Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
repül az idõ 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Gin 1+1 évet fog aláírni a Krimhez a cikk szerint.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Milyen gyorsan 1 óra lett! Nem? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
már mingyán itt van 1 óra 😊

Isthy
A DunaTV 21:45-ös híradójának sporthíreiben volt egy képes tudósítás az ETO edzésérõl melynek fókuszában a Boki-Görbe páros állt. Mindketten nyilatkoztak és megszólalt Róth Kálmán is. Érdekes dolgok is elhangzottak benne, pl. Kálmán megerõsítette azt amit én már hallottam, hogy mit mondott neki Boki amikor megkereste õt, hogy az ETO nevében ajánlatot tegyen neki.

Sztem érdemes megnézni 1.00-kor az ismétlést vagy beállítani egy felvételt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ejnye!! Azt azért mégsem mondhatja, hogy money, money, money! Ez azért sokkal szebben hangzik, hogy több játéklehetõséget szeretne! De nemakarok itélkezni felette, mert nem tisztem, és megbántani sem szeretném!
De a Fradinak csak KÖSZÖNHET!!!! (szerintem)

Annak viszont örülnék, ha az Újváros jó szerepléséhez hozzájárulna!

SomogyiG
Bocs, hogy vulgáris leszek, de ebben a történetben valaki hülye és magyarázkodik. Ezt egy kicsit fokozva: hülyén magyarázkoddik...
Habár van benne igazság is: amíg sérült volt és lábadozott, ill. amíg a rehabilitációjával volt elfoglalva, addig Németh András - aljas indoktól vezérelve eléggé el nem itélhetõ módon - valóban nem játszatta!
Micsoda kiszúrás volt ez egy ilyen fiatal játékossal szemben...
Amint felépült, onnantól kezdve minden meccsen kezdõ ember volt, igaz, védekezni Piros védekezett helyette!
Szegény kislány! Miket kellett a Fradiban elszenvednie...!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
A hír ugyanaz!

De kép aláírt kísérõ tetszeni fog!<#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Arany szived van, mindig tudtam! <#wink>
De ne aggódj, meglehetõsen jó tarifákkal ûzhetem ez a sportot!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A lényeg az, hogy közelít visszafelé! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

jó magas lesz majd Isthy telefonszámlája, ha mindenkit végigtelefonált 😉)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Az egyik oldal milyen jó képet talált ebbõl az alkalomból:

Kár, hogy nem lett aktuális.

Isthy
"A hálóõr nem egyedüli magyar légiósa lesz a ljubljanai együttesnek, hiszen korábban Kindl Gabriella, valamint Siti Eszter is elkötelezte magát a szlovénekhez."

Azt hiszem idén õsszel megint mozgalmas kézitúrák elé nézek.
Most mondjam azt, hogy nem vagyok elkeseredve? ;-))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hazaértem!

Szóval a lényeg, hogy az EHF elé került Gin ügye és a döntés neki kedvezett. Az EHF döntés megszületése után, természetesen a Krim azonnal lépett, hiszen hónapok óta erre várt. Az NSO kicsit siet a dologgal, a szóbeli megállapodás végülis valóban minden dologban megtörtént, de aláírva sztem most hétvégén lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ne ítélkezzetek elõre, én azt mondom majd meglátjuk. Sztem fog õ ballövõt is játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ezért hiányoznak mindketten a keretbõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én is most tudtam meg a jó hírt!!!<#vigyor2><#eljen><#nevetes1>
Jaj de örülök neki!!
kaloz174
"Kézilabda: Pálinger a Krim Ljubljanába igazolt
2006-07-21 15:02

A magyar válogatott elsõszámú kapusa, Pálinger Katalin (képünkön) a dán FC Köbenhavn csapatától a szlovén Krim Ljubljana igazolt. A játékos és a klub már hónapok óta tárgyalásban volt, a hivatalos megállapodásról azoinban csak most tájékoztatták a nyilvánosságot.
fotó: Meggyesi Bálint

Pálinger ezidág 178 alkalommal szerepelt a magyar válogatottbam.

Tagja volt az Európa-bajnok (2000, Románia), olimpiai 2. (2000,, Sydney), világbajnoki 2. (2003, Horvátország) és 3. (2005, Oroszország) helyezett nemzeti együttesnek.

Mint ismert, Pálinger családi okok miatt jött el a dán fõvárosból, a klassziskapus egy éve a Dunaferrbõl igazolt a Köbenhavn együtteséhez.

A hálóõr nem egyedüli magyar légiósa lesz a ljubljanai együttesnek, hiszen korábban Kindl Gabriella, valamint Siti Eszter is elkötelezte magát a szlovénekhez. "

kaloz174
Most kaptam Isthytõl a jó hírt: Gin mai naptól maga rendelkezik a játékengedélyével!!!! <#eljen><#taps><#eljen>
Többit majd Isthy, ha hazaér. (Még 1-2óra!)

