Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Veszek is, meg Fradit is, bár az duplája a jelek szerint!

Hát igen én js észrevettem, csak sajnos nemtudtam már visszavonni, persze meg figyelni is kéne!
Én ma is kiakarnék menni de a nejem még valamit megakar beszélni és persze, még sehol!!<#szomoru1>
Remélem kitudok menni!!

VMan
nagyon kellemes árú a Vasas bérlet! a többihez képest mindenképp.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
õõõ, az egy focimeccs lesz, nem baj? 😄

Vasas Kupán leszel kint valamelyik meccsen? én holnap du. megyek a helyosztókra.

Kézilabda alapszakasz Belépõjegy ára VASAS SC!

Kiemelt mérkõzések: Dunaferr, Gyõr, FTC, Cornexi, DVSC

Felnõtt 1 000.- Ft
Diák, nyugdíjas 600.- Ft
Nem kiemelt mérkõzések: HNKC, Vác, Kiskunhalas, Spartacus, Békéscsaba, Makó
Felnõtt 800.- Ft
Diák, nyugdíjas 400.- Ft

BÉRLETEK: VASAS SC

Bérlettípus:
Felnõtt bérlet Diák- és nyugdíjas bérlet
Kiemelt Vasas-függõ bérlet: összes vízi-, kézi-, röplabda mérkõzésre, 1 személy részére
24 900.- Ft
14 900.- Ft

Vasas-függõ vízilabda bérlet - 1 személy részére
11 900.- Ft
7 900.- Ft

Vasas-függõ kézilabda bérlet - 1 személy részére
6 900.- Ft
4 900.- Ft

Vasas-függõ röplabda bérlet - 1 személy részére
5 900.- Ft
3 900.- Ft

Ha valakinek nincs SPORT2-je. és érdekli a Vasas-Tatabánya, az jelezze és felrakom a th-re.

VASAS KUPA:

Kézilabda
08.24. 11:45 Vasas-INVITEL - Hódmezõvásárhely / Vasas Kupa Fáy u.
08.24. 17:00 Vác - Kiskunhalas / Vasas Kupa Fáy u.
08.24. 18:45 Vasas-INVITEL - Wiener Neustadt / Vasas Kupa Fáy u.
08.24. 10:00 Bp. Spartacus - Vác / Vasas Kupa Fáy u.
08.25. 09:30 Kiskunhalas - Bp. Spartacus / Vasas Kupa Fáy u.
08.25. 11:15 Wiener Neustadt - Hódmezõvásárhely / Vasas Kupa Fáy u.
08.25. 18:45 Vasas Kupa döntõ Fáy u.
08.28. 18:00 Vasas - Tatabánya / NB I. Fáy u. (Sport 2 TV közvetíti)

"Szerintem kissé visszafogott a célkitûzés, tán indokoltabb lehetne ennek a keretnek és edzõnek a 4-be kerülést kitûzni."

Azért azt nefeledjük, hogy ez egy teljesen új szerkezetû csapat! A vezetõk, és a szurkolók maradjanak a földön, és hagyjanak idõt az összecsiszolódásra, mert a hirtelen nagy elvárás, csak görcsös játékot hozhat. Le kell venni a terhet a játékosokról, ( ezt Németh András kívállóan alkalmazza a Fradinál, és a válogatottban, nagy eredménnyel ) és ez meggyõzõdésem, nagyobb hajtóerõ, mint a mindenáron való teljesítmény kényszer!
Nagyon nemszeretném a Vasas-lányokat úgy pityeregni látni, mint az elmúlt idény utolsó mérkõzése után ( Vasas-Halas ) ahol 5-góllal gyõztek, mégis a 7.-hely jutott nekik!!
Remélem a Vasas jó kis meccseket fog játszani az idényben, és ha tényleg bejutna a 4-be, az maga a tökéj lenne!!

HAJRÁ VASAS...GYÕZZÖN A JOBBIK CSAPAT!!!!!

