Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem egyértelmû volt, hogy magyarázkodás volt az egész "szakmai indok", de nagyon szeretném, hogy ne legyen igazunk...

Ettõl függetlenül akkor is azt mondom, nem szép amit tett, de túl kellene már lépni rajta ...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A: visz nekik csokit
B: megmutatja nekik a fenekét
C: kit érdekel

😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Akkor nekem is?
SomogyiG
Ugye-ugye! Azok a nagyon komoly és megalapozott szakmai indokok...

Elkezdtem gondolkodni: adva van egy csapat 2, azaz kettõ átlövõvel. Mindegyik jobbkezes. Az egyik 27 éves, és mindig ballövõt játszott. A másik 20 éves, és rendszerint jobblövõt játszott korábban.

Szerintetek ki lesz a jöbblövõ?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ez nekem egész közel van. (50 km.) Már csak azért kell szurkolnom, hogy 15 óra magasságában vissza tudjak érni, vagy ne kelljen messzebb lennem, mint 1 órányi út...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Csütörtök délután 4. Finoman szólva sem jó az idõpont...

Duby
Hát, hogy mennyire komoly nevek?
Majd meglátjuk, mindenesetre teljesen más játékra és stílusra készülhetünk, mint a közelmúltban Újvárosban. Most aztán kiderül, hogy milyen fából faragták Kovács Pétert. Lesz mit alkotni.
Én személy szerint jobban örülök szép reményû fiatal játékosoknak, mint nagy nevû ásznak, csak mostmár maradjunk együtt sokáig, és sikerüljön elõre lépni...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
Gratulálok a D.ferr igazolásaihoz. Ahogy a dolgok alakultak valahogy nem bíztam semmi komoly névben.Úgy látszik sikerült.
Már csak egy kérdés fúrja az oldalam:
Jokka vajon, hogy fogja feldolgozni a két szláv nyelvû külföldit?<#wow1><#nyes><#worship><#nezze>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

már megnéztem, bár statisztikát még nem találtam róla, azt már tudom, hogy a Bjornar-tól jött, akik a norvég bajnokság 8. helyén végeztek, és hogy 79-es szülestésû 😄
tehát nincs balkezes lövõnk? 😞 mondtam én hogy Lala fog ott játszani 😞

azért köszi az infót, remélem nem sokára újabb jóhírrel tudsz szolgálni 😄

Grave Digger
Jobbkezes lövõ. Kovács Péter még szeretne egy átlövõt, majd meglátjuk, hogy mi sül ki belõle.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Svetlana az a balkezes szerb lövõ?
Tehát senki új a tudottakhoz képest, ez így elég kevésnek tûnik 😞(

Duby
Köszi, Grave! <#worship> Isten vagy!
...hogy tudok örülni bármiféle hírnek, Te jó ég, de hiányzott már! <#vigyor2>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Grave Digger
No akkor, elsõ Dunaferr-edzésen új igazolásként jelen volt Laluska Eszter, Õri Adrienn, Paula Radulescu és Svetlana Obucina, aki norvégiából jött a csapathoz. Viszsatért Piga, jó volt a hangulat, kemény lesz a felkészülés. Részletek majd a DO-n és a honlapon a délután folyamán 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

VMan
én is tervbe vettem, bár 220km, de annyit megér 😊)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
És jó reggelt

Gratulálnék az U20-s, korosztályos nõi kosárlabda Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett a Székely Norbert által dirigált magyar válogatottnak !

És természetesen az ÖTTUSA. EURÓPA-BAJNOKSÁG-n aranyakat és helyezéseket szerzõ ÖTTUSÁZÓINKNAK <#worship><#taps><#szeret>
kaloz174
Jó éjt! <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Akkor most már nyugodtan mehetek aludni... 😊

nem vagyok jövõbelátó 😞
Nem tudom mi lesz.

Szóval baj nem volt vele 😄DD

nem felejtettem el, megkérdeztem és azt mondta a "fõnököm" amint összeállítja a beosztást és lesz ideje, rákérdez az arra illetékesnél (annál aki tudja!)

egyelõre no válasz 😞 megpróbálom a másik "fõnökömnél"!!

kaloz174
Kimondottan tetszik nekem is! <#wink>

SomogyiG
Erre a találkozóra jön valaki közülünk? Én megpróbálok odajutni...

SomogyiG
Köszi a kisegítést!
Az a baj, hogy pár percig még tudni fogom, azután ismét téveszteni fogom... Azt hiszem jobb lesz, ha megmaradok a "Piga" megnevezés mellett...
A tartalommal egyébként mi a probléma?

