Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem sok, szvsz.
A szállásról még nem tudok mit mondani, mert azt még nem találtam, de írtam az egyik ismerõsömnek, akinek barátai Malmöben laknak, hogy mivel õk értenek svédül, derítsenek már fel nekem vmi diákszállást Göteborgban, és Stockholmban 😊
Remélem rajta lesznek.
A jegyárak sem annyira vészesek, a hivatalos oldalon megtalálhatóak.
Lécci gyûjtsél, akarom hogy gyere 😊)))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(meglátom mennyire tudok ügyeskedni, ha be tudok csempészni vkit, szívesen megteszem 😊)
elvileg 20-tól akkreditálódok 😊
De valóban, az úszó számok 1-tõl lesznek 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A leginkább érdekes hír az, hogy a Loki leigazolt két korábbi debreceni játékost, akik így most visszatérnek pályafutásuk kiindulópontjához. A dán elsõligás Team Esbjergtõl érkezett Benyáts Beatrix, aki már nyolc alkalommal szerepelt a felnõtt válogatottban is. Benya a jobbátlövõ posztján fogja riogatni az ellenfeleket. A másik új lány szintén ismert a cívisvárosi szurkolók elõtt. A Cornexitõl igazoltuk le Szabó Valériát, aki beálló poszton szokott szerepelni. Vali jelenleg Gdanskban tartózkodik a fõiskolás vb-n, ahol a magyar válogatott tagja. A két újoncot holnap mutatjuk be olvasóinknak.
A már említett hétfõ reggeli randevún még nem lesz ott az az öt DVSC-játékos, aki Lengyelországból majd csak aznap este tér haza. Kiri, Mesi, Sopi, Fiki és Vali. Bizonyára sokan hiányolják a felsorolásból Soós Vikit. Õ máshol folytatja tovább pályafutását. A hírek szerint a Fradiban. A Loki 17 fõt számláló keretébõl (Benyáts, Caltiková, Csáki, Karnik Sz., Király, Kiss É., Kovács A., Latakaité, Madai, Orbán, Rácz, Sopronyi, Stuparicová, Sütõ E., Szabó V., Szûcs G., Vorozscova) szintén hiányozni fog Kereki Edina és Kolsofszki Noémi. A DVSC legutóbbi csapatkapitánya és kapusa is egy másik egyesület alkalmazottjai lesznek. Dragana Stanisic már korábban hazautazott.
Fontos hír a szurkolóknak, hogy a szerda délutáni edzés (17.00 óra, Hódos) nyilvános lesz, amire szeretettel várjuk a fotózni vágyó fanatikusokat. Egy közönségtalálkozót szervezünk erre a napra, amin reményeink szerint sok drukker vesz majd részt. A lányok aláírására vadászók már készíthetik pennáikat, pólóikat.
Nos akkor nézzük, hogyan alakul a csajok felkészülési menetrendje! Az elsõ héten felvezetõ edzések, orvosi vizsgálatok, felmérések várnak a csapatra. Július 17-tõl egy héten át Mezõkövesden és Bogácson edzõtáborozik a Bíró-alakulat. Ezután Békéscsabán lesz két felkészülési mérkõzésünk egy nap alatt. 28-án délelõtt tízkor a Vác, majd pedig délután négytõl a helyiek ellen mérjük le tudásunkat. Innen Marosvásárhelyre utaznak Csákiék, ahol két napot fog tölteni a DVSC.
Augusztus 2-án és 3-án két edzõmeccsen látjuk vendégül a Kiskunhalas együttesét a Hódosban. Egy héttel késõbb (10-én és 11-én) rendezik meg Halason a 20.Pikó Kupát, amelyen tavaly harmadik lett a Loki. Idén a bajnoki bronzérmes Dunaferr és a Hódmezõvásárhely lesz a két másik résztvevõ. Az elsõ napon este héttõl a helyiekkel mérkõzünk meg, majd másnap reggel kilenckor a vásárhelyiek következnek, délután négykor pedig az újvárosiak.
