Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv Kedves Fórumlakók!!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklõdtetek irántam, de kellemes láblógatáson voltam a családommal, ami rám fért, az internetet nemigen figyeltem, látom lesz mit bepótolni!
De Monti engemis érdekelne, hogy merre jár. Remélem nincs semmi probléma nála, és hamarosan csatlakozik a társasághoz!!

Isthy
Pont errõl beszéltünk mi is, hogy azt az esõt viszont nagyon várjuk! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Melyik számban indulsz? Mert akkor viszünk magunkkal SG fórum emblémás HAJRÁ BREKI! feliratú drapit <#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor 18-án ott leszel?

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igazán nincs mit! <#wink> (Már nekem is eszembe jutott, hogy fel kellene hívni.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Nagyon köszönöm, Herlock Solmes 😊)) elbújhat melletted...! <#worship><#worship>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Íme, egy igazi válasz:
SzT. visszahívott telefonon, miszerint nyaralt, családi elfoglaltsága volt, stb...😊
Remélem, ezt mind majd személyesen is megerõsíti, itt a fórumon. <#wink>

Ha esõ nem is, de éremesõ csak lesz!<#nevetes1>

Hajrá Magyar Kézilabda!

Breki33
<#wow2><#zavart2><#sniffles>

Úgy halottam belháború van készülõbe ott.

NEm épelméjú sztem aki ilyet csinál, sose fogom megérteni
Hege eto
Szegény Lány teljes értékû életet soha nem élhetett volna......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
az az igazán rossz, hogy neki már lehet ez volt a jobbik megoldás :|

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hege eto
Rossz hír:
Meghalt Heni, a makói Lány akit felgyújtott a helyi etnikum primitív tagja.
Ha most alkalmazni szeretném az õsi zsidó törvényt: "szemet szemért, fogat fogért" (amit a világ egy bizonyos részén hatványozottan alkalmaznak)Egy barbár gyûlöletkeltõ neonáci lennék.

A Magyarok Istene fogadja lelkébe az ártatlan Leányzót! Mutassa meg sebeit, és mutasson rá szenvedõ megcsonkított Hazánkra!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Füreden. Ildyéknél(handball.hu) van cikk róla, 7.20-án, pontos programmal.

kaloz174
1. próbálkozás: "...számú hangposta jelentkezik." <#schmoll2><#conf>

Breki33
akkor indulok P

Balaton kupa hol lesz pontosan?
kaloz174
"IGAZOLÁS. Világklasszis kapust szerzõdtetett az MKB
Dejan Perics a Veszprémé

Felszállt a füst: szerda este bejelentették, hogy a magyar bajnok MKB Veszprém újabb világklasszis kapust igazolt. A szerb válogatott egykori hálóõre, a 34 éves Dejan Perics három évig méltó utódja lesz a BL-résztvevõ gárdában elõdeinek, Sterbik Árpádnak és Vlado Solának."

NSO

Duby
Azér nem biztos, hogy kapcsiból olyan rossz lesz, és hogy õk közvetítik. A Somosék egyre több mindent kapnak, sztem õk jók, meg az EB-re is hívták Knézyt, õ legalább lelkesen kommentált.
De a bemutatások, himnuszok, riportok minden bizonnyal buktak.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Sajnálom. <#nemtudom> De nekem csábítóan közel van. Csak áthajókázom!<#vigyor2> (Remélem, azért még lesz, aki eljön a csapatból.)

Nem tervezem. Rosszkor van, miért nem tudjék hétvégére tenni?! Pgsm kupa meglesz😊

kaloz174
Egyébként Stanley is elég régen járt erre, ha jól emlékszem. Remélem, tervezi a Balaton kupát!😊

kaloz174
Ígérem, holnap SZT-re rátelefonálok. Montit Mse tudja elérni. Majd megkérem. Én, sajnos nem tudom a számát.

Isthy
Jóvanna! Nem mindenki szószátyár <#vigyor>

Amúgy sajnos én sem tudok róluk semmit...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is megerõsítem a jó idõt jövõ hét közepére és végére: 29-32 fok, szinte semmi esõ, kajak-kenu VB lesz! <#wink><#vigyor> Sajnos keddig még rossz idõ várható.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Köszönöm a válaszokat. 😊

Ez minden?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
ja, tök mindegy mit mondanak, úgyis csak találgatnak.
jövõ héten tök jó idõ lesz, én mondom 😄

Breki33
jövõ hétre?

vasárnapra igérték

nyár elõtt azt mondták nem lesz jó idõ

az idõjárás topicba berakott képet érdemes nézni
kaloz174
Sajnos, nem azt ígérik.
(Pedig én is szabin leszek.)

Breki33
remélem jövõ héten jobb idõ lesz a balatonon

akkor lehet átugrunk a beachre
Breki33
ahhoz le kell ülni rendesen megnézni

nem csak belekuksizni
SomogyiG
Remélem, a "belbecs" sem marad el a "külcsin" mögött...

kaloz174
Nem kézi, de sport😊
A héten zajlott a Nagyhajós Bajnokság I. a Balatonon. Nem volt egy laza menet!😊)

Az egyik legszebb balatoni vitorlás árbócát törte😞(

Itt még lehet nézelõdni.

