Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a Dunaferr dob, nem is tudom, milyen dobverõkkel, fradis srác kemény, kitartó munkája nyomán nagyon jó ritmust adott a szurkolásnak. <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A csapatokhoz annyit, hogy jó volt látni, mennyi ügyes játékosunk van még, akikre egy kis rutin megszerzése után lehet számítani.
Az oroszok legyõzése nagyon jól esõen meggyõzõ volt számomra az ez alkalommal A válogatottként szereplõ csapattól.
Ami még nagyon nagy öröm volt: Gint újra látni a kapuban. <#eljen>#eljen> Sajnos, nem sokáig tartott.
Az oroszok elleni meccsen már újra ott ült a padon. A közönség (!) követelte. De õ mondta, megbeszélte NA-sal. De azért nagyon jól esett neki hallani... <#nevetes1>#nevetes1>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
balatonkupára fel 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
ez csak kifogás volt, tulajdonképpen ki akartam lépni 😉))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Balaton-kupa általam beírt idõpontjait még ne vegyétek szentírásnak, hiszen még senki illetékessel nem tudtam egyeztetni, de ez már nem lesz sokáig igy...
ON 😊
Gabi, Helitõl megkérdeztem kedd, szerdát tud a balatonkupára 😊
Pedig jó lett volna talizni.
Mesinek pedig ezúton is köszönöm a könyvet.
Mivel nem voltam net és sport tv közelben kicsit le vagyok maradva.
Most akkor melyik meccseket adta a tv és ezeket rögzítette-e esetleg valaki?
(Ma reggel azt hallottam a TV-ben, hogy a lányok négyese azért csak ennyivel nyert, mert beszorult a kormány. A célba érés után ezért voltak olyan mérgesek, az öröm helyett.)
A tegnap este történteket én is nagyon sajnálom. Annál is inkább érdekes ez számomra, mert a repülõs verseny alatt mi is ugyanott üldögéltünk, ahol a legnagyobb lett késõbb a baj. Szerencsénkre úgy döntöttünk, hogy nem érdekel bennünket annyira a tüzijáték.)
Mindenesetre köszi a figyelmeztetést! <#worship>#worship> Remélem, még sikerül módosítani.
Egyéb kommentárt nem fûzök hozzá, mert nem lenne szalonképes sem formailag, sem tartalmilag a mondanivalóm!
DUNAFERR FOREVER!!!
Natasáról van jónéhány, egyet felraktam a Galériámba is a többi közé. Egy válogatás anyagot a VB-rõl majd át tudok küldeni MSN-en (kb. 50 M😎.
DUNAFERR FOREVER!!!
A kajak-kenu szakág - mind nõi, mind férfi vonalon - jellemzõen elkényezteti az országot, akárcsak a kézilabda - ezenbelül fõleg a nõi, de soxor a férfi is. Ezekben az esetekben az a hír, ha valamilyen oknál fogva nem sikerül kiemelkedõt alkotniuk.
Viszont ha a botlábúak az állandónak látszó sikertelenség posványából egyszer kiemelkedik egy bármilyen silány kis eredménnyel - ott az a hír!
Tudod, ha az oroszlán harapja az idomárt, arra legyintenek. De ha az idomár harapja meg az oroszlánt, az már igen!!!
<#levele>#levele><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
dunatv.hu, 2006. augusztus 18.
A Sportaréna hétfõi adásának fõ témája a labdarúgó válogatott Ausztria elleni sikere, a stúdióban és a telefonvonalban a fõszereplõkkel.
A Sportaréna hétfõi adásának fõ témája a labdarúgó válogatott Ausztria elleni sikere, a stúdióban és a telefonvonalban a fõszereplõkkel, Horváth Andrással és Király Gáborral, a két gólt szerzõ Feczesin Róbert segítségével felelevenítjük az U21-es válogatott finnek elleni kiütéses, 5-0-s gyõzelmét, a két soproni játékost elkíséri a szakmai igazgató Selymes Tibor is.
Élükön a kapitánnyal, Angyal Zoltánnal a stúdióba várjuk a kajak-kenu világbajnokság hõseit.
A skeetlövõ olimpiai bajnok Igaly Diána pedig arról beszél, hogyan lehetetlenítik el felkészülését a versenyekre, a témához az egykori kiváló öttusázó, a Nemzeti Sport fõszerkesztõje Kálnoki Kis Attila is hozzászól.
