Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Bizony, nagyon jó hangulat volt, mitagadás, minden adott volt hozzá, csak kicsit a nézõk száma lehetett volna nagyobb.
De a Dunaferr dob, nem is tudom, milyen dobverõkkel, fradis srác kemény, kitartó munkája nyomán nagyon jó ritmust adott a szurkolásnak. <#taps><#taps><#taps>
A csapatokhoz annyit, hogy jó volt látni, mennyi ügyes játékosunk van még, akikre egy kis rutin megszerzése után lehet számítani.
Az oroszok legyõzése nagyon jól esõen meggyõzõ volt számomra az ez alkalommal A válogatottként szereplõ csapattól.
Ami még nagyon nagy öröm volt: Gint újra látni a kapuban. <#eljen> Sajnos, nem sokáig tartott.
Az oroszok elleni meccsen már újra ott ült a padon. A közönség (!) követelte. De õ mondta, megbeszélte NA-sal. De azért nagyon jól esett neki hallani... <#nevetes1>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Ez a kedd, szerda idõpont ez 2006. augusztus 29-30-a lenne? (ezek a fránya keddek és szerdák úgyszólván hetente ismétlõdnek) 😉

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

privátban írtam 😊

balatonkupára fel 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

de nem ez volt a lényeg 😊))
ez csak kifogás volt, tulajdonképpen ki akartam lépni 😉))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Miért nem használtok Skype-t? Kb. 3 éve telepítettem fel, s azóta még nem tapasztaltam, hogy bármi gondom lett volna vele!

A Balaton-kupa általam beírt idõpontjait még ne vegyétek szentírásnak, hiszen még senki illetékessel nem tudtam egyeztetni, de ez már nem lesz sokáig igy...

Kalóz, msn nem mûködik , majd beszélünk késõbb, vagy holnap!!

ON 😊

Gabi, Helitõl megkérdeztem kedd, szerdát tud a balatonkupára 😊

VMan
bocs, de ledobott az msn, most meg megyek feküdni 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
A Balaton kupa infók nekem se túl jók hisz én 28-30-ig vagyok Veszprémben újra

Pedig jó lett volna talizni.

Mesinek pedig ezúton is köszönöm a könyvet.
Breki33
Sziasztok újra.

Mivel nem voltam net és sport tv közelben kicsit le vagyok maradva.

Most akkor melyik meccseket adta a tv és ezeket rögzítette-e esetleg valaki?

kaloz174
Én is csak gratulálni tudok ehhez a példátlan sikerhez, amit a kajak-kenu-ban elértünk! Bámulatos! Tényleg! <#worship><#taps><#worship>
(Ma reggel azt hallottam a TV-ben, hogy a lányok négyese azért csak ennyivel nyert, mert beszorult a kormány. A célba érés után ezért voltak olyan mérgesek, az öröm helyett.)

A tegnap este történteket én is nagyon sajnálom. Annál is inkább érdekes ez számomra, mert a repülõs verseny alatt mi is ugyanott üldögéltünk, ahol a legnagyobb lett késõbb a baj. Szerencsénkre úgy döntöttünk, hogy nem érdekel bennünket annyira a tüzijáték.)

kaloz174
Ha ezek az infók jók, az nekem gáz. Mivel az eredetileg ismert program szerint szerveztem az életemet.
Mindenesetre köszi a figyelmeztetést! <#worship> Remélem, még sikerül módosítani.

Isthy
Sztem az arányok kb. így fognak kinézni: "semmitérõ falábúak" 40 perc a másik kettõ max. 10-10 perc...

Egyéb kommentárt nem fûzök hozzá, mert nem lenne szalonképes sem formailag, sem tartalmilag a mondanivalóm!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem is! :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gáborral kapcsolatban el kell, hogy keserítselek, mert sajnos önzõ módon én inkább a lányokra koncentráltam ;-)))

Natasáról van jónéhány, egyet felraktam a Galériámba is a többi közé. Egy válogatás anyagot a VB-rõl majd át tudok küldeni MSN-en (kb. 50 M😎.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ennek van egy nagyon "egyszerû" oka. 😞

A kajak-kenu szakág - mind nõi, mind férfi vonalon - jellemzõen elkényezteti az országot, akárcsak a kézilabda - ezenbelül fõleg a nõi, de soxor a férfi is. Ezekben az esetekben az a hír, ha valamilyen oknál fogva nem sikerül kiemelkedõt alkotniuk.
Viszont ha a botlábúak az állandónak látszó sikertelenség posványából egyszer kiemelkedik egy bármilyen silány kis eredménnyel - ott az a hír!
Tudod, ha az oroszlán harapja az idomárt, arra legyintenek. De ha az idomár harapja meg az oroszlánt, az már igen!!!

