Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
<#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Szia! Én nem szolgálhatok ugyan neked konkrét információval, de talán szerencsés lenne, ha felkeresnéd az MKSZ oldalát, ahol biztosan találsz olyan információt, ami segítségedre lehet. <#wink>

Sok sikert!

szerintem doomark infója volt, aki beírta kb. 1,5 hete a handball.hu Cornexis nyilvános edzéses cikkjéhez az egyik hozzászólásában, ezután a Cori fórumra talán V-Man belinkelte a fényképet, majd jött ez a handball.hu-s cikk...ennyi idõbe telt cikket írni belõle, és a különbözõ fórumokról összeszedni a dolgokat 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Ehhez képest:

Négy új játékos Vásárhelyen
2006.07.01. 12:42
Egy balszélsõvel, egy jobbszélsõvel és két beállóssal kötött szerzõdést a Hódmezõvásárhelyi NKC nõikézilabda-csapata. Kiss Szilárd együttese július 10-én, hétfõn kezdi meg a felkészülést az új évadra.
A klub hivatalos honlapjának információja szerint a balszélsõ poszton az 1986-os születésû Szepesi Ivett mutatkozhat be, aki a Dunaferr NK csapatából érkezett, s hároméves szerzõdést kötött a klubbal.
Jobbszélre érkezik az 1988-as születésû Földes Kata, aki 1 évig kölcsönjátékosként ölti magára a vásárhelyi mezt, nevelõegyesülete a Gyõri Graboplast ETO KC.
A megüresedett beállós posztra jelentkezik a 24 éves Fülöp Andrea (Szeged KKSE) és a 18 esztendõs Reiner Szabina (Gyõr), elõbbivel kétéves szerzõdést kötött a HNKC, míg utóbbi 1 évig kölcsönjátékosként ölti magára a vásárhelyi mezt.
handball.hu

Már értem, hogy Sziszibá miért választotta Vásárhelyt, hiszen az a csapat is "tele" van Dunaújvárosból és Gyõrbõl érkezõ játékosokkal. <#nyes>
Csakhogy eddig nem volt divat a keze alá kerülõ játékosoknál, hogy visszakerüljenek a korábbi egyesületükhöz. És most...? <#fejvakaras>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
A handball.hu is Tõled szerzi az infókat? <#vigyor5>

Brazil átlövõvel erõsít a Cornexi
2006.07.01. 12:43
A Cornexi-Alcoa-HSB Holding nõikézilabda-csapata július 4-én, nyilvános edzésen mutatja be a szurkolóknak az újonnan igazolt játékosokkal kiegészült 2006/2007-es keretét. Információink szerint a csapat három légióssal és Szrnka Hortenziával erõsödik.
Alaposan átalakított csapattal vág neki a következõ idénynek a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nõikézilabda-csapata. A bajnokságban 5. helyen végzõ, Magyar Kupa-bronzérmes együttesbõl Lõw Andrea, Brigovácz Nikolett, Kiss Olívia, Vámos Boglárka és Szabó Valéria távozik, Csernus Krisztina pedig befejezi a pályafutását.
Az érkezõk kilétét egyelõre titokzatos homály fedi, információink szerint a Nürnbergbõl távozó válogatott átlövõ, Szrnka Hortenzia az egyik érkezõ. Az osztrák Hypo Niederösterreich honlapján megjelent az is, hogy a brazil Adriana Lima (Alexandra Do Nascimento testvére) egyéves szerzõdést kötött a fehérvári klubbal.
A hírek szerint a sérült Sugár Tímea pótlására és majdani tehermentesítésére egy szerb válogatott kapus is érkezik, míg beállós posztra (Csernus és Szabó kiválásával ugyanis nem maradt játékosa a Cornexinek erre a posztra) egy cseh válogatott érkezik.
A legfrissebb cseh keretben Petra Válová (Buducnost Monet Podgorica), Jana Simerská (Le Havre), Jana Spíchalová (Olomouc), Martina Marcisová (Olomouc) és Pavla Nevarilová (Sport Slokov Veselí) szerepel, minden bizonnyal közülük kerül ki az új légiós.

handball.hu

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
A nevezés a játékoskeret megadását is jelenti, vagy csak az indulási szándékot?

Én valószinûsíteném az utóbbit - biztos azért nem vagyok benne - hiszen az átigazolási szezon lejártáig (szinte) bármelyik csapatnévsor változhat.

Andora
Nem tudjátok valamelyik Pesti kéziseknél lehet jelenkezni utánpótláshoz?

kaloz174
"Kézilabda, NB I: késnek a nevezések
2006-07-01

Az NB I-es csapatoknak a következõ évadra június 30-ig kellett nevezniük.

A határidõ lejártáig nem érkezett meg az MKSZ-be nõknél a Hódmezõvásárhely és a Békéscsaba, férfiaknál a Nyíregyházi KSE és a Gyöngyösi FKK jelentkezése."

