Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklõdtetek irántam, de kellemes láblógatáson voltam a családommal, ami rám fért, az internetet nemigen figyeltem, látom lesz mit bepótolni!
De Monti engemis érdekelne, hogy merre jár. Remélem nincs semmi probléma nála, és hamarosan csatlakozik a társasághoz!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
SzT. visszahívott telefonon, miszerint nyaralt, családi elfoglaltsága volt, stb...😊
Remélem, ezt mind majd személyesen is megerõsíti, itt a fórumon. <#wink>#wink>
Hajrá Magyar Kézilabda!
Úgy halottam belháború van készülõbe ott.
NEm épelméjú sztem aki ilyet csinál, sose fogom megérteni
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Meghalt Heni, a makói Lány akit felgyújtott a helyi etnikum primitív tagja.
Ha most alkalmazni szeretném az õsi zsidó törvényt: "szemet szemért, fogat fogért" (amit a világ egy bizonyos részén hatványozottan alkalmaznak)Egy barbár gyûlöletkeltõ neonáci lennék.
A Magyarok Istene fogadja lelkébe az ártatlan Leányzót! Mutassa meg sebeit, és mutasson rá szenvedõ megcsonkított Hazánkra!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Dejan Perics a Veszprémé
Felszállt a füst: szerda este bejelentették, hogy a magyar bajnok MKB Veszprém újabb világklasszis kapust igazolt. A szerb válogatott egykori hálóõre, a 34 éves Dejan Perics három évig méltó utódja lesz a BL-résztvevõ gárdában elõdeinek, Sterbik Árpádnak és Vlado Solának."
NSO
De a bemutatások, himnuszok, riportok minden bizonnyal buktak.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Amúgy sajnos én sem tudok róluk semmit...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez minden?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
jövõ héten tök jó idõ lesz, én mondom 😄
HAJRÁ MAGYAROK! :]
vasárnapra igérték
nyár elõtt azt mondták nem lesz jó idõ
az idõjárás topicba berakott képet érdemes nézni
(Pedig én is szabin leszek.)
A héten zajlott a Nagyhajós Bajnokság I. a Balatonon. Nem volt egy laza menet!😊)
Az egyik legszebb balatoni vitorlás árbócát törte😞(
Itt még lehet nézelõdni.
Ez az amit le lehetett tölteni vagy a múltkori kiegészítése?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajrá Magyar Kézilabda!
ez pedig a Cornexi-Motor, Duna TV-s beszámoló
Az meg tényleg vicc, hogy 9ezer a bérlet, az MKB-nál (utálom is õket, de õk nincsenek is csõdben) 12ezer körül van a legolcsóbb bérlet..
Meg még annyi, ha most többen (Koóst is hallottam így nyilatkozni, meg most a nem tudom kit) hogy több bérletet is vesz, segít...eddig miért nem jutott eszébe, aki megteheti, ha csak kicsit is, miért most, miért nem elõbb....
áááá, a tihanyi echo informatívabb, értelmesebb mint ezek ott....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az én meghívottjaim: Furulyás, Ináncsi (Y?), Torgyán kapcsolásban- hogy el lehessen venni tõle a szót- a korábbi átvilágító bizottság tagjai, és a korábbi gazdasági ember, meg a mostani. kb ennyi..ugyanis a kizárásnak semmi köze az érzelmekhez, a focihoz, itt egészen más probléma van. Talán még Kisteleki bár õt inkább az oakley szemüvege miatt amit az ÚszóEB-n viselt a nagy arcára....
Hozzáteszem, hogy a játékosok, és szurkolók tettek azért hogy ne legyen befektetõ..ugyanúgy õk is kivettek a Fradicsalád zsebébõl....hogy két legfontosabbat, a Debrecen elleni balhét, és a Sopron elleni kupameccset említsem...
Üde színfolt volt Kemenes Szabi, vannak még gondolkodó focisták is....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
csak Zia mondta, hogy félt, hogy nem megy neki a napi két edzés, mert kint csak napi 1-et játszott, de jól bírja 😊
Meg Edina nyilatkozott nála a szokásosnak mondható témáról, hogy a Cori egy család. Most épp fõztek, meg állatkertben voltak, és strandoltak, nem értem engem miért nem hívnak, pedig marad kaja bõven 😄DDD
Amúgy a felvezetõ szöveg meg az volt, hogy sikerül e összeszokni a sokféle nációnak, kb. ennyi 😊