Ritusnak bevizesedett a térde, vagy vmi ilyesmi..
BB is sérült azt hiszem (nem véletlenül nem edzett a többiekkel gondolom a Cori elsõ edzésén, szvsz!)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
Román kapust vett az ETO

Négyhónapos szerzõdést kötött a Gyõri Audi ETO KC nõikézilabda-csapata Stancuta Guiuval. A román Vilceától érkezõ hálóõr november 30-ig erõsíti a bajnokcsapatot.

Augusztus 1-tõl négy hónapig, azaz november 30-ig erõsíti a Gyõri Audi ETO KC nõikézilabda-csapatát Stancuta Guiu. Az 1975-ös születésû, 180 cm magas román kapust napok óta tesztelte a bajnokcsapat.

Guiu a legutóbbi szezonban a Oltchim Rimnicu Vilcea csapatát erõsítette, ám a klub a nyáron két válogatott kapust, Lumitina Dinut (Ljubljana) és Tereza Tamast (Silcotub Zalau) is szerzõdtetett, így a hálóõr jobbnak látta, ha új csapatot keres.

Román lapértesülések szerint Guiu elõször az olasz Duossobono együttesénél próbált szerencsét, végül Gyõrben kötött ki. Szerzõdése egyelõre négy hónapra szól, feladata Petróczi Viktória segítése, és tehermentesítése lesz.

VMan
Csákit elírták természetesen, Loki.
viszont Borbás Rita kikerült már a bõ keretbõl is vagy sérült?
Balogh Beatrix szintén hiányzik...

VMan
Pálinger is csatlakozott a válogatotthoz

A zalakarosi keret:
kapusok: Pálinger Katalin (egyesület nélkül), Triffa Ágnes (Vasas), Pastrovics Melinda (FTC)
mezõnyjátékosok: Vérten Orosolya, Mörtel Renáta, Görbicz Anita, Bódi Bernadett, Kovacsicz Mónika, Hornyák Ágnes (mind Gyõr), Sopronyi Anett, Szûcs Gabriella, Orbán Annamária, Benyáts Beatrix (mind Debrecen), Szamoránsky Piroska, Csáki Viktória, Kirsner Erika (mind FTC), Ferling Bernadett (Dunaferr), Borbély Zsanett (Kiskunhalas), Kenyeres Fanni (Cornexi), Tomori Zsuzsanna (Vasas), Siti Eszter (FCK, dán).

VMan
jaja, kb. annyit fog õ balátlövõt játszani, mint a Fradiban 😊

így számomra gyakorlatilag megnyílt az út, hogy bal-, illetve --> jobbátlövõ poszton <-- is játszhassak, méghozzá rendszeresen....

szóval, akkor megvan a jobbátlövõnk...

"Természetesen azt is elmondta honlapunknak, hogy miért éppen a Dunaferr csapatára esett a választása.
- Elsõsorban azért, mert tudtam, s most is tudom, hogy itt sokat játszhatok majd. "

Akkor erre most nem reagálnék....

Grave Digger
Hát, picit elhúzódott, de azért felkerült...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Ha minden igaz nemsokára olvashatunk egy interjút Laluska Esztivel Grave tollából a Dferr oldalon.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze én is hallottam róla, de nekem most nem ez a fontos "esemény". Én inkább kézis fronton várok híreket a jövõ héten.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Erre gondoltam én is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez tetszetõs szám: 99-ben mindnent vittünk, bajnokság, kupagyõzelem, BL gyõzelem, Szuper kupa gyõzelem. Inyenceknek való volt az az év! :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Inyenceknek: Boki mezszáma 99-es lesz

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Bizony Csucsu, errõl én is hallottam
Igazad van!!! Tényleg kihagytam a lényeget. Köszönöm!!!<#nevetes1><#vigyor2>
SomogyiG
Bocsi, de nem sikerült szó szerint, a lényeg kimaradt! Az eredeti beírás ez volt:

1. talán "pozitív" fejlemény Pálingernél: ha minden igaz hetek óta vége a barcelonai kapcsinak.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Nagy Krisztina, Vasas!