Ezek szerint pl. a Kohász már nevezett! <#taps> Csak az a kérdés, kiket? <#conf>
A Békéscsabáról jut eszembe: vajon mi lehet Bohus Beával?? (Na és Pálffy Zsuzsival?!?)

Andora
Ez érdekes.
Szerintem az az ember hülye volt.

SomogyiG
Ez is off

"Felakasztotta magát egy japán szurkoló Tajvanon, mert az ország válogatottja egyetlen mérkõzést sem nyert a világbajnokságon.
A 60 éves Yoshio Takanashi nagyszüleinél nyaralva nézte a vb meccseit, ott talált rá felakasztva vasárnap délután a felesége. Búcsúlevelében elárulta, hogy tettének oka a válogatott gyenge szereplése volt.
Forrás: nb1.hu"

Én kb. akkor mehetek nyugdíjba. Ez még OK! De hány évesek a nagyszülõk???? <#csodalk>

On

SomogyiG
Nem normális, DE: szavazzunk mi is rájuk, meg be kéne valahogy Széchenyit és Rákóczit, meg Deákot is protezsálni. Milyen jó lenne Õket Bukarest fõterén látni!!! <#nyes><#nyes><#nyes>

<#help><#help><#help><#gunyos1><#gunyos1><#mf1><#falbav><#falbav><#levele>

A szmájlik remélem kifejezik a véleményemet!!!!!!!

Bocs ha nagyon vulgáris voltam!!

bocs, nem szoktam ennyire OFF-ot, de NOOOOOOOOOOORMÁÁÁÁÁLIS? <#violent>

idióták

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nekem is😊)))))))

VMan
jah, bár a jobbik obim szervízben rostokoll, sõt a legkisebb is, úgytûnik nem szeretnek ezek velem dolgozni 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

naná , körülnézek kicsit...:d
fotózol?
Kellene Fanniról kép,majd írok emilt 😄D

nekem tetszik 😄
én is megyek jövõhéten fodrászhoz 😄

de, de régen megbeszéltük, hogy külön aji jár érte, szóval ebbõl szempontból nem gáz, ünnepelni meg igazából nem szoktam, semmi buli meg ilyenek, szóval mindegy 😊

Isthy
Hehe! Arra kiváncsi lennék! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dettinek igencsak nyárias a frizuja.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, de július 3. mellett július 5. is szép nap ÁM! 😄D

Nem rossz egy kicsit, hogy ennyire közel vannak egymáshoz?

DUNAFERR FOREVER!!!

Andora
BP meletti.

VMan
hát igen, a Cornexi csarnok nem nagyon szokott eljönni Fehérvárról 😊

bp-i vagy? Fradinak is lesz majd idénnyitója július tizenvalahanyadikán.

Andora
Amugy köszi!

Andora
Székesfehérváron van de kár :S

VMan
ITT minden kérdésedre választ kapsz.

Andora
És Mikor lesz, hol?

Andora
Ja, ingyenes?

VMan
Cornexi csarnokba az idénnyitóra.

VMan
akkor reggel biztos ismételték de már késõ az is 😞

Andora
Hova?

Breki33
A Sport1-en tegnap este
VMan
hol volt? én sem láttam.

VMan
Te is jössz? 😊

Andora
Én nem.

Én nem.
Breki33
Láttátok a tegnapi Sugi riportot?

Szrnka, és a brazil Lima Do Nascimento.
Aztán lehet, hogy ott köt ki Pálinger.:-))

No hunyorítás, just Napszemüveg 😄DD Sunshine, Buli, Detti 😄DD

na meg, született júl. 4én 😊
Ennél már csak a 3. szebb nap ÁM 😄D

ááá, a kedvenc Hunyorim 😊))) thx 😊

Július 4-én sms közvetítés a Cori edzésérõl, akartok? kis videókat is küldjek? 😄DDD

Tényleg!!! <#wow1><#smile><#papakacsint><#hawaii>

Bezony!!

SomogyiG
Tekintettel arra, hogy a - szerintem - leglényegesebb ponton nem változtattak, igy konzervál(t)ják a rossz beidegzõdéseket. Ebbõl ismét csak füst lesz, ami sokak szemét fogja csipni, (és még jó sokba is fog kerülni) de a láng szerény véleményem szerint ismét elmarad...
Ha a Dunaferr legalább a 2005-06 -os szintet nyújtja, akkor a Cornexit a mostani szezonban sem várom a felsõházi rájátszásba.

Isthy
Egyszer majd csak kiderül vagy beborul...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tervekbõl meg "sztárigazolásokból" sosem volt hiány, azután valahogy mégsem lett nagy lángja a dolgoknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem szürkeség az, hanem sztem a Balaton tele vitorlásokkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért ez nem igazán tükrözi a valós viszonyokat, mivel az EB-k kimaradtak belõle (jó tudom azokat az EHF rendezi). Azokkal együtt kicsit másképp festhetne a kép.

DUNAFERR FOREVER!!!

Andora
Ok. És hol,hogyan?

Miez a nagy szürkeség??