Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bármelyik klubot felkeresheted, és ott segítenek. Elmondják a kritériumokat!

És a Dunaferrnél mi a helyzet????????

Lassan nemlesz akit igazolni tudnának!!<#ejnye1><#schmoll2>
Hajjaj......

Andora
És nem tudjátok hol lehet jelentkezni ilyen utánpótlás szakosztályhoz?

kaloz174
Lehet, hogy még várnak ránk meglepetések átigazolási ügyekben?

Sztárokkal erõsít a nagy terveket szövõ Cornexi

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Andora
Éjjen!

kaloz174
Detti cs.k. hajókiránduláson volt:
<#hawaii><#wink>

kaloz174
Megjöttem. Látja, nem látja? Na látja!! Szóval a Dunaferrnél semmi változás. Bár, ha Jano okfejtését helyesnek találjuk, akkor még egészen érdekes dolgok is történhetnek. Mert tavaly tényleg történtek!😊
Igaz, az idén mindenki meglepõdne, ha hasonló horderejû bejelentések lennének. <#wow1>
Viszont: nekem, még egy alkalommal sem volt alkalmam a legtitokzatosabb csapatvezetõt látni, nem is beszélve arról, hogy esetleg kiállni véleményével a nyilvánosság elé. Az emlékezetes utolsó - bronz - meccsen sem villogott. (Nem tudok olyat, aki látta volna a csarnokban.) A tavaly ilyenkor tartott tájékoztatón még megmutatta magát. (szerepel a képe a tudósításban) Így már legalább tudom, ki az, akire annyira haragszom. Nagy boldogság, tudom <#boxer><#gun><#szomoru1>.

De legalább Piga bejelentkezett, hogy jön vissza! <#taps><#taps>

ps: mellesleg a Balaton elképesztõ. Így még nem emlékszem, hogy jártam volna, pedig már pár éve stradolok. Olyan meleg, hogy semmit nem hûsít, amikor megy befelé az ember lánya. Mellesleg: ahol tavaly bokáig is éppen ért, most derékmagasságú a víz.
De lángost csak olyan helyen vegyetek, amit ismertek!😊

Breki33
miket?

a nagystrandra gondolok ahol kanyarodik
a focipálya közelében
ez így elég tág fogalom 😊

Gombákat? 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Én szeretem az Almádi strandot

Meg a kürtõskalácsot
SomogyiG
Laluskát nem fogadjuk vissza!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
De csak azért, mert nem gondolsz a jövõre! 😊)) Most fûtesz agyba-fõbe, télire meg jön a sopánkodás, hogy mit csináljak, mert elfogyott a tüzelõ... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Jó tesztelést!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Én lassan már azon sem lepõdnék meg, ha visszalépnének az elsõ osztálytól. Valami tényleg nagyon nem frankó arrafelé.......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
+z😊

kaloz174
Megnéztem a Kohász-oldalt, de semmi hír, ezért elmentem víminõséget tesztelni! <#hawaii> <#nevetes1>
Gondolok rátok! <#wave>

holnaptól van szünet 😉

de nem pihenhetek (egy kis reklám 😊 -Már nem titok 😊)
Végre valami színvonalas 😊

remélem Almádiban a nagystrandon kikotorták idén a strand alját, mert utáltam eddig odajárni, elsüllyedtem mindig az iszapban 😞
Meg egyébként is ha Almádi, akkor csakis Neptun strand, ahol Csoki meg a többiek lábtengózik 😊) Megszûnt a mecdönci, szóval marad a 2 forint a meleg lángos, kikapott a Ferencváros 😄DD (bocsi- ez csak focira igaz 😊

A koliban nincs se hõmérõ, se légkondi, szóval néha kitárom a hûtõ ajtót hûtsön egy kicsit <#rolleyes><#nyes>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Jó idõ ez <#wink>
Csak itt Újvárosba egyre forrób a hangulat, ahogy az idõ telik, nevek, hírek meg sehol... <#kuss>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
http://www.youtube.com/watch?v=QtQAJH_JoXM

"Csak": Nálam nappal 30-33 között mozog éjjel 30..., most hajnalban is annyi van.

kaloz174
Balaton? Brr... Rövidgatyásoknak való! <#nyes> <#hawaii>
Egyébként szép tiszta és meleg a víze! <#wink>

