Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem küldték el, hanem kölcsönadták!!!!
Nagyon sajnálom Sopit, na meg a legnagyobb rajongóját is<#awink>
Mihamarabbi jobbulást kívánok Neki!!!<#smile>
Nagyon szuperek a képek<#eljen><#eljen><#eljen>
Végre Ginnierõl is láthatom néhány képet. Már nagyon hiányzott<#papakacsint><#circling>
Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!<#wink>
kaloz174
Sok boldogságot minden ünnepeltnek! <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Kivi vok kit kérnek fel a Hypo helyére. Netán még egy magyar csapatot? Még a végén magyar minitorna lesz belõle. <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is így hallottam.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
csak nem... Gyõr meg a Ljubljana már remélhetõleg kitart, a házigazdák meg aligha lépnek vissza 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Na, ez érdekes. Közben én Gyõrben viszont úgy hallottam - elég jól értesültnek számító, de nem illetékes, forrásból (<#nyes>), hogy az Emléktornán viszont talán ott lesznek.
Meglátjuk - remélem.

Isthy
Persze, hogy tudom! De a ti esetetekben a "kóbor" névnapokat sem szabad feledni! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még a végére kicserélõdik az egész eredeti névsor...

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszi Isthy, de tudod jól, hogy decemberben tartom :-)))
Gyógyulj meg SOPI!!!
VMan
a kaproncai tornán megint van egy csapatváltozás, a Hypo lemondta a részvételt, még nem tudni ki lesz a hatodik csapat.

VMan
boldog névnapot, mostmár tudom Csucsu nevét legalább én is 😊

Isthy
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK CSUCSUNAK ÉS JUCUSNAK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ilyen "véletlenek" be szoktak csúszni hasonló esetekben és utána a segítõ szándék annál nagyobb. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dehogynem! Bodzás korsókat emelgetsz rendszeresen! ;-)))

Vigyázz Hege! Amikor hizelegnek mindig akarnak valamit! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sikeres mûtétet és gyors gyógyulást Sopinak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
"de ha véletlenül elzúgott, legalább hárman segítették fel, nem feltétlenül zöld mezesek!"

Az elsõ része "véletlenül" elzúgott <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#integet2>
A második része tényleg így volt, ami dicséretes.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Köszi! <#worship> Reménykedjünk! <#wink>

Hege eto
Átadom , de nem sok foganatja lesz.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
"...Bokira kicsit vadásztak a piros-fehér Lányok"
Igen, de ha véletlenül elzúgott, legalább hárman segítették fel, nem feltétlenül zöld mezesek!<#nevetes1>
A meccsrõl már írtatok. Csak pár mellékzönge még.
Sajnálom, hogy nem láthattuk a Kohász új 9-esét, nagyon érdekelt volna, mert ugyan a norvég bajnokság 8. helyezettjétõl érkezett, de Kicsi szerint jó vételnek számít. Talán majd lesz olyan szerencsém, hogy jövõ héten láthatom.
Szubjektív dolog, de én mégis örültem, hogy Ira nem hagyta abba.
Meglepõdtem, hogy Gogirla nem lõtt egy gólt sem. Úgy tûnik, még sokat kell dolgoznia, hogy visszaszerezze sérülés elõtti formáját.
Hege, add át, kérlek, ha értelmét látod!
Kedves gyõri drukkereknek: nem szimpatikus dolog az - egyébként is hátrányos helyzetû - ellenfelet megpróbálni megalázni - edzõmeccsen - olyan kifejezésekkel, hogy "szánalmas", "bajnokcsináló". Ebben a helyzetben ugyanis az ellenfél, edzõpartnerként, a felkészülést segíti. Még akkor is, ha néha keményen lép oda. (A Fradi pl. nem vállalja ezt most, mint megtudtam.)
A körülményekrõl: mikor utaztunk Gyõr felé, megbeszéltük, hogy Boki tuti elintézte, hogy klimatizálják a csarnokot.<#hawaii><#nyes> Amikor aztán odaértünk, meglepõdve tapasztaltuk, hogy a csarnok tényleg klimatizált. Nem sok ilyen lehet még az országban. (Vagy mégis?😊)
Nézegettük a tablókat, találtunk Görbérõl egy fotót, hosszú, szõke hajjal! Tetszett, biztos, nem ismerném meg vele. <#wink>
Kellemeset kirándultunk. A meccs, szerintem jól szolgálta a felkészülésnek ezt a szakaszát, ebben a helyzetben.
Ha az ETO összeáll, nagyon ütõs lesz. (Bár az igazság az, hogy tavaly is ezt gondoltam...)
A Kohásznak még nagyon sokat kell dolgoznia, hogy megközelítse tavalyi formáját. Gondolom, az akaratban nem lesz hiány.
A kis Piga gyönyörû kisbaba! <#taps>

A meccs elõtt kimentünk Kulcsi sírjához. Vittünk sárga rózsát, mécsest. Aztán csak álltunk a sírnál szemünket törölgetve - még ma is tanácstalanul, még ma is értetlenül. <#conf><#shakehead><#sir>

Breki33
Mielõbbi jubbulást neki !!!
hát itt csak a lövõ, irányító posztra van kb 8 ember 😊
De meglátjuk, nem mindenki szeret kispadon ülni...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Nem😊))) Köszi ez hizelgõ volt.

