Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó ez a kép. :-)
SomogyiG
A 21:40-re talán van esély, az az utolsó, ha jól néztem. Akkor van nagy kaki, ha több a jelentkezõ, mint amennyi az utolsóra felfér... 😞
A meccsnek kb. 20:30-ra vége, utána még ünnepelni is kell egy kicsit a kupagyõzelmünket... 😛

Most már csak az kell, hogy szabaddá is tudjam tenni magam, ez lesz a legnehezebb!!! 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Az ETO oldalán ez van:
Helyszín: Balatonfüred
augusztus 29, 17.00: Audi ETO KC - Lokomotív Zagráb
augusztus 30, 11.45: Audi ETO KC - Vasas
18.45: Audi ETO KC - FTC

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
gyüjjön 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

a handball.hu-n a 29. menetrend pont fordítva van 😞 ez mennyire tuti?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Találtam egy helyet, ahol van egy menetrend talán.

kaloz174
Megnézted azt a menetrendet? Ilyenkor még szokott elég sokáig járni a komp.

kaloz174
Kérem szépen!😊

SomogyiG
Ha minden igaz, a Balaton Kupa menetrendje az alábbiak szerint alakul.

Augusztus 29.

17:00 GYÕR-LOKOMOTIVA ZÁGRÁB
18:45 FTC-VASAS

Augusztus 30.

10:00 FTC-LOKOMOTIVA ZÁGRÁB
11:45 GYÕR- VASAS
17:00 VASAS-LOKOMOTIVA ZÁGRÁB
18:45 GYÕR-FTC

És igy már nem is biztos, hogy hazafelé kompolni fogok...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Én jelentkeznék rá.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>
NAGYON SZÉPEN KÖSZI 😊

ON:

ha vkit érdekel, kaptam az MKSZ-tõl egy kis összefoglalót a PannonKupáról, képekkel, gólövõkkel, beszámolóval. Szívesen átküldöm emilen!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

off.

kaloz174
Mégegyszer ugyazez a téma, csak egy kevésbé megszokott helyen.

Breki33
utazás fórumba raktam be pár képet
kaloz174
"Sorsoltak a nemzetközi kézilabda-kupákban:

Eldõlt, hogy ... itthon kezdi meg nemzetközi szereplését a 2006-2007-es kupasorozatokban a nõknél a Bajnokok Ligájában érdekelt Ferencváros, illetve az EHF-kupában induló kiskunhalas.

A népligetiek a selejtezõ második fordulójában a Rulmentul Brasov (román)-Madeira (portugál) mérkõzés gyõztesével találkoznak. A selejtezõ elsõ fordulóját szeptember 16-17-én, illetve a visszavágókat egy héttel késõbb rendezik.

A zöld-fehérek október a 14-15-i hétvégén mutatkoznak be és egy héttel késõbb véglegessé válik: ott lesznek-e a 2007. januárjában induló csoportkörben a bajnok Gyõr mellett vagy sem. Amennyiben összesítésben kikapnának, úgy az EHF-kupába nyernek besorolást.

A nemzetközi kupaporondon újoncnak számító halasiak ellenfelének kiléte egyelõre kétesélyes, hiszen õk a Garagah Baku (azerbajdzsáni)-Gorodnyicsanka (fehérorosz) összecsapás gyõztesével ütköznek meg. A fordulók idpontjai megegyeznek a nõi BL-sorozat menetrendjével. "

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Breki33
A torna elõtt történtekre gondolok
Amire céloztak a közvetítésben, hogy fegyelmezési céllal került át
kaloz174
Rita szerintem nagyon megbízható, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Szerintem nincs vele semmi gond. Zsiga Gyula is megnevezte azok között, akiket a csapata vezéregyéniségeinek gondolt. <#eljen>
Remélem, nem lesz gond azzal, hogy visszakerüljön az elsõ csapatba, szerintem ott a helye.

Breki33
Na megnéztem a meccset köszönöm újra

Kérdéseim:

Kiderült tulajdonképpen mi van Borbás Ritával?
Megvan valakinek ilyen minõségben digitálisan a Koreai meccs?
<#eljen><#taps>

Igazat írtál!!!!!!!!

Azért volt Vérten Orsizás, Görbicz Anitázás is és nem éppen gyõri szurkolók részérõl!
És ezen játékosok éltetése az után történt amikor az illetõ gólt dobott. Ne legyünk már olyanok, mint a focidrukkerek.
Nagyon jól megvan kézi válogatott meccsen a fradista, dunaferres, etós, lokis szurkoló egymással, mert mindegyik ugyanannak a csapatnak szurkol (VÁLOGATOTT).
Triffa Ági meg kapott olyan biztatást, amit eddig csak Gin kapott!

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
Ami természetesen mind érdektelen itt, tudom. Egyedül azért számít ebben az esetben, mert talán egy kicsit más szemléletet ad annak, aki hasonló cipõben jár. (Ezért szoktam hivatkozni ÖTYE-lelkemre.😊)

Miket tud meg az ember Rólad! :-))
ez így van, én is a szurkolók közötti barátság megerõsítése érdekében akadályoztam fradista barátainkat, hogy beérjenek a meccs elejére 😄D

kaloz174
Egyébként biztos vagyok benne, hogy ez a szurkolás nem szólt ellenük, csak Ginért. Akik ott voltak, ilyenkor félreteszik egyéb érzelmeiket. (Klub-hovatartozás)
Ezt jól jellemzi az, amit a dobbal kapcsolatban írtam. Ez volt az egyik dolog, amiért jó érzés volt ott lenni köztük.

kaloz174
off: Én bizony áltam kapuban, igaz, közel sem ilyen magas szinten. (Mivel magam is kapus voltam, ezért bele tudom élni magam a helyzetbe.)
on: Szerintem a kapus egyik fõ jellemzõje a higgadtság. Így nem gondolom, hogy a közönség bekiabálása különösebben érdekelné õket. Nem is szabad, hogy érdekelje. Ha igen, akkor ebben van még mit tanulniuk. De szerintem õk tudják ezt a jelenséget kezelni. (Petróczinak is már van elég rutinja, úgy gondolom.)

Breki33
köszönöm szépen
Éppen abban a periódusban szólt, amikor Dufi és Triffa is sorban kapta a gólokat. Szvsz. ellenük szólt és nem Pálinger mellett.

Na mindegy. Nekem nem jön be az ilyesfajta szurkolás.
Tényleg éltette, de gondolj bele, ha Te állsz a kapuban... (Vagy új munkahelyed van és állandóan azt hajtogatják, hogy az elõdöd így....az elõdöd úgy...)
Triffa nagy tehetség, sõõõõt 😊
Nem hiszem, hogy olyan könnyû elvenni az önbizalmát,nézõtéri bekiabálásokkal, azonkívül nem is ment rosszul neki a védés!!
Másrészt a "Pálingerezés" inkább Gin mellett, mint a többi kapus ellen szólt, ugye? 😄DD

kaloz174
Azért azt vedd hozzá, hogy pl. Triffa Ágit ugyanez a csapat éltette, ünnepelte a sikeres védései után, ezt õ többször integetésével jelezte is, tehát õ is élvezhette a közönség szeretetét.
Petróczi viszonylag kevés ideig védett.

Engem meg kifejezetten dühített a Pálingerezés. Az amúgy is bizonytalanul védõ kapus önbizalmát végképp elveheti, ha a nézõtérrõl a cseréjét követelik. ez nemcsak Dufi, de Triffa esetében is így volt!
PGSM Kupa:
Magyar"A"-Orosz Itt
Bónusz:
Eredményhirdetés: Itt

Jó tõõtikélést!!!!

SomogyiG
Sajnos az idõpontokat nem kérdeztem. Ami biztos, hogy kompolni fogok, azaz BFüred-Tihany-Szántód lesz a visszautam.

Breki33
jó ha neked nem nagy fáradság megköszönném.
Felrakom a th.-re, letöltheted. Így jó?

Breki33
30ikai meccsek hánykor lesznek?

Illetve hazafelé el tudsz vinni vmeddig, mert aznapra már nincs szállásom
márcsak az a kérdés a FTC-Vasas meccs lesz 17kor, vagy a Gyõr-Lokomotív 29-én? mert jó lenne ha a FTC-Vasas, mert a másik 18.45kor az elég késõn van, hazajutás szempontjából 😄

SomogyiG
Sikerült konkrét infókhoz jutnom! A játéknapok: augusztus 29-30., az elsõ napon (önzõ módon csak a Fradit kérdeztem) a vasas ellen játszunk, míg 30-án elõször a Zágrábbal, s végül az ETO-val. Emiatt a 30-át célozom meg, nagyon szeretném, ha sikerülne.

kaloz174
De még mennyire érdemes!😊

Breki33
Elkérhetném?

A hírek szerint érdemes megnézni
én is 😊 megint 😊
Breki, ha vhs formátumban jó, talán az egyik ismim felvette, ha jössz VEszprémbe, megkérdezhetem!!

A Magyar "A"- Orosz megvan!

Isthy
Ez így elég nyomatékosra sikeredett :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Korea és az Orosz meccset. Mivel én napokig nem voltam itthon (kajak-kenu VB is) így nekem nincs felvételem.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Én meg válaszoltam, bebeee! 😄

szija!
SZT felvette szerintem, hiszen vágott is be képeket a mccsbõl lsd. Gin, Görbe 😊
nekem nincs használható felvevõm, se dvd, sem vhs formájában 😄

hogy tetszik a könyv? 😊

Isthy
Ok! Semmi gond, holnap majd megoldjuk!

DUNAFERR FOREVER!!!

jajj, természetesen, hiszen ez volt a kérdés, nyilván nem az októberhuszonharmadikai ünnepségre gondol 😉)))

Breki33

???