Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vanyus mondta, hogy megpróbálták rábeszélni Bernadettet, hogy "képezze át magát" erre a posztra, de õ nem nagyon akarja...
sajnos...
na mindegy, talán Borbély!
Stilo -köszi a képet- , V-Man ti láttátok edzeni a válogatottal, vélemény?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
jókis felkészülési meccs volt, sajnos még van mit csiszolni a csapaton Kovács Péternek...
Az új kapus viszont kifejezetten jó formát mutatott, ahogy Sirinának is voltak szép védései -meg persze a szokásos potyája, és rossz indítása-, Laluska vagy 20 kísérletbõl szerzett 2 gólt..összeségében elég pontatlanok, és fáradtak voltak a mieink...
Az új átlövõnk nem játszott, a meccs elõtt mesélte vkinek hogy vmilye fájt,de kissé halkan beszélt, meg nem túl jó angolsággal,így nem értettem jól.
A másik oldalon Juhász cundergóljai élményszámba mentek, nem úgy a mögöttünk ülõ gyõri drukkerek beszólásai, megjegyzései, bírószidásai..nem is értettük miért kell ezt egy felékszülési meccsen, ahogy egy másik nem ott helyet foglaló gyõri sem fehér-zöld pólóban, jól el is beszélgettünk vele a gyõri csapatról...
gondoltam, hogy vmi belsõ -vezetõ- ember, mert átigazoláskról beszélgettünk, Boki ügyrõl meg ilyesmi, késõbb mondta Kalóz, hogy Vanyus Attila (ha jól emléem a keresztnevére) volt az 😊 kellemes csalódás 😊
Apropó- Boki, azért kb. a 3. szép gólja után már Hege is megtapsolta, szóval, szívébe fogja õt zárni a gyõri közönség is ..meg a 8-as buszon egy gyõri már Boki mez vásárlását tervezte 😊))
néhány csaj a meccs után- volt gyõriek, mostani gyõriek a belaggioba (remélem jól írom, nem ismerem a helyet, asszem 😊 mentek, szóval õk csak ellenfelek 😄D
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mintegy 500 lelkes, kézilabdára éhes szurkoló elõtt játszotta elsõ felkészülési mérkõzését a Gyõri Audi ETO KC. Az ellenfél a jelentõs változáson átesett Dunaferr NK volt.
A hazaiaktól hiányzott Görbicz, Vérten, Kovacsicz, Bódi, Hornyák és Mörtel – õk Németh András meghívását elfogadva a válogatottnál készülnek -, valamint a sérüléssel bajlódó Dokic és Lazer, míg a vendégek a sérült Ferling nélkül kezdték a találkozót. Az elsõ játékrészben Róth Kálmán csapatán meglátszott, hogy ilyen összeállításban még edzéseken sem szerepeltek a játékosok, a Dunaferr jól tartotta magát, ezért a szünetben csak 13-11-re vezettek Gogirláék. A második félidõben erõsítettek a hazaiak és sokszor könnyed játékkal 24-22-re gyõzték le riválisukat. A hazaiaknál bemutatkozott Radulovics és Guiu is.
Gyõri Audi ETO KC – Dunaferr NK 24:22 (13:11)
Gyõr: Petróczi – Juhász 5, Gogirla, Bradeanu 5, Temes 4/2, Bognár 2, Kokas 1.
Csere: Oross, Guiu (kapusok), Csupor, Deáki, Németh N. 1, Radulovics 6/3, Kisfaludy, Szegedi.
Edzõ: Róth Kálmán
Dunaferr: Radulescu – Vincze 4, Laluska 2, Õri 3, Gerstmár 6/1, Borbás 2, Lovász 2.
Csere: Sirina, Hoffmann (kapusok), Pisák, Balogh B. 1, Kovács A., Pigniczki, Fauszt, Nagy I. 2, Gáspár
Edzõ: Kovács Péter
Kiállítások: 8, illetve 4 perc
Hétméteresek: 8/5, illetve 3/1
http://www.gyorietokc.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=414
várom a fórumlakók beszámolóját 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ezt meg kéne szervezni😊
Uhrakova, Gogirla, Bradeanu, Dokic, Horova, Strupaicova stb.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
18.-án a Loki az ETO-val a Cori a Dferr-el játszik felkészülési meccset.
Mivel a klubbok felkészülési meccseket is játszanak nem valószínû, hogy a B keretbe be lesznek hívva emberek. Inkább az a valószínû, hogy a jelenleg is készülõ keretet kétrészre osztják.
Tényleg az a fõ hogy több magyar játékos szerezhet tapasztalatot neves ellenfelekkel szemben. <#eljen>#eljen>
Hajrá Magyar Kézilabda!
meg két ilyen erõs ellenfél ellen dupla annyi magyar játékos szerezhet tapasztalatot. a magyar-magyar meg igazi presztízs csemege lesz biztosan 😊
jobbszélsõ: Lovász, Sterbik, Soós
jobbátlövõ: Laluska, Temes, ?
irányító: Szucsánszki, Õri E., Wolf
balátlövõ: Kamper, Tápai, Szrnka
balszélsõ: Vincze, Nagy, Sütõ E.
beálló: Õri C., Madai, Szabó V.