Hege eto
Pityu nyaralni van. Nem tudom de árgus szemekkel figyelem majd😊)))))

Amelyik csapat a Bl-ben is akar játszani oda nem sok az ember.
Bármikor közbejöhet egy nem várt sérülés.
Meg a Bl-re csak annak a csapatnak van esélye akinek nem csak 7-8 jó játékosa van.

Hajrá Magyar Kézilabda!

gondoltam hogy õ az (Hydro), már csak a megnyilvánulásai alapján is 😊))

de egyébként Rád meg alig ismertem, újabban kondizni jársz? ;DDDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

24:22 lett a végeredmény, Boki bizonyítani akart nagyon, lõtt szép gólokat,nyilván most õ, és a két román légiós volt a befejezõ ember fõként, meg talán szélen Juhász Gabi, hiszen õk amúgy is kulcsemberek lesznek gondolom egy-egy éles meccsen is.
Kíváncsi leszek ki fog jövõre elmenni az ETO-ból, túl sok ember van a belsõ posztra...

hát igen, irányítóban vannak elõtte bõven, nem sok esélyét látom a bekerülésére- és nem csak én!!

Miközben a világbajnoki bronzérmes magyar nõi válogatott Zalakaroson készült a héten, a keret egyik alapembere, Tóth Tímea Budapesten vállsérülése kezeltetésével töltötte napjait.

Meglehetõen egyhangú volt az FTC klasszis átlövõjének, Tóth Tímeának a programja az utóbbi napokban: leggyakrabban a Sportkórházban lehetett õt látni kezelésen vagy a gyógytornásznál próbálta meg rendbe hozni sérült vállát. Úgy tûnik, a hagyományos módszerek sajnos nem segítettek, ezért hétfõn mûtét vár Tóth Tímeára.

Egészen pontosan még a játékos sem tudja, mikor kezdõdött a gond, az elmúlt szezonban többször is fájt a válla. Ám játszania kellett, pontosabban játszani akart, hiszen a Fradi remekül szerepelt a bajnokságban, és az EHF-kupában is csodálatosan menetelt, egészen a végsõ sikerig, a fiatal csapat pedig nem bírta volna el, hogy az egyik kulcsjátékosa ne lépjen pályára. Szó szerint nagyon nagy teher nyomta Tímea vállát…

„Bíztam benne, hogy a pihenés majd megoldja a gondokat, de sajnos a nyári szünet után is éreztem, hogy fáj a vállam, s egyértelmûvé vált, nem csinálhatom végig a többiekkel együtt a felkészülést – mondta Tóth Tímea. – Megpróbálkoztam az edzéssel, s nem is volt semmi baj az elsõ lövésig. E mozdulat után azonban mindig elõjön a fájdalom, márpedig lövés nélkül elég nehéz kézilabdázni. Hiába tudom elvégezni a feladatok nagy részét, hiába tudok védekezni, ha nem lõhetek kapura.”
Pedig a ferencvárosi szurkolók egyik nagy kedvence doktor Pavlik Attila csapatorvos segítségével valóban mindent megpróbált. Akármikor kerestük a héten, vagy a gyógytorna kellõs közepén értük utol, vagy a kórházi kezelésre várakozott. Mindhiába…

„Úgy tûnik, nem segít sem a gyógyszeres kezelés, sem a gyógytorna, így Pavlik doktor jövõ hétfõn artroszkopós eljárással belenéz a vállamba, hiszen egészen pontosan azt sem tudjuk, mi okozza a fájdalmat – beszélt a rá váró orvosi beavatkozásról a válogatott játékos. – Így aztán egyelõre azt sem tudhatom, mennyi idõt vesz majd igénybe a felépülésem. Remélem, minél hamarabb ott lehetek a többiekkel a pályán, hiszen borzasztó ez az állapot.”

A nehéz helyzet, a bizonytalanság mentálisan is megviseli a kézilabdázót, aki a válogatott edzõtábora helyett orvosokhoz jár.

„Most kellene felkészülni az elõttünk álló szezonra, ehelyett kezeléseken és rendelõkben töltöm az idõmet, ami nem túl örömteli – érzékeltette lelkiállapotát Tóth Tímea. – Érthetõ, hogy nem vagyok túl vidám, ám bízom benne, hogy a hétfõi mûtét után már sokkal többet tudunk. Rajtam nem múlik majd a visszatérésem, hiszen eddig is szorgalmasan jártam gyógytornára és a kezelésekre. Ezután sem lesz másként. Persze az igazi az lenne, ha már kapura lõhetnék, úgy, hogy közben nem fáj a vállam…”

Hajrá Magyar Kézilabda!

nem a szurkolókra, hanem a játékosainkra...

nem szeretném idézni, de Gertsmár, Laluska, Vincze Meli, Baba -ra (stb- nem jegyzeteltem) vonatkózóan abszolut nem hízelgõ megjegyzések hangzottak el...és Kalóz szóvá is tett egyet vmelyik gyõrinek, persze sikertelenül...akkor érkezett Vanyus, aki egyetértett az "ellenfél, nem ellenség" "kalózi" megállapítással! 😊)

mindegy,legközelebb messzebb ülök, hogy ne bosszantsanak 😊)

Breki33
Tóth Timi-s cikket be tudja rakni valaki?
Breki33
Tulajdonképpen mennyi lett a meccs?