VMan
Mse, megkérdezted nekem a megkérdeznivalókat, vagy elfelejtetted? :|
netán rosszul emlékszek és nem erre a hétre ígérted? mingyán hétfõ lesz újra 😊

Anyukájának jó pólója van 😄D

VMan
már most látszik, hogy kemény kiscsaj lesz 😄

kaloz174
Közben lehetõség nyílik megcsodálni az újabb baba-fotókat is képgalériában! <#eljen><#taps>

ha a tartalmi részre nem is, a helyesírásra reagálnák:

PIGNICZKI KRISZTINA!!!!

itt leellenõrizheted 😄

VMan
Kézilabdás közönségtalálkozó
2006. 07. 14

A Németh András vezette Magyar Nõi Kézilabda Válogatott 2006. július 27-én (csütörtök) délután Marcaliba látogat. 16-17 óráig közönségtalálkozót szervezünk, melyen közös fotózásra, dedikálásra nyílik lehetõség a Marcali Városi Gyógyfürdõ és Szabadidõközpontban.
Sok szeretettel várunk Mindenkit!
(www.marcali.hu)

kaloz174
off:
"Öttusa-Eb: Vörös Zsuzsa aranyérmes

A magyar versenyzõnek valóban elõnyt jelentett a hazai pálya: magabiztosan gyûjtötte be az elsõséget a budakalászi kontinensviadal hagyományos nõi versenyében.

Vörös Zsuzsa öt másodperccel a második helyen álló brit Spence elõtt kezdte meg a futást, és az utolsó számban már nem is engedte ki a kezébõl a vezetést. "

<#taps><#worship><#taps>

kaloz174
Sajnos, ezt így nem tudom, hogy mûködik ott. Talán meg lehetne kérdezni. Ilyenkor nekem a keresõk jutnak eszembe, végsõ megoldásként. De tény: ez nem az igazi.

SomogyiG
Nem, hanem olyanra, ahol a cikkeket lehetne visszamenõleg átolvasni. Mintha pl. 2 hónapig nem olvastál volna el egy újságból egy számot sem, s most bemész a könyvtárba, kikéred és átolvasod a "hiányzó" idõszakot...

kaloz174
Archívum?
ITT?

SomogyiG
Nem tudná valaki megmondani, hogy az NSO cikkei között hol lehet megtalálni a régebbieket? (ca. 2 hónapra visszamenõleg?)

SomogyiG
Igazad van, de azért nem említettem a Vasast, mert még nem várom Õket a felsõházba, ehhez még többet kellene erõsíteniük/erõsödniük, és nem szabad leereszteniük, mint az elõzõ rájátszásban, amikor a Halas lehajrázta Õket. (abban Lajos nagyon ludas lehetett...)

SomogyiG
Ez a kezdõsor sajnos közel sem annyira erõs szerintem, mint a nevek sejtetik...
Lovász Zsuzsi és Nagy Ivett feltámadásában én már nem bízom, de ne legyen igazam.
(Ivett még talán, de ha továbbra is ennyire sérülékeny lesz, akkor évente 2 évet esik vissza...) Pignitzkynek kell vagy fél év, mire utoléri önmagát. A többiek az új edzõ miatt (új/más szisztéma, új mentalitás) most kell, hogy csapattá formálódjanak, ez jópár pontjába kerülhet a Dunaferrnek.
Lehet, hogy rosszul tudom, de a szerb átlövõ is jobbkezes? Akkor most ki lesz a jobblövõ!?

Hege eto
Ágin meg Bokin nem nagyon van mit bemutatni. Mindkettõ vezéralakja volt a Vácnak és a D.ferrnek<#wow1><#nyes>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Szerintem a Vasas sem gyengült, <#ejnye1> sõt!!!!!! Kamper, Nagy Krisztina)

VMan
Dunaferrnek lesz egy viszonylag erõs kezdõsora, ellenben a cserék nagyon-nagyon tapasztalatlanok, semmiképpen nem tûnnek versenyképesnek a többiekkel hosszabb távon. kivéve ha olyan szinten bejön a fiatalítás, mint a Fradinál, de az nem túl valószínû...

mindenesetre egy Hoffmann/Radulescu - Lovász, Laluska, Õri/Pigniczki, Borbás, Ferling, Vincze/Nagy kezdõ nem hangzik annyira rosszul, de minõségi és rutinos csere csak az irányító és a balszélsõ poszton lesz.

VMan
asszem Õ úgy döntött inkább marad a Csabában, mert AZ nagyon szép reményû társaság :o

kaloz174
Ez így van. Nem tudtunk-tudunk mást tenni, mint leírni a véleményünket a csapat oldalán.

Erre viszont sosem reagál senki - nem úgy, mint más kluboknál - így tul.képpen nem tudunk semmit tenni.

(Nem adják jelét a csapatvezetésnél, hogy érdekli õket a közönség. Boki esete szomorú példa volt erre. Hiába volt mellette a közvélemény - helyben és országosan egyaránt, ez nem hatotta meg az illetékeseket.)