valami ilyesmi csapatot tudnék elképzelni a mostani a kereten kívülrõl... de szerintem B-válogatottba el se engedik a csapatok az embereiket 😊
17-én Magyarország-Magyarország B: ez lesz a legnagyobb meccs <#eljen>#eljen> S akkor NA a "nagy"csapatot, Gyula, pedig a B-seket fogja meccselni? <#wink>#wink>
A végén kiderül, nem is kell nekünk ide senki egy jó nõi kézitornához. Kiáll az A, B, C, D válogatott, ozt jobban elvagyunk, a külföldiek csak belezavarnak <#vigyor>#vigyor>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A Pannon Kupa tervezett részletes mûsora a következõ:
2006. augusztus 17. Budapest, Körcsarnok
17:00 Oroszország–Dél-Korea
19:00 Magyarország–Magyarország B (tv: Sport1)
2006. augusztus 18. Budapest, Körcsarnok
17:00 Magyarország B–Oroszország
19:00 Magyarország–Dél-Korea (tv: Sport1)
2006. augusztus 19. Budapest, SYMA Sport- és Rendezvényközpont
17:00 Dél-Korea–Magyarország B
19:00 Magyarország–Oroszország (tv: Sport1)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ezen az oldalon már vannak képek a tábor elsõ turnusáról, + 1 rövid interjú!<#wink>#wink>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Hege: utólag is boldog születésnapot kívánok!
Frankó az önkénteskedés, kevés meló, túrórudi, Fletó kifütyülés -zene volt füleimnek 😄D - na és persze várom az úszást! 😊
(A Fradisták szegények elkeseredésükben ezt az eseményt választották -mivel a tv közvetítette- pechjükre nem tudták titkolni eléggé, hogy fradisták, így nem jutottak kamera közelébe, csak a rácsos kapu mögül tudták skandálni a hajrá fradit!
Remélem végre nyilvánosságra hozzák azt a sz.r határozatot, és akkot tudjuk ki hazudik....)
Hogy annyira ne legyek OFF, elõttem ült a vízilabda meccsen a csodálatos irányító, a magyarválogatott alapembere Lendvay Péter 😊
(Mandula Petra is 😄)
Isthy: szombaton völgyben leszek!
Pannonon már végre én is találkozhatok a csajokkal :-)))
A kihagyás azért meglátszott rajta, de szerintem nem vészes. Így is mutatott pár bravúrt.
Tegnap már találkoztunk Erával. Hétfõn edzés alatt szerencsétlenül találkozott az orra Ancsa könyökével, melynek eredménye orrcsonttörés és a bal szeme alatt hatalmas véraláfutás lett. Elmondta, hogy még edzeni sem tud és kerülnie kell minden hirtelen mozdulatot, de amint lehet szeretné elkezdeni az edzéseket.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Gini, hogy védett?
Erával mi történt pontosan?
Era kinnt volt, de nem edzett hatalmas véraláfutás volt a bal szeme alatt. Újabb rossz hír. Sopronyi Anett bal bokája az edzés vége felé kibicsaklott. Jegelni is kellett, így az edzést már nem tudta folytatni. Az elsõ ránézésre nem tûnt komolynak, talán edzhet még a héten.
Újabb taktikákat gyakoroltatott az András.(játék emberhátrányban, elzárások a lövõknek)
Az edzésen kint volt Pircs Anikó és a Blikk-tõl is egy srác. Holnap valószinû, hogy lesz a Csajokról cikk.
Készítettem képeket ismét. E-mailben elküldve a link.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Megvan már az az ifjú "gyakorló vadorzó" aki átveszi a helyed?
DUNAFERR FOREVER!!!
msn: viktorke kukac mailbox.hu
email: eleje ugyanez csak gmail.com
köszi.
Mindenkinek az e-mail címére ment elvileg a link, mert egy-két személyes kép is van közte.
Jó képnézegetést Mindenkinek!
Hajrá Magyar Kézilabda!
Hajrá Magyar Kézilabda!
Stilo, jelentkezzen mindenki külön a képekért, vagy felteszed valahova?😊)))))
Jobbulást mindkettõjüknek!!
illetve zipként felrakhatod a mytempdir.com-ra is
Msn-en el tudom küldeni.
Az Era sérülése valószínû, hogy a tegnapi edzésen történt. Pirosnak nem olyan komoly, már játszott.
A csajok esti programja színházlátogatás Zalaegerszegen.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Köszi a beszámolót! Nem lehetne, hogy felteszed a képeket galériába?😊
Erának és Pirosnak mielõbbi gyógyulást!
Hogy történhetett ez Erával vajon? <#conf>#conf>Még alig kezdték el az edzéseket!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Hát elég kellemes programom volt délután Nagykanizsán.
Lehetõségem nyílt megtekinteni a válogatott edzését.
Fõleg taktikai variációkat gyakoroltak.(veszprémi kereszt, zala) Nem tudom kinek mond valamit ezek a variációk.
Sajnos Kirsner Era nem tarthatott a többiekkel orrcsonttörés miatt. Pirosnak is nemrég varrták össze a jobb felrepedt szemöldökét. Elég jó hangulatban folyt az edzés. Borbély Zsanett beálló poszton meglepõen jõl mozgott. Benya sem volt rossz. Fanni meg eldöntötte, hogy feltörli az edzés alatt a parkettet, úgy vetette magát minden labdáért. De hát ismerjük, hogy milyen csupaszív játékos.
Készítettem pár képet az edzésrõl, akit érdekel annak el tudom küldeni Msn-en.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Látom megint elindítottam az alkohol-lavinát. Breki elõbb-utóbb meg fog fegyelmezni ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Látom volt idõd megvizsgálni a helyet a képen ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Idegenben valószínû elõrébb leszünk.