handball.hu oldalon olvastam, hogy most szószerint le is írom; filc nevû fórumozó írta: 1.talán "pozitív" fejlemény Pálingernél ha minden igaz hetek óta a barcelonai kapcsinak. Ez igaz? Szerintem ez kizárt dolog, vagy mégsem?<#nemtudom><#conf>
Úgy legyen!!!! <#nevetes1><#vigyor2>
Tizenkét új játékossal erõsített a Tajtavill-Derecske KK együttese (NBI/😎, amelyben sok egykori Loki-játékos kap szerepet az õsszel induló szezonban.
A bajnoki címre törõ gárda 12 (!) játékossal erõsítette meg keretét, ami óriási vérfrissítésnek számít. Ide igazolt Borók Rita, Szász Mária, Szabados Ibolya, Kolsofszki Noémi és Sütõ Mariann. Õk mindannyian a DVSC játékosai voltak korábban, illetve a közelmúltban. Kölcsönkapta a klub Kereki Edinát, Szûcs Nikolettet és Kudor Kittit a Lokitól. Gyuláról érkezett Csapó Hajnalka és Mahler Brigitta, a szlovákiai Duslo Sala soraiból jött hazánkba a magyarul perfektül beszélõ Mónika Flasková, egyébként neki Flaska Mónika lesz a neve a jövõben. A szülés után visszatérõ Borók Rita, felhasználva nagy tapasztalatát, Köstner mester segítõje is lesz egyben a szezonban. És akkor az igazolások végére a nagy szenzáció! Elkezdte az edzéseket Csapó Erika, aki várhatóan szintén beszáll a buliba. Amennyiben megfelelõ állapotba kerül augusztus végéig, akkor pályára is fog lépni a DVSC egykori világklasszis játékosa.

Nem rossz névsor, az már biztos! Bár állítólag a legutóbbi ezüstérmes Csömör sem akar epizódszerepet játszani az új bajnoki évadban. Mi mindenestre azt mondjuk, hogy ennek a gárdának simán kell nyernie az NB I B-t. A DVSC és a Derecske együttmûködési megállapodása a jövõben is lehetõvé fogja tenni, hogy a játékosok ide-oda tudjanak áramlani a két együttes között és ez mindenképpen ígéretesnek hangzik.
Isthy
Bár Gin ügyben lehet, hogy jövõ héten okosabbak leszünk. Nagyon remélem, hogy így is lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
a Slagelse jól "elszerbesedik"
Ezen nincs mit csodálkozni, Anja már a válogatott szintjén gondolkozik.

Gin ügyét még teljes homály fedi.

Nagy Kriszta sztem itthon maradt.

Remélem elõérzetedben csalatkozol Ibivel kapcsolatban. Nem tenne jót a válogatottnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valóban nem könnyû a választás...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ehhez nincs mit hozzáfûzni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az nem, de ugyanazon sorozat 1-es képe még igen. Az a kép a Szinevéri-tóhoz felefelé menet készült a Szinevéri Nemzeti Parkban. Ez kicsit délebbre van a Vereckei-hágónál és közelebb a gúnyhatárhoz a Kárpátok nyugati oldalán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az bizony! Csak egy normális emlékmû kellene és még szebb lenne!

Persze, hogy megnéztük kívül-belül. Plusz Ungváron, Beregszászon, Beregvárott, Huszt várromjánál, a Szinevéri-tónál és még sok más szép helyeken is. De befejezem, mert teljesen szétoffolom a topicot és kapok a fejemre :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az az egyszerûbb verzió, de az enyémmel legalább felfedezheti a többiek galériáit is ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Itt pedig a következõ szezon elõtti dán bajnokságbeli átigazolásokról lehet olvasni. Érdekes dolgokat lehet kivenni:
-a Slagelse jól "elszerbesedik"
-az Ikast elég rendesen megerõsödik, veszik a norvégokat ész nélkül. Nemtom Hammerseng hogy áll, de + Nyberg, Blanco és Thorsen elég ütõs lesz (az meg érdekes, hogy a Knudsent meg elengedték GOG-ba. Pedig nagyágyúnak tartják õt a válogatottban, ha minden igaz, nem?)
-Gin Krim?
-Nagy Krisztát kermelegette az FCK?
-Aalborgba is van akkora fluktuáció, mint állat (denagyon nemjó elõérzetem van Ibi-vonatkozásban)

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
A Dunaferr fórumán Popay újabb érdekes hírrõl ír:
"Stoholmi idrets centerben beszereltek a vilag 1-so 8 kameras, nagykepernyovel
rendelkezo IT-szusztemat ami a csapat minden jatekosat 1 szerre vagy szemelyenkint tud (kulombozo szogletekbol)kovetni. A trenernek modjabanvan berajzolni jatekosaival megbeszelt taktikat,es kovetni oket a kepernyon.Ez alitolag a vedelemben nagyplane. Csarnokot berelnilehet rovideb vagy hosszab idore. A berelesi dijhoz 2 teknikusjar ( persze CD-is meglehet rendelni a lezajlottakrol.) Danok ifi valogatottja volt az 1. probaloja.
Cucuk 1 Mill. Dkk-ban kerult de remelik,h a berelesek hamarosan visszahozzak ezt az osszeget.(Kattins a piros szovegre) "
Popay-féle link ehhez - de tök dánul van, na mind1

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

BPn lesz a a PGSM kupa, szombaton hol legyek...

Szép helyen jártál Isthy, ehhez nem fér kétség!