Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem van köztük néhány ami Stanleynek igencsak elnyerte a tetszését! <#wink>#wink><#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Illusztráció a beszámolóhoz, V-man jóvoltából!😊) Köszi!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Naná, hogy neked kell! Fel kell készülni az új szakmádra! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem a nemsokára kezdõdõ 4. meccsen begyûjtik a 3. gyõzelmet és megmarad az arany begyûjtésének esélye.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az jó lesz már nagyon, hogy láthatjuk õt. Kérdés, hogy a válogatott kapujában vagy csak "civilben"...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
IDE feltettem a Cornexi tegnapi edzésén és az azt követõ szurkolói ankéton készült képeimet.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
azt hittem én leszek az elsõ
Boldog szülinapot Mesi
Azt hiszem augusztus 15-tõl megyek veszprémbe :-)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nekem kell? 😊
Hát elég uncsi volt az edzés, a kihangosítás pocsék volt, így igazából csak az utánalévõ szurkolói ankéton derült ki az új játékosokról ki kicsoda 😊
A brazil hölgy nem érkezett meg, a állítólag a focivb miatt nincs repjegy Braziliából Európába, mindenki azt hitte dagiék döntõsök lesznek 😄DD
13án jön 😊 Õ lesz a jobbátlövõ Korgyuk mellett!
De találkoztunk Deli Ritával, és a tündéri kislányával, aki állítólag nagy balkezes lövõ lesz, már elõszerzõdést ajánlottam neki 😄
A szurkolói összeröffenés jó volt, eltekintve "kedvenc Józsink" arcoskodásától :fuck:
Inkább vicces mint informatív volt , sajnos Fanninak és Edinának korán le kellett lépnie, de Sonate vitte a pálmát - nem is tudtam hogy ennyire tudok németül 😊
V-Man fotózott, szóval követelem a képeket 😊 Fõleg Fannisakat, láttam kattintottál bõven 😊
na hát nagyjából ennyi 😊 jah, Kicsi helyett BB az új csk!
Susu elsántikált az edzésen, nem látszik rajta hogy napozott 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Írtam neked levelet a privátban.
GRATULA CSAJOK!!!!!
Magyarország-Szerbia-Montenegró 28-24 (14-11)
Góllövõink: Sopronyi 7, Kamper 6, Vincze 5, Soós 4, Balogh B. 3, Sütõ 1, Szabó V. 1, Valovics 1/1 gól. A meccsen pályára lépett Rácz Emese és Király Annamária is.
Holnap este hétkor a csehekkel csapunk össze
Érdemes lesz megnézni!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Válasz 'Mse' üzenetére (#26606)
<#vigyor3>#vigyor3>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ha annyit voltál Pesten, miért nem futottunk össze?
Egyébként nekem Gin azt mondta, hogy a Pannon kupán már ott lesz. Remélem ez azóta sem változott és láthatjuk végre õt!
Most is csak pár hétig itthon leszek, majd csak ha minden igaz megpróbálok elmenni a Pannon-kupára. Remélem Ginnie is játszani fog, mert már nagyon hiányzik!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!<#vigyor2>#vigyor2>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

na már megérte véleményezni a kézilabdát , még sosem köszöntöttek ennyien eccerre, nyilvánosan 😄DD