Duby
A tjfhbtre fociválogatottunk játszik egy laza barátságost a szintén marhára acélos osztrák 11-el, erre jóhogy õk a legfõbb téma. Emellett, hogy a legutóbbi vb-bronzérmes, de hosszú évek óta amúgy is minden világverseny végsõ esélyesének is tartott nõi kéziválogatottunk a világbajnokot és az olimpiai ezüstérmest látta vendégül egy hazai rendezésû tornán, az mellékes, már-már említésre sem méltó apróság.
<#levele><#boxer><#gun><#violent><#kocsog>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
Sportaréna hétfõn 20 órakor
dunatv.hu, 2006. augusztus 18.

A Sportaréna hétfõi adásának fõ témája a labdarúgó válogatott Ausztria elleni sikere, a stúdióban és a telefonvonalban a fõszereplõkkel.

A Sportaréna hétfõi adásának fõ témája a labdarúgó válogatott Ausztria elleni sikere, a stúdióban és a telefonvonalban a fõszereplõkkel, Horváth Andrással és Király Gáborral, a két gólt szerzõ Feczesin Róbert segítségével felelevenítjük az U21-es válogatott finnek elleni kiütéses, 5-0-s gyõzelmét, a két soproni játékost elkíséri a szakmai igazgató Selymes Tibor is.

Élükön a kapitánnyal, Angyal Zoltánnal a stúdióba várjuk a kajak-kenu világbajnokság hõseit.

A skeetlövõ olimpiai bajnok Igaly Diána pedig arról beszél, hogyan lehetetlenítik el felkészülését a versenyekre, a témához az egykori kiváló öttusázó, a Nemzeti Sport fõszerkesztõje Kálnoki Kis Attila is hozzászól.

----------------------

csoda hogy a "semmiség" 12 arannyal be lehet kerülni a mûsorba egyáltalán, pannon kupa meg kit érdekel, mikor van foci is a világon!...

VMan
köszi, nekem kellene majd a többi is 😊

Fergeteges volt szombaton a szurkolás az oroszok ellen.
A lányok nagyon jó játszottak. <#mf2><#eljen><#taps>

Csináltam pár képet az utolsó két napról.
Innét letölthetõ: http://www.mytempdir.com/877039
A többit kb. 18 MB-ot Msn-en el tudom küldeni akinek kell, sajnos ez már nem fért bele az 50 MB-os feltöltési limitbe.

Hajrá Magyar Kézilabda!

ne felejtsd el 😊 mert akkor végre megint együtt szurkolhatunk Erának 😉))

ofkóz 😊

Remélem Kucsera Gabiról is van fotód, meg Natasáról 😉)

Fantasztikus kajak-kenusok Szegeden! Felejthetetlen élmény és hatalmas gratula, erre már nincs mit mondani. Fantasztikusak voltatok!!!

Sajnos a pesti vihar miatt kicsit késõn értünk haza, sajnálom, ami a tüzijátékon történt :-((
Isthy
Pedig sajnos így volt... (mondjuk én csak pénteken voltam)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Némi gyógyír. Köszi!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hulla voltam tegnap bocsi! Meg mennem kellett feküdni mert reggel 5-kor volt ébresztõ, hogy ma idõben odaérjünk Szegedre. Mondjuk ma is az vagyok és reggel meg meló...
Halasszuk holnapra!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elõre is elnézést az OFF-ért.

Úabb fantasztikus nap és hihetetlen varázslatos hangulat után sikerült hazaérnem. A végén fantasztikus volt az együtt ünneplés a csapattal, amikor kijöttek a közönséghez tiszteletkörre. Sikerült néhány "ünneplõs" képet is csinálnom ;-)))
Azt hiszem errõl a VB-rõl mindent elmond a közönség által többször elõadott kis rigmus: "Ki a jobb? Magyarok! Mennyivel? Sokkal! Milyen sokkal? KAJAK-KENUSOKKAL!"

GRATULÁLOK A MAGYAR CSAPATNAK!!! GYÖNYÖRÛ VOLT LÁNYOK ÉS FIÚK!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Igeen!
...és minden nõi számban magyar gyõzelem!
Csodálatos. <#worship><#worship><#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

off.
Ezt kapd ki VILÁG!!!

Éremtáblázat: MAGYARORSZÁG: arany:12 /ezüst:2 /bronz:4

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

VMan
azon volt szvsz., bár meg nem esküdnék rá...

Ezen mondjuk újfent háboroghatunk, de az Orosz-Korea meccs elõtt sem volt. Eddig legalább csak a magyarok voltak lesz@rva - magyarok által -, most már mindenki?!....

Hege eto
Nagyon elkellett volna kezdenetek énekelni......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Gyula egy nagyon lelkes csapatot vezényelt, és Mi, BÜSZKÉK VAGYUNK RÁJUK!!!!

Egyébként, mikor kintvoltunk a Magyar "B"- Orosz mérkõzésen, nagyon meglepõdtünk, hogy egy nemzetközi mérkõzés elött nincs Himnusz!!!