Duby
Hasonlóan érzem a papír alapján az erõviszonyokat én is. De bízom benne, hogy a bajnokság során "összeállunk" és megvalósítjuk a célkitûzéseket.
ETO, Fradi, Debrecen, Cornexi erõsnek látszik, utána sorolnám csak a Dunaferrt, Vasast, Halast...
De ez csak az elõzetes elmélet, a gyakorlat alakulhat másként, és fog is.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Nagyjából ugyanez fogalmazódott meg bennem is, de tekintettel bizonyos "körökre", igyekeztem diplomatikusan fogalmazni. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
Cornexi jelen fázisban jóval erõsebb a Dunaferrnél, Edina "alá" egy nagyon jó csapatot raktak, minden posztra* van két jó, vagy legalább elfogadható (magyar élcsapat szintjében mérve!) játékos, már csak neki kell élnie vele. négybe kerülés abszolút elvárható a Cornexitõl.

* egy igazán jó felépítésû balkezes átlövõ nincs továbbra sem, de ezt meg kell tudja oldani ebbõl a keretbõl.

SomogyiG
Szerintem a "középsõ" ház eleje is komoly célkitûzésnek számít Mocsaiéknak, hiszen az elõzõ szezonbeli felsõház nagyon komoly falat lenne a Vasasnak.
ETO - erõsödött
Fradi - jelentõsen nem gyengült, de az is lehet, hogy szinten marad(t)
Debrecen - erõsödött
Dunaferr - ??? Meglátjuk. (szerintem gyengült, viszont ha összerázódnak, elérhetik a tavalyi szintjüket/szinvonalukat)
Ehhez még kalkulálni kell a Cornexit is, hiszen Õk is felsõházasok szeretnének lenni, s szerintem a Halas is esélyes lehet az 5-6 hely valamelyikére. Valószinû, hogy a felsõ és a középház közötti szakadék az idei évben völggyé szelidül, de azért érezhetõ marad a különbség.

Sorry, mennem kell...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Olvastam, köszi, az Indexeset is! Nekem sajna semmi esélyem nem volt a részvételre, de gondolatban ott voltam!

