Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andora
Adják valahol?

Isthy
Elég szorosan alakul a meccs, 10-8 ide.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
küzdünk a csehekkel, 8-7 most

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Ha esetleg valaki még nem tudná: Magyarország a világ legjobbja

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
5-3-ra vezetnek a csajok a csehek ellen

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a képeket! <#worship>

Sztem van köztük néhány ami Stanleynek igencsak elnyerte a tetszését! <#wink><#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nézd csak meg, milyen jó kép! 😊)

Illusztráció a beszámolóhoz, V-man jóvoltából!😊) Köszi!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Csatlakozván a jókívánságodhoz:

BOLDOG NÉVNAPOT MSE!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót!

Naná, hogy neked kell! Fel kell készülni az új szakmádra! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat a csajoknak! <#eljen><#taps>
Remélem a nemsokára kezdõdõ 4. meccsen begyûjtik a 3. gyõzelmet és megmarad az arany begyûjtésének esélye.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony Csucsu egy utazó nagykövet! ;-)))

Az jó lesz már nagyon, hogy láthatjuk õt. Kérdés, hogy a válogatott kapujában vagy csak "civilben"...

DUNAFERR FOREVER!!!

Andora
Ja, köszi!

Hege eto
Boldog Névnapot Mse!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Köszi V-Man a képeket
Ment a válasz privátban :-)
VMan
photoshop cs2

IDE feltettem a Cornexi tegnapi edzésén és az azt követõ szurkolói ankéton készült képeimet.

Andora
Köszi!

Andora
Boldog Névnapot!

Breki33
mivel operálsz?
Breki33
nemér reggeli elõtt

azt hittem én leszek az elsõ

Boldog szülinapot Mesi

Azt hiszem augusztus 15-tõl megyek veszprémbe :-)
köszi 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A SZÜLINAP UTÁN MA, BOLDOG NÉVNAPOT MSE!!!

VMan
igyexek, a piros-szemeket már leoperáltam 😊)

Na mizu, senki nem ír semmit a mai Cornexi edzésrõl?
Nekem kell? 😊

Hát elég uncsi volt az edzés, a kihangosítás pocsék volt, így igazából csak az utánalévõ szurkolói ankéton derült ki az új játékosokról ki kicsoda 😊
A brazil hölgy nem érkezett meg, a állítólag a focivb miatt nincs repjegy Braziliából Európába, mindenki azt hitte dagiék döntõsök lesznek 😄DD
13án jön 😊 Õ lesz a jobbátlövõ Korgyuk mellett!

De találkoztunk Deli Ritával, és a tündéri kislányával, aki állítólag nagy balkezes lövõ lesz, már elõszerzõdést ajánlottam neki 😄

A szurkolói összeröffenés jó volt, eltekintve "kedvenc Józsink" arcoskodásától :fuck:

Inkább vicces mint informatív volt , sajnos Fanninak és Edinának korán le kellett lépnie, de Sonate vitte a pálmát - nem is tudtam hogy ennyire tudok németül 😊
V-Man fotózott, szóval követelem a képeket 😊 Fõleg Fannisakat, láttam kattintottál bõven 😊

na hát nagyjából ennyi 😊 jah, Kicsi helyett BB az új csk!

Susu elsántikált az edzésen, nem látszik rajta hogy napozott 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Úgy legyen, hogy ott láthassuk Ginniet<#circling><#nevetes1>
Írtam neked levelet a privátban.
Brazilok lemondták (szerintem tartanak a hazai pályától <#crazya><#nyes>), dél-korea jön helyettük!! (majd megint kapnak, mint a VB-n)

Remélem több botlásuk nemlesz a lányoknak, és meg sem állnak az aranyig!!!

GRATULA CSAJOK!!!!!

VMan
Korea?? úgy tudtam a brazilok jönnek 😞

Augusztus 17-19

Hajrá Italiano!!!
Harmadik mérkõzésén második gyõzelmét aratta a magyar fõiskolás válogatott a vb-n.

Magyarország-Szerbia-Montenegró 28-24 (14-11)
Góllövõink: Sopronyi 7, Kamper 6, Vincze 5, Soós 4, Balogh B. 3, Sütõ 1, Szabó V. 1, Valovics 1/1 gól. A meccsen pályára lépett Rácz Emese és Király Annamária is.
Holnap este hétkor a csehekkel csapunk össze
De bizonyám!;-))))

Andora
Mikor lesz?

Azért a Pannon-kupára nem gyenge csapatokat hívtak (szerencsére), Az orosz, szlovák, dél-korea, és természetesen a Mi lányaink!!
Érdemes lesz megnézni!!!!!

Nakérem, lehet tervezni a meccslátogatásokat!!!!!!!

VMan

Breki33
minket is éltessen
Duby
hopp, azt elfelejtettem, hogy az elõzõ:
Válasz 'Mse' üzenetére (#26606)

<#vigyor3>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Isten éltessen! <#wave>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Andora
Én is Boldog Szûletésnapot Kívánok MSE!

köszi mindenkinek 😊

Csucsu ezt tudjuk, hogy mindig utazgatsz :-))
Ha annyit voltál Pesten, miért nem futottunk össze?
Egyébként nekem Gin azt mondta, hogy a Pannon kupán már ott lesz. Remélem ez azóta sem változott és láthatjuk végre õt!
Breki33
nekem szülinap? P
Sajnos nem tudtam gép közelben lenni, mert örökké úton voltam. "Merre jártam?": például átugrottam pár napra Ukrajnában, Szlovákiában, de legfõképpen Pesten "kirándulgattam"<#wink><#papakacsint>.
Most is csak pár hétig itthon leszek, majd csak ha minden igaz megpróbálok elmenni a Pannon-kupára. Remélem Ginnie is játszani fog, mert már nagyon hiányzik!!!
Hege eto
Boldog szülinapot, Brekinek is!😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

MSE!
BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!<#vigyor2>
SomogyiG
Egy kicsit ugyan megkésve én is csatlakoznék topictársaimhoz, és szintén nagyon boldog szülinapot kivánok MSE!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Mit nem látok!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MSE!!

VMan
akkor mégegy, bsz! 😊

jujj de jó 😄
na már megérte véleményezni a kézilabdát , még sosem köszöntöttek ennyien eccerre, nyilvánosan 😄DD