Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Ebbõl a kollekcióból fõleg 2. 3. 6. 7. 9. érdemel figyelmet

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Túl sok lesz neki már a pia! :-)) Mellé fog ütni a dobnak!
BOLDOG SZÜLINAPOT HEGE!!!!!!! <#pias><#pias><#pias>

SomogyiG
Szintén Boldog születésnapot.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Breki33
Akkor mivel kiderült, hogy a hír valós énis csatlakoznék.

BOLDOG SZÜLINAPOT
Duby
Isten éltessen Hege!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Boldog szülinapot!
Hege eto
Köszönöm. Ez is fincsi, jófajta kis balatoni fehér bor. Tipikusan a nyári esték levezetõ itala a teraszon némi ásványvíz kisérõvel.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Természetesen nem a mosogatóban végezte volna<#ejnye1><#eljen><#eplus2>

kaloz174
Boldog szülinapot kívánok én is, ezzel a bodzával!<#pias>

Ha nem az, akkor sündisznó eset. <#nevetes1><#nyes>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Nagyon szivesen!

Egyébként bármilyen megtévesztõ az üveg, ebben valójában Stella sör volt! <#ravasz1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Köszi, a pezsgõt is szeretem!<#wow1><#pias>

VMan
bsz!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Ha sejtéseim és információim nem csalnak, akkor ma is van ünnepeltünk

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HEGE!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos ilyen alakú üveges magyar bodzás képet nem találtam :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nélkülem telik majd az EB a helyszínen, hacsak szombaton nem lesz majd idõm beugrani egy kicsit, amikor Pesten leszek.

Szombaton dolgozol?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért nem kell a bolhából elefántot csinálni, András sztem figyelmeztetésnek szánta. Szilárd annak idején nem vette fel ennyire a dolgot, edzõje válogatja. Bár lehet, hogy most kicsit erõsebben jelentkezett.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
én megyek ha igaz 😊
bár a vízilabda annyira nem érdekel 😊

tehát akkor Te tudsz vmit? 😉

már csak 2 nap 😄

Aki teheti jöjjön a nyitó napra (26. Margitsziget 😊 ) mert ingyenes a belépõ, és lesz Magyar-Horvát vízilabdameccs is 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
erre céloztam

privit olvastad?
akkor a #27064 nekem megvan ugye?

SomogyiG
Nem csak meg lett említve, hanem mint kiderült az eset megbeszélésekor, a Dunaferr vezetõi is ugyanazt tapasztalták. Ezek szerint legalább két - egymástól független - fél tapasztalta, akkor az már nem lehet olyan apró probléma, ami felett egy kézlegyintéssel el lehetne siklani.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Mivel a Dunaújvárosi vezetõknek is meg lettek említve, nem hiszem, hogy ez csak kettõjük között van.
Isthy
Én is nagyon remélem, hogy rendezõdnek a dolgok és Rita mondjuk úgy, hogy "megkomolyodik".

DUNAFERR FOREVER!!!

Nagyon sajnálnám, ha valami hülyeség miatt összebalhézna Andrással, mert az, az óbudai álmoskönyv szerint nemjót jelent! Remélem rendezik a dolgokat!

Hege eto
Hát ez az... Talán Luca többet tud.....

Szerintem erre mindenki kíváncsi lenne. Szinte semmi hír mostanában kézis fronton. Az átigazolásoktól eltekintve...

Azért kiváncsi lennék, hogy a kapitány miért rágott be ennyire Ritára??

Szerintem ez minden kézilabdát kedvelõt érdekelhet, magam részérõl köszönöm, és gratula a munkádhoz!!

Hege eto
Ezek nem jó hírek. Fõleg Ducika aggaszt.

Breki33
Ezt olvastátok?

"„Kicsit rossz szájízzel kezdtük meg az edzõtábort, hiszen a csapat több kulcsembere hiányzik – beszélt gondjairól Németh András. – Tóth Tímea vállsérülése sajnos nem javul, az orvosok folyamatosan vizsgálják, de egyelõre nem tudni, mi okozza a gondot. Balogh Beatrix sincs még teljesen rendben mûtétje után, így egyelõre rá sem számíthatok. Mehlmann Ibolya új dániai klubja ragaszkodott ahhoz, hogy a játékos ezt a hetet töltse ott.

Ezt én elfogadtam, ám ezentúl csak akkor számítok rá, ha a közös munka idején száz százalékig a magyar válogatottra tud összpontosítani. Borbás Ritával sok bajom volt a brazíliai túrán, beszélgettem vele, de nem változott a helyzet. Egyeztettem a dunaújvárosi klubvezetõkkel, akik hasonló gondokat észleltek, így õ most kimaradt a keretbõl.”

kézilabda
NÕI VÁLOGATOTT. Egy hétig Zalakaroson edzõtáborozik Németh András csapata
Újoncok a kritikus posztokon
teljes cikkecske
Hege eto
Összenõ, ami összetartozik😊))))))))))

kaloz174
Egy csomó csúsztatással, hamis beállítással. Igazi blikk-színvonal.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
reggel letöltöm, köszi 😊

SomogyiG
Végre elkészültem egy összeállítással a Fradi EHF kupagyõzelmének állomásairól. (sokat kellett várnom fényképekre, de szerintem megérte) Ez tartalmaz némi bibliográfiát, riportokat, összefoglalókat és sok-sok fényképet. A formátuma SVCD, ami azt jelenti, hogy legegyszerûbben DVD lejátszóprogrammal lehet megnézni. Azért választottam ezt a formátumot, mert igy még viszonylag élvezhetõ de ennek ellenére elfogadhatõ méretû, ezáltal FTP-re feltehetõ. ~760MB, pont kiírható egy 700 MB CD-re.