SomogyiG
Én meg a Ti "Sopi"-tokat a Fradiban, de nem cserében gondolkodom... 😊

kaloz174
Egy a (volt) klub, így kapcsolódik számomra e hírhez a hétvégi élmény: nagyon jól esett a lelkemnek, hogy pl. Gódorné, kicsit(😊) fiatalabb korom nagy kézis szárja még mindig hatalmas tapsot kapott a közönségtõl. <#eljen> (Amál megint nem volt ott.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Duby
„Legyen érték a Vasas-mez!”
Néhány évvel ezelõtt a túlélés volt a tét a Vasas nõi együttesénél. Az egykori európai sztárcsapat csaknem eltûnt a süllyesztõben, ám végül sikerült megkapaszkodnia, s a Fáy utcaiak – ha az aranyéremért harcolóknál szerényebb körülmények között is – immár anyagi biztonságban készülhetnek az új idényre. Ráadásul a klub eddigi legnagyobb sikereit jegyzõ mesterrel, Mocsai Lajossal.
Két éve még súlyos adósságai voltak a Vasasnak, pontosabban a csapatot mûködtetõ gazdasági társaságnak.
„A nehéz szituációban a Vasas Sport Club nyújtott segítséget, a csapat visszakerült az egyesülethez – mondta Gurics Attila szakosztály-igazgató. – A 2004–05-ös szezont nagyon visszafogott büdzsével dolgoztuk végig, szó szerint a fennmaradás, a pályán pedig a bennmaradás volt a cél. Mindkettõ sikerült, hiszen elsõ osztályú maradt a csapat, közben pedig törlesztettük adósságainkat, így tavaly nyáron Mocsai Lajos már rendezett viszonyok között láthatott munkához, s a mûködés költségeit azóta is a klub finanszírozza. Persze továbbra sem tudunk sztárjátékosokat igazolni, de amit ígérünk, megtartjuk. A költségvetésünk jóval szerényebb, mint az élcsapatoké, de remélem, a jövõ nyáron így is európai kupaszereplõként beszélhetünk a Vasasról.”
A Vasassal 1982-ben Bajnokcsapatok Európa-kupáját nyerõ Mocsai Lajos 2005 nyarán tért vissza a régi sikerek színhelyére, s irányításával a gárda az elsõ év végén a bajnokságban a hetedik helyen végzett, a Magyar Kupában pedig a legjobb négy közé jutott. Az elõttünk álló szezonban újra az elõrelépés a cél, s ennek érdekében dolgozik már június óta a társaság.
„Három fázisban készülünk fel a bajnokságra, s igazából már júniusban, az elõzõ bajnokság befejezése után elkezdõdött a munka – mondta Mocsai Lajos, a Vasas-Invitel vezetõedzõje. – Nagy örömömre már ekkor velünk lehetett néhány új szerzeményünk, így a nyári szünet után könnyebb volt felvenni a ritmust. Remek szellemû társaság gyûlt össze a Fáy utcában. Szerencsére a Vasasnak manapság jó híre van a magyar kézilabdában, s itt nem feltétlenül a szakmai munkára gondolok. A klubelnök, Markovits László és a szakosztályt dirigáló Gurics Attila személyében korrekt, a sport minden területét remekül ismerõ emberekkel dolgozhatunk együtt, mint ahogy az elnökség tagjai is sokat segítenek a kézi-labdázóknak, s ez fontos a játékosoknak is.”
Mocsai Lajos fiatal edzõként elsõ kiugró sikerét éppen a Vasasnál érte el. Huszonnyolc éves volt, amikor 1982-ben magyar bajnokságot, Magyar Kupát és BEK-et nyert a csapattal. Jelenleg ennél jóval szerényebbek a célok, de az egyértelmû, hogy az angyalföldiek idõvel szeretnének visszakerülni a hazai és a nemzetközi elitbe.
„A világ egyik legerõsebb bajnoksága a magyar, számunkra az a reális, ha a középmezõny elejét célozzuk meg – beszélt a tervekrõl a szakvezetõ. – A közvetlen élvonal lehetõségeivel nem tudunk versenyezni, nem véletlen, hogy a felsõházi rájátszásba jutott együttesek az európai kupákban is rendkívül eredményesen szerepeltek. A középmezõny csapatai is sokat erõsödtek, vagyis kiegyenlített idény elõtt állunk. Minél jobban szeretnénk szerepelni, s a fõ célunk, hogy a Fáy utcai csarnok újra igazi oroszlánbarlang legyen. A legutóbbi bajnokságban is jó meccset játszottunk az élmezõnybe tartozókkal, jelentõs elõnyünk volt a Gyõr és a DVSC ellen is, ám a végére nem maradt elég muníciónk, kevesen voltunk, ezért kikaptunk. Ezen próbáltunk változtatni a nyáron, s remélem, új szerzeményeinkkel együtt sokkal stabilabb lesz a csapat. Fiatal kerettel dolgozom, s napról napra érezni a fejlõdést a társaságon. Vissza akarjuk csalogatni a szurkolókat Angyalföldre, szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, amelyre büszkék lehetnek az értünk szorítókon kívül a támogatóink is. Örülök, hogy két válogatott játékosunk jól szerepelt a Pannon-kupán, a csapat pedig nélkülük, valamint a sérült Kamper Olívia nélkül lett második a Debrecen és a Derecske közös tornáján. Mindenki játéklehetõséget kapott, s a fiatal társaság nem okozott csalódást, s aminek külön örülök, elnyerte a helybéli közönség szimpátiáját. Mert számomra talán a legfontosabb cél, hogy újra legyen érték a Vasas-mez!”

Az új szerzemények
Alaposan megerõsödött a nyáron az angyalföldiek kerete. Öt játékos érkezett Mocsai Lajos csapatába, az újak mindannyian minõségi igazolásnak számítanak.
Nagy Krisztina: Legutóbb a bajnok Gyõrt erõsítette a jobbátlövõ, aki hosszú éveket töltött Dániában; legnagyobb sikere, hogy tagja volt a 2000-ben Eb-aranyérmes magyar válogatottnak.
Gaál Adrienn: A beállós is bemutakozott már címeres mezben. A legutóbb Hódmezõvásárhelyen szereplõ kemény játékos a piros-kékek védelmének egyik oszlopa lehet.
Kamper Olívia: Az EHF-kupa-gyõztes Fradit hagyta el a Vasas kedvéért, az irányító posztján lehet kulcsszerepe az alakuló angyalföldi együttesben.
Balog Beáta: A magyar kézilabdázás egyik nagy ígérete a Spartacusból érkezett, és Mocsai Lajos szerint sok örömet szerezhet a Vasas szurkolóinak.
Alzbeta Pollaková: Remek igazolásnak tûnik a szlovák válogatott átlövõje, aki egyéves szerzõdését máris még egy esztendõvel meghosz-szabbította. A Besztercebányáról érkezõ játékost az elmúlt hét végén a DVSC és a Tajtavill-Derecske közös tornáján a legjobb játékosnak választották, hasonló teljesítményt várnak tõle a bajnokságban is.
(forrás: NSO 2006-08-24 00:18)

