Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon kiváncsi leszek a Makóra, hogy miként fog játszani a szezonban!

Hege eto
Köszi nem kérünk belõle<#nyes>CSAK A KÉZILABDA!<#taps><#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Kivételesen beszéljünk kicsit a fiúkról is! <#nevetes1><#vigyor2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! <#wink>
Annyi különbséggel, hogy "Csak a Kohász"!!! <#taps><#worship><#eljen>

SomogyiG
Bocsi, de ez a fórum a kézilabdáról szól, azonbelül is leginkább a nõi "ágazat"-ról. Arról nem is beszélve, hogy a MAGYAR nõi kézilabdáról!!! Ezért a magam részérõl maradok "itthon", s továbbra is a Fradi és a Magyar Válogatott kézilabdás lányainak szurkolok!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Athletic  Bilbo
ez nem az a fórum. Különben sem szereti itt senki a meccsesztert 😊)

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

kaloz174
Ketten - egy régi képen! <#whatever>

Andora
Boldog szûlinapot Detti!

AKKOR, BOLDOG SZÜLINAPOT DETTINEK!!!!

kaloz174
Dettinek ma van a szülinapja! <#vigyor2>

Végül is: az edzések sem kezdõdtek el! Hova az az nagy rohanás! (Szõ a takács!😊 De lehet, hogy még elötte mosni kell.)

Szia!
Érzem a szavaidban az iróniát, de csak kiszivárogtatnak már valami pozitiv információt!!

Dettinek miértis jár a gratula?

kaloz174
Szia SzT!
Miért nem elég neked (sem), hogy már elküldték a nevezést? <#eplus2><#nyes> Szép teljesítmény, nem? <#conf><#boxer>
Magyarország sztárcsapata - ami az eredményeket illeti!! <#falbav>

Ettõl függetlenül sok boldogságot Dettinek!<#eljen><#integet2><#pias>

A cikket elovasva, a Fradi mentalítás, nekem továbbrais szimpatikus!!
Remélem az Újvárosnál is összekapják magukat!!!

VMan
a dvsckezilabda.hu szerint a szurkolók nyertek 2-0ra, úgyhogy nem tudom mit nézett az ismerõsöm, bár van rá elképzelésem 😊))

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Már olvastam, sajnos a távozókról az én #26877 számú beírásom hitelesebb... 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Duby
Hát rólunk remélem most már akkor kijön végre valami hivatalos.
(...de legalább egy olyan mondás lenne, hogy nyugi gyerekek, ekkor és ekkor sajtótájékoztató, vagy akármilyen esemény keretében akkor lelebbentjük a fátylat, de itt még ez se. Semmi. <#shakehead>)
Na mindegy, nem fokozom még én is, majd lesz valahogy.
A hírek szerint az egyik számomra nagyon szimpatikus játékos érkezett, remélem Adri tényleg jön és nagyon sokat fog fejlõdni és sokáig nagyon eredményes lesz nálunk.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Megelõztél <#wink> épp most akartam belinkelni.
Marha jó ez, hogy ilyen eredmények után is marad a közöny, támogató és lóvé óne. <#shakehead>
Mi kell itt még?

kaloz174
Ma a Sport a Fradiról ír:

Íme!

Ha következetes, a Dunaferr jön soron. (De mit fog írni??)

SomogyiG
Nálatok még mindig semmi?

Nálunk - úgy tûnik - véglegessé vált a felnõtt keret, ami a klubon kívüli mozgásokkal az alábbiakban módosult:

Elmenõk:

Horváth Mónika => Makó
Kamper Olívia => Vasas
Laluska Eszter => Dunaferr
Németh Zsófia => Makó
Valovics Nóra => Kiskunhalas

Érkezõk:

Smidéliusz Júlia <= Gyõr
Soós Viktória <= Debrecen
Zácsiková Szandra <= Vác

(azt hiszem, egy kivétellel már minden változás ismert volt)

Még páran csatlakoznak az ifibõl, konkrétumok késõbb...

Duby
Hát ez azért nem semmi <#eljen><#taps><#worship>

...de belegondolok, hogy hol vagyunk mi ettõl Újvárosban <#rinya><#shakehead><#levele>

VMan
na, egy debreceni ismerõs már hazaért errõl az eseményrõl, kispályás focimeccsen a debreceni kézislányok 2-1 arányban legyõzték a szurkolókat. a szabályok nem voltak túlságosan szigorúak, a lányoknál idõnként tízen is pályára léphettek egyidõben, míg a szurkolóknál hét volt a max. 😊)

VMan
nemsokára kezdõdik a Loki-ankét (1 óra múlva).
arra is ment valaki innen? 😊
Lõw Andrea is a Debrecennel készül, azt nem tudom, hogy le is igazolták vagy csak próbajáték a hosszú sérülése után...