Ide kattints

Feltételezem, hogy ez leginkább a Fradi szurkolókat fogja érdekelni... 😉

Isthy
Cikk Bokiról az NSO-n.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto

Egy kis on

Hege eto
A kérdésnek mindig van aktualitása sajnos.😞(((((

Isthy
Még utoljára, megemlékezésül:

"Tízezrek vesztek a csatamezõn
A halott katonák immár felköltöztek a csillagok közé
Ott állnak most dicsõ õseik közt, Hunnia égi seregében
És ha eljön a nap, mikor megmérettetik majd hit, és erény
Visszatérnek újra, Isten lángoló kardjaként!"

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Így van! Mi voltunk Európa védõbástyája, de erre már egy jó ideje nem akarnak emlékezni! <#levele>

Asszem ezzel én is befejezem az offolást, lassan megszólalnak a harangok és remélem a Himnusz hangjai is nagyon sok helyen!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Minden szavaddal egyetértek!

Mi használtuk a nemzeti lobogót nemrég az õsi magyar földön is!

TISZTELET A HÕSÖKNEK!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom és gratulálok!

Sok sikert kívánok neki mind a pályán mind a magánéletben!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Az (Trianon) nem Európa hálája volt. Az egészet annak köszönhettük - a háború elvesztésén kivül - hogy egy magas beosztású francia "gentleman" felesége túlzottan torkos volt, s az étvágyát szerencsétlenségünkre egy jóvágású magyar huszártiszt segítségével enyhítette. Ami talán nem is lett volna baj, ha nem derül ki. Sajnos errõl klemanszó (nem tudom, és nem is vagyok rá kiváncsi, hogyan kell pontosan leírni a nevét) is tudomást szerzett, és emiatt a magyarok a kollektív büntetés sorsára jutottak. Sajnos a többi európai gyõztes hatalom aljas módon aszisztált a mégaljasabb franciák, elsõsorban fennt említett "úriember" javaslataihoz.

De ez már politika, mégpedig a legszemetebb fajtából.
Bocs, többet nem offolok

Hege eto
Így van. Szilágyit én is megakartam említeni, de kifelejtettem.
Szal nagyot köszönhet európa nekünk és a többieknek akik ott voltak akkor, mert ha mi nem vagyunk, úgy mentek volna át európán, mint libán a f.s.
Európa hálás volt 1920 06 04<#levele><#nezze>

SomogyiG
Csatlakozom, én is gratulálok!
És kivánom, hogy a Magyar Sport-nak még sok ilyen csupaszív és a sportágához maximálisan alázattal rendelkezõ sportolója legyen!

SomogyiG
Csatlakozom!

Kiegészítésül még megemlíteném Szilágyi Mihály (Hunyadi János sógora) nevét, aki a diadal idején a várkapitány volt. A várat végül is Õ és az emberei (pl. a sokat emlegetett Dugovics Titusz) tartották meg, amíg Hunyadi János a reguláris hadseregével fel nem szabadította, Mohamedet legyõzve. Ide tartoznak még Jan Capistrano (õ is meghalt pestisben a gyõzelem után, még a vár alatt) és a "mezei" hadak - Õk voltak a Keresztesek - akik szintén tevékenyen részt vettek ebben a hatalmas gyõzelemben az utolsó, mindent eldöntõ rohamban.

Érdekes, hogy akkor még milyen egyetértésben tudott lenni/élni a moldvai, a román, a szerb(rác), a horvát, a szász, a székely és a magyar - együtt tartott bennünket a közös ügy/ellenség. Mennyivel könnyebb lenne mindegyik népnek, ha ez a béke fennmaradt volna...

Hege eto
550 éve a mai napon gyõzõtt Hunyadi János magyar serege Nándorfehérvárnál(gúnyneve Belgrád) a török felett.
A gyõzelem oly sikeres volt, hogy a török 70 évig nem tudott komoly támadást indítani Hazánk ellen.
Hunyadi a csatát követõen elhunyt pestisben.
TISZTELET A HÕSÖKNEK!
Adja Isten, hogy legyenek Hazánknak, csak feleakkora nagy emberei, mint Hunyadi János, vagy Mátyás!

Egy az Isten, egy a Nemzet!

A ma déli harangzúgást ami tovább tart a megszokottnál, ajánlom havas hazaáruló henrik fülébe!!!!!!!!!!

Akinek van magyar lobogója használja bátran a mai napon!

Hege eto
Boldog szülinapot Vérten Orsinak!

VMan
http://www.verzend.be/v/7825985/etoedzes.avi.html

inkább mégse töltöm fel, másik fórumban már fenn volt, úgyhogy akkor jöhet ide is 😊

ez meg egy valamivel korábbi riport...
http://www.verzend.be/v/4955979/boki.wmv.html

Õszintén megmondom, ha azt mondta volna, hogy elmegy mert többet fog kapni, azt mondanám, rendben. Egy árva szavam se lenne (esetleg nem értenék vele egyet, és nem azért, mert ezzel különösebb bajom lenne, hanem mert a Fradiban szerintem nagyobb jövõje lehetett volna - de majd az idõ eldönti), viszont ezt a mellébeszélést sosem tudom elfogadni.

VMan
felvettem, majd alvás után feltöltöm 😊