Szerintem kissé visszafogott a célkitûzés, tán indokoltabb lehetne ennek a keretnek és edzõnek a 4-be kerülést kitûzni. <#nemtudom>

VMan
örülök ha tetszett, írtam egyet indexre az ankétról is, bemásoljam azt is, vagy úgyis látjátok ott is? 😊

"Csak nem átigazolt a Fradiból!" Hát nem rossz ötlet lenne<#awink>, szívesen látnám õt a Lokiban.<#wink>
én is elolvastam, köszi itt is 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

"Sopi nyolc találattal volt a Loki legeredményesebb gólvágója az oroszok ellen."

Csak nem átigazolt a Fradiból! <#wow1><#ejnye1><#papakacsint><#nyes><#nyes>

"na hosszú lett, remélem legalább SomogyiG elolvasta, ha más nem is "

Miez a kishitûség!!
Köszi a beszámolót!!

Sopi nyolc találattal volt a Loki legeredményesebb gólvágója az oroszok ellen.

Nem úgy indult az ukrán kalandunk, mint azt szerettük volna. Hiába védett jól Tánya, szórta a gólokat Sopi és villogott néha Gabica, mégis az orosz csapat örülhetett a lefújáskor. A lányok holnap javíthatnak, amikor majd a román Vilcea ellen próbálnak meg nyerni.

Nemzetközi torna, Zaporozsje (Ukrajna):

DVSC-Volgograd (orosz) 28-35

Legjobb góllövõink: Sopronyi 8, Szûcs G. 6, Orbán 4, Benyáts 4 gól.

Breki33
dehogynem

jó a memóriád

vagy lefotóztad a jegyzõkönyvet P
VMan
a meccsrõl írok hogy láttam, de eredményt nem tudok mondani, mert nem volt eredményjelzõ, még hajtogatva sem. (mire megírtam megtudtam, hogy 51-22 lett 😄)

a Fradiban valamilyen sérülés miatt nem játszott Pastrovics Melinda ma, így Harisova és Illés Vera (ha jól gondolom így hívják) volt a két kapus a keretben.
a kezdõ csapat védekezésben: Harisova - Kirsner, Szucsánszki, Zácsik, Uhrakova, Szamoránsky P., Mravikova volt, támadásban Pirost Soós váltotta. a sepsiszentgyörgyiek a várt színvonalat (román 2. osztály) hozták, sok labdaeladásuknak köszönhetõen rengeteg indulásos gólt lõtt a Fradi fõleg Mravikova és Szamoránsky révén, hihetetlen mennyiségû lövést blokkolt a Fradi fala. Kirsner, Szucsánszki, Soós és Uhrakova is elég sokszor voltak eredményesek, egyedül Zácsik kezdett nagyon megilletõdötten, egy hetest is hibázott. kb. a félidõ közepétõl Németh Helga is pályára került Soós helyett, így védekezésnél Zácsikot váltotta Szamoránsky.
a második félidõ elején a nevekben nem sok változás volt, de középen alaposan felforgatott csapat játszott, Uhrakova irányított, Piros a beállós posztján, Zizi volt a jobbátlövõ, és Zácsik a balátlövõ. Szucsánszki nagyon élt a pályán, egy szép cselsorozat után igen nagy bók érte (bár õ ezt aligha hallotta) Kökény Bea azt mondta Zizi már msot úgy cselez, mint (Siti) Esztike fénykorában! egy szurkoló felvetésére mely szerint volt itt valami Köke is, Köke szerényen annyit mondott: "ááá, én sose voltam ilyen ügyes!" 😊))

így kb. 10 percig játszottak, ekkor már Szandra lövõteljesítménye is feljavult, majd jött az elsõ nagyobb csere-bere, Kirsner helyett Szamoránsky Anikó, Zácsik helyett Németh Csilla, újra Zizi irányított, a jobbátlövõbe bejött Smidéliusz, és Soós Viki ezúttal jobbszélsõt játszott. Juli és Csilla is bátran vállalkozott átlövésekre, Csillának a néhány kezdeti rossz lövés se vette el a kedvét, aminek meg is lett az eredménye szép átlövés-gólok képében 😊, az új szélsõk is lõttek gólokat, javarészt továbbra is lerohanásból. a meccs legvégén (kb. 10 perc erejéig) pályára lépett a többi nevezett játékos is, Balázs Dóra lett a beállós (õ sem maradt gól nélkül természetesen), Illés a kapuba, és ekkor Piros irányított, adott is egy gólpasszt ikertestvérének 😊

na hosszú lett, remélem legalább SomogyiG elolvasta, ha más nem is 😄

V-Man, ha van egykis idõd, írnál bõvebben??
Elõre köszi!!

