Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Németh-Zsiga edzõpáros pedig senkinek nemadott bérelt helyet a válogatottban, ezért mindenkinek küzdeni kell a helyért, a lányok nagyon bizonyítani akarnak, és a legjobbat kihozni magukból! Ebbõl a helyzetbõl remélem mi is profitálhatunk, mert remek meccseket láthatunk! ( Természetesen MAGYAR gyõzelemekkel )
Bizony nagy a presztizse, a válogatottba kerülésnek!!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nálam a hazai rangsorban Görbicz, Siti, Ferling, Orbán a sorrend jelenleg, s csak az 5 hely jut Neki, amin most még Tápai Szabinával osztoznia kell. A J2 beli használhatósága esetleg 1 helyet javíthat, de ammondó vagyok, hogy legalább egy évet szokja még az élvonalat, hogy ne legyen olyan hullámzó a teljesítménye, mint az elõzõ szezonban volt. Utána egye fene!!! 😉
Az viszont valóban nem semmi, hogy a Magyar, az Orosz és a Koreai Válogatottnak - azaz a világ elitjének - 3 egymásután következõ napon összesen 25 gólt lõtt!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Msn?
ON
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Görbe ma még a megszokottjánál is többet hozott, tényleg õ a legjobb 😊 Detti mögött ;DDDDDDD
én a Cori fórumon megtippeltem, kire gondolhatott NA mikor a "biztos" 12 embert mondta!
leírom ide is, szvsz (jelenleg), ami még bizti nem szentírás 😄D :
Görbe, Hornyák Ági, Detti, Triffa Ági, BB, Csáki, Vérten, Fanni, Pálinger, Piros, Tomori, Borbély Zsani (Szûcs Gabica esetleg Tomori helyett) 😄
De azt felelõsségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy szegény Kulcsár Anita halála óta a válogatottban ilyen beállós játék még nem volt. Nem akartam hinni a szememnek!!! Az, hogy Korea ellen ez nem ment, az számomra érthetõ/elfogadható volt, hiszen õk alacsonyak, s a mély súlypontjuk miatt eszméletlen fordulékonyak, és gyorsak. (mire kizárnák valamelyiküket, már régen megkerülték a beállósainkat, sajnos bármelyiket. Sovány vigasz, hogy az oroszokat is)
De ma teljesen más világ volt. Zsanett is nagyszerûen élt a - nagyon sokak által megkérdõjelezett - bizalommal, de Piros talán még nála is jobb volt! Miss Góliát (Polenova) alig dobott róla gólt, beállósként pedig igy még nem láttam játszani, de szerintem más se!
Biztosan van bennem elfogultság is, de ettõl függetlenül nálam - remélem a Németh András-Zsiga Gyula párosnál is - Õ a No.1 beállós pozícióban a válogatottban!!!
A B csapat teljesítménye - különösen Zizi 12 gólja - Korea ellen pedig egyszerûen csodálatos!
Isthy meg pont most nem volt, mikor Gin ott volt 😞(
Jókis meccs volt, remélem majd Stilo mesél nekünk a B válogatott meccsérõl is!
Ma hiányoltam Fannit jobbátlövõben 😄 😄
És iszonúy dühös vagyok, mert feleslegesen jöttem haza tegnap, és mire kiderült már nem volt mivel visszajutnom Pestre 😞(
Kajak-Kenu OFF
Fantasztikus volt!!! 😄 😄
Nekem, azért ez a 42-33-as gyõzelem az Oroszok ellen is nagyon tetszett!!
Eszméletlen hangulat a nézõtéren és csodálatos gyõzelemek a pályán! Sztem legalább 20-25000 nézõ volt és azt hiszem holnap még több lesz! Kicsit elkalapáltuk a világot és örömmel látom, hogy a csajok is kalapálják rendesen a világbajnokot! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Volna egy javaslatom: a Budaõrsi Polgármesteri Hivatal ezügyben illetékes személyiségei és a hangfelvételt készítõk és reklamálók közösen alkossanak mozgó céltáblát Dia számára a felkészülés idejére, mert az "értékük" kb. annyi, hogy egy puskacsõ elõtt futkossanak.
Komolyan mondom, néha már kezdem visszasírni a "kommunista diktatúrát"! Az átkosban ilyen nem fordulhatott volna elõ, de olyan sem, hogy néhány viszketõ fenekû majomparádé miatt kishíján megbukik az úszó EB, vagy 2,5x annyiba kerüljön az M7-es Balatonmenti szakasza...
On
lécci-lécci 😊
Amit én csináltam Fanniról, az nem lett jó? (valahol a Sopis kép után, a Dettis elõtt 😄D )

DUNAFERR FOREVER!!!
Te meg el ne feledkezz a felvételekrõl! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Vajon kivel balhézott össze?????
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként a SÖR, jóvolt, és még a SPORT1-et is bekapcsolták! <#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
A csarnokban lehetett volna normális hõmérséklet, mert ez inkább izzasztónak felelt meg.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha jól tudom, a program az alábbiak szerint alakul:
augusztus 30. szerda Balaton Kupa Balatonfüred 1 mérkõzés
augusztus 31. csütörtök Balaton Kupa Balatonfüred 2 mérkõzés
szeptember 1. péntek Balaton Kupa Balatonfüred 1 mérkõzés
Mivel ez mindegyik hétköznap, igy a magasságos munkáltató(i)mtól - azaz az ügyfeleimtõl - függ, hogy szabaddá tudom-e tenni magam, és ez mindig elõtte napra derül csak ki. (szeptember 11-22 között szabadságon leszek, ezért elõre is kell dolgoznom, meg szabadságom sem nagyon marad ezen kivül) Azért remélem, hogy legalább 31-én oda tudok jutni...
Tegnap is amiatt nem tudtam találkozni Ginnel...
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem meg rohadt nagyot, sõt ennyire jól játszani én még nem láttam. Majd Csucsu ír erre valamit talán.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sajnálom a B válogatottat, de szélsõk nélkül nem lehet meccset nyerni, meg Poljenovát sem Zizinek kellene átlõni...
De Fancsi jobbátlövõként való játszatásában sem láttam rációt 😊))
Szóval lehet én nem értek hozzá 😄DD -bár ez kivanzárva 😉
tényleg, Te fradista vagy, jössz 29én, 30-án balaton-kupára?
Szóval, ha legközelebb úgyesik, akár be is mutatkozhatom személyesen is, ha nem bánod 😉)))
A lencsétõl én is igyekszem tartózkodni, hiszen közel 2000 éve azzal csak a baj van...