Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, megmondom neki 😊))) viszek pizzát is, hátha akkor nem vág fejbe 😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Rita csipkedje magát, és ott a helye a csapatban!!!!

Ebben az egészben az a jó, hogy nagyon fiatal játékosokról van szó, és rengeteg lehetõség van még bennük!
A Németh-Zsiga edzõpáros pedig senkinek nemadott bérelt helyet a válogatottban, ezért mindenkinek küzdeni kell a helyért, a lányok nagyon bizonyítani akarnak, és a legjobbat kihozni magukból! Ebbõl a helyzetbõl remélem mi is profitálhatunk, mert remek meccseket láthatunk! ( Természetesen MAGYAR gyõzelemekkel )
Bizony nagy a presztizse, a válogatottba kerülésnek!!!!

SomogyiG
Fanni -> Kirsner Era - esetleg Vincze - a nyerõ! (Jó volna, ha András is igy gondolná 😄)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ezt még korainak érezném, habár az nagyon mellette szól, hogy irányítón kivül alapvetõen jobblövõ! Viszont a "mélysége" miatt egy dán, norvég, vagy orosz falat nemigazán tud(na) átlõni!
Nálam a hazai rangsorban Görbicz, Siti, Ferling, Orbán a sorrend jelenleg, s csak az 5 hely jut Neki, amin most még Tápai Szabinával osztoznia kell. A J2 beli használhatósága esetleg 1 helyet javíthat, de ammondó vagyok, hogy legalább egy évet szokja még az élvonalat, hogy ne legyen olyan hullámzó a teljesítménye, mint az elõzõ szezonban volt. Utána egye fene!!! 😉
Az viszont valóban nem semmi, hogy a Magyar, az Orosz és a Koreai Válogatottnak - azaz a világ elitjének - 3 egymásután következõ napon összesen 25 gólt lõtt!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

OFF
Msn?
ON

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

szerintem Szucsánszkit is bedobná a mélyvízbe, ha Siti nem lenne formában, vagy sérült lenne! de az még messze van...

nálam nincs elsõ, se második, pont ez a két féle beállós kellene, Borbély ha hozza ezt, még védekezne is, már venném is a repjegyét Skövde-be 😉 És Pirost és Ritát meg figyelném erõsen 😊)) ma nagyon nagyot játszott Piros, de azért én mégis a Dunaferrnek drukkolok 😄DD meg Ritust nem láttuk 😄D

Görbe ma még a megszokottjánál is többet hozott, tényleg õ a legjobb 😊 Detti mögött ;DDDDDDD

én a Cori fórumon megtippeltem, kire gondolhatott NA mikor a "biztos" 12 embert mondta!
leírom ide is, szvsz (jelenleg), ami még bizti nem szentírás 😄D :
Görbe, Hornyák Ági, Detti, Triffa Ági, BB, Csáki, Vérten, Fanni, Pálinger, Piros, Tomori, Borbély Zsani (Szûcs Gabica esetleg Tomori helyett) 😄

SomogyiG
Az. hogy Görbicz nagyon jó volt, az egy dolog - mármegszoktuk Tõle! 😊

De azt felelõsségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy szegény Kulcsár Anita halála óta a válogatottban ilyen beállós játék még nem volt. Nem akartam hinni a szememnek!!! Az, hogy Korea ellen ez nem ment, az számomra érthetõ/elfogadható volt, hiszen õk alacsonyak, s a mély súlypontjuk miatt eszméletlen fordulékonyak, és gyorsak. (mire kizárnák valamelyiküket, már régen megkerülték a beállósainkat, sajnos bármelyiket. Sovány vigasz, hogy az oroszokat is)
De ma teljesen más világ volt. Zsanett is nagyszerûen élt a - nagyon sokak által megkérdõjelezett - bizalommal, de Piros talán még nála is jobb volt! Miss Góliát (Polenova) alig dobott róla gólt, beállósként pedig igy még nem láttam játszani, de szerintem más se!
Biztosan van bennem elfogultság is, de ettõl függetlenül nálam - remélem a Németh András-Zsiga Gyula párosnál is - Õ a No.1 beállós pozícióban a válogatottban!!!

A B csapat teljesítménye - különösen Zizi 12 gólja - Korea ellen pedig egyszerûen csodálatos!

