Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csajok nagyon tiszteségesen hejtálltak, és ezért bizony kijár a dicséret nekik!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!

A csarnokban szerzett értesülések szerint ( majdnem biztos ), a kaja amit megettek, bizony nem a legjobb volt (lencsefõzelék), és egy gyomorrontást szedtek össze, Gin, Era, és Hornyák Ági, aki végül tudott játszani!! Era állítólag infúziót is kapott, ezek a hírek terjedtek el a csarnokban! Nagyon remélem, csak múló rosszullét az egész, és mihamarabb játszanak!

Duby
Igen. Azt mondták fél csapat hõemelkedéssel játszott, Görbe, Hornyák Ági, asszem Triffa Ágit is mondták. Gin és Era már a vállalni sem tudták, annyira legyengítette õket valami vírusos megbetegedés.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
Pálinger és Kirsnerrel mi történt? mondták a tv-ben?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Duby
Hú, végülis csak legyõztük Dél-Korát! Egész jól esett ez a meccs, már alig várom, hogy élõben lássak egyet.
Lehet, hogy elfogult vagyok, de a mai meccs után: Deeetti, Deeetti, Deeetti <#worship>

SomogyiG
60. perc: 29 - 33

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
50. perc: 25 - 30

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
40. perc: 22 - 21

SomogyiG
30. perc: 15 - 14

SomogyiG
10. perc: 05 - 05
20. perc: 09 - 11

SomogyiG
MagyarországB - Oroszország

0 - 0

kaloz174
Nekem a tegnapi meccsrõl egy dolog jutott eszembe: nagy "családi" - kézis családi - találkozó volt.
De jó is volt látni újra Gint a kapuban! <#eljen><#taps>
Viszont Helga búcsúztatója megint csak nem váltott belõlem ki nagy elismerést a Szövetség felé! <#boxer> Õ (is) többet érdemelt volna. Szép volt Heli!!! <#taps><#worship><#taps> KÖSZÖNJÜK!!!

A mai nap már biztosan más hangulatú lesz. Indulok is mindjárt! 😊

HAJRÁ MAGYAROK!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
Dunaferr-Levanger 18-23 (11-10)
a meccset Székesfehérváron játszották.

info: The Boss

Köszi a képeket V-Man, szokás szerint nagyon jók!!!
Az NS megint túlzásokba esett, messze nem voltunk ennyien....sajnos
VMan
megyek.

VMan
900 nézõ nagyon erõs túlzás szerintem, 1200-nál már teltház vonla ha jól tudom...

VMan
ebbõl látni a kiállításokat, nem is emlékeztem ilyen sokra 😊

Fanni kb. 45 percet játszott.
Detti inkább átlövõ volt.
Nem volt kemény a meccs, de volt kétperces is (Amire a szemem jobban ki volt hegyezve: Kocsis letarolta Orsit.).
isteniek a fényképeid, köszi a sok Dettist 😊))

ma is mész?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
😊

Felvettem a telefonom 😊 Találkoztam is vele , sõt még Várban is voltunk 😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Köszi 😊 Fanni játszott a másodikfélidõben is?
Mennyire fájlalta a térdét?
Detti mennyit játszott? És mit játszott, fõként irányítót, vagy átlövõt?
Mennyire volt kemény a meccs? kétperces volt?

A lényeg!
V-Mannal megismerkedtem!
Borbás Rita vezényelte a bemelegítést.
VMan
lehangolóan kevés nézõ, jó indulattal a magyar meccsre félház volt a Népligetben, szurkolás elenyészõ. az orosz-koreai meccs szerintem roppant színvonaltalan volt, az ázsiaik egy õrült rohanásba kényszerítették az oroszokat, amiben természetesen a nagy, lomha oroszok totálisan esélytelenek voltak, simán nyertek is a koreaiak.

a lelátón ott volt a Fradi néhány játékosa, valamint a válogatottjaik nélkül teljesnek mondható Vasas és Gyõr is (lásd képeim 😊). elõször az A-válogatottunk jött ki melegíteni, akik Ferling Detti vezényletére végezték jókedvûen a bemelegítõ gyakorlatokat. sajnos most nem emlékszek a B-ben ki vezényelte a "tornaórát", de gyanítom Kenyeres Fanni.

a meccs elõtt egy virágot adott át Kökény Bea Németh Helgának, akit most búcsúztattak el 'hivatalosan' a válogatottól...

a B csapat Kenyeres, Szucsánszki, Borbás és Szûcs vezényletével nagyon jól kezdte a meccset, 5-1re elléptek, Németh András ki is kérte gyorsan az idejét, amiután helyreállt a rend, Görbicz hátára vette a csapatát és percek alatt egyenlítettek, majd fordítottak. Zsiga Gyula alakulata egyre több hibával játszott, õ is idõt kért kb. 10 perccel a szünet elõtt, ám ez nem hozta meg a remélt pozitív változást. ebben az idõszakban Pálingernek nem nagyon bírtak gólt lõni, sem Kovacsicz, sem Bódi nem bírt túljárni az eszén a jobbszélrõl, és Szucsánszkinak is ugyan megjött a lövõkedve a sikeres elsõ kísérletektõl, ám ekkor már nem volt olyan pontos a célzása. az elsõ félidõben Görbicz, Vérten, Pálinger ill. Szûcs, Szucsánszki és Kenyeres nyújtottak jó teljesítményt.