Hege eto
Erre a mérhetetlen gonoszságra már nem találok szavakat.....

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Zsiga Gyula nyílt levele
2006.08.20. 08:27

"Szeretném megköszönni mindazoknak a segítségét, akik lehetõvé tették a magyar "B" kézilabda válogatott létrehozását."

Ezúton szeretnék köszönetet mondani az MKSZ-nek, minden klubvezetõnek és edzõ kollégának, akik lehetõvé tették számunkra, hogy játékosaik a "B" válogatott rendelkezésére álljanak. Különös tekintettel azokra, akik az ismeretes megbetegedések miatt az utolsó pillanatban járultak hozzá, hogy az "A" és a "B" keret a körülményekhez képest zavartalanul tudjon kiállni a soron következõ ellenfeleivel szemben.

Egyben szeretném tájékoztatni õket és a játékosok szüleit, hozzátartozóit, illetve a kedves szurkolókat, hogy lányaik remekül helytálltak és joggal lehetnek büszkék rájuk. Sajnálatos, hogy a média összes orgánuma, "méltánytalanul" nem foglalkozott a magyar "B" válogatott játékosaival és teljesítményével.

Végezetül, szeretném kihangsúlyozni, hogy a játékosok hallatlanul lelkesen és óriási nemzeti öntudattal játszották végig a Pannon Kupa mérkõzéseit, annak ellenére, hogy egy alkalommal sem játszották le nekik a Magyar Himnuszt.

A véletlen és a kényszer valami nagyon jó dolgot hozott létre. Jó kezdeményezésnek bizonyult. A "B" keret tagjai boldogan és büszkén térhettek vissza klubjaikba.

Zsiga Gyula

handball.hu

Zsiga Gyula, egy ÚR!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!

VMan
elõször nem értettem, hogy kerül Triffa Ági a Ladások közé 😊))

SomogyiG
Kicsit vitatkoznék Veled, ugyanis most ez Tréfi új válogatottja, kiegészülve azzal az 5 Lada játékossal, akik most "érdekes" körülmények miatt hiányoztak.
A teljesítményük viszont valóban középszerûre sikeredett. Nem lennék meglepõdve, ha otthon valaki ugyanúgy üvöltözne Trefilovval, mint ahogy õ szokott a csapatával. Ez a két fiaskó - Korea és miellenünk - nem öregbíti sem az Orosz kézilabda, sem Tréfi hírnevét!!!
Egyébként én sem hosszútávra elégedtem meg Piros és Zsanett játékával, annak viszont nagyon örültem, hogy megboldogult Kulcsi óta most elõször volt megfelelõ szinvonalú beállós játékunk.

VMan
kétségkívül bíztató volt, de ebbõl a maiból nem szabad hosszútávú következtetést levonni, mert egy motiválatlan, lomha orosz védelem volt a beállósainkkal szemben. igazából csak az EB-n fogjuk megtudni mit is ér támadásban Piros (és esetleg Zsanett). semmiképp nem európai élvonalat képviselt a Pannon tornán látott 'világbajnok', két-három klasszisra épülõ középszerû játékosokat hoztak magukkal.

köszi, bár akkor felszabadultabbnak tûnt 😊
Detti még mosolygásban is jobb ;DDDDDDDD

Hát a minõség, nem a legjobb, de tessék.

azt le tudod szedni, kb. az elsõ félidõ 27.percében volt, mikor Görbe hetest lõtt, vagy indítást utána visszaállt a falba, megigazította talán a térdvédõjét, és mosolygott egyet?
(Régen láttam ilyen felszabadultnak -mosolygósnak a pályán- csak ezért 😊)

köszi 😊

SomogyiG
Inkább kapusnak gondolnám, mert annak kisebb erõnlét is elég... 😊

Hogy Isthy ne sopánkodjon! ( V-Man tuti jobbakat készített )

SomogyiG
Tudod, soha nagyobb problémát! 😊

VMan
szegény Andrásék jól megjárták, mostmár öt irányító közül kell majd választani 😊
igaz, ma Zizi a második félidõben jobbátlövõt játszott, és ott sem volt rossz!

Németh Helga is befuthat még jobblövõ posztra 😄D vagy, nem? 😊

ááá, odaadtam egy éhes aluljáróban élõnek 😞(

de, VAN MÁSIK 😄D

óóó, az Õ emelkedésével bárkit átlõ 😄D na jó, eleget fényeztem 😊
Nyilván Siti, Orbán elõtte vannak -bár utóbbi ugyanolyan hullámvasútas mint Zizi- de megvan rá az esély...
Tápai szerintem olyan lesz mint Detti, hol lövõ, hol irányító...ha végre nem sérült 😞( 😊

jókis bajnokság lesz ez a mostani 😊)

Úristen, megmaradt!!<#wow1><#vigyor><#nyes>

( vicc vóót )