SomogyiG
<#worship> Köszönöm, köszönöm! <#smile>

Bevallom, én nem vásárlója, hanem (néhány, elsõsorban kézilabdavonatkozású cikk) olvasója vagyok. Van egy szurkolótársunk, aki rendszeresen ellát bennünket ezen a téren (beszkennelt és mailban elküldött formában...)
Igérem, amint megkapom, azonnal közkinccsé teszem.
A meleg ellen én légkondícionálóval védekezem... Csak nagyon rossz kiszálni az autóból!
Különben most szünet van, tessék bemenekülni a meleg elõl a Balaton vizébe. Nincs is olyan messze Tõled, ha jól belegondolok. Tihany és Almádi most remek fürdõzõhely lehet, hiszen szép tiszta a víz, és nem is sekély (e kéj) <#smile>

Egyébként itt nálam a "gépteremben" 27,2 fok meleg van, de mindjárt átszököm a nappaliba, mert ott 25-öt tart a pillanatnyilag legkedveltebb háztartási eszközöm.

😊
szép megfejtés 😊

szoktad venni a 100% Fradit? Mert ha igen, akkor oszd meg velünk a kézis cikket 😊 (Hátha írnak valamit Helirõl 😊 )

meleg van, nagyon nagyon <#help>

SomogyiG
Bevallom, saját kútfõbõl csak az évre mertem volna fogadni. Nagy segítség volt, hogy Uhraková még nem játszott, ugyanis Õ a következõ szezonban érkezett... Az is támpont volt, hogy Kirsner Era viszont már játszott.

kaloz174
Gratulálok! <#worship> Nem csalódtam! <#wink>

SomogyiG
2001. szeptember 19. (szerda) Hódmezõvásárhely-FTC 23:34

kaloz174
Én úgy láttam, 2001!😊 De jó régen, az biztos.

VMan
gyertek kézimanagerkedni, még kb. 10 kiadó hely van magyaroknak 😊
úgy láttam Stilo és Stanley már ott vannak 😊

Handball Mania

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hege eto
2002/2003

kaloz174
Tizenegy gólnyira a legjobbaktól

Kérem a szakértõi vélemnyeket, mikori a hír keltezése!<#nevetes1><#vigyor2>

Isthy
Már ketten vagyunk! Én sem vágom! :-)))

Valszeg akartam valamit írni a képekkel kapcsolatban azután meg elfelejtettem, hogy választ írok. Ki kell még pihenni a hétvégét nincs mese! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sziasztok. Hogy kicsit kitöltsem az ubiszezont, keresgéltem régebbi cuccokat a neten.
Ezt is most találtam.

VMan
bár azt én sem vágom Isthy miért az én hozzászólásomra reagálta ezt 😊)

VMan

Breki33
köszönöm
Breki33
házasságkötése?
Isthy
Mivel hétvégén nem voltam, így most egyrészt gratulálok Görbének a díjhoz, másrészt pedig sok boldogságot kívánok neki házasságkötése alkalmából!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Részemrõl a nyaralás Kárpátalján lesz (az ukrán részen, õsi magyar földön) helyiek vendéglátásával. Tengerparti nyaralás nincs betervezve, bár lehet lesz egy rövid leugrásunk majd Ljubljanából Koperbe szeptemberben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom! Kicsit ugyan megkésve, mivel nem voltam itthon, de Boldog Névnapot Breki!

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan

kaloz174

kaloz174
Az nagyon jó lenne, már annál is inkább, mert aztán Kökééket már én sem láttam, meg a fiúkat sem igazán.
Ismétlésnek meg nem látom nyomát a mûsorban.

ha valaki felvette, ne tartsa vissza 😄
KÖSZI 😊

kaloz174
Hatalmas gratuláció, minden elismerésem a LESZ VIGASZ csapatának!
Szép volt csajok!!!<#worship><#worship><#worship>

kaloz174
Remélem, mindenki éppen a körmét rágva figyeli a nagy derbit a Sport1-en!
Végre kézi - nem is akármilyen - a TV-ben! <#taps><#worship><#taps>

SomogyiG
Az idei évet - a tavalyi mintájára - valószínûleg kihagyjuk, de régebben többször nekiindultunk last minute akcióval távolabbi országoknak. (pár fotó a galériámban található is ezekrõl) Igaz, ezek nem nyaralások, hanem inkább kultúrális jellegû körutak voltak.
Viszont ha érdekel valakit Tunézia, Egyiptom vagy Jordánia, akkor néhány infóval tudok segíteni.

Breki33
én külföldi tengerre gondolok

nincs kiadó szobátok? P
kaloz174
Akkor nézzük:
- Szemi Siófokon csinál kapusiskolát!😊
- Lesz a válogatott torna,
- Lesz az Emléktorna,
- A tengerpart meg itt van 300 m-re!😊) (Mindjárt el is indulunk végigjárni!😊)