Andora
Mér?

Andora
😄

Hege eto
Erre mit mondjunk mi??????????? Igazad van.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Hú de gáz a zöld-fehér rövid nadrág<#wow1><#vigyor2><#eplus2>

<#wow1><#falbav><#falbav><#falbav><#nezze><#nyes><#vigyor><#zavart1><#vigyor>

SomogyiG
A Zöld-Fehér színösszeállítás ellen nem lenne kifogásom, de a feliratok valahogy nem stimmelnek...

SomogyiG
Ez is off, de másként... (Elsõsorban nõi hölgy topiclakók figyelmébe!)

Recept:

Veszünk 30 zacskó ropit. Bazinagy fazékban vízzel felengedjük, hogy ellepje, majd egy órán át forraljuk. Ekkor a ropit leszurjük, a lé vissza a fazékba, ropi a kukába, arra már nem lesz szükség.
A lébe belehajítunk egy darab egy kiló körüli polipot. Ezt másfél órán át lassú tuzön fozzük, majd tésztaszurovel óvatosan kiemeljük a fazékból és egy tálra helyezzük.
Ízlésesen eligazítjuk a karokat és kész is a polipropilén.

Andora
Szerintem a focizásra gondolt.😄

Isthy
Hát igen, az a sárga szponzoros trikómez tényleg furcsa Bokin, nem ilyenben szokott edzeni ;-)))

Komolyra fordítva a szót, valóban elég meredek Bokit zöld-fehérben látni...
De nincs mit tenni így alakult :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A Sport írása

Egy számomra megszokhatatlan kép.

kaloz174
Ezüstös lányok!

"Gdansk- Egy második és egy hetedik helyezéssel zárta a kézilabdázók fõiskolai világbajnokságának idei küzdelmeit - Dunaferr játékosokat is a soraiban tudó - nõi és férfi válogatottunk...."

kaloz174
Természetesen. <#wink> De attól még nem egy kellemes dolog (max. mazochistáknak), ha feltétlenül hasznos és szükséges is!<#smile>

Duby
Egy kicsit vébéoffolok akkor már énis.
(...nem semmi verziók olvashatók itt Materazzi aranyköpésére <#eljen>, behaltam teljesen.)
Olvasható egyébként az NS-en is egy teljes vébéértékelés. Persze NS szinten <#wow3>. Az azért poénos, mikor leszólják a közvetítést, és az rtl-es kommentátorokat, mikor közben õk tök ugyanez, csak újságban.
Végülis hosszú VB volt ez. Sokminden történt. Szerintem mindannyian többre számítottunk, de a mai modern foci már nagyon különbözik az igazi emlékezetes szép játékra lehetõséget adó állapottól. Nem mintha minimálisan is jártas lennék a régebbi stílusokban, csak a 96-os EB óta nézem nagy figyelemmel a futballt, a sportot. Én 98-ból és a 2000-es EB-rõl még nem, de az ezeket követõ világversenyekrõl folyamatosan az tûnik fel, hogy a nagy sztárok, az igazán emlékezetes, legendás pillanatokat produkálni tudó ászok az idény végén kezdõdõ nagy eseményen csupán árnyékai önmaguknak, képtelenek a szezonban tapasztalt bravúroskodásra, inkább csak alibire telik. Ez egyre inkább érzékelhetõ.
A másik nagy és egyre növekvõ probléma a bíráskodás, ez az egész bíróküldõ-kiválasztó rendszer. A nevet szerzett jó bírók menekülnek, mert nem védik meg õket, sorra kapják a halálos fenyegetéseket, persze, hogy lelépnek. Ezek a noname tapasztalatlan jv-k meg képtelenek normálisan levezetni nagy meccseket. Errõl a vb-rõl egyébként nem egy elsimert bíró maradt le a kiválasztási rendszer furcsasága miatt, hogy egyik partjelzõje nem tudta teljesíteni az egyik fizikai tesztet. Rengeteget lehetne rágódni ezeken is.
Nekem tíz éve a legszimpatikusabb focit a hollandok játszották. Ez a csapat azonban már nem a De Boer-os, Overmarsos, Bergkampos, Seedorfos, Kluivertes társulat. A csoportmeccsek alatt szépen játszottak, rájuk jellemzõen jól használták a széleket, de a portugál meccs után megharagudtam rájuk.
A legnagyobb hiányérzet talán az, hogy nem lehet nagy egyéniségeket hozzákötni ehhez a VB-hez, nem lehet majd jellegzetes gólra, cselre, történésre emlékezni. Volt egy mezõny, amibõl nem nagyon lógott ki senki, mindenki csinálta az iparosmunkát, de nincsenek olyanok, akik bevésõdnek a Németország 2006 kapcsán.

