Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Grat. a Corinak!

Most néztem a riportot a Duna TV-n, kíváncsi vagyok vajon tényleg lesz-e valami belõlük erre az idényre. Már sokszor elhangzottak a szép ígéretek és fogadkozások, azután a teljesítmény elmaradt. Úgy tûnik erõsödtek, kérdés, hogy ez mire lesz majd elég Edinával.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na, ezt pont sikerült lekésni! <#falbav>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Nem is akarom minõsíteni, de az a bizonyos végtermék amit a szine kapcsán emlegettek a cikkben, nem áll messze tõle...
Nekem ez a "szocreál építészeti csodákat" juttatja eszembe. Mit mondjak, nem lelkesedem... <#confused><#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
sérülés, betegség.
Duna TV-n rögvest összefoglaló.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Hallgatom a mûsort a Fradiról fél füllel. Miért van az, hogy szinte csak a foci kerül szóba? <#conf>

kaloz174
Õk ketten miért nem játszottak?

VMan
Cornexi-Motor 33-27 (16-12),
bíztató játékkal, Tápai Szabina és Pádár Margó nélkül. Sledjana Deric továbbra is szuper jó kapusnak tûnik 😊

Ajjajjajj 😞

hát ez is hogy néz ki 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

én sem értem, de Ináncsy -vagy hogy híjjáák az enököt 😉- szórakoztató hallgatni...
Mindenesetre nem értem, én úgy emlékszem felajánlotta lemondását, nem fogadták el, most a T-Mobile burkoltanlemondatná, most nem akar lemondani?! kiérti ezt...

Ma láttám Gyárfásnál a naptv-ben -ritka bunkón tud kérdezni a "riporter"- ott azt mondta nem akar visszafelé tekinteni, nem az a lényeg ki mit csinált elõtte, hanem hogy hogy segíthet...a mai (?) FTC ülésen meg kijelentette, hogy Furulyás a hibás... most akkor mégis akar visszatekinteni, mutogatni?!
Ment volna inkább aratni, ott talán hasznát vették volna...

szégyen...

De legalább lesz bevétel, amit megint zsebrerakhatnak...sz.r egy helyzet, a szurkoló kiáll a csapatmellett, és ezzel sem tud segíteni, inkább lenne nullanézõ, míg el nem mennek az oda nem valók, aztán lehet menni meccsre, odaállni a CSAPAT mellé...

Arra a rohadt határozatra is kíváncsi vagyok, talán láthatunk már végre abból is valamit...nem tudom ki lesz a riporter, remélem nem lesz gyáva feltenni a megfelelõ kérdéseket!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Hogy õszinte legyek, már nem igazán tudom, hogy érdekel-e?! 😞
Ez egy undorító bohózat, amit a KVI, az MLSz (helyesebben Kisteleki és Mészöly) és a Fradi elnöksége mûvel, beleértve a jelenlegi ellenzék akkori prominenseit, és a korábbi Fradi elnökségeket Torgyánig bezárólag...

Annyiban azért érdekel, hogy a kézilabdázók lehetõségei semmiképp se csökkenjenek!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
jövõ hét kedden

majd priviben egyeztessünk
kedd este c. mûsor 21tól m1 (vagy m2) Fradi a téma, akit érdekel!

mikor jössz Veszprémbe?

Valaki jön hétvégén Cori meccsre?

Úgy látszik a novemberi Pannon Kupán a horvátokkal és a spanyolokkal játszunk 23.-án és 24.-én.
Jó lenne tudni, hogy hol lesznek a meccsek.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
Csak nehogy ugyanúgy visszaessen az erõs kezdés után, mint az elõzõ idény végére...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos még mindig nincs fordításom és sehol nem láttam hitelt érdemlõ kommentárt errõl...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ebbõl a cikkbõl úgy tûnik Ibolya egyik legjobbja volt csapatának Dél-Korea ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Ez jó hír az egyetlen értelmes adó a TV-ben( a dokumentum csatornákat leszámítva)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
úgytûnik õsszel megint erõsen bekezd a sport1 közvetítés terén 😊
a Debrecen három meccsét is közvetíti szeptemberben, amibõl csak egy nevezhetõ rangadónak (Gyõr), a másik kettõ nem annyira (Vác, Vasas).
ha a többi élcsapat is ennyit lesz képernyõn, akkor lesz mit felvenni <#vigyor2>

VMan
Szani remekül kezdett, csak így tovább! <#taps>

Hege eto
"Állítólag fergeteges hangulat volt, ment a Ria-Ria-Hungária!!!"

Az elrabolt területekre ez miatt érdemes meccsre menni<#eljen><#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Bocs! Szucsánnszki => Szucsánszki!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ahogy igértem:

Rulmentul Brasov-FTC 26-26 (13-12)

Gólszerzõink: Mraviková 3, Soós 1, Uhraková 3, Szamoránsky P. 1, Szucsánnszki 7, Zácsik 7, Kirsner 4.

A Brassó "némi" hátszéllel rendelkezett a meccs folyamán.

