Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
nem tudom, azt gondolnám megsérült, de minden nap írják a 0 gólosok közé, de már kapuralövése sincs, mint a második napon, amikor öt kaput nem találó lövése volt...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
király, szerezz nekem egy sajtós/fotós belépõt 😄

azon gondolkodom, hogy a Komjádi a Margitszigeten van szerintem, és akkor oda a népligettõl eljutok 2-es vilivel, asszem 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Csak azért, mert ha ott játszunk, akkor oda nehézkes lesz eljutni 😞

Ha megvannak a csoportmeccsek utána melyik városba mennek tovább a csapatok, és mitõl függ, hogy ki hová?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Pest közlekedés ügyben majd valszeg SZT tud neked legjobban segíteni.

Skövde Göteborgtól kb. 120-140 km-re ÉK-re Stockholm felé található, a Vanern és a Vattern tó között.

DUNAFERR FOREVER!!!

off:

Holnap megyek Pestre, lehet önkéntes leszek az Úszó EB-n, valaki mondja meg hogy jutok el a Komjádi uszodához, lécci 😊

on:

Jobb lenne ha mi játszanák Malmöben, mert oda olcsóbb a repjegy, kár hogy mi nem válaszhatunk 😞
Skövde merre van?

Isthy
Nekem az egyik ismerõsöm szintén István és december 25-én született, szépen belehúzott...
De ügyesen megoldotta a dolgot, mert a névnapját augusztus 20-án tartja ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Este meglátjuk mi válik valóra belõle.

Nem tudom lehet-e valahol követni, de én itt figyelni fogok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A vártnál talán szorosabbnak tûnik a végeredmény alapján, de a lényeg a gyõzelem. Gratula a csajoknak!!! <#taps>

Most már csak a litvánokat kell legyõzni és jöhet a meccs az aranyért.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
A szüleidenek! De Neked???!!! Három egymástól független ünnep és egy ajándék?!?!?!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Hasonló cipõben járok én is és remélem, hogy úgy alakulnak :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Viszont hová lett Laluska?

Ahogy Soós Vikit figyelem, nem lesz(tt) ez rossz csere számunkra! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

jah, karácsonykor születtem volna, és Évának kereszteltek volna 😄 Az ám az igazi élvezethalmozás 😄D

SomogyiG
Mse!

Névnapod alkalmából (is) gratulálok, de most már azért kezd sok lenni a jóból. Habár ha jól belegondolok, én is közel jártam ehhez, anno kishíján Vendel lettem 😞((. Most örülj, hogy nem karácsonykor születtél!!! 😉

egy kis kívánságlista Németh Andrástól 😊

VMan
Kamper 10
Sopronyi 6
Balogh 6
Tápai 4
Vincze 3
Rácz 1
Sütõ 1
Szabó 1
Soós 1
Valovics 1

Olcsa nagyon belelendült 😊

VMan
06-07-2006

HUN - JPN

34 - 32

ez is meg van 😊

Hege eto
Én elhiszem, hogy franciák, mert ezeknek a játékosoknak a szüleik dédszüleik a gyarmatokon kapáltak. Nem pikk-pakk lettek honosítva.Kb. annyira franciák, mint pl: Kovacsicz Móni Magyar. De a Te és a Francia logika alapján Lulu, Hangya, az egész Zilah Brassó,Kolozsvár magyar. Persze ez sajnos nem igaz, pedig az lehetne. Henrynak, Makelelének kb. ennyi a köze a franciákhoz.
Sõt továbbvive a gondolatot, ezek a tetves franciák, azért csinálták trianont, hogy ne a Magyar nõi kézilabda uralkodjon a világon 80 év múlva<#mf1><#mf2><#nezze>
Ráb.sztak a sompolygásra, mert ki fogunk velük tolni. Mindent megnyerünk elõlük, és vidáman énekeljük majd:
NINCSEN HANGOTOK!<#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>NINCSEN HANGOTOK!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Én mondjuk utálom a franci válogatottat, reméltem kiesnek pillanatok alatt, de ebben mondjuk nincs igazad. Majd adok linket, ahol megnézheted mennyire franciák azok akiket te hirtelen honosítottnak hiszel. Meg fogsz lepõdni, nem korántsem kirívó a többi csapat közül.
Ettõl még menjenek a p.csába😊)))))