Látom a szurkercsapat átköltözött a másik oldalra, ezzel együtt jött egy dob is, és tényleg jobb volt a szurkolás. Sajnos így keveset voltak képernyõn 😄D
Isthy meg pont most nem volt, mikor Gin ott volt 😞(

Jókis meccs volt, remélem majd Stilo mesél nekünk a B válogatott meccsérõl is!

Ma hiányoltam Fannit jobbátlövõben 😄 😄

És iszonúy dühös vagyok, mert feleslegesen jöttem haza tegnap, és mire kiderült már nem volt mivel visszajutnom Pestre 😞(

Kajak-Kenu OFF

Fantasztikus volt!!! 😄 😄

A MAGYAR ARMADA átgázolt a világon!!!!<#taps><#taps><#eljen>

Nekem, azért ez a 42-33-as gyõzelem az Oroszok ellen is nagyon tetszett!!

Isthy
Most értem haza, hihetetlenül csodálatosan gyönyörû volt!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>
Eszméletlen hangulat a nézõtéren és csodálatos gyõzelemek a pályán! Sztem legalább 20-25000 nézõ volt és azt hiszem holnap még több lesz! Kicsit elkalapáltuk a világot és örömmel látom, hogy a csajok is kalapálják rendesen a világbajnokot! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Holnap András már "visszaadja" magát a Fradinak, s akkor rákérdezek - nem azért, mert Neked nem hiszek - a pontosítás kedvéért (ki kivel, mikor, etc...)

a füredi szabadidõ és konferencia központ -ahol a meccset játszák- honlapján is 29, 30 szerepel!!

SomogyiG
Én a kezilabda.ftc.hu honlapról ollóztam, ahol a hír július 07-i keltezésû. Megpróbálok pontos infót szerezni, s prezentálom, amint meglesz!

SomogyiG
Off
Volna egy javaslatom: a Budaõrsi Polgármesteri Hivatal ezügyben illetékes személyiségei és a hangfelvételt készítõk és reklamálók közösen alkossanak mozgó céltáblát Dia számára a felkészülés idejére, mert az "értékük" kb. annyi, hogy egy puskacsõ elõtt futkossanak.
Komolyan mondom, néha már kezdem visszasírni a "kommunista diktatúrát"! Az átkosban ilyen nem fordulhatott volna elõ, de olyan sem, hogy néhány viszketõ fenekû majomparádé miatt kishíján megbukik az úszó EB, vagy 2,5x annyiba kerüljön az M7-es Balatonmenti szakasza...
On

Isthy
Sajnos amit te csináltál homályos lett.

Legyen kívánságod szerint! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

változott a program, a handball.hu szerint 29-30! most akkor 3 napos, és nem is 29-én kezdõdik? (bár ez még július közepi cikk volt!)

najó legyen, Detti és Annamari volt a 2 legjobb 😊)) Detti kicsivel mindekinél jobb volt ;DDDDD

jaja, hiszen a pályára is bemehetek, akár a kapuba is beállhatok 😊))))

és DETTI??????? 😊
lécci-lécci 😊
Amit én csináltam Fanniról, az nem lett jó? (valahol a Sopis kép után, a Dettis elõtt 😄D )

<#worship><#eljen>

SomogyiG
Hát igen! Elég nehéz az oroszokat megszokni kék gúnyában... 😊

Isthy
Ezt a képet pedig Mse-nek és Stanleynek ajánlom! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem tudom megállni, hogy ezt a képet ne rakjam fel ide. Van némi kontraszt Rita és Polenova között!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem fogom, csak dél körül indulunk a délutáni döntõkre, a helyünket addig foglalják.
Te meg el ne feledkezz a felvételekrõl! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy, nehogy lekésd a futamokat!!!<#ejnye1><#nyes><#hawaii>

Ez érdekes!!
Vajon kivel balhézott össze?????

Isthy
Nem tudom hallottátok-e, hogy Anja befejezte a ténykedését a szerb válogatott élén. Felvetõdik a kérdés, hogy vajon azok a játékosok akik nála játszanak és õ vitte vissza õket a válogatottba, azok maradnak-e vagy õk is újra kimaradnak?