Szerintem meg ezt:
Tudom mit tettél tavaly nyáron!

:-)
Hege eto
Az 1982 es VB francia csapatával még én is szimpatizáltam, moindjuk akkor bárkivel, csak ne szoci országok közül legyen

Hege eto
Sztem meg ezt:
Sose leszel a foci "Görbéje"<#mf2><#mf1>

még egy utolsó off a témával kapcsolatban:

zizu vs. marco 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Bár azt mondtam nem offolok tovább, de: ezzel a francia válogatottal még én is tudtam valamennyire rokonszenvezni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy idõ után biztos az lenne belõle! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
A '98-as és a 2000-es válogatottjuk a játékvezetõk válogatottja volt, sem tudásban sem képességekben nem tudták azt, amit Platiniék. Viszont fizikai erõben és "brutalitásban" kétségtelenül jobbak a mostaniak. Az, hogy Platiniék nem lettek világbajnokok nem jelenti azt, hogy gyengébbek voltak ennél a mostani, javarészt honosított társaságnál. Azt se felejtsük el, hogy ugyanez - 1998-ban és 2000-ben csodaválogatottnak kikiáltott - csapat esett ki 4 éve az elsõ körben rugott gól nélkül... Nem hiszem, hogy van még olyan számottevõ válogatott, aki erre képes lett volna valaha is...

Breki33
Platini féle csapatról meg ezt írtam pár napja a Juve topicban egy srácnak aki szerint a 98-as minden idõk legjobb vállogatottja.

"hát õszinténszólva nem tetszik P

Nem nagyon szeretjük a franciákat, de a 84-es csapatuk feledhetetlen

Itt egy video Platini-rõl Juve gólokkal
klikk

Maga Zidane nyilatkozta, még Juvésként, hogy õ sohase lesz akkora játékos mint Platini

Platini legnagyobb sikerei
Európa-bajnok: 1984
VB-3.: 1986
VB-4.: 1982
BEK-gyõztes: 1985
KEK-gyõztes: 1984
Európai Szuperkupa-gyõztes: 1984
Interkontinentális Kupa-gyõztes: 1985
Francia bajnok: 1981
Olasz bajnok: 1984, 1986
Olasz Kupa-gyõztes: 1983
Olasz gólkirály: 1983, 1984, 1985
Aranylabdás: 1983, 1984, 1985
EB-gólkirály: 1984

Legtöbb válogatott gól Michel Platini : 41

És Olasz származású !!!

Aki látta ezt a csapatot
Franciaország: Bats - Battiston (Amoros, 73.), Bossis, Domergue - Fernandez, Le Roux, Tigana, Giresse, Platini - Lacombe (Genghini, 80.), Bellone

Illetve középpályáját játszani azt tudja, hogy a 98-as csapat pusztán iparosok gyülekezete hozzájuk képest.

Persze aki nem látta õket annak lehet a legjobb csapat, de minden idõk egyik legjobb válogatottja túlzás szerintem.

Fõleg ugye most, hogy az Aranycsapat nyert az ezirányû szavazáson."
Breki33
Hihatetlen mennyire egy véleményen vagyunk ebben.

Annyi, hogy azon a meccsen Ronaldo lerúgásakor meg kellett fogni a játékot.
De nem akarok itt mélyebben belemenni.
SomogyiG
A portugál fotballt én is dicsérni szoktam, de ezen a VB-n ebbõl keveset láttattak! Amit a hollandok ellen mûveltek, az egyszerûen undorító! Ezt egyébként egyértelmûen a játékvezetés (és a FIFA meg az UEFA) hibájának tudom be, mert kiválóan meg lehet fogni mindjárt a mérkõzés elején, mint ahogy már jópárszor volt is rá példa!!!
Az azért erõs túlzás, hogy Materazzi aljasságban túltenne a francia válogatotton... Van ott jópár olyan "játékos", akik egyenként is felveszik vele a versenyt ezen a téren - Viereira, Henry, Wiltord, Gallas, Barthez, meg még szerintem találhatnánk köztük egypárat, ha jobban körülnéznénk. A Platini által fémjelzett francia fotball sajnos már a múltté, akkor még kedveltem õket...

Breki33
szerintem azt mondta

"Tesem olvasod az SG kézifórumát"

Mikor dühében hátrafordult még odavágta neki:
Lõjjön neked cundert a Görbe.

Ezt már nem tudta kontrollálni.
Hege eto
Egy kis OFF:

Hege eto
Hát látod nem

Hege eto
Biztos mennek. Az én esetem még képlékeny