VMan
Olcsa 9 gólt szórt a cseheknek! <#taps>

további gólszerzõink:
Sopronyi 6
Vincze 3
Soós 3
Rácz 2
Balogh 2
Sütõ 1
Szabó 1
Õri 1

Hege eto
Gondolhatod, hogy én se. Ez egy afrikai csapat. Ez még nem is fájna, hiszen szorítottam Drogbáéknak, Ghánának, csak így hogy franciának van kikiálltva, több mint ciki, egyenesen undorító.
Kb az ha a Slagelse minden tagjának adnánk Magyar állampolgárságot és megnyernék a köv. világversenyeket.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Forza Italy

Megmondtuk :-)
VMan
kínomban már két meccs óta az olaszoknak szurkolok (majd) én is, pedig finoman szólva nem kedvelem õket. nem az én szám íze szerint alakult ez a vb...
de sebaj, ha a kézilabdatornák úgy alakulnak 😊
a fõiskolás vb még lehet kedvemre való pl.

Hungary - Czech Republic 28:23 (11:11)
Final against Poland and Hungary is getting closer and closer. After win against Czech Republic they are leading (Poland has one match less). After first half it seemed it is going to a hard game for Hungarians. But they were too strong for Czech's. Like yesterday Hungary thanks to tough defense and good efficacy won this game 28:23.

Isthy
Ha jól emlékszem ma este lesz Stockholmban az EB sorsolása. Nem tudja valaki, hogy valahol lehet majd figyelemmel kísérni az eseményeket?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem ugrálok örömömben, mivel finoman szólva sem vagyok francia rajongó. A döntõben sem nekik fogok szurkolni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A döntõben férfivonalon remélem megismétlõdik az Australien Open meccse! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha esküvõre kerül a sor, akkor ugye számíthatunk meghívóra? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Én szomorú vagyok😞

kaloz174
Végszóra és virág helyett, hogy én se maradjak le! <#nyes><#vigyor2>
Sok boldogságot kívánok! (Kár, hogy tegnap nem mondtad! Ittunk volna egy másik kör ingyen bodzát! <#pias><#nevetes1>)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Marco 😄

köszi mindenkinek a névnapi köszöntést is, ígérem több ünnepem nem lesz mostanában 😄
hacsak egy esküvõ nem 😄DD

Isthy
Naná, hogy nézem! Szerencsére még van is kiknek szurkolnom mindkét vonalon!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem Jucusnak lesz igaza. A forma meg most még nem annyira fontos.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy!

Nézed a wimbledoni tenisz meccseket????
Hurrá franciák jutottak a döntõbe!!!
Jó kis meccs lesz vasárnap<#circling>
MSE!
Sok Boldog Névnapot Kívánok!!<#wave>
Jucus szerint játszani fog,de én egykicsit tartok tõle, hogy nem lesz jóformában. Mivel, hogy lassan több mint féléve nem játszik.<#szomoru2>
Isthy
Nincs mese, be kell húzni mindkettõt és akkor játszhatnak az aranyért.

Mindent bele! Hajrá csajok!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
holnap délben Japán, felkészülési meccseken Füreden kétszer vertük õket.
aztán szombaton ötkor Litvánia van még hátra az elsõ körben.

Isthy
A végére kicsit leeresztettek a csajok és 28-23 lett a vége.

Grat az újabb gyõzelemhez! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
27-23

VMan
26-20

VMan
helyes, 22-14 😊

Isthy
Szted mi volt a hozzászólásomban a leordítás? <#conf>

Egyszerûen leírtam a linket, ahol megy az eredménykövetés.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy tûnik kezdünk magunkra találni, 20-13-ra elhúztunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Andora
Jó, de azért adhatják valahol azért kérdeztem nem kell leordítani.

VMan
pedig tegnap a nem túl nagy különbségû gyõzelem ellenére is azt írták egyértelmû gyõzelmet arattunk a szerbek ellen. úgytûnik egy jó, egy rossz meccs váltásban játszanak a lányok 😞

"Relaxed and smiling Hungarians didn’t give their opponents any chances."

Isthy
Sajnos tényleg küzdünk...

Ezeket a cseheket a lengyelek 13 góllal verték meg tegnap.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Itt megy a szokásos eredménykövetés.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
11-11 a szünet.

Andora: ott ahol eddig, a vb honlapján:
http://www.handball2006.awf.gda.pl/index.php