Breki33
Akkor még egyszer köszi, szuper a borító
SomogyiG
Kérdés: Monti-ról és SzT-rõl lehet tudni valamit? Jó régen jelentkeztek már...

SomogyiG
Mindkettõ! Ez a sorozat vége, de többet tartalmaz, mint ami letölthetõ volt, és jobb minõségben. (remélem)

Breki33
Megint kaptam valamit tõled, de eddig csak a borítót tudtam megnézni <#finom><#love11>

Ez az amit le lehetett tölteni vagy a múltkori kiegészítése?
kaloz174
Én is "ehhez a mozgalomhoz" csatlakozom, szinte biztos! <#boxer>

Isthy
Számomra marad a vegyes közvetítés élvezete, a TV-t nézem és a rádiót hallgatom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szinte tudtam, hogy kapok ma olyan hírt aminek nagyon nem fogok örülni... <#levele><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ismét szuperek lettek! Köszi a képeket!

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez elég szomorú!<#levele><#shakehead>

Hajrá Magyar Kézilabda!

SomogyiG
Viszont lesz helyettük Véletlengenerátoros Gulyás és Jópofizó Egri. Az EB-n hozzá fogok szokni a süketTV-hez, mert én ezeket nem fogom hallgatni, az tuti! A mieinket ismerem, az ellenfél játékosait pedig õk se...

VMan
most láttam az MKSZ oldalán, hogy a svédországi eb-t az MTV fogja közvetíteni, nem a Sport1 :| akkor riportokról, himnuszról ne is álmodjunk...

VMan
az oldalamra feltettem a Cornexi-Motor edzõmeccs képeit.

kaloz174
Köszi! <#worship>

VMan
pontosítás, egyik riport a fõiskolás vb-rõl van, az ott járt lokis lányokkal, a másik meg a nyilvános edzés, a szurkolók elleni focival, valamint Benyáts Bea és Kovács Adrienn is nyilatkozik ebben, nem csak Vali.

VMan
egy debreceni ismerõsöm felvette nekem a DTV-rõl a Loki elsõ edzése után készült beszámolót, meg egy riport van benne Szabó Valival. ha kell valakinek szóljon privátban egy-két napon belül, utána törlésre kerül.

ez pedig a Cornexi-Motor, Duna TV-s beszámoló

És sajnálom a többi szakosztályt, de õk ugyanúgy részesei a saját kis szavazataikkal, bár nem teljesen világos, kik és hogyan, de azért az elnükségi tagok sem szentek....

Az meg tényleg vicc, hogy 9ezer a bérlet, az MKB-nál (utálom is õket, de õk nincsenek is csõdben) 12ezer körül van a legolcsóbb bérlet..

Meg még annyi, ha most többen (Koóst is hallottam így nyilatkozni, meg most a nem tudom kit) hogy több bérletet is vesz, segít...eddig miért nem jutott eszébe, aki megteheti, ha csak kicsit is, miért most, miért nem elõbb....

áááá, a tihanyi echo informatívabb, értelmesebb mint ezek ott....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Köszi, Mse! <#wink> Ez igazán rendes volt tõled! <#worship>

Na és akkor egy kis OFF, egyrészt ez egy cirkusz volt, nem egy igazi probléma feltáró mûsor ami a Fradiról szólt.

Az én meghívottjaim: Furulyás, Ináncsi (Y?), Torgyán kapcsolásban- hogy el lehessen venni tõle a szót- a korábbi átvilágító bizottság tagjai, és a korábbi gazdasági ember, meg a mostani. kb ennyi..ugyanis a kizárásnak semmi köze az érzelmekhez, a focihoz, itt egészen más probléma van. Talán még Kisteleki bár õt inkább az oakley szemüvege miatt amit az ÚszóEB-n viselt a nagy arcára....
Hozzáteszem, hogy a játékosok, és szurkolók tettek azért hogy ne legyen befektetõ..ugyanúgy õk is kivettek a Fradicsalád zsebébõl....hogy két legfontosabbat, a Debrecen elleni balhét, és a Sopron elleni kupameccset említsem...

Üde színfolt volt Kemenes Szabi, vannak még gondolkodó focisták is....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nem sok volt:
csak Zia mondta, hogy félt, hogy nem megy neki a napi két edzés, mert kint csak napi 1-et játszott, de jól bírja 😊
Meg Edina nyilatkozott nála a szokásosnak mondható témáról, hogy a Cori egy család. Most épp fõztek, meg állatkertben voltak, és strandoltak, nem értem engem miért nem hívnak, pedig marad kaja bõven 😄DDD
Amúgy a felvezetõ szöveg meg az volt, hogy sikerül e összeszokni a sokféle nációnak, kb. ennyi 😊