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem, mert ilyen privlégiumot, szerintem egyikünk sem tart fenn magának. A Himnusz éneklést, Mse legközelebb, feltételezem nagy nyilvánoság elött foglya megtenni!!
Egyébként a SÖR, jóvolt, és még a SPORT1-et is bekapcsolták! <#pias><#vigyor>

Isthy
Jogos! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ez mind OK, de az nem lett felemlítve, hogy az éneklés is csak Nektek szól... 😊

SomogyiG
Annamari annyira jól játszott - szerintem - mintha Õ nem is az alapozáson lenne éppen túl, hanem legalább 10 bajnoki fordulón... Kiemelkedõen a legjobb volt, a többiek javarészt a "felkészülési" formát hozták, vagy inkább még az alatt teljesítettek.

Isthy
Az nekünk szólt SZT-vel és Stanleyvel, mert Mse "falánksága" miatt lemaradtunk a meccs elején a Himnuszról.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, Detti és Annamari jól játszottak és kiemelném a csapat küzdeniakarását és hajtását a 2. félidõben. Nem játszottunk jól, a formánk olyan amilyen várható volt a jelenlegi idõszakban. Ami viszont nagyon feltûnt, hogy nem mertük indítani a futó embereinket, szinte alig volt lerohanásunk, pedig a lehetõségek megvoltak.
A csarnokban lehetett volna normális hõmérséklet, mert ez inkább izzasztónak felelt meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Most elnézésért esedezel, vagy bosszút forralsz? 😉

SomogyiG
Na akkor most elõször is kihúzom magam! 😊

Ha jól tudom, a program az alábbiak szerint alakul:

augusztus 30. szerda Balaton Kupa Balatonfüred 1 mérkõzés
augusztus 31. csütörtök Balaton Kupa Balatonfüred 2 mérkõzés
szeptember 1. péntek Balaton Kupa Balatonfüred 1 mérkõzés

Mivel ez mindegyik hétköznap, igy a magasságos munkáltató(i)mtól - azaz az ügyfeleimtõl - függ, hogy szabaddá tudom-e tenni magam, és ez mindig elõtte napra derül csak ki. (szeptember 11-22 között szabadságon leszek, ezért elõre is kell dolgoznom, meg szabadságom sem nagyon marad ezen kivül) Azért remélem, hogy legalább 31-én oda tudok jutni...

Isthy
Csak nem gondolod, hogy ilyen könnyen megúszod? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát ja, az az átkozott lencse!!! <#levele><#gun>
Tegnap is amiatt nem tudtam találkozni Ginnel...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
"De Orbán Anna is elég nagyot játszott"

Szerintem meg rohadt nagyot, sõt ennyire jól játszani én még nem láttam. Majd Csucsu ír erre valamit talán.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

hát igen Detti azistennõ 😊 De Orbán Anna is elég nagyot játszott, na meg Fancsika - hála nekem 😄DD - jókor szerzett labdát 😊))

Sajnálom a B válogatottat, de szélsõk nélkül nem lehet meccset nyerni, meg Poljenovát sem Zizinek kellene átlõni...
De Fancsi jobbátlövõként való játszatásában sem láttam rációt 😊))
Szóval lehet én nem értek hozzá 😄DD -bár ez kivanzárva 😉

neeeeem,meg egy kedves fradista barátomat nem bántom 😊)) semmiképp 😄DD

tényleg, Te fradista vagy, jössz 29én, 30-án balaton-kupára?

Ma megmutattak nekem, és az én informátoraim tévedhetetlenek 😊))
Szóval, ha legközelebb úgyesik, akár be is mutatkozhatom személyesen is, ha nem bánod 😉)))

Mégegyszer elnézést 😄D kárpótlásul eléneklem én a himnuszt neketek, jó lesz? 😊))

meg szerencsét...Fanninak ;DDD

SomogyiG
Sorry, én csak a kérést továbbítottam. (Ugye a hírhozónak nem lesz semmi baja ebbõl? 😄D)

SomogyiG
Igen, jelen esetben az orvos(ok)nak. 😊

A lencsétõl én is igyekszem tartózkodni, hiszen közel 2000 éve azzal csak a baj van...

De állítólag pénzt hoz!!! <#nevetes1>

VMan
köszi az infokat. mindig mondom hogy a lencse nem étel, csak a hús! 😊))

HAJRÁ MAGYAROK! :]