Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Helgával mi újság? Hogy van?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Legyen igazad, de itt és most Sopival és Helgával sem lehettünk volna jobbak, azt hiszem. Remélem élesben vissza tudunk vágni!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
naja, pl. Siti beállós játéka izgin hangzik 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

majd meglátjuk mennyire volt jó a forrás 😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
majd tétmeccsen a románok szomorkodnak 😊

VMan
-A- válogatott tagjai:
K- Triffa, Pálinger
BSZ- Vérten, Kirsner
BÁ- Tomori, Tóth, Szûcs
I- Ferling, Görbicz, Orbán
B- Siti(!!!), Szamoránsky, Borbély
JÁ- Hornáky, Mehlmann
JSZ- Kovacsicz, Balogh

-B- válogatott tagjai:
K- Pastrovics, Petróczi
BSZ- Kenyeres, Juhász
BÁ- Mörtel, Laluska
I- Tápai, Szucsánszki
B- Borbás, Õri, Gaál
JÁ- Sopronyi, Benyáts
JSZ- Csáki, Bódi
EDZÕ: ZSIGA GYULA

handball.hu fórumból.

SomogyiG
Végeredmény, FTC - Oltchim: 26 - 39 😞((((

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

jóétvágyat 😊
remélem mire lefürdök, te is megkajáltál 😊))) szerintem te gyõzöl 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
jó étvágyat! <#vigyor0>
Várunk türelmesen. <#vigyor2>

Isthy
Az eredményt látom kalóz már beírta, egyelõre annyit, hogy amit láttam az eléggé halovány volt, még ahhoz képest is, hogy a felkészülés közepén vagyunk.
Részletesebb beszámoló nemsokára, csak elõbb a gyomor követelésének kell eleget tennem ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Félidõben FTC - Oltchim: 10 - 20 😞(((

A meccs nem itthon, hanem Erdélyben van...

kaloz174
De más jellegû lehet az elvégzett munka, vagy más periódusban vannak esetleg. Attól függ, melyik edzõ mit tart fontosnak.

VMan
ne feledd, hogy nem egyszerre kezdtek a csapatok! nem véletlenek a Gyõr gyenge eredményei a napokban, most kapják a legnagyobb fizikai terhelést ha jól tudom.
a Vasasnál pl. egészen korán, a többieknél kb. 3 héttel korábban kezdtek, majd volt egy két v. három hetes szünetük, és úgy folytatták. aztán most mindenkit laposra vernek a "prof" tanítványai, lehet neki lesz igaza, de a bajnokságban kell majd villogniuk 😊 de azért várom már nagyon mit mutatnak vasárnap a Cornexi ellen.

SomogyiG
Egyébként nem teljesen osztom azt a véleményt, miszerint a Dunaferr, vagy a Loki a felkészülés közepén van, azért sikeredik igy a dolog, hiszen a Vásárhely és a Halas is ugyanazt a felkészülési idõszakot éli meg éppen...

SomogyiG
Az eddigi eredmények után ez már nem is meglepetés...

Ki lesz a kupagyõztes? A Halas, vagy a Vásárhely? Mi dönt azonos pontszám esetén? Az egymás elleni eredmény, vagy a gólkülönbség?

Csináltam egy gyors számvetést, s úgy tûnik, hogy ha a Halas legalább két góllal nyer a Vásárhely ellen, akkor Õk a kupagyõztesek, Ha a Vásárhely nyer minimum öttel, akkor pedig a Vásárhely. Minden más esetben a Loki. (táblázatomban a gólkülönbséget vettem csak alapul, az egymás elleni eredményeket nem. Ha ez utóbbi számít, akkor a Halasnak 1 gólos gyõzelem is elég.)

na, ez már haladás 😊

bõven elég, ha a bajnokság elsõfordulójától kezdve gyõzünk csak minden meccsen 😄DD

kaloz174
Dunaferr-Loki : 26 - 28! 😞

VMan
Gyõr-Krim-Cori egy csoportban a kaproncai tornán! 😊

handball.hu

VMan
Cori szinte összes rangadóját letudja az õsz elején, õk amiatt vannak most ennyiszer a képernyõn.

kaloz174
Csak így tovább!😊 A meccsek száma már egészen elfogadható.

A Dunaferr meccse: Cornexi Alcoa HSB Holding - Dunaferr NK
nõi bajnoki mérkõzés - Székesfehérvár
2006. szeptember 17. 13,00 óra !

De legalább közvetítik. Igaz, nem Újvárosban lesz, tehát tul.képpen a Cori meccs kerül képernyõre. Miközben a Loki feltûnõen sokszor lesz látható. (Nem mintha ez nem tetszene, csak szeretnék hasonló lehetõségeket a többi csapatnak is.)