a szünetben sok csere volt mindkét oldalon, gyakorlatilag komplett sorokat cseréltek, az A-t Orbán irányította, beállóban Szamoránszkit Borbély váltotta és a Mörtel-Benyáts átlövõ-, és a Kirsner-Csáki szélsõpár került a pályára, Triffa pedig a kapuba. ez utóbbi végleg el is döntötte a meccset, mert Ági az elsõ perctõl nagyszerûen védett, többek között Temes hetesét is megfogta.
a B-ben Laluska és az addig csak védekezõ Temes voltak az átlövõk, Zsiga Gyula szinte már könyörgött Laluskának, hogy néha próbálkozzon átlövéssel, ám õ ellenállt 😉
a második 30 percben Triffán kívül Benyáts dicsérhetõ, a másik oldalról igazán senki nem nyújtott maradandót, esetleg újra csak Szucsánszki, aki magabiztosan értékesítette a heteseket.

összegezve ma is azt láthattuk amit eddig is tudtunk, kapuban, balszélen, irányítóban nagyon jól el vagyunk látva minõségi játékosokkal, ám sajnos a jobbszélsõ poszton mind a 4 játékosunk igen gyenge teljesítményt nyújtott, és a másik szokásos gyenge láncszem, a beállós játék sem volt valami fényes, Piros lerohanásból lõtte a góljait, a többieknek meg 1-1 felvillanása volt jóformán, vagy annyi se (Õri).

nos, én kb. így láttam, késõ van már, bizonyára értelmetlenre sikerült ez az összefoglaló, de most ennyire tellett 😊
képeim a szokásos helyen...

Isthy
Kíváncsian várom majd a beszámolókat a helyszini tudósítóinktól :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
60. perc: 29 - 22

SomogyiG
Breki mindenkit üdvözöl, s Mse-t kéri, hogy vegye fel a telefonját! Hallod, Mse???? Haahóóóóóóóóóóó! 😊

Isthy
Úgy tûnik az "A" keret a második félidõben simán hozza a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na ez a meccs sem a védekezésrõl szólt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na én meg most értem haza Szegedrõl a VB-rõl 😄

A galériámba nemsokára fogok felrakni pár képet a mai napról. Szépen megcsinálták a pályát a lelátókat és a közvetítési technikát. Pokoli hangulat lesz a döntõkön az tuti! Egyrészt a meleg (amibõl már ma is kaptunk izelítõt) másrészt pedig a közönség miatt. Persze azért gondoskodtak a megfelelõ mennyiségû hûsítõrõl is és bevallom sikerült letesztelnem a bodzakínálatot! <#wink><#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
50. perc: 24 - 15

Isthy
Bár láttam, de azért leszedtem. Köszi! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
40. perc: 21 - 13

SomogyiG
30. perc: 16 - 12

SomogyiG
20. perc: 11 - 08

SomogyiG
MagyarországA - MagyarországB

10. perc: 04 - 05

SomogyiG
50. perc 29 - 37
60. perc 36 - 44

SomogyiG
40. perc 24 - 31

SomogyiG
Ha valakit érdekel az eredmény:

Oroszország - Korea

25. perc 14 - 19
30. perc 19 - 22

webibebi
ma lezs meccs?

msn:[email protected] bárki felvehet

Duby
V-Man tanácsára innen talán mostmár tényleg rendesen elérhetõ az emlékvideó.
http://rapidshare.de/files/29743100/emlvid_3_26_v2.mpg
Sosem feledünk Kulcsi!

VMan
na irány a Népliget 😄

kaloz174
Most láttam nyilatkozni õket:
"Orsi azt mondta, hogy most a saját játékunknak játszuk, mert nem ismerjük az ellenfeleket.
Detti arról beszélt, hogy a B válogatott ellen elõször kicsit megy majd a finomkodás, de aztán úgyis elkapja õket a gyõzni akarás, és olyan meccs lesz, mint bármelyik."

Breki mindenkit üdvözöl Veszprémbõl, és kéri ha vki lenne olyan kedves, és smsben elküldené neki, a holnapi válogatottmeccs eredményét, azt mnagyon megköszönné. 😄
Õ sajnos épp a balatonfüredi aquaparkban fog lubickolni, nem lesz netközelben 😄 😄

ha ezt tudtam volna, hogy DEtti ott van...legközelebb elfogadom a meghívást 😄

VMan

VMan
Spar reklám a Cornexis lányokkal

nekem nem tetszik... <#confused>
gagyi, erõltetett, de Edó aranyos benne 😊

VMan
holnapi Nap-keltében Siti Eszti és Kirsner Era lesz, ha jól hallottam.

kaloz174
ok!😊 Kivételesen nem felejtettem le, de biztos lesz, aki nem tudta megnézni.