Breki33
viszont énis nekik

de a hírre semmi kommentár?

mindig ezek a Dán klubbok
SomogyiG

ebalint78 válasz | megnéz 2006.08.07 18:54:33 (34525)
Most beszéltem egy kinti barátommal, kint voltak a meccsen családostul.
26-26 lett a vége.
Állítólag fergeteges hangulat volt, ment a Ria-Ria-Hungária!!!
Azt mondja, hogy a magas hosszúhaju(Gondolom Zácsik Szandra) és a szöke rövid(Kirsner Era) jó volt. 😊)
A végére kicsit elfáradtak a lányok(ezt nem csodálom ennyi utazás után).
Holnap lesznek képek, meg videók, majd írok linket, ahol meg lehet nézni.

Ennél többet én sem tudok, de igéret van rá, hogy rövidesen igen... 😊

Isthy
Ha minden igaz, felkészülési meccsen: Rulmentul Brasov-FTC 26-26

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hej! Ha ezt normálisan érteném valamivel okosabb lennék az EHF faxával kapcsolatban Gin ügyben.

Már elküldtem fordításra, de ha netán valaki gyorsan tudna fordítani, annak meglehetõsen örülnék.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nem akarom bántani, de ha úgy beszél, ahogyan ír... 😞

Isthy
Ha már szóbahoztad akkor: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK IBINEK!!!

Valamint BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HELGÁNAK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szomorúan hallom...

Pedig hatalmas buli lesz, ahogy az infokat hallottam. PGSM kupán leszel?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor talán többen is beszélgethetünk a dologról. Ha minden igaz péntek délutántól az ETO meccs végéig ott tudok lenni.

DUNAFERR FOREVER!!!

hát nem hiszem 😞
nem sikerült eladni a jegyet 😞

Isthy
Elõre sose mondj tutit! Bármi közbejöhet! <#vigyor>

Mi a helyzet Szegeddel kapcsolatban? Számíthatunk rád?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
No igen, Jokka szépen artikulált beszédben nem mindig a legjobb ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A jókívánságaidhoz csatlakozom!
Viszont a véleményalkotást illetõen én tovább fogok várni, majd a sorozatterhelés mutatja meg mire lehet képes a csapat. Ezért én asszem majd csak októberben fogok nyilatkozni a csapatról és az esélyekrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Örülök, hogy Sopi mûtétje jól sikerült és gyors gyógyulása várható. Jó lesz ha az EB-re meglesz a meccsterhelése, nem kell kihagynia.

DUNAFERR FOREVER!!!

oké, akkor elõször, másodszor, harmadszor, elkelt 😊

kaloz174
<#worship>
Mintha saját gondolataimat olvasnám. <#wink> Azt leszámítva, hogy én inkább igyekeztem kiemelni - kicsit elõbb - a pozitívnak gondolt jelenségeket.
Remélem, az Emléktornán majd sikerül a helyszínen egyeztetni álláspontjainkat! <#smile>

Breki33
Én ugyis megyek Veszprémbe P

Amúgy Masi-s képek Fradi sállal nálam megtekinthetõk P
VMan
köszi, de vettem egyet magamnak 😊
képeimet megtekintheted az oldalamon!

köszi a gratulációt 😄DDD

nekem egyértelmûen Kovács Ági volt az EB lényege (na meg Kuczko 😄D). Hihetetlen az a lány 😊)

Na meg megismerkedtem Pinokkióval 😄DD Szóval igaz a legenda, kéktündér létezik 😄DD

V-Man, remélem csináltál szenzációs fotókat!!!, cserébe hoztam neked egy Eb-s kiadványt a magyarcsapatról, már ha neked nincs meg.
Ha megvan, akkor aki szeretné, annak adom 😄DD

😄DD
majd egyszer személyesen megmutatom magam 😊) És akkor tuti Én leszek 😉

Eddig csak egy ember orrolt meg rá - rostás -. Szerintem jóban van velük. De azon nem csodálkozom, hogy rákérdezett. Egyébként nagyon fáradt volt, mint ahogyan az egész gyõri csapat.
Grave Digger
Az utolsó tíz percben, mikor lecserélték😊 Ott volt a kezemben a kis füzetem, s mikor megkérdeztem, hogy van a lába, visszakérdezett, hogy hivatásból, vagy privát kérdezem? 😊
Nincs túl jóban az újságírókkal? 😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Elvontad a figyelmét? A haját dícsérted? :-)
Grave Digger
No, Luca, magadban beszéltél? 😊))
Én Orsival beszéltem picikét a második meccs közben 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

helyesbítve: "hogy néha megértsem a mondókáját"

:-)))

Breki33
Egy kérés

valaki ki tudná linkelni a "gondolom" CSeh Laci-s fizetõs cikk tartalmát az Úszós topicba?
Breki33
na most a 3. és az utolsó mondatot nem egészen értem :-)
Én nem láttam.

Viszont megismerkedtem kalóz174-gyel. Megmutatták nekem Msét, akirõl meg kiderült, hogy nem is õ.
Viszont Jokka odajött hozzám bocsánatot kérni. Vagy süket vagyok, vagy nem jól artikulál, bizony nagyon fülelnem kellett, hogy néha megértsem a mondókámat!