Annyit csak, amennyit a szurkoló, függetlenül a körülményektõl megtehet: kiáll a csapatért, drukkol és reménykedik a szebb jövõben.

SomogyiG
Érdekes... Két idegenbõl érkezett lövõvel nekiindulni egy ilyen bajnokságnak?! Ez több, mint luxus! Lehet, hogy én is befürdök a "jóslatommal", de a jelenlegi keretnek a mostani körülmények között nem látom esélyét a felsõházra!

- A Cornexi sokat erõsödött, (ellenben gyengült is, hogy az edzõ maradt)
- szerintem mi legalább olyanok leszünk, mint tavaly, de inkább erõsebbek,
- az ETO szintén erõsödött,
- a Debrecen legalább olyan erõs, mint volt, de inkább erõsebb

Ti viszont látványosan gyengültetek, s még csapatot is kell építeni...

kaloz174
Elhallgattak róla. De egyébként tényleg semmi tájékoztatás. Csak a drukkerek találgatnak. Meg esetleg megoróbálnak következtetni jelekbõl.
De miután elég sok infó bizonyult hamisnak, v. tévesnek, ezért mindenki óvatos.

SomogyiG
Zsuzsa Vivient is sokat emlégették, vagy Õ nem hozzátok kerül(t)?

kaloz174
Kézilabda.com:

"Õri Adrienn a Dunaferr NK , Tóth és Kékesi az SSV Brixen játékosa
Dátum: 2006. július 08. szombat, 22:57 Szerzõ: Steve

A nyári átigazolási idõszakban újabb - a Med-Sport Menedzserirodához tartozó - játékosok szerzõdésérõl tájékoztatta honlapunkat Szörnyi Attila sportmenedzser .
Õri Adrienn a Vasas volt irányítója két évre a Dunaferr NK együtteséhez írt alá , míg Tóth József és Kékesi Szabolcs a dél-tiroli Brixen csapatát erõsíti a következõ bajnoki évtõl .

Laluska Eszter szerzõdtetése után immáron Õri Adrienn is Kovács Péter vezetõedzõ rendelkezésére áll a Dunaferr keretében . A 25 éves Õrit a szintén frissen szerzõdtetett mester a belsõ posztokon veszi számításba a Duna partiak alakuló csapatában . Szintén Dunaújvárosból származó hír , hogy egy szerb átlövõvel is tárgyal a Dunaferr NK (aki a továbbfejlõdés reményében jönne az erõs magyar bajnokságba játszani , mert célja a svédországi VB-re való kijutás) és várhatóan 48 órán belül el is dõl az átigazolás sorsa ."

Laluskán kívül hallottál valami igazolást, mert én nem, bár lehet lemaradtam vakamirõl!<#conf><#papakacsint>

kaloz174
Úgy tudom, jön az Õri Adrienn, pl. Van még egy jelölt, akirõl írtak több helyen (talán átlövõ), de nem tudok róla semmi újat. Na meg a román kapusról is biztos igazolásként beszélnek.
De semmi sem hivatalos, semmi sem biztos.

SomogyiG
Felvázolnád a változásokat? Ugyanis számomra nem igazán tiszta a dolog. Amit tudok, az az, hogy a lövõk elmentek, és Laluska átment hozzátok, ill. Pignitzky visszatér. Mi van még, mert én nem tudok többrõl - lehet, hogy el vagyok maradva?

kaloz174
Miért?😊 Az ETO sem mutatta be az új játékosokat? <#vigyor2> (Mondjuk jobb is!! <#szomoru2>)

Jövõ héten kezdõdnek az edzések. Akkor biztosan minden kiderül. De olyan nagy meglepetések nem lehetnek. Már majdnem minden tiszta így is.
Jó esetben mindenki tudomásul veszi, hogy ez egy átmeneti idõszak. Kovács Péter is, ha nem is túl vidáman, gondolom. Az más kérdés, hogy hosszú távon jobbak lesznek-e az esélyek?

Itt nagy unalmamban, megnéztem Szilárd nyilatkozatát a 2004-05-ös szezonról, miben sajnálkozik, hogy sok játékos elmegy, vagy abbahagyja a játékot, hát kiváncsi leszek, hogy most, Kovács Péter miként értékeli a csapat helyzetét!
De megszólalhatna már valaki, mert ez a nagy halgatás, nagyon nemtetszik!
Az új csapatot is bekéne mutatni, vagy valamit mondani, mert ez kezd röhejes lenni!

kaloz174
Én kicsit féltem õket, de természetesen erõsen drukkolok is nekik, mert nagyon fontosnak tartom a kis csapatok megerõsödését!
Általuk lehet sokkal színesebb, érdekesebb a bajnokság.