöm, nagyon rendesek vagytok. <#worship>
(Hú egy egyetem még most túl durva lenne. Sajnos melózni is muszály. 😞( )
...azér, hogy legyen egy kis kézis vonatkozása is a dolognak, tegnap Vincze Melusunk is a fõsulin vitézkedett, remélem õ is hasonló sikerrel <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Gratulálok!
Irány az egyetem! (Ne dolgozz, ha nem muszáj!)<#wink>
kaloz174
Szeretettel gartulálok!!! <#taps><#taps><#worship><#eljen>

Breki33
gratulálunk
Duby
Na visszatértem <#wave>
Államvizsga letudva, vége a fõsulinak. <#pias>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

izé 95 😊 már a sötétben nem látok és Hunyori <#vigyor>

Remélem tényleg nincs komolyabb baj,és szeptembertõl újra Detti-parádé lesz 😊

bocsi, a Index, Dunaferrtopicból való, KEK96 az elkövetõje 😊

A hunyori <#worship><#integet2>

😄

kaloz174
köszi!😊)

VMan
vasárnap 19 óra, hétfõ 20 óra.

belépés ingyenes.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Mikor is lesz az?😊

VMan
lehetett a balatonfüredi Magyar Fõiskolás Válogatott - Japán meccs is, én arra megyek 😊 már alig várom 😊)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Ezt az indexen olvastam:
"...Detti egyébként gyógytornásztól érkezett hozzánk, jól van és együtt kezdi az idényt a társakkal!" 😊)
(A Dunaferr kézinyár beszámolójából.)

kaloz174
A bajnokság ideje:
férfi: 2006. szeptember 10. – 2007. május 30.
nõi: 2006. szeptember 10. – 2007. május 26.

kaloz174

Breki33
Ezen a hétvégén (június 23-25.) öt gyõri helyszínen, valamint a gyõrújbaráti sportcsarnokban kerül sor a III. Masters Európa-bajnokságra.

Négy korcsoportban (a nõknél 33, illetve 43 év feletti, a férfiaknál +35 és +45 kategóriában) összesen 14 ország 45 csapata lép pályára.

A rendezvény kiváló hétvégi programot kínál a sportág kedvelõinek. A hazai színeket képviselõ 10 csapat révén olyan közelmúltbeli klasszisainknak szurkolhatunk ismét, mint például Kökény Bea, Pádár Ildikó vagy Iváncsik Mihály és Éles József. A Budapest Old Boys együttese a +45-ös korosztályban címvédõként lép pályára, miután a többek között Vass Károly és Kenyeres József nevével fémjelzett, Vass Sándor által edzett gárda aranyérmet szerzett spanyolországi Granollersben rendezett tavalyi kontinensviadalon.

A helyszínre látogatók a Masters Eb-vel párhuzamosan zajló Gyõri Nyár 2006 rendezvénysorozat gazdag kulturális kínálatából is válogathatnak. Emellett szombaton 10-21 óráig élõben Gyõrbõl szól a Petõfi Rádió, többek között közvetítésekkel a Masters Eb-rõl.

A vasárnap megrendezésre kerülõ döntõket pedig 10:45 és 15:15 óra között élõben közvetíti a Sport1 Televízió. Az ünnepélyes eredményhirdetésre vasárnap 15:00 órakor kerül sor a gyõri Magvassy Sportcsarnokban.
Breki33
ja megvan

Más sportágak mintájára az Európai Kézilabda Szövetség 2003 augusztusában rendezte meg elõször ezt a non-profit kézilabda eseményt az aktív játékot már befejezett sportolók és játékvezetõk számára, nem utolsó sorban a találkozás öröme és a „kézilabda-érzés” újra és újra átélése, kiterjesztése céljából.

Breki33
igen, de miaza masters?
kaloz174
III: Masters Kézilabda Európa-bajnokság
nõi- férfi döntõ mérkõzések
2006. 06.25. 10.45-15.15 óra Gyõr

Talán ez

kaloz174
III: Masters Kézilabda Európa-bajnokság
nõi- férfi döntõ mérkõzések
2006. 06.25. 10.45-15.15 óra Gyõr

Talán

Breki33
vmi kézilabdás dolgot láttam a sporton hírsetni azt hiszem vasárnapra

de csak a végét tudtam elkapni

tudja vki pontosan mirõl van szó?
kaloz174
Nálunk légkondi ugyan van, anélkül nehéz lenne elviselni a lapos tetõ alatt.
De, ha így halad a dolog, lehet, hogy átmegyek rövidgatyásba, és megfürdök a Balcsiban! 😊)

Találtam versenykiírást a Szövetség oldalán!😊)) Kellene szólni a csv-nek, hogy nemsokára bajnokság!!!😊)

A kép csak illusztráció!😊))

Isthy
Na ezt a strandos dolgot kihagyhattad volna...

Nem elég, hogy egész nap izzadásos melózás a munkahelyen (légkondi az nincs, pénzszûke van inkább helyette), az ebédlõnkbõl éppen a strandra látni. Gondolom nem kell ecsetelnem az ebéd közbeni érzéseinket... Noha tény, hogy azért üdítõ látvány is van és ez kicsit enyhíti a dolgot! <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Király ötlet ez a szerver dolog! <#eljen><#taps>

Igen, a sávszélességbõl sosem elég! Valóban lefelé még okés a dolog, de sajnos a szolgáltatók nem igazán támogatják a nagy feltöltési sávszélességet...

DUNAFERR FOREVER!!!