Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül akkor is azt mondom, nem szép amit tett, de túl kellene már lépni rajta ...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
B: megmutatja nekik a fenekét
C: kit érdekel
😄DDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Elkezdtem gondolkodni: adva van egy csapat 2, azaz kettõ átlövõvel. Mindegyik jobbkezes. Az egyik 27 éves, és mindig ballövõt játszott. A másik 20 éves, és rendszerint jobblövõt játszott korábban.
Szerintetek ki lesz a jöbblövõ?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Majd meglátjuk, mindenesetre teljesen más játékra és stílusra készülhetünk, mint a közelmúltban Újvárosban. Most aztán kiderül, hogy milyen fából faragták Kovács Pétert. Lesz mit alkotni.
Én személy szerint jobban örülök szép reményû fiatal játékosoknak, mint nagy nevû ásznak, csak mostmár maradjunk együtt sokáig, és sikerüljön elõre lépni...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Már csak egy kérdés fúrja az oldalam:
Jokka vajon, hogy fogja feldolgozni a két szláv nyelvû külföldit?<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes><#worship>#worship><#nezze>#nezze>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
tehát nincs balkezes lövõnk? 😞 mondtam én hogy Lala fog ott játszani 😞
azért köszi az infót, remélem nem sokára újabb jóhírrel tudsz szolgálni 😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Tehát senki új a tudottakhoz képest, ez így elég kevésnek tûnik 😞(
...hogy tudok örülni bármiféle hírnek, Te jó ég, de hiányzott már! <#vigyor2>#vigyor2>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Gratulálnék az U20-s, korosztályos nõi kosárlabda Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett a Székely Norbert által dirigált magyar válogatottnak !
És természetesen az ÖTTUSA. EURÓPA-BAJNOKSÁG-n aranyakat és helyezéseket szerzõ ÖTTUSÁZÓINKNAK <#worship>#worship><#taps>#taps><#szeret>#szeret>
Nem tudom mi lesz.
Szóval baj nem volt vele 😄DD
egyelõre no válasz 😞 megpróbálom a másik "fõnökömnél"!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Az a baj, hogy pár percig még tudni fogom, azután ismét téveszteni fogom... Azt hiszem jobb lesz, ha megmaradok a "Piga" megnevezés mellett...
A tartalommal egyébként mi a probléma?
netán rosszul emlékszek és nem erre a hétre ígérted? mingyán hétfõ lesz újra 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
PIGNICZKI KRISZTINA!!!!
itt leellenõrizheted 😄
2006. 07. 14
A Németh András vezette Magyar Nõi Kézilabda Válogatott 2006. július 27-én (csütörtök) délután Marcaliba látogat. 16-17 óráig közönségtalálkozót szervezünk, melyen közös fotózásra, dedikálásra nyílik lehetõség a Marcali Városi Gyógyfürdõ és Szabadidõközpontban.
Sok szeretettel várunk Mindenkit!
(www.marcali.hu)
"Öttusa-Eb: Vörös Zsuzsa aranyérmes
A magyar versenyzõnek valóban elõnyt jelentett a hazai pálya: magabiztosan gyûjtötte be az elsõséget a budakalászi kontinensviadal hagyományos nõi versenyében.
Vörös Zsuzsa öt másodperccel a második helyen álló brit Spence elõtt kezdte meg a futást, és az utolsó számban már nem is engedte ki a kezébõl a vezetést. "
<#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
ITT?
Lovász Zsuzsi és Nagy Ivett feltámadásában én már nem bízom, de ne legyen igazam.
(Ivett még talán, de ha továbbra is ennyire sérülékeny lesz, akkor évente 2 évet esik vissza...) Pignitzkynek kell vagy fél év, mire utoléri önmagát. A többiek az új edzõ miatt (új/más szisztéma, új mentalitás) most kell, hogy csapattá formálódjanak, ez jópár pontjába kerülhet a Dunaferrnek.
Lehet, hogy rosszul tudom, de a szerb átlövõ is jobbkezes? Akkor most ki lesz a jobblövõ!?
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
mindenesetre egy Hoffmann/Radulescu - Lovász, Laluska, Õri/Pigniczki, Borbás, Ferling, Vincze/Nagy kezdõ nem hangzik annyira rosszul, de minõségi és rutinos csere csak az irányító és a balszélsõ poszton lesz.
Erre viszont sosem reagál senki - nem úgy, mint más kluboknál - így tul.képpen nem tudunk semmit tenni.
(Nem adják jelét a csapatvezetésnél, hogy érdekli õket a közönség. Boki esete szomorú példa volt erre. Hiába volt mellette a közvélemény - helyben és országosan egyaránt, ez nem hatotta meg az illetékeseket.)
Annyit csak, amennyit a szurkoló, függetlenül a körülményektõl megtehet: kiáll a csapatért, drukkol és reménykedik a szebb jövõben.
- A Cornexi sokat erõsödött, (ellenben gyengült is, hogy az edzõ maradt)
- szerintem mi legalább olyanok leszünk, mint tavaly, de inkább erõsebbek,
- az ETO szintén erõsödött,
- a Debrecen legalább olyan erõs, mint volt, de inkább erõsebb
Ti viszont látványosan gyengültetek, s még csapatot is kell építeni...
De miután elég sok infó bizonyult hamisnak, v. tévesnek, ezért mindenki óvatos.
"Õri Adrienn a Dunaferr NK , Tóth és Kékesi az SSV Brixen játékosa
Dátum: 2006. július 08. szombat, 22:57 Szerzõ: Steve
A nyári átigazolási idõszakban újabb - a Med-Sport Menedzserirodához tartozó - játékosok szerzõdésérõl tájékoztatta honlapunkat Szörnyi Attila sportmenedzser .
Õri Adrienn a Vasas volt irányítója két évre a Dunaferr NK együtteséhez írt alá , míg Tóth József és Kékesi Szabolcs a dél-tiroli Brixen csapatát erõsíti a következõ bajnoki évtõl .
Laluska Eszter szerzõdtetése után immáron Õri Adrienn is Kovács Péter vezetõedzõ rendelkezésére áll a Dunaferr keretében . A 25 éves Õrit a szintén frissen szerzõdtetett mester a belsõ posztokon veszi számításba a Duna partiak alakuló csapatában . Szintén Dunaújvárosból származó hír , hogy egy szerb átlövõvel is tárgyal a Dunaferr NK (aki a továbbfejlõdés reményében jönne az erõs magyar bajnokságba játszani , mert célja a svédországi VB-re való kijutás) és várhatóan 48 órán belül el is dõl az átigazolás sorsa ."
De semmi sem hivatalos, semmi sem biztos.
Jövõ héten kezdõdnek az edzések. Akkor biztosan minden kiderül. De olyan nagy meglepetések nem lehetnek. Már majdnem minden tiszta így is.
Jó esetben mindenki tudomásul veszi, hogy ez egy átmeneti idõszak. Kovács Péter is, ha nem is túl vidáman, gondolom. Az más kérdés, hogy hosszú távon jobbak lesznek-e az esélyek?
De megszólalhatna már valaki, mert ez a nagy halgatás, nagyon nemtetszik!
Az új csapatot is bekéne mutatni, vagy valamit mondani, mert ez kezd röhejes lenni!