VMan
na megjöttem ankétról, Isthy töltöm fel neked az "off"-ot, 500 mega lesz, eltart egy jó ideig 😊

ankéton megtudhattuk, hogy Zácsik Szandra 3, míg Soós Viki és Smidéliusz Juli 1+1 éves szerzõdést kötöttek a Fradival, bár elõször András válaszolt a kérdésre, "terv szerint mennyi ideig maradnak az új lányok a Fradinál?", András azt mondta "örökre" 😊

Duby
A we9-et felraktam datkönyvtárral és kitserverrel, próbálgatom is, de nagyon csirke vagyok még...
...sajna manapság kevés az idõ, majd télen... ...de nagyon über <#eljen>

SomogyiG
Amikor mi itt voltunk, akkor nem. Hogy máskor volt-e ilyesmi, azt nem tudom...

Nem oda dobáltak kézigránátot pár éve? Valami rémlik!
Bár lehet, hogy keverem! ( Fõnix Hotelt )

SomogyiG
Ennek nincs semmi politikai töltete! 😊

A GriffSoft ZRt-rõl van szó, és BFölváron évente egy alkalommal kibéreli kettõ napra a Fõnix Hotelt ebbõl a célból.

SomogyiG
Ez teljes mértékben kizárható. Azt még el tudnám képzelni, hogy egy játékos kimaradjon azért, mert valakit ki akarnak próbálni egy adott poszton, pl. az övén. Akkor viszont ezt közölné a kimaradóval, mégpedig publikusan - ilyenre már volt példa, és szerintem most is ezt a módszert választotta volna, ha ez lett volna az ok.
Itt valami olyan dolognak kell meghúzódni a háttérben, ami a súlyánál fogva ezt a lépést kivánta maga után. Németh András nagyon jó pedagógus, alapos ok nélkül sosem büntet, a pitiánerség pedig ismeretlen fogalom számára.
Lehet, hogy nem fog örülni ennek a kijelentésemnek, ha a fülébe jut, de akkor is kimondom: szerintem bizonyos mértékben "skizofrén" alkat. A válogatott és a klubja nem fér meg nála egymás mellett, és viszont. Ha az egyikkel foglalkozik, a másikat teljesen kikapcsolja, mintha nem is létezne.
Teljes biztonsággal ki merem jelenteni, hogy soha nem vinne be a válogatottba a klubjából olyan játékost, akinél másik hazai csapatban jobb van...

Ilyen volt nálunkis, sportoltunk a végén derekasan csak az eredmény volt siralmas, de a végén pszihológiai okok miatt, elrendelték a BODZA KÚRÁT! <#pias><#pias><#zavart2> Hát a teljesítményünkre csak rossz hatásal volt! Na ennyit a NÉPSPORTRÓL!!
Ja. és pont Földváron!!!!!!! <#wink><#papakacsint>

SomogyiG
Ma és holnap céges találkozón vagyok BFöldváron, melyen a részvétel kötelezõ!

ZRt. zárszámadás, következõ évi tervek, elõzõ évi sikerek, etc., a végén sportnappal...

Breki33
De valahogy meg kellett indokolnia.

Gondolom rossz formát nem mondhatta.
ha vki megy ma az ankétra megkérdezhetné 😉))
SomogyiG? 😄 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nem hiszem, hogy pedagógia szempontból a legjobb hogy a médiát is bevonta....

Breki33
de ez így felemás leírták elmondták hogy fegyelmezés, de nem mondták el pontosan

így mindenki találgat

mi van a cuccal amit küldtem?
Duby
Szerintem meg ne kíváncsiskodjunk ez ügyben még egy ideig, ne feszegessük a dolgot, kár ebbõl nagyobb problémát csinálni. Vélhetõen ez egy üzenet volt Ritának valamiért, s vélhetõen erre õ reagált is a B-ben mutatott játékával, s reagálni is fog még a jövõben is a bajnokságban, és a világversenyre csúcsformájában fog tevékenykedni a válogatottban, ami jó lesz neki is és a csapatnak is. Szvsz ez Németh András egy erõteljes pedagógiai jellegû lépése volt, én bízom benne (meg egyébként is, eddig is igazolta) hogy jó pedagógus, és ennek is meglesz a pozitív eredménye.