----------------------
csoda hogy a "semmiség" 12 arannyal be lehet kerülni a mûsorba egyáltalán, pannon kupa meg kit érdekel, mikor van foci is a világon!...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A lányok nagyon jó játszottak. <#mf2>#mf2><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Csináltam pár képet az utolsó két napról.
Innét letölthetõ: http://www.mytempdir.com/877039
A többit kb. 18 MB-ot Msn-en el tudom küldeni akinek kell, sajnos ez már nem fért bele az 50 MB-os feltöltési limitbe.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Remélem Kucsera Gabiról is van fotód, meg Natasáról 😉)
Sajnos a pesti vihar miatt kicsit késõn értünk haza, sajnálom, ami a tüzijátékon történt :-((
Halasszuk holnapra!
DUNAFERR FOREVER!!!
Úabb fantasztikus nap és hihetetlen varázslatos hangulat után sikerült hazaérnem. A végén fantasztikus volt az együtt ünneplés a csapattal, amikor kijöttek a közönséghez tiszteletkörre. Sikerült néhány "ünneplõs" képet is csinálnom ;-)))
Azt hiszem errõl a VB-rõl mindent elmond a közönség által többször elõadott kis rigmus: "Ki a jobb? Magyarok! Mennyivel? Sokkal! Milyen sokkal? KAJAK-KENUSOKKAL!"
GRATULÁLOK A MAGYAR CSAPATNAK!!! GYÖNYÖRÛ VOLT LÁNYOK ÉS FIÚK!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
...és minden nõi számban magyar gyõzelem!
Csodálatos. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ezt kapd ki VILÁG!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
2006.08.20. 08:27
"Szeretném megköszönni mindazoknak a segítségét, akik lehetõvé tették a magyar "B" kézilabda válogatott létrehozását."
Ezúton szeretnék köszönetet mondani az MKSZ-nek, minden klubvezetõnek és edzõ kollégának, akik lehetõvé tették számunkra, hogy játékosaik a "B" válogatott rendelkezésére álljanak. Különös tekintettel azokra, akik az ismeretes megbetegedések miatt az utolsó pillanatban járultak hozzá, hogy az "A" és a "B" keret a körülményekhez képest zavartalanul tudjon kiállni a soron következõ ellenfeleivel szemben.
Egyben szeretném tájékoztatni õket és a játékosok szüleit, hozzátartozóit, illetve a kedves szurkolókat, hogy lányaik remekül helytálltak és joggal lehetnek büszkék rájuk. Sajnálatos, hogy a média összes orgánuma, "méltánytalanul" nem foglalkozott a magyar "B" válogatott játékosaival és teljesítményével.
Végezetül, szeretném kihangsúlyozni, hogy a játékosok hallatlanul lelkesen és óriási nemzeti öntudattal játszották végig a Pannon Kupa mérkõzéseit, annak ellenére, hogy egy alkalommal sem játszották le nekik a Magyar Himnuszt.
A véletlen és a kényszer valami nagyon jó dolgot hozott létre. Jó kezdeményezésnek bizonyult. A "B" keret tagjai boldogan és büszkén térhettek vissza klubjaikba.
Zsiga Gyula
handball.hu
Zsiga Gyula, egy ÚR!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!
A teljesítményük viszont valóban középszerûre sikeredett. Nem lennék meglepõdve, ha otthon valaki ugyanúgy üvöltözne Trefilovval, mint ahogy õ szokott a csapatával. Ez a két fiaskó - Korea és miellenünk - nem öregbíti sem az Orosz kézilabda, sem Tréfi hírnevét!!!
Egyébként én sem hosszútávra elégedtem meg Piros és Zsanett játékával, annak viszont nagyon örültem, hogy megboldogult Kulcsi óta most elõször volt megfelelõ szinvonalú beállós játékunk.
Detti még mosolygásban is jobb ;DDDDDDDD

(Régen láttam ilyen felszabadultnak -mosolygósnak a pályán- csak ezért 😊)
köszi 😊

igaz, ma Zizi a második félidõben jobbátlövõt játszott, és ott sem volt rossz!
de, VAN MÁSIK 😄D
Nyilván Siti, Orbán elõtte vannak -bár utóbbi ugyanolyan hullámvasútas mint Zizi- de megvan rá az esély...
Tápai szerintem olyan lesz mint Detti, hol lövõ, hol irányító...ha végre nem sérült 😞( 😊
jókis bajnokság lesz ez a mostani 😊)
( vicc vóót )