A Virágkarnevál elõtti két napon (aug. 18-19.) Derecskével közösen rendezünk egy nyolc együttest felvonultató felkészülési tornát. A résztvevõk: DVSC, Mihalovce (SVK), Kolozsvár (ROM), Gyõri Audi ETO KC (Debrecen), illetve Derecske, Vasas, Békéscsaba, Nagybánya (ROM) (Derecske). A csoportmeccsek után augusztus 19-én a Hódosban lesznek a helyosztók. A Loki az elsõ napon 11-tõl a Mihalovcéval csap össze, majd délután öttõl a magyar bajnok gyõriek lesznek soron. Szombaton kilenctõl a Kolozsvárral zárjuk a csoportküzdelmeket. A helyosztók 13.45-tõl kezdõdnek.
A 21-én kezdõdõ héten megint Ukrajnában vizitál a Loki. Tavaly megnyertük a Zaporozsje által rendezett nemzetközi tornát. Idén is nagy bravúr lenne ez. Az esemény résztvevõi lesznek még a Krasznodár (RUS), a Volgográd (RUS), az Artasz (GR) és várhatóan a Valcea (ROM) együttesei.
Hazatérésünk után jön a csemege! Szeptember elsõ hétvégéjén (másodikán és harmadikán)visszatérünk a horvátországi Kaproncára. A helyiek meghívtak minket arra a szupertornára, ahol a Loki mellett indul még a Cornexi, a Gyõr, a BL-második Krim Mercator Ljubljana és az osztrák Hypo NO gárdája. Nem semmi kis felhozatal! A torna a nagysikerû edzõnek, Josip Samarzijának állít emléket. A DVSC itt a hazaiakkal és a nyolcszoros BL-elsõ Hypoval lesz egy csoportban.
Ezután pedig jöhetnek az utolsó finomítások, hiszen várhatóan szeptember 10-én kezdõdik a bajnokság!
07-07-2006
CZE - LIT
28 - 28
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ha emlékeim nem csalnak a Slagelse és a Skopje volt beígérve.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
most így fest a mezõny:
Podravka, Krim, Hypo, Gyõr, Loki és Cori.
emlékeim szerint a két utóbbi helyett Slagelse és Podgorica volt beígérve!
(az info a Cornexi fórumról származik)
Game between Hungary and Japan was a real battle. Both teams were playing very concentrated because the prize was a match for the championship title. The score was almost all the time around a draw. The difference of goals was not bigger than 3. Japanese could win this game, but 3 minutes before the final whistle Hiroko Irimagawa received 2 minutes suspension. When the score was 29:29 and everything possible. It had a huge influence on the rest of the game. Tired Japanese couldn't play properly in defense. Hungarians took full advantage an scored three times in a row and there was no time to catch them. Japan similarly to Lithuania and Chinese Taipei has got 4 points. They have to win against Poland if they want to think about medal.
Legalábbis az a 80, akikre szereltek helyzetjelzõt! (450 indult!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mentek esetleg Svédbe? Én inkább a jövõ évi vb-t tervezem. Bár Franciaország sem tartozik a legolcsóbb országok közé :-))
(ezt csak Isthynek írtam, a 2-es villamosra, csak nem nyomtam a válaszra 😊)
megnéztem már a térképen 😊
(én szeretek gyalogolni, így mi a pesti hídfõtõl mindig gyalog mentünk be a Margit- szigetre)
Komjádi: A népligettõl metróval a Ferenc krt-ig, onnan a Margit híd budai hídfõig 4-6-os villamossal, majd leszállsz, és jobbra tartva a dunaparton kis sétával eléred az uszodát! Egy parkos részen sétálsz az Árpád híd irányába!
3ból kettõ, akit el akart kerülni NA 😞
Asszem a csoportmeccseket kihagyom, nekem nem kell ennyi utazás 😞
Hajrá magyarok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Skövde
Ungern
Serbien & Montenegro
Österrike
Makedonien
Grupp B
Göteborg
Norge
Tyskland
Slovenien
Polen
Grupp C
Stockholm
Ryssland
Ukraina
Kroatien
Sverige
Grupp D
Malmö
Danmark
Spanien
Frankrike
Holland
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ráadásul a norvégok ágára, nem a dánokéra.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Meg biztos van valami mûsor is elõtte meg közben is, ilyenkor szokott felhajtás lenni rendesen.
DUNAFERR FOREVER!!!
erre azt írták írja, de egyelõre semmi. meg a Te linkeden sincs semmi, lehet még nem sorsolnak csak dumálnak 😊
De SZT biztos jobban el tud majd igazítani.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem majd a sorsolás után okosabbak leszünk a továbbiakról. Lassan el is kezdik, mindjárt 19 óra.
DUNAFERR FOREVER!!!