Breki33
azt nem értem egy normális újságíró miért nem kérdez rá mi az ok
valami csak van?
És ha NA nem mondott ilyet, vagy nem ezt, akkor miért nem kért helyreigazítást?
Nagyon szeretném már végre tudni, mi is az igazság ezzel kapcsolatban, mert egyik napról a másikra nem lett rossz beálló Ritus, akkor csak van oka, hogy kikerült a keretbõl, nem szeretném azt hinni, hogy azért mert kellett a hely másnak...
Persze mint annyi mindent, ezt sem fogom megtudni...de nagyon nem jó manipuláni az embereket....

köszi 😊

kaloz174
Kaptam egy üzenetet. Megosztom veletek😊

"Szióka nagyon köszönjük,hogy írtál nekünk nagyon jól esett.Most jöttünk meg egy elég fárasztó edzõtáborból,Svédországból.Sok edzõmeccset játszunk,nagyon gyors az itt kint játszott játék.Ezen a csatornán tudunk levelezni és megtudjuk írni nektek az aktuális híreket,ha úgy gondoljátok.Szeptember 2-án már kezdjük a bajnokságot.Nagyon kemény minden csapat.Elég ha megnézitek a Magyarországon játszó Arhust.Megvert mindenkit és ez a csapat most jutott fel az elsõ ligába.Nagyon erõs csapatok vannak,sajnálom hogy a magyarországi edzõk nem fogadják el ezeket a tényeket.Sokat edzünk,ellentétben azzal amit otthon mondanak.Nem lesz könnyû majd meglátjuk.Puszilunk mindenkit,sziasztok Buli "

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

amint adsz egy emilcímet, hogy hovaküldjem, küldöm is!!

VMan
a mai Sztár Sportban Pálinger Kati van két oldalon.

Bizony kell a jó beállós a csapatba!! Szegény KULCSI igen magasra tette a mércét. Ha Rita bebizonyítja a kapitánynak, hogy számítani lehet rá, szerintem András rögtön nevezi a keretbe! (szurkolok Ritának )
De aminek nagyon örülök, hogy Piros egyre jobb formát hoz a mérkõzéseken, mind a beálló poszton, mind a védekezésben!!!
Én láttam, mikor elkezdte a munkát a Fradiban, és bizony NA segítségével nagyon nagyot fejlõdött!!! Ha így folytatja tovább, nagy segítsége lehet a válogatottnak.

HARCOLJATOK LÁNYOK!!!!!!! <#papakacsint><#eljen>

SomogyiG
Valahogy nem vág egybe a Dunaferr vezetése által megfogalmazott gondokkal, és Németh András is másról nyilatkozott. Nem az újságcikkre gondolok, hanem a nyilvánosan elhangzott (sajna nem tudom, hogy hol) nyilatkozatára. Nem az elvárások alatti teljesítmény volt a fõ probléma, hanem hozzáállás és magatartásbeli gondokról beszéltek.
Mint szülõnek megértem a nyilatkozatát, sajnos a vezetõi (klub és válogatott függetlenül egymástól) által kijelentettekkel nem cseng össze.
Érdekes, hogy egyik oldalon pont az van kiemelve (maximális és maximalista hozzáállás), amit a másik oldal hiányol...

off
Voltam már én is úgy a fiammal, hogy mást mondtak róla a tanárai, mint amit én tudtam, s ez alapján gondoltam és állítottam. Végül kiderült, hogy sajnos nem nekem volt igazam...
on

Mindettõl függetlenül szurkolok Neki, hiszen ezen a poszton sajnos nagyok a hiányosságok válogatott szinten. Szerintem két jó beállósra minden elit válogatottnak szüksége van, persze ha több van, az sem baj!

Nekem is, ha lehet. :-)
Olvasd el Rita anyukájának a beírását a Rita honlapjának vendégkönyvében.
Az NS csinált ügyet abból,hogy nem hívták meg.
Orsi volt osztálytársa.
Breki33
Akkor senki se tudja miért kellett Ritát fegyelmezni?