Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan nemlesz akit igazolni tudnának!!<#ejnye1>#ejnye1><#schmoll2>#schmoll2>
Hajjaj......
Sztárokkal erõsít a nagy terveket szövõ Cornexi
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
<#hawaii>#hawaii><#wink>#wink>

Igaz, az idén mindenki meglepõdne, ha hasonló horderejû bejelentések lennének. <#wow1>#wow1>
Viszont: nekem, még egy alkalommal sem volt alkalmam a legtitokzatosabb csapatvezetõt látni, nem is beszélve arról, hogy esetleg kiállni véleményével a nyilvánosság elé. Az emlékezetes utolsó - bronz - meccsen sem villogott. (Nem tudok olyat, aki látta volna a csarnokban.) A tavaly ilyenkor tartott tájékoztatón még megmutatta magát. (szerepel a képe a tudósításban) Így már legalább tudom, ki az, akire annyira haragszom. Nagy boldogság, tudom <#boxer>#boxer><#gun>#gun><#szomoru1>#szomoru1>.
De legalább Piga bejelentkezett, hogy jön vissza! <#taps>#taps><#taps>#taps>
ps: mellesleg a Balaton elképesztõ. Így még nem emlékszem, hogy jártam volna, pedig már pár éve stradolok. Olyan meleg, hogy semmit nem hûsít, amikor megy befelé az ember lánya. Mellesleg: ahol tavaly bokáig is éppen ért, most derékmagasságú a víz.
De lángost csak olyan helyen vegyetek, amit ismertek!😊
Gombákat? 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Gondolok rátok! <#wave>#wave>
de nem pihenhetek (egy kis reklám 😊 -Már nem titok 😊)
Végre valami színvonalas 😊
remélem Almádiban a nagystrandon kikotorták idén a strand alját, mert utáltam eddig odajárni, elsüllyedtem mindig az iszapban 😞
Meg egyébként is ha Almádi, akkor csakis Neptun strand, ahol Csoki meg a többiek lábtengózik 😊) Megszûnt a mecdönci, szóval marad a 2 forint a meleg lángos, kikapott a Ferencváros 😄DD (bocsi- ez csak focira igaz 😊
A koliban nincs se hõmérõ, se légkondi, szóval néha kitárom a hûtõ ajtót hûtsön egy kicsit <#rolleyes>#rolleyes><#nyes>#nyes>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Csak itt Újvárosba egyre forrób a hangulat, ahogy az idõ telik, nevek, hírek meg sehol... <#kuss>#kuss>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Egyébként szép tiszta és meleg a víze! <#wink>#wink>
Bevallom, én nem vásárlója, hanem (néhány, elsõsorban kézilabdavonatkozású cikk) olvasója vagyok. Van egy szurkolótársunk, aki rendszeresen ellát bennünket ezen a téren (beszkennelt és mailban elküldött formában...)
Igérem, amint megkapom, azonnal közkinccsé teszem.
A meleg ellen én légkondícionálóval védekezem... Csak nagyon rossz kiszálni az autóból!
Különben most szünet van, tessék bemenekülni a meleg elõl a Balaton vizébe. Nincs is olyan messze Tõled, ha jól belegondolok. Tihany és Almádi most remek fürdõzõhely lehet, hiszen szép tiszta a víz, és nem is sekély (e kéj) <#smile>#smile>
Egyébként itt nálam a "gépteremben" 27,2 fok meleg van, de mindjárt átszököm a nappaliba, mert ott 25-öt tart a pillanatnyilag legkedveltebb háztartási eszközöm.
szép megfejtés 😊
szoktad venni a 100% Fradit? Mert ha igen, akkor oszd meg velünk a kézis cikket 😊 (Hátha írnak valamit Helirõl 😊 )
meleg van, nagyon nagyon <#help>#help>
úgy láttam Stilo és Stanley már ott vannak 😊
Handball Mania
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Kérem a szakértõi vélemnyeket, mikori a hír keltezése!<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
Valszeg akartam valamit írni a képekkel kapcsolatban azután meg elfelejtettem, hogy választ írok. Ki kell még pihenni a hétvégét nincs mese! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezt is most találtam.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ismétlésnek meg nem látom nyomát a mûsorban.
KÖSZI 😊
Szép volt csajok!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Végre kézi - nem is akármilyen - a TV-ben! <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
Viszont ha érdekel valakit Tunézia, Egyiptom vagy Jordánia, akkor néhány infóval tudok segíteni.