Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok sikert!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Négy új játékos Vásárhelyen
2006.07.01. 12:42
Egy balszélsõvel, egy jobbszélsõvel és két beállóssal kötött szerzõdést a Hódmezõvásárhelyi NKC nõikézilabda-csapata. Kiss Szilárd együttese július 10-én, hétfõn kezdi meg a felkészülést az új évadra.
A klub hivatalos honlapjának információja szerint a balszélsõ poszton az 1986-os születésû Szepesi Ivett mutatkozhat be, aki a Dunaferr NK csapatából érkezett, s hároméves szerzõdést kötött a klubbal.
Jobbszélre érkezik az 1988-as születésû Földes Kata, aki 1 évig kölcsönjátékosként ölti magára a vásárhelyi mezt, nevelõegyesülete a Gyõri Graboplast ETO KC.
A megüresedett beállós posztra jelentkezik a 24 éves Fülöp Andrea (Szeged KKSE) és a 18 esztendõs Reiner Szabina (Gyõr), elõbbivel kétéves szerzõdést kötött a HNKC, míg utóbbi 1 évig kölcsönjátékosként ölti magára a vásárhelyi mezt.
handball.hu
Már értem, hogy Sziszibá miért választotta Vásárhelyt, hiszen az a csapat is "tele" van Dunaújvárosból és Gyõrbõl érkezõ játékosokkal. <#nyes>#nyes>
Csakhogy eddig nem volt divat a keze alá kerülõ játékosoknál, hogy visszakerüljenek a korábbi egyesületükhöz. És most...? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Brazil átlövõvel erõsít a Cornexi
2006.07.01. 12:43
A Cornexi-Alcoa-HSB Holding nõikézilabda-csapata július 4-én, nyilvános edzésen mutatja be a szurkolóknak az újonnan igazolt játékosokkal kiegészült 2006/2007-es keretét. Információink szerint a csapat három légióssal és Szrnka Hortenziával erõsödik.
Alaposan átalakított csapattal vág neki a következõ idénynek a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nõikézilabda-csapata. A bajnokságban 5. helyen végzõ, Magyar Kupa-bronzérmes együttesbõl Lõw Andrea, Brigovácz Nikolett, Kiss Olívia, Vámos Boglárka és Szabó Valéria távozik, Csernus Krisztina pedig befejezi a pályafutását.
Az érkezõk kilétét egyelõre titokzatos homály fedi, információink szerint a Nürnbergbõl távozó válogatott átlövõ, Szrnka Hortenzia az egyik érkezõ. Az osztrák Hypo Niederösterreich honlapján megjelent az is, hogy a brazil Adriana Lima (Alexandra Do Nascimento testvére) egyéves szerzõdést kötött a fehérvári klubbal.
A hírek szerint a sérült Sugár Tímea pótlására és majdani tehermentesítésére egy szerb válogatott kapus is érkezik, míg beállós posztra (Csernus és Szabó kiválásával ugyanis nem maradt játékosa a Cornexinek erre a posztra) egy cseh válogatott érkezik.
A legfrissebb cseh keretben Petra Válová (Buducnost Monet Podgorica), Jana Simerská (Le Havre), Jana Spíchalová (Olomouc), Martina Marcisová (Olomouc) és Pavla Nevarilová (Sport Slokov Veselí) szerepel, minden bizonnyal közülük kerül ki az új légiós.
handball.hu
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Én valószinûsíteném az utóbbit - biztos azért nem vagyok benne - hiszen az átigazolási szezon lejártáig (szinte) bármelyik csapatnévsor változhat.
2006-07-01
Az NB I-es csapatoknak a következõ évadra június 30-ig kellett nevezniük.
A határidõ lejártáig nem érkezett meg az MKSZ-be nõknél a Hódmezõvásárhely és a Békéscsaba, férfiaknál a Nyíregyházi KSE és a Gyöngyösi FKK jelentkezése."
Ezek szerint pl. a Kohász már nevezett! <#taps>#taps> Csak az a kérdés, kiket? <#conf>#conf>
A Békéscsabáról jut eszembe: vajon mi lehet Bohus Beával?? (Na és Pálffy Zsuzsival?!?)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"Felakasztotta magát egy japán szurkoló Tajvanon, mert az ország válogatottja egyetlen mérkõzést sem nyert a világbajnokságon.
A 60 éves Yoshio Takanashi nagyszüleinél nyaralva nézte a vb meccseit, ott talált rá felakasztva vasárnap délután a felesége. Búcsúlevelében elárulta, hogy tettének oka a válogatott gyenge szereplése volt.
Forrás: nb1.hu"
Én kb. akkor mehetek nyugdíjba. Ez még OK! De hány évesek a nagyszülõk???? <#csodalk>#csodalk>
On
A szmájlik remélem kifejezik a véleményemet!!!!!!!
Bocs ha nagyon vulgáris voltam!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
fotózol?
Kellene Fanniról kép,majd írok emilt 😄D
én is megyek jövõhéten fodrászhoz 😄
Nem rossz egy kicsit, hogy ennyire közel vannak egymáshoz?
DUNAFERR FOREVER!!!
bp-i vagy? Fradinak is lesz majd idénnyitója július tizenvalahanyadikán.
Aztán lehet, hogy ott köt ki Pálinger.:-))
No hunyorítás, just Napszemüveg 😄DD Sunshine, Buli, Detti 😄DD
Ennél már csak a 3. szebb nap ÁM 😄D
Július 4-én sms közvetítés a Cori edzésérõl, akartok? kis videókat is küldjek? 😄DDD
Ha a Dunaferr legalább a 2005-06 -os szintet nyújtja, akkor a Cornexit a mostani szezonban sem várom a felsõházi rájátszásba.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!