Gyõr játéka mennyire épült Boki-ra?

Isthy
Ebben a mai világban már ne csodálkozz semmin se, ilyenek is vannak! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugyan már, hogy gondolhatsz ilyet?!?! ;-)))

Vajon Pityu, hogy fogja bírni? :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Sztem. Németh András rábeszéli a szokásos sokkterápiájával😊))))
Kislány akkor leszel válogatott, ha beállós leszel, különben míg én vagyok a kapitány Te kimaradsz😊))))))))))))

Hege eto
"meg a 8-as buszon egy gyõri már Boki mez vásárlását tervezte 😊))"

Azért ez már perverz😊)))))))))

Hege eto
De szépen céloztál rám😊)))))))))))

Hege eto
Körülbelül én is így láttam. Néha eszetlen játék ment, sok rohanás, 0 védekezés. Amit viszont én látok, hogy a D.ferr játéka sokkal tudatosabb lett.Ezért kicsit le is lettem hurrogva, de tartom a véleményem. Sztem jót tett az edzõváltás. Ami még feltûnt, hogy Bokira kicsit vadásztak a piros-fehér Lányok, de sztem. ennyi simán belefér. Mégiscsak a riválishoz igazolt😊))))
Nem tom milyen beszólásokra gondolsz? Senki nem szólt egy rossz szót se felétek. Hydró pont mellettem ült, még csodálkoztam is milyen visszafogott.
Ja hát a bírók megkapták a magukét, mert baromságokat fújtak. Ez a gyors játék nem az Õ szintjük. Megye 1 es bírók, mégis mit várhatnánk mást tõlük.

Isthy
Zsanettet volt szerencsém párszor látni a HalasTV-nek köszönhetõen. Eléggé erõszakos és alkata sem rossz (tõlünk került Halasra). Sztem Gyula keze alatt lehet belõle valami és biztos vagyok benne, hogy a javításra szoruló védõmunkája esetleg már az EB-re is összejön.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos ez van, ha nem akarja hát nem. Pedig sztem is simán válogatott esélyei lennének a poszton.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#worship>

"meg a 8-as buszon egy gyõri már Boki mez vásárlását tervezte 😊))"

Sztem lesznek még többen is. Idõvel majd enyhülni fog a gyõri törzsközönség, persze a "megátalkodottak" biztos, hogy nem fognak megváltozni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Csak hirtelen soroltam, de stb.-be belefér<#mf1>
Írj egy levelet Ágai Kiss-nek, úgyis Õ szervezi a kézigálát a télen, hátha.......

Isthy
Bizony jó ötlet! Támogatom a szervezést! Bár nem lenne könnyû, de semmi sem lehetetlen! Egye-fene, Mravikovát is meghívnánk! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szuper képek! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Igen és igen majdnem egy EHF döntõ, viszont ott van mellette a Görög falu
Breki33
27000 !!!

Most látom
VMan
én inkább megvárnám a véleménnyilvánítással a pgsm tornát, tétmeccsen meglátjuk mit mutat Zsanett... de Temes csak legyen beállós 😊 meg Szabó Valériában is bízok, szerintem régi-új edzõje (Bíró Imre) kezei alatt nagyot fog fejlõdni idén (vagy nem), fizikuma neki is kiváló a poszthoz és a védekezése is elsõrangú. Zsanettnak fõleg a védekezést kell még tanulnia a halasiak szerint, ami egy eb-n nem biztos, hogy belefér...

VMan
ns alapján két komplett csapat lesz!

Kézilabda: Szlovákia helyett a magyar B-csapat indul

A Budapesten megrendezésre kerülõ Pannon Kupa Nõi Nemzetközi Kézilabda Torna programja részben megváltozott, miután a Szlovák Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint nemzeti válogatottjuk nem tud részt venni a rangos eseményen. Helyükre Magyarország "B" válogatottját nevezte a rendezõ magyar szövetség.
A második számú magyar válogatott az idei fõiskolás világbajnokságon ezüstérmet szerzõ csapatra épül.

A mérkõzéseket az FTC népligeti csarnokában, a Körcsarnokban és az utolsó napon terveink szerint a SYMA Sport és Rendezvényközpontban játsszák.

Amennyiben az új csarnok nem készül el, akkor a 19-i mérkõzéseket is a Körcsarnokban rendezik.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=118655&hirrovat=Kezilabda