VMan
szeptemberben hat nõi bajnoki lesz az mtv és a sport1 mûsorán! <#worship>

http://mksz.handballnet.hu/DesktopDefault.aspx?menuid=195

Hege eto
Hát összekapták.......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
DVSC-Hódmezõvásárhely 34-29 (15-11)
Kiskunhalas-Dunaferr 27-29

dvsckezilabda.hu

szép kis körbeverés, mindenkinek ugyanannyi pontja van, délután eldõl a 20. Pikó Kupa sorsa, még bárki nyerhet, és bárki lehet utolsó 😊

VMan
jó neked, várjuk a beszámolót 😊

Duby
Az tök jó! <#taps>
Majd külddj légyszi egy bõ beszámolót ki hol, ki hogy játszott, különösen az újak. Jó szórakozást! Hajrá Kohász! <#vigyor3>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Feltétlenül mondd meg nekik, kérlek, hogy nagyon drukkolunk, ha nem is tudunk ott lenni!😊

Isthy
Ezek közül holnap a Dferr-Lokit a helyszínen lesz szerencsém megtekinteni. Remélem a csajok összekapják magukat a kedvemért! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért várjunk még azokkal az esélyekkel (noha nagyon jó lenne, ha felnõnék a nagyokhoz egyre többen). Ezek csak felkészülési meccsek, ráadásul a kõkemény felkészülés kellõs közepén. Azért majd figyeld meg a tétmeccseken kissé más eredmények fognak születni, noha egy-két "meglepetés" biztos lesz most is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Kikapott a Gyõr és a Dunaferr kézilabdában
2006. augusztus 10., csütörtök 21:38

Szoros mérkõzésen kapott ki dán riválisától a Gyõr nõi kézilabdacsapata.

A bajnoki címvédõ magyar együttes felkészülési mérkõzésen fogadta az Aarhus együttesét, melyen 25-23-as vereséget szenvedett. A Rába-parti együttesben Görbicz Anita ötször, Dokic és Temes pedig négyszer volt eredményes, ám az ellenfél, elsõsorban gyors indításainak köszönhetõen végül megszerezte a gyõzelmet.

A Kiskunhalason rendezett Pikó-kupa nyitómeccsén a Hódmezõvásárhely meglepetésre 32-24-re legyõzte a Dunaferr nõi csapatát, míg a Kiskunhalas-DVSC találkozón 36-30-as hazai siker született. "

VMan
holnapi program:

Augusztus 11. péntek
9 óra Debrecen VSC – Hódmezõvásárhely NKC SE
11 óra Kiskunhalas NKSE - Dunaferr NK
16 óra Debrecen VSC- Dunaferr NK
18 óra Kiskunhalas NKSE- Hódmezõvásárhely NKS SE

kaloz174
Egyre érdekesebben alakul a helyzet. 😊

VMan
Pikó Kupa másik meccsén a Halas megcsapta a Lokit!
Kiskunhalas-DVSC 36-30

forrás: DVSC honlap

kaloz174
Azért ez csak 1 meccs. Majd meglátjuk a többit.
Mindenesetre érdekesen indul ez a szezon a "nagy" csapatoknak. Hozzávenném a Fradit is, a sérülések miatt.
De, hogy mi értelme az ETO-nak ennyi meccset játszani ebben a szakaszban, azt nem értem. Tulajdonképpen - bár én nyilván csak egy laikus szurkoló vagyok - a játék, a meccs lenne a jutalom a kemény edzések után. De ilyen mennyiségben???
Viszont a Fradi kirándulása pozitív lélektani hatású is lehet...

Mindenesetre egyre több esélyt látok a közép-csapatok számára.

Hege eto
Herr, Lazer,Juhász nem.
A kapuson kívül a komplett elsõ sor kezdett. Nagyon pocsékul, fásultan játszottunk. A dánok meg úgy küzdöttek mintha a BL gyõzelem lenne a tét.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Leginkább azokat ismerheti - pár kivétellel - akikkel a kispadot koptatta, ez nem lehet magyarázat, a vereség különbségére mégkevésbé. (láttam a smiley-t)
Kovács Péter nem kerül abba a helyzetbe, mint anno a Nagy Alexandrosz, az biztos.
Ez még felkészülési mérkõzésen is sok!!! (vagy altatnak?)

kaloz174
Végül is elég jól ismerhette az ellenfelet, ha nem is mindenkit! 😊

kaloz174
köszi! 😊

Isthy
Bár nem nekem szólt a kérdés, de én írtam neki sms-t vagy 2 órája, de még nem válaszolt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szinte biztos voltam benne, hogy te nem hagyod ki Szilárd megemlítését! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szia Mse!😊
Montiról nem tudsz valamit?

Szép volt Szilárd bá!!!!

Nekünk meg majd lesz jobb is 😊)

kaloz174
Valahogy nem értem, miért játszik ennyi meccset az ETO. De lehet, hogy csak én vagyok értetlen.
Amikor ennyi a sérült. Újvárosban néztem a csajokat, teljesen fásultnak tûntek. Szemben a Dunaferr-rel, akik - akkor - nagyon jó benyomást tettek rám.

Breki33
opsz

mindenki játszott?
Hege eto
Mondok durvábbat:
ETO-Aarhus(friss feljutó) 22-24

Ez kb olyan mintha Slagelse-Makó 22-24 lenne.
Ezen már csak röhögni tudok.
Senki sem dícsérhetõ nálunk. A dánoknál Mortensen a védéseiért, meg elég szép indításos edzést csináltak.

Breki33
Sex-Veszp P
SomogyiG
?????<#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Nem tudom, de elég valószínû, ha már itt vagyok közben BPn😊))
Ki jön még innen?

kaloz174
Ez nem biztató. De majd lesz jobb is. (Az ETO is kikapott nálunk.)

Isthy
A halasi Pikó Kupán egy meglepõ eredmény: Hódmezõvásárhely-Dferr 32-24!!!

A hírek szerint iszonyúan gyenge volt a csapat, egyedül Radulescu dícsérhetõ az elsõ félidõben, amikor õ védett. A többiek néma csend...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Vajon mit játszottak a csajok a Pikó kupán?