Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A meccsnek kb. 20:30-ra vége, utána még ünnepelni is kell egy kicsit a kupagyõzelmünket... 😛
Most már csak az kell, hogy szabaddá is tudjam tenni magam, ez lesz a legnehezebb!!! 😞
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Helyszín: Balatonfüred
augusztus 29, 17.00: Audi ETO KC - Lokomotív Zagráb
augusztus 30, 11.45: Audi ETO KC - Vasas
18.45: Audi ETO KC - FTC
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Augusztus 29.
17:00 GYÕR-LOKOMOTIVA ZÁGRÁB
18:45 FTC-VASAS
Augusztus 30.
10:00 FTC-LOKOMOTIVA ZÁGRÁB
11:45 GYÕR- VASAS
17:00 VASAS-LOKOMOTIVA ZÁGRÁB
18:45 GYÕR-FTC
És igy már nem is biztos, hogy hazafelé kompolni fogok...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
NAGYON SZÉPEN KÖSZI 😊
ON:
ha vkit érdekel, kaptam az MKSZ-tõl egy kis összefoglalót a PannonKupáról, képekkel, gólövõkkel, beszámolóval. Szívesen átküldöm emilen!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Eldõlt, hogy ... itthon kezdi meg nemzetközi szereplését a 2006-2007-es kupasorozatokban a nõknél a Bajnokok Ligájában érdekelt Ferencváros, illetve az EHF-kupában induló kiskunhalas.
A népligetiek a selejtezõ második fordulójában a Rulmentul Brasov (román)-Madeira (portugál) mérkõzés gyõztesével találkoznak. A selejtezõ elsõ fordulóját szeptember 16-17-én, illetve a visszavágókat egy héttel késõbb rendezik.
A zöld-fehérek október a 14-15-i hétvégén mutatkoznak be és egy héttel késõbb véglegessé válik: ott lesznek-e a 2007. januárjában induló csoportkörben a bajnok Gyõr mellett vagy sem. Amennyiben összesítésben kikapnának, úgy az EHF-kupába nyernek besorolást.
A nemzetközi kupaporondon újoncnak számító halasiak ellenfelének kiléte egyelõre kétesélyes, hiszen õk a Garagah Baku (azerbajdzsáni)-Gorodnyicsanka (fehérorosz) összecsapás gyõztesével ütköznek meg. A fordulók idpontjai megegyeznek a nõi BL-sorozat menetrendjével. "
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Amire céloztak a közvetítésben, hogy fegyelmezési céllal került át
Remélem, nem lesz gond azzal, hogy visszakerüljön az elsõ csapatba, szerintem ott a helye.
Kérdéseim:
Kiderült tulajdonképpen mi van Borbás Ritával?
Megvan valakinek ilyen minõségben digitálisan a Koreai meccs?
És ezen játékosok éltetése az után történt amikor az illetõ gólt dobott. Ne legyünk már olyanok, mint a focidrukkerek.
Nagyon jól megvan kézi válogatott meccsen a fradista, dunaferres, etós, lokis szurkoló egymással, mert mindegyik ugyanannak a csapatnak szurkol (VÁLOGATOTT).
Triffa Ági meg kapott olyan biztatást, amit eddig csak Gin kapott!
Hajrá Magyar Kézilabda!
Ezt jól jellemzi az, amit a dobbal kapcsolatban írtam. Ez volt az egyik dolog, amiért jó érzés volt ott lenni köztük.
on: Szerintem a kapus egyik fõ jellemzõje a higgadtság. Így nem gondolom, hogy a közönség bekiabálása különösebben érdekelné õket. Nem is szabad, hogy érdekelje. Ha igen, akkor ebben van még mit tanulniuk. De szerintem õk tudják ezt a jelenséget kezelni. (Petróczinak is már van elég rutinja, úgy gondolom.)
Na mindegy. Nekem nem jön be az ilyesfajta szurkolás.
Nem hiszem, hogy olyan könnyû elvenni az önbizalmát,nézõtéri bekiabálásokkal, azonkívül nem is ment rosszul neki a védés!!
Másrészt a "Pálingerezés" inkább Gin mellett, mint a többi kapus ellen szólt, ugye? 😄DD
Petróczi viszonylag kevés ideig védett.
Illetve hazafelé el tudsz vinni vmeddig, mert aznapra már nincs szállásom
Breki, ha vhs formátumban jó, talán az egyik ismim felvette, ha jössz VEszprémbe, megkérdezhetem!!
DUNAFERR FOREVER!!!
SZT felvette szerintem, hiszen vágott is be képeket a mccsbõl lsd. Gin, Görbe 😊
nekem nincs használható felvevõm, se dvd, sem vhs formájában 😄